![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
![]() Kokosów tam nie zarabiają, więc nie jest wesoło ![]() ![]() Gdyby każdy się składał miesięcznie, to wiesz, byłoby inaczej, a że każdy wolał spłacić swoje raty, to już inna bajka ![]()
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
Guciu kupiliście mieszkanie? Bo ja na bieżąco jestem, ale zaległości mam ze ho ho.
A co do łydek. To ja nie mam tego pięknego wcęcia w kostce, takie kołki mam ciosane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale wczoraj miałam dzień ![]() ![]() Dziś już na szczęście lepiej, teraz leży i sie gmyra, wcześniej pospała, ale za to ciocia przyjechała w odwiedziny więc i tak nic nie zrobiłam. Niedawno się zabrałam, teraz czekam aż tż wróci z pracy, to się zajmie córcią, a ja wreszcie może dokończę robotę. Choc pogoda piękna, to może byśmy poszli na spacer ![]() Ehh żałuję strasznie, że nie mam za bardzo czasu na wizaż ostatnio, ale ciągle liczę, że to wszystko się jeszcze unormuje. Byle tylko ten tydzień jeszcze przetrzymać, pozdawać te zaliczenia i na razie spokój. Choć i tak niedługo muszę się brać za pisanie pracy, bo nie wiem jak to przy małej pójdzie ![]() Guciu jeśli chodzi o meble z BRW, ja mam 3 komplety i bardzo sobie chwalę, nic się z nimi nie dzieje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
ale u nas upał, słońce praży niemiłosiernie
![]() jak wyszłyśmy z domu o 11 to dopiero teraz wróciłyśmy do domu, w między czasie wizyta u babci była ![]() ![]() ![]() ![]() ja dzisiaj znowu sama bo tż na służbie (z soboty na niedzielę też miał) i teraz tak często będzie, jutro tż schodzi w piątek znowu służba, zejdzie w sobotę i w niedzielę kolejna służba ![]() A jutro idziemy na szczepienie to dobrze że dzisiaj tż ma tą służbę a nie jutro to z nami pójdzie.
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ktosiu - na pewno bedziesz miala coraz wiecej czas na wizaz, mala unormouje sobie staly plan dnia a i ty bedziesz chodzic jak w zegarku ![]() bzyczko - pisz tu na kazdy temat, dzieciowy czy nie dzieciowy! mi tam kazdy temat sie dobrze czyta-dzieciowy-bo ja mamusia, remontowy-bo lubie remonty i tak kazdy inny jest ok-roznorodnosc jest fajna ![]() Guciu - BRW - ja osobiscie polecam! rodzice maja jakies 4 lata i nic kompletnie sie z nimi nie dzieje! Maja kolekcje syrius, brat ma Doors, braciszek POP, moja ciocia ma jakies 10 lat system POP a praktycznie nawet sladow uzytkowania na nich nie ma! jesli sie na nie zdecydujesz to mam nadzieje beda ci sluzyc Marta - nie ma co impreza fajnista! przytpcze tu zdanie mojej ulubionej kolezanki z ktorego moj maz sie do tej pory nabija-jak sie ma dzieci to nie mozna planowac ![]() a moje dziecie mialo wczoraj goraczke,pol dnia nam przespal,zasypial tez z goraczka a jak sie obudzil o 2.30 to byl wyspany gotow do zabawy-lezal z nami i gadal sobie-ja mu zatykam buzie smokiem a on wyciega i sobie do niego gada...ale juz szczytem bylo jak mu wlaczylam kolysanki z tel bo przy nich zawsze zasypia-a on usiadl sobie, wzil tel do reki i zaczal tanczyc ![]() U nas piekne sloneczko-ponoc caly tydzien taki ma byc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2078 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ktosiu, a jakie masz mebelki? Którą serię? Cytat:
Cytat:
![]() A Tomasz faktycznie nieźle się bawił w nocy! haha! ![]() Kochane, gdzie Wy macie to słońce? Te upały?? U mnie szaro i wieje i coś kropi.... no i nie jest najcieplej.
![]() |
#2079 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czesc ![]() fajnie ze Dominik sie juz przyzwyczail ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ok spadam na zakuuuupy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marta, ale spontan, super!! ![]() [ Cytat:
![]() ![]() PS. moja łydka ma 36cm ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Guciu wydaje mi się ,że Kaspian to dawny August ![]() ![]() http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...nny/115-August Ja z tych mebli jestem zadowolona, najbardziej obawialam sie szuflad, ale na razie sa naladowane po brzegi i jeszcze sie nie powyginały ![]() juz dopatrzyłam sie różnicy, kaspian jest tanszy i ma inne nóżki, takie chudsze u mnie to takie klocki ![]() a te mam w sypilani http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...ienny/57-Doors
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
na co dzisiaj polujesz??
![]() Cytat:
![]() Agatek, a propos kalafiora. dzisiaj gotowałam 10min i rozgotowałam ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- India, dziękuję! Te August są troszkę inne, bo są przede wszystkim masywniejsze. Mnie urzekły niesamowicie! ![]() A Doorsom muszę się przyjrzeć ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
Gucia a jakie mebelki dokłądnie chcecie?? tzn jakie elementy
![]() mąz mi się rozchorował. ma 38 stopni i mega katar i kuźwa musiał jechac na 18 na ważne szkolenie. Od 15 leżeliśmy w łózku i rozmawialiśmy i różnych miłych rzeczach a tu bach.... musiał jechać ech... |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja mam na obiad (taaak dopiero teraz) gyrosa, ziemniaki z piekarnika i sałatkę z pomidora, sałaty i ogórka ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
Ana nie rób smaka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
Ana takie mebelki wystarczy przetrzec raz na tydzien
![]() dziewczyny potrzebuje rady, wymysliołam sobie "zwierzece" poduchy. czy taki akcent pasuje w moim salonie?
#2087 | |
Zakorzenienie
|
ktosia86 jeszcze trochę i wszystko się unormuje
![]() bzyczka trzymam kciuki za szczepienie, no i mam nadzieję że tż będzie miał trochę mniej pracy.. Katunia o tak nic planować nie wolno, a co do imprezy w nocy to znam to, pat sie o 4 obudził i zobaczył że jestem to siadł zaczął klaskać podskakiwać.. do 5 nie spał... india83 ja też współczuje ![]() ![]() ale impreza fajna ![]() Ana pycha obiadek uwielbiam gyros, ja dziś odpuściłam gotowanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() p.s. widzę boską misę z ikei na szafce ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
India jesli gdzieś jeszcze będziesz miała takie dodatki to spoko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Zakorzenienie
|
No to super Guciolku
![]() Kasia dzięki ![]() Marta zazdroszcze imprezki, dla mnie póki co rozrywką dnia jest przejście się samej do spożywczaka ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
no włąnsie nic innego nie ma, bo mnie się wydaje, że jesli tak zdecydowany akcent to tylko w pojedynke
![]() Marta ale masz oko ![]()
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2011-06-28 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
india zawsze podychy zeberkowe mozesz do sypialni przetargac jak sie znudza czy jednak zbytnio pasowac Ci nie beda
![]() mi sie wydaje ze do fioletu pasuja ![]() ![]() gucia u mnie dzis skwar byl nieziemski mimo ze wiaterek zawiewal, zuzka byla w samym bodziaku na krotki rekaw ![]() ![]() ![]() Ugotpwalam jej zupke ze szpinakiem na 3 dni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mięsko akurat robiła mama ![]() ![]() Ja robiłam surówkę i sos do mięska ![]() Cytat:
![]() ![]() Zresztą rodzice maja teraz taką sypialnie coby można co dziennie wycierać i jest duuużo kurzu... zaś w salonie ciemne meble, co po 2 tyg. i nic nie widać... Cytat:
![]() ![]() ![]() Schaboszczakiem też nie pogardzę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Fasolkę teraz sobie gotujemy i zjemy zaraz z bułką tartą ![]()
![]() |
#2094 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, a które masz elementy? Cytat:
Cytat:
A kurzem się nie martwię. Raz na tydzień będzie sprzątane i nie będę jakoś bardzo szaleć. Przynajmniej nie zamierzam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() haha, fasolkę też dzisiaj miałam kupić, ale stanęło na bobie ![]() Idę wziąć szybki prysznic i czekam na męża. Idziemy dzisiaj do znajomej, z którą już strasznie dawno się nie widzieliśmy. Się będzie działo.... jak zwykle z nią ![]() ![]()
![]() |
#2095 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Guciu ja fajnie trafiłam, bo na moment gdy było -vat ![]() mamy: http://brw.com.pl/pl/produkt/14210-s...zienny/v/17178 http://brw.com.pl/pl/produkt/14200-k...zienny/v/17174 http://brw.com.pl/pl/produkt/14206-k...zienny/v/17175 http://brw.com.pl/pl/produkt/14205-s...zienny/v/17179
![]() |
#2097 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
He he u nas było to samo dzisiaj
![]()
![]() |
#2098 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niezłą nockę Ci Tomcio zafundował ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak chodzi o meble, to w sypialni mam POP (od 6 lat), u brata w pokoju Syriusz a w salonie Affi. I jak chodzi o Affi to żałuję tylko, że wzięłam wenge, przez ten straszny kurz ![]() Tak mi mów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale mnie małż dzisiaj zaskoczył po powrocie z pracy
![]()
#2100 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i koszyczki na bielizne do szafki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.