Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 14:16   #2071
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A nie zamierzacie spłacić, żeby znowu Wam podłączyli? Bo w sumie ciężko bez gazu...
Zamierzamy- tzn chłopaki mają uzbierać do września, ale nie wiem jak im to wyjdzie
Kokosów tam nie zarabiają, więc nie jest wesoło muszą uzbierać, bo ja w ciąży nie mogę marznąć, a piecyk ogrzeje tylko jeden pokój
Gdyby każdy się składał miesięcznie, to wiesz, byłoby inaczej, a że każdy wolał spłacić swoje raty, to już inna bajka

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 14:18   #2072
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Guciu kupiliście mieszkanie? Bo ja na bieżąco jestem, ale zaległości mam ze ho ho.

A co do łydek. To ja nie mam tego pięknego wcęcia w kostce, takie kołki mam ciosane

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 14:41   #2073
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Laski on chciał gdzieś ze mną pojechać na rowerze a ja nie chciałam więc żeby mnie przekonać powiedział że spaliłabym tłuszczyk z brzucha ale mnie nie przekonał
boska motywacja nie ma co...
Stary 2011-06-28, 14:51   #2074
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Zamierzamy- tzn chłopaki mają uzbierać do września, ale nie wiem jak im to wyjdzie
Kokosów tam nie zarabiają, więc nie jest wesoło muszą uzbierać, bo ja w ciąży nie mogę marznąć, a piecyk ogrzeje tylko jeden pokój
Gdyby każdy się składał miesięcznie, to wiesz, byłoby inaczej, a że każdy wolał spłacić swoje raty, to już inna bajka
No to trzymam kciuki żeby się udało!

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Guciu kupiliście mieszkanie? Bo ja na bieżąco jestem, ale zaległości mam ze ho ho.

A co do łydek. To ja nie mam tego pięknego wcęcia w kostce, takie kołki mam ciosane
Kupujemy! Czekamy na decyzję z banku o kredycie. Wszystko się rozgrywało jak w szpitalu byłaś, musiałabyś do k. zaglądnąć

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 14:55   #2075
ktosia86
Zakorzenienie

Hej

Ale wczoraj miałam dzień Moje dziecko oszalało - od rana do 15.30 spała może ze 2 godziny w sumie. Co mi sie udało ją uśpić i usiąść do kompa, zeby porobić to co muszę do szkoły, to mała glucia oczy jak 5 zł i marudzi, a jak nie zwróciłam na nią uwagi to ryk

Dziś już na szczęście lepiej, teraz leży i sie gmyra, wcześniej pospała, ale za to ciocia przyjechała w odwiedziny więc i tak nic nie zrobiłam. Niedawno się zabrałam, teraz czekam aż tż wróci z pracy, to się zajmie córcią, a ja wreszcie może dokończę robotę. Choc pogoda piękna, to może byśmy poszli na spacer

Ehh żałuję strasznie, że nie mam za bardzo czasu na wizaż ostatnio, ale ciągle liczę, że to wszystko się jeszcze unormuje. Byle tylko ten tydzień jeszcze przetrzymać, pozdawać te zaliczenia i na razie spokój. Choć i tak niedługo muszę się brać za pisanie pracy, bo nie wiem jak to przy małej pójdzie

Guciu jeśli chodzi o meble z BRW, ja mam 3 komplety i bardzo sobie chwalę, nic się z nimi nie dzieje Nie zdarzyło mi się, żeby cokolwiek się odkleiło, rozeszło itp. A nie przepraszam, na jednej komodzie odparzył mi się blat, ale to nic dziwnego jak stała na niej przeciekająca doniczka Nie chcę się wymądrzać, ale wydaje mi się, że większość złych opinii o BRW wynika ze złego użytkowania mebli albo z ich niedokładnego montażu
Stary 2011-06-28, 15:24   #2076
bzyczka1
Zakorzenienie

ale u nas upał, słońce praży niemiłosiernie
jak wyszłyśmy z domu o 11 to dopiero teraz wróciłyśmy do domu, w między czasie wizyta u babci była tzn u mojej mamy mała teraz śpi a ja się muszę wziąć za prasowanie, ale to szybko bo to jej ubranka są to raz dwa i po robocie tak się zarzekałam że jej ubranek nie będę prasować ale po prasowaniu są takie milusie
ja dzisiaj znowu sama bo tż na służbie (z soboty na niedzielę też miał) i teraz tak często będzie, jutro tż schodzi w piątek znowu służba, zejdzie w sobotę i w niedzielę kolejna służba
A jutro idziemy na szczepienie to dobrze że dzisiaj tż ma tą służbę a nie jutro to z nami pójdzie.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 15:46   #2077
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

ktosiu - na pewno bedziesz miala coraz wiecej czas na wizaz, mala unormouje sobie staly plan dnia a i ty bedziesz chodzic jak w zegarku

bzyczko - pisz tu na kazdy temat, dzieciowy czy nie dzieciowy! mi tam kazdy temat sie dobrze czyta-dzieciowy-bo ja mamusia, remontowy-bo lubie remonty i tak kazdy inny jest ok-roznorodnosc jest fajna

Guciu - BRW - ja osobiscie polecam! rodzice maja jakies 4 lata i nic kompletnie sie z nimi nie dzieje! Maja kolekcje syrius, brat ma Doors, braciszek POP, moja ciocia ma jakies 10 lat system POP a praktycznie nawet sladow uzytkowania na nich nie ma! jesli sie na nie zdecydujesz to mam nadzieje beda ci sluzyc

Marta - nie ma co impreza fajnista! przytpcze tu zdanie mojej ulubionej kolezanki z ktorego moj maz sie do tej pory nabija-jak sie ma dzieci to nie mozna planowac i cos w tym jest i Pat wam to udowodnil haha Dobrze ze ostatecznie mogliscie sie wybawic ze znajomymi.

a moje dziecie mialo wczoraj goraczke,pol dnia nam przespal,zasypial tez z goraczka a jak sie obudzil o 2.30 to byl wyspany gotow do zabawy-lezal z nami i gadal sobie-ja mu zatykam buzie smokiem a on wyciega i sobie do niego gada...ale juz szczytem bylo jak mu wlaczylam kolysanki z tel bo przy nich zawsze zasypia-a on usiadl sobie, wzil tel do reki i zaczal tanczyc tzn odpychal sie na dupci i sie kiwal-w tym momencie juz mialam dosc... i taka impreza byla od 4! a potem dran spac do 9.30!

U nas piekne sloneczko-ponoc caly tydzien taki ma byc
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 15:56   #2078
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Hej

Ale wczoraj miałam dzień Moje dziecko oszalało - od rana do 15.30 spała może ze 2 godziny w sumie. Co mi sie udało ją uśpić i usiąść do kompa, zeby porobić to co muszę do szkoły, to mała glucia oczy jak 5 zł i marudzi, a jak nie zwróciłam na nią uwagi to ryk

Dziś już na szczęście lepiej, teraz leży i sie gmyra, wcześniej pospała, ale za to ciocia przyjechała w odwiedziny więc i tak nic nie zrobiłam. Niedawno się zabrałam, teraz czekam aż tż wróci z pracy, to się zajmie córcią, a ja wreszcie może dokończę robotę. Choc pogoda piękna, to może byśmy poszli na spacer

Ehh żałuję strasznie, że nie mam za bardzo czasu na wizaż ostatnio, ale ciągle liczę, że to wszystko się jeszcze unormuje. Byle tylko ten tydzień jeszcze przetrzymać, pozdawać te zaliczenia i na razie spokój. Choć i tak niedługo muszę się brać za pisanie pracy, bo nie wiem jak to przy małej pójdzie

Guciu jeśli chodzi o meble z BRW, ja mam 3 komplety i bardzo sobie chwalę, nic się z nimi nie dzieje Nie zdarzyło mi się, żeby cokolwiek się odkleiło, rozeszło itp. A nie przepraszam, na jednej komodzie odparzył mi się blat, ale to nic dziwnego jak stała na niej przeciekająca doniczka Nie chcę się wymądrzać, ale wydaje mi się, że większość złych opinii o BRW wynika ze złego użytkowania mebli albo z ich niedokładnego montażu
No musisz jej wybaczyć Potrzebuje uwagi rodziców Trzymam kciuki za zaliczenia!

ktosiu, a jakie masz mebelki? Którą serię?

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ale u nas upał, słońce praży niemiłosiernie
jak wyszłyśmy z domu o 11 to dopiero teraz wróciłyśmy do domu, w między czasie wizyta u babci była tzn u mojej mamy mała teraz śpi a ja się muszę wziąć za prasowanie, ale to szybko bo to jej ubranka są to raz dwa i po robocie tak się zarzekałam że jej ubranek nie będę prasować ale po prasowaniu są takie milusie
ja dzisiaj znowu sama bo tż na służbie (z soboty na niedzielę też miał) i teraz tak często będzie, jutro tż schodzi w piątek znowu służba, zejdzie w sobotę i w niedzielę kolejna służba
A jutro idziemy na szczepienie to dobrze że dzisiaj tż ma tą służbę a nie jutro to z nami pójdzie.
Powodzenia jutro! Mam nadzieje, że mała to nieźle zniesie i najważniejsze, że mąż będzie. Faktycznie teraz ma sporo tych służb.

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

ktosiu - na pewno bedziesz miala coraz wiecej czas na wizaz, mala unormouje sobie staly plan dnia a i ty bedziesz chodzic jak w zegarku

bzyczko - pisz tu na kazdy temat, dzieciowy czy nie dzieciowy! mi tam kazdy temat sie dobrze czyta-dzieciowy-bo ja mamusia, remontowy-bo lubie remonty i tak kazdy inny jest ok-roznorodnosc jest fajna

Guciu - BRW - ja osobiscie polecam! rodzice maja jakies 4 lata i nic kompletnie sie z nimi nie dzieje! Maja kolekcje syrius, brat ma Doors, braciszek POP, moja ciocia ma jakies 10 lat system POP a praktycznie nawet sladow uzytkowania na nich nie ma! jesli sie na nie zdecydujesz to mam nadzieje beda ci sluzyc

Marta - nie ma co impreza fajnista! przytpcze tu zdanie mojej ulubionej kolezanki z ktorego moj maz sie do tej pory nabija-jak sie ma dzieci to nie mozna planowac i cos w tym jest i Pat wam to udowodnil haha Dobrze ze ostatecznie mogliscie sie wybawic ze znajomymi.

a moje dziecie mialo wczoraj goraczke,pol dnia nam przespal,zasypial tez z goraczka a jak sie obudzil o 2.30 to byl wyspany gotow do zabawy-lezal z nami i gadal sobie-ja mu zatykam buzie smokiem a on wyciega i sobie do niego gada...ale juz szczytem bylo jak mu wlaczylam kolysanki z tel bo przy nich zawsze zasypia-a on usiadl sobie, wzil tel do reki i zaczal tanczyc tzn odpychal sie na dupci i sie kiwal-w tym momencie juz mialam dosc... i taka impreza byla od 4! a potem dran spac do 9.30!

Kasia, dzięki wielkie

A Tomasz faktycznie nieźle się bawił w nocy! haha!

Kochane, gdzie Wy macie to słońce? Te upały?? U mnie szaro i wieje i coś kropi.... no i nie jest najcieplej.

Stary 2011-06-28, 16:00   #2079
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

wow... ale się wyspałam nie pamiętam kiedy tak długo spałam.

dziś kolejny dzień mam zajawkę na sprzatanie, więc to wykorzystam a co hehe
ja mam zajawke na zakupy

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej wam
czesc

fajnie ze Dominik sie juz przyzwyczail

Cytat:
Nie chcę Was zanudzać... mam ostatnio wrażenie, ze Was strasznie wykorzystuję

ale te: http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...ny/209-Kaspian (i chyba na te się zdecydujemy)

a te mają coś w sobie, ale chyba są dla nas troszkę za drogie: http://www.blackredwhite.biz/index.p...emart&Itemid=1
bardzo mi sie podobaja te meble ktore wybraliscie

Cytat:

Kochane, gdzie Wy macie to słońce? Te upały?? U mnie szaro i wieje i coś kropi.... no i nie jest najcieplej.
u nas w Mahopac kochana

ok spadam na zakuuuupy

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 16:22   #2080
india83
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio to tu niewiele sie dzieje martwię się że jak już większość z nas zostanie mamusiami to wątek umrze śmiercią naturalną
to było chwilowe, po pracy miałam sporo do nadrabiania

Marta, ale spontan, super!! ale wspólczuje tym co wyruszyli dzis do pracy....

[
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Taaa, ale ta narzuta tez nie wygladała na jakas specjalnie ciezka, gryba tez nie była Więc teraz już się nie rwe do prania wielkich rzeczy
ja ostatnio prałam kołdre, ale 160cm i weszła bez problemu ciekawe jak bedzie z ta wieksza
PS. moja łydka ma 36cm ja za to duzo za grube mam kolana

Cytat:

ale te: http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...ny/209-Kaspian (i chyba na te się zdecydujemy)

a te mają coś w sobie, ale chyba są dla nas troszkę za drogie: http://www.blackredwhite.biz/index.p...emart&Itemid=1
Guciu w pierwszej chwili myślałam, że wybrałas sobie moj zestaw, ale nazwa mi sie nie zgadza ja mam august z brw i co prawda dopiero kilka miesiecy, ale na razie nie moge narzekac- moj maz składał sam. w sypilani tez mam, ale czesc kolekcji doors czy jakos tak. zaraz poszukam i Ci wkleje linki

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Guciu wydaje mi się ,że Kaspian to dawny August tylko teraz zmienili w auguscie kolor, bo ja mam wenge tak jak w kaspian. ale namotałam hihi
http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...nny/115-August
Ja z tych mebli jestem zadowolona, najbardziej obawialam sie szuflad, ale na razie sa naladowane po brzegi i jeszcze sie nie powyginały

juz dopatrzyłam sie różnicy, kaspian jest tanszy i ma inne nóżki, takie chudsze u mnie to takie klocki

a te mam w sypilani
http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...ienny/57-Doors
Stary 2011-06-28, 16:26   #2081
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
u nas w Mahopac kochana

ok spadam na zakuuuupy
na co dzisiaj polujesz??

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Guciu w pierwszej chwili myślałam, że wybrałas sobie moj zestaw, ale nazwa mi sie nie zgadza ja mam august z brw i co prawda dopiero kilka miesiecy, ale na razie nie moge narzekac- moj maz składał sam. w sypilani tez mam, ale czesc kolekcji doors czy jakos tak. zaraz poszukam i Ci wkleje linki
Kochana, August jest przepiękny! Strasznie mi się podobają, tylko sa najdroższe i dlatego na razie je wykluczylismy. Ale mnie powaliły wczoraj!

Agatek, a propos kalafiora. dzisiaj gotowałam 10min i rozgotowałam jestem wściekła! Ale opanierowałam i wcinam

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

India, dziękuję! Te August są troszkę inne, bo są przede wszystkim masywniejsze. Mnie urzekły niesamowicie!

A Doorsom muszę się przyjrzeć

Stary 2011-06-28, 16:40   #2082
india83
Zakorzenienie

Cytat:
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

[/COLOR]India, dziękuję! Te August są troszkę inne, bo są przede wszystkim masywniejsze. Mnie urzekły niesamowicie!

A Doorsom muszę się przyjrzeć
Z codziennego porównania stwierdzam, ze august jest lepiej wykonany niz doors. do sypilani mamy tylko szafki nocne i komode. Powiem Ci szczerze, że nie wiem czy komoda doors(tu trzymam tylko bielizne) przy takim obciazeniu jakie mam w salonie dałaby rade, ale august sprostal cięzarowi
Stary 2011-06-28, 17:00   #2083
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia a jakie mebelki dokłądnie chcecie?? tzn jakie elementy

mąz mi się rozchorował. ma 38 stopni i mega katar i kuźwa musiał jechac na 18 na ważne szkolenie. Od 15 leżeliśmy w łózku i rozmawialiśmy i różnych miłych rzeczach a tu bach.... musiał jechać ech...

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 17:12   #2084
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio to tu niewiele sie dzieje martwię się że jak już większość z nas zostanie mamusiami to wątek umrze śmiercią naturalną
Też się o to martwię

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ho

właśnie wróciłam do domu, jestem padnięta niewyspana łepek mi pęka mam syf w domu nie mam obiadu ale mam to gdzieś
byliśmy wczoraj na dużej imprezie - przyleciał kolega z irlandii i zrobił imprezę coby zebrać całą starą ekipę, było ponad 30 osób było super, ale co z tego... jak dziś 3/4 poszło do roboty pewno na dużym kacu... a ja dogorywam, mimo że nie piłam ale fajki ludzi palących dookoła mnie wykończyły...
jeszcze Pat wywinął nam numer, bo pojchaliśmy na 16 z nim tam na grilla, bawił się super, w końcu tyle cioć i wujków a on jedyny maluszek więc miał powodzenie, potem odwieźliśmy go do taty, i pojechaliśmy z powrotem, w połowie drogi mięliśmy telefon że się tak drze że nie da się go uspokoić (no cóż tata miał dobre chęci ale nie wyszło, jakby mama nie miała 2 zmiany to pewno by se dała rade..) suma sumarum wojtek wrócił nakarmił go uspał i dopiero przyjechał po 21, no ale potem Pat już spał ładnie a my mogliśmy trochę poprzebywać w towarzystwie
nie wiadomo co mu było pewno za dużo emocji.. no ale... bynajmniej dziadziuś zobaczył na własne oczy że to nie koniecznie taki aniołek
Ale impreza

Cytat:

Cudowne te mebelki! Zupełnie w moim stylu! Ja się tylko obawiam, że będą się bardzo kurzyć

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
a tam pechowi nie jesteśmy tylko takie szczęście jakieś nijakie , ale wiecie trzeba spaść na sam dól że to tak powiem żeby potem było lepiej , trzymajcie za mnie kciuki o 17:20 będę działać w pewnej sprawie może mi się uda załatwić to tak jak ja chcę
scio gratuluje córci bo nie wiem czy psiałam ale jest śliczna , urocza laleczka

dzisiaj Dominika zaprowadziłam do żłobka ( bo od środy nie był , a wczoraj jeszcze bardzo ciężko było mi wsiąść do samochodu) , ale sie cieszył jak wpadł do misiów i odrazu do drzwi nawet nie zdąrzyłam mu butów zmienić , ba.. nawet czapaki nie zdjął , tylko odrazu poleciał do drzwi a jak poszłam po niego żeby go przebrać to zaczął się smiać i walić w drzwi Pani mu otworzyła i mi uciekł nie chciał wyjść więc dałam jego rzeczy i pani ma go przebrać hehehe super że mu się w końcu podoba
ale chodzi tylko do czwartku i potem od 1 sierpnia bo w lipcu maja przerwę wakacyjną a do dyżurującego nie chciałam bo za daleko a zresztą tż ma urlop od 4 lipca dwa tygodnie
No i synusiowi zaczyna się podobać! Doczekałaś się!

A ja mam na obiad (taaak dopiero teraz) gyrosa, ziemniaki z piekarnika i sałatkę z pomidora, sałaty i ogórka ale jestem głodna
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 17:15   #2085
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana nie rób smaka a gyrosa sama robiłaś?? ja dziś miałam pomidorową i gołąbki a jutro do teściowej jedziemy na obiad ma byc moja ulubiona zapiekanka

Stary 2011-06-28, 17:20   #2086
india83
Zakorzenienie

Ana takie mebelki wystarczy przetrzec raz na tydzien

dziewczyny potrzebuje rady, wymysliołam sobie "zwierzece" poduchy. czy taki akcent pasuje w moim salonie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0527po.jpg (86,2 KB, 65 załadowań)
Stary 2011-06-28, 17:22   #2087
martucha84
Zakorzenienie

ktosia86 jeszcze trochę i wszystko się unormuje

bzyczka trzymam kciuki za szczepienie, no i mam nadzieję że tż będzie miał trochę mniej pracy..

Katunia o tak nic planować nie wolno, a co do imprezy w nocy to znam to, pat sie o 4 obudził i zobaczył że jestem to siadł zaczął klaskać podskakiwać.. do 5 nie spał...

india83 ja też współczuje jak co po niektórzy nie pili to mięli ciężko (mąż mój ) a ci co pili... tragedia...
ale impreza fajna

Ana pycha obiadek uwielbiam gyros, ja dziś odpuściłam gotowanie ale jutro schaboszczaki

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:

dziewczyny potrzebuje rady, wymysliołam sobie "zwierzece" poduchy. czy taki akcent pasuje w moim salonie?
a jakie masz inne dodatki? żeby nie było miliona różnych
p.s. widzę boską misę z ikei na szafce
Stary 2011-06-28, 17:26   #2088
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India jesli gdzieś jeszcze będziesz miała takie dodatki to spoko.

Stary 2011-06-28, 17:34   #2089
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

No to super Guciolku
Kasia dzięki super, ze Dominiś się zaaklimatyzował.
Marta zazdroszcze imprezki, dla mnie póki co rozrywką dnia jest przejście się samej do spożywczaka

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 17:44   #2090
india83
Zakorzenienie

no włąnsie nic innego nie ma, bo mnie się wydaje, że jesli tak zdecydowany akcent to tylko w pojedynke no ale nie wiem czy to dobry pomysł

Marta ale masz oko

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2011-06-28 o 17:50
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 18:25   #2091
kliwia
Zakorzenienie

india zawsze podychy zeberkowe mozesz do sypialni przetargac jak sie znudza czy jednak zbytnio pasowac Ci nie beda
mi sie wydaje ze do fioletu pasuja i bedzie ok

gucia u mnie dzis skwar byl nieziemski mimo ze wiaterek zawiewal, zuzka byla w samym bodziaku na krotki rekaw

Ugotpwalam jej zupke ze szpinakiem na 3 dni
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 18:33   #2092
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana nie rób smaka a gyrosa sama robiłaś?? ja dziś miałam pomidorową i gołąbki a jutro do teściowej jedziemy na obiad ma byc moja ulubiona zapiekanka
Będę bezczelna Było pychaaa
Mięsko akurat robiła mama pokroiła w małe kawałeczki w przyprawę gyrosa i podsmażyć
Ja robiłam surówkę i sos do mięska

Cytat:

Chyba zależy od mebli i szczęścia bo zdania były bardzo podzielone

Zresztą rodzice maja teraz taką sypialnie coby można co dziennie wycierać i jest duuużo kurzu... zaś w salonie ciemne meble, co po 2 tyg. i nic nie widać...

Cytat:

Ana pycha obiadek uwielbiam gyros, ja dziś odpuściłam gotowanie ale jutro schaboszczaki

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

a jakie masz inne dodatki? żeby nie było miliona różnych
p.s. widzę boską misę z ikei na szafce
Tez uwielbiam i kebab też
Schaboszczakiem też nie pogardzę
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 18:44   #2093
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Agatek, a propos kalafiora. dzisiaj gotowałam 10min i rozgotowałam jestem wściekła! Ale opanierowałam i wcinam
moja teściowa też ost rozgotowała, ale i tak zjadłyśmy
Cytat:
No to trzymam kciuki żeby się udało!
dziękuję, mam nadzieje, że wszystko wróci do normy

Fasolkę teraz sobie gotujemy i zjemy zaraz z bułką tartą

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 18:57   #2094
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Z codziennego porównania stwierdzam, ze august jest lepiej wykonany niz doors. do sypilani mamy tylko szafki nocne i komode. Powiem Ci szczerze, że nie wiem czy komoda doors(tu trzymam tylko bielizne) przy takim obciazeniu jakie mam w salonie dałaby rade, ale august sprostal cięzarowi
no właśnie... jak podliczyłam elementy, które bym chciała, to z Augusta wychodzi 4500 (coś koło tego) no i kurcze.... sporo. Pogadam z mężem... zobaczę co powie, ale ciężko mi będzie go przekonać... ale spróbuję

Kochana, a które masz elementy?

Cytat:
Gucia a jakie mebelki dokłądnie chcecie?? tzn jakie elementy

mąz mi się rozchorował. ma 38 stopni i mega katar i kuźwa musiał jechac na 18 na ważne szkolenie. Od 15 leżeliśmy w łózku i rozmawialiśmy i różnych miłych rzeczach a tu bach.... musiał jechać ech...
Madziu, chcemy 2 wysokie komody, które będą stały koło siebie na jednej scianie. Szafkę pod rtv, szafkę wiszącą plus regał. Może jeszcze małe szafeczki, żeby dostawić do rtv (ale to nie koniecznie)

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Cudowne te mebelki! Zupełnie w moim stylu! Ja się tylko obawiam, że będą się bardzo kurzyć
które Ci się bardziej podobają?
A kurzem się nie martwię. Raz na tydzień będzie sprzątane i nie będę jakoś bardzo szaleć. Przynajmniej nie zamierzam

Cytat:
mnie się podoba! I zdecydowanie pojedynczy taki akcent

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
No to super Guciolku
Kasia dzięki super, ze Dominiś się zaaklimatyzował.
Marta zazdroszcze imprezki, dla mnie póki co rozrywką dnia jest przejście się samej do spożywczaka
dzięki Kochana

Cytat:
haha, fasolkę też dzisiaj miałam kupić, ale stanęło na bobie

Idę wziąć szybki prysznic i czekam na męża. Idziemy dzisiaj do znajomej, z którą już strasznie dawno się nie widzieliśmy. Się będzie działo.... jak zwykle z nią

Stary 2011-06-28, 19:07   #2095
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 19:12   #2096
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
india zawsze podychy zeberkowe mozesz do sypialni przetargac jak sie znudza czy jednak zbytnio pasowac Ci nie beda
mi sie wydaje ze do fioletu pasuja i bedzie ok

gucia u mnie dzis skwar byl nieziemski mimo ze wiaterek zawiewal, zuzka byla w samym bodziaku na krotki rekaw

Ugotpwalam jej zupke ze szpinakiem na 3 dni
tez tak sobie pomyslałam, zawsze gdzies je wpasuje jeszcze 2 pokoje do urzadzenia zostały

Cytat:
no właśnie... jak podliczyłam elementy, które bym chciała, to z Augusta wychodzi 4500 (coś koło tego) no i kurcze.... sporo. Pogadam z mężem... zobaczę co powie, ale ciężko mi będzie go przekonać... ale spróbuję

Kochana, a które masz elementy?

mnie się podoba! I zdecydowanie pojedynczy taki akcent

Idę wziąć szybki prysznic i czekam na męża. Idziemy dzisiaj do znajomej, z którą już strasznie dawno się nie widzieliśmy. Się będzie działo.... jak zwykle z nią
no pogadaj pogadaj, moze da sie przekonac idzcie do sklepu i porównajcie czy august i kaspian sa takie same gatunkowo, zeby sie nie okazło, że tansza wersja bo prostu jest gorszego gatunku. niestety firmy czasem tak robia, taki tanszy odpowiednik- przynajmniej pan z forte tak mi to kiedys wytłumaczył.bo jezeli nie ma różnicy w wykonaniu to kaspian moze jak najbardziej byc,bo dla mnie jest prawie idendyczny jak august (przynajmniej na zdjeciach)

Guciu ja fajnie trafiłam, bo na moment gdy było -vat zapłacilismy za wszystko okolo 3tys

mamy:

http://brw.com.pl/pl/produkt/14210-s...zienny/v/17178

http://brw.com.pl/pl/produkt/14200-k...zienny/v/17174

http://brw.com.pl/pl/produkt/14206-k...zienny/v/17175

http://brw.com.pl/pl/produkt/14205-s...zienny/v/17179
Stary 2011-06-28, 19:14   #2097
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

He he u nas było to samo dzisiaj

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 19:26   #2098
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

(...)

Nie mogę się tego doczekać
Niezłą nockę Ci Tomcio zafundował

Cytat:
No musisz jej wybaczyć Potrzebuje uwagi rodziców Trzymam kciuki za zaliczenia!

ktosiu, a jakie masz mebelki? Którą serię?

(...)

Dziękuję A córci oczywiście wybaczyłam
Jak chodzi o meble, to w sypialni mam POP (od 6 lat), u brata w pokoju Syriusz a w salonie Affi. I jak chodzi o Affi to żałuję tylko, że wzięłam wenge, przez ten straszny kurz

Cytat:
ktosia86 jeszcze trochę i wszystko się unormuje
(...)
Tak mi mów
Stary 2011-06-28, 19:36   #2099
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ale mnie małż dzisiaj zaskoczył po powrocie z pracy Kaze mi zgadywać z której ręki i wyciaga zza siebie ... Lustrzankę Sony Alfę 55 - zaniemówiłam jak cholera

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 20:15   #2100
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
na co dzisiaj polujesz??

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------
kupilam posciel do pokoju szwagierki
i koszyczki na bielizne do szafki i pare jeszcze innych rzeczy

Cytat:
mysle ze pasuja

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ale mnie małż dzisiaj zaskoczył po powrocie z pracy Kaze mi zgadywać z której ręki i wyciaga zza siebie ... Lustrzankę Sony Alfę 55 - zaniemówiłam jak cholera
super

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości