|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: W wolnym czasie rzucam szklankami - czyli wspólne picie meliski. Część 4
Bubu Widocznie nie był Ciebie wart. Nie wie co stracił, biedak.
A mi się wczoraj urodziły 4 kociaki ![]()
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Oezu! Bubus!
![]() ![]() Roksanula, wrzucisz jakies zdjecia maluchow?
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
bubu przykro mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Proszę bardzo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
ło Boże jakie słodziaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Słodziaki to dopiero będą jak zaczną rozrabiać
![]()
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to argumentował?? strasznie mi przykro... Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
kociaki są słodkie
![]() Wiecie co czuję się winna rozstaniu, bo zaczełam gadkę o ślubie, że jesteśmy już razem 6 lat i czy on mi się kiedyś zamierza oświadczyć ( ostatnio twierdził, że na urodziny dostane coś co zawsze chciałam, a on wie, że kiedyś mi się marzy ślub, i myślałam, że się oświadczy), no to on powiedział, że nie on nie chce brać ślubu, nie wyobraża sobie budzić się koło mnie przez reszte życia ( robił to przez 6 lat, no ale) i nie widzi życia ze mną. Najlepsze jest to, że jutro mam obronę dyplomy, a on musiał to zrobić, akurat przed obroną, jestem totalnie rozwalona, nic nie jem, mam taką obręcz jakby metalową na brzuchy, siedzę otępiała i nie wiem co się dzieje, za bardzo.
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
ale tekstem Ci pojechał....
wiesz bubu, tak się składa, że nie ma w tym ani krzty Twojej winy. Prędzej czy później i tak by z Tobą zerwał, bo "nie widzi życia z Tobą", a Ty tylko zaczęłaś niewygodny temat. I PODZIĘKUJ SOBIE, że go zaczęłaś, bo tak to żyłabyś w iluzji byś może jeszcze przez pół roku, rok, dwa, marnując sobie życie przy kimś, kto nie jest Tobą zainteresowany, nie widzi z Tobą przyszłości, a nie raczy Ci o tym powiedzieć. Wiem, że teraz jest ciężko, sama to przechodziłam w jakimś stopniu (z innych przyczyn, ale emocje pewnie podobne) i musi minąć trochę czasu, ale uwierz mi, sama sobie za kilka miesięcy kupisz kwiaty w podziękowaniu, że sprowokowałaś takiego tchórza do ucieczki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Dzięki kawuś
![]() wiesz, że on mi powiedział to samo jak się obwiniałam, że to by i tak wyszło i lepiej teraz niż za pół roku i , że bez niego bedę szczęsliwsza
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Akurat tekst że "beze mnie będziesz szczęśliwsza" albo to co ja usłyszałam czyli "chciałbym żebyś była szczęśliwa" to dla mnie takie pitu pitu, mające na celu zagłuszenie wyrzutów sumienia faceta, i samousprawiedliwianie się przez niego, więc ja tego nie kupuję, ale tutaj akurat miał rację - będziesz szczęśliwsza bez niego, tak jak i ja jestem bez exa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Wiecie wieczory są najgorsze, szczególnie, że teraz wróciłam do akademika i siedzę wśród jego kilku rzeczy których zapomniał wziąść, wieczory zawsze spędzaliśmy razem. Strasznie tu dołująco jest bez niego po prostu, liczę, że napisze smsa jak tam po dzisiejszej obronie, ale nic telefon milczy.
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bubs, to nie Twoja wina, nawet tak nie mysl, koles boi sie zobowiazań chciałby mieć laske na dochodne ale zero odpowiedzialności, grrrr.... faceci jak wieczne dzieci. wogóle jak on mógł powiedziec ci takie przykre rzeczy? że nie wyobraża sobie zycia z Tobą???prosze Cie.... dobrze że tak si stało, powiedz bubs jak tam obrona?? była wczoraj czy jest dzisiaj bo troche skołowana jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
roksanula slodkie
kto pepowina przecinal? bubu coz jak to ten sam co cie rzucal i wracal to troche twojej winy w tym tez ![]() ![]() czas chyba przejsc zalobe i nigdy wiecej nie pozwolic mu do siebie wrocic zycze szczescia i jak najmniej cierpienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
Kitka sama przegryzała
![]()
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, TY nie jestes winna, nie zgadzam sie z brookie (sorry)! w koncu ja swojego odzyskalam po rozstaniu i jakos nadal jestesmy razem, a juz wiele lat minelo. i jakby zachcialo mu sie rozstania, to nie winilabym siebie za to, ze wczesniej walczylam. to znaczy... pewnie w jakims momencie rozpaczy bym sie winila, ze przez to stracilam kilka kolejnych lat zycia, a tak to po pierwszym rozstaniu poglam je sobie ulozyc inaczej... no ale stalo sie jak sie stalo, postapilam jak postapilam i tak samo zrobila bubs! bubs! nie obwiniaj siebie! w tamtej chwili robilas to, co wydawalo Ci sie sluszne. i zaowocowalo, zyskalas kolejny rok (? bo to rok byl? czy dwa lata? nie pamietam juz, tak dlugo tu jestesmy...) i bylo Ci dobrze! i to sie liczy! nie spisuj tych lat na strate, wynies z nich nauke.... wierz, ze jesli tak odpowiedzial na Twoje pytania, to nie byl odpowiednim czlowiekiem dla Ciebie. i WIERZ ze za jakis czas... pol roku, rok.. jak bol po tym rozczarowaniu minie.... znajdzie sie ktos, kto bedzie CHCIAL SPEDZIC Z TOBA RESZTE ZYCIA, BUDZIC SIE OBOK CIEBIE CO DZIEN, NIE WAZNE CZY SCHUDNIESZ, CZY PRZYTYJESZ CZY ZACHORUJESZ, BEDZIE PRZY TOBIE. ale to nie twoj byly facet. musisz dac sobie czas, przebolec to rozstanie i isc dalej. uwielbiam was dziewczyny i zawsze przy was jestem duchem. jak jesk wam dobrze, to sie ciesze, jak zle - razem z wami placze. przytulam zawsze, staram sie mentalnie otulic wasze troski.... ale medium nie jestem, wiec tylko starac sie moge i rozmawiac - pisac... z Wami by pomoc.... i to tez tylko w nocy z piatku na sobote w nocy ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wicza my tez Cie uwielbiamy!!, pisz jak tylko będziesz mogła Brook, a co u Ciebie ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Witcha jajks nie chodzilo mi o doslowna wine
![]() raczej o wine w sensie ze facetowi pozwolila sie oklamywac bo on ja oklamywal poprostu- byl z nia mimo ze nie czul ze to milosc, byl z wielu za to innych powodow a ze ona zakochana to tego nie dostrzegala chyba albo nie chciala widziec tych wszystkich znakow jesli jej bylo do tej pory dobrze mimo ze on nie byl fair wobec niej to spoko ale oile pamietam to on juz ze 2 razy odchodzil zrywal z bubus mowil ze wyszalec sie chce , ze to nie to i mial inne laski a bubus mimo to dalej zakochana mu dawala szanse i dalej podejrzewam ze znow dalaby jesli z braku laku zaczeliby sie spotykac jak wczesniej mimo chodem ![]() ehhh:/ ale po tych tekstach to ma odpwiedz czarno na bialbym wierze jedak w to bubus ze tym razem bedziesz silna ba bedziesz! vesna u mnie OK ![]() wesela za nami juz oba, spotkania z przyjaciolmi rowniez akumulatory naladowane tylko pogoda niepocieszna niestety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to witam i od razu pytam - czy któraż może mi polecić dobrego psychiatrę w Łodzi na nfz? Dopadła mnie nerwica i sama sobie chyba nie poradzę ... I chciałam Was zapytać o xanax - czy któraś brała? mam od rodzinnego ale boję się ... czytam,że to świństwo straszne ...
![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj!! ja połuudnie Polski więc nie bardzo pomogę, xanaxu tez nie brałam, może inne dziewczyny pomogą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak go brałam dość długo, regularnie a potem chorowałam jak trzeba było odstawić, ale ponoć nie każdy tak ma. Mnie cholerstwo uzależniło. Teraz biorę sporadycznie na silny lęk i jest całkiem dobrze. Trochę tylko otumania. W ogóle to Hołk ![]() wróciłam z urlopu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Witaj marudexu
![]() xanax jest lekiem doraznym czyli w silnych atakach paniki czy naprawde na przebojowe sytuacje , otumania lekko , spac sie chce wiec silny to lek noi uzaleznia ponoc biore go sporadycznie aaa laski ostatnie dni w Polsce buuu karla odezwij sie co u Ciebie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
jak było na urlopie euph???
![]() Brook, Ty sie wyprowadzasz na stałe?? (jakoś umknela mi ta informacja, przepraszam) ![]() Karlita, odezwij sie ! bubs, a u ciebie jak?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.
Zdecydowałam się jednak go brać, bo trudno mi normalnie funkcjonować. Moja nerwica czaiła się i czaiła latami, teraz wybuchła, pewnie na skutek tej przykrej sytuacji o której pisałam wyżej. Xanax daje mi uglę, przechodzą częściowo wszelkie bóle, odruchy wymiotne, i lęk ale fakt, że trochę otumania. Ledwo wyrabiam w pracy. No ale cóż .. albo rybki albo pipki. O odstawianie będę się martwić później.
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Hmm.. ciekawie
![]() Nie obyło się bez awantury na całą familię, ale to normalne jak się wszyscy spotykamy. A poza tym to pogoda nie dopisała w pewnym momencie to nawet w górach grad spadł. Ale mimo wszystko czułam się dobrze, trochę wypoczęłam.
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Żyję, zyję, co prawda kiepsko. Codziennie ryczę, nie mogę się totalnie pozbierać. Zupełnie nie rozumiem dlaczego on zakończył sprawę tak nagle, nie było wcześniej żadnych objawów, wiecie wtedy człowiek może się przygotować, a tu 10 minut wcześniej trzyma Cię za rękę a nagle mówi, że odchodzi no jak kop w żełądek. Na obronie byłam jak na odcietym układzie nerwowym - nie stresowałam się, nie myślałam, tylko kiwałam głową i robiłam ychm do ludzi, na szczęście odpowiedziałam na pytania i obroniłam się na 4,5. Wczoraj wróciłam do akademika po 4 dniach w poznaniu i okazało się, że zapomniałam numeru pokoju, musiałam dzwonić do byłego, potem okazało się, że baba na recepcji nie chce mnie wpuścić do pokoju bo uważa, że ja tam nie mieszkam bo mnie nie ma w jakimś głupim zeszyciku. Po 20 minutach udało mi się, weszłąm do pokoju, w bek znowu i zadzwonił były, coś tam pogadaliśmy, umówiliśmy się na spotkanie w sobotę, żeby pogadać, nieco mnie pocieszył, wiec dziś jest już lepiej. W poznaniu nawet sobie książkę kupiłam jak przetrwać rozwód. Naprawdę po 6 latach czuję się jakbym się rozwodziła. Znając mnie gdyby mój były chciał wrócić i tak bym się zgodziła, to nieco jak związek z alkoholikiem, wiem, że nie chce ślubu, ale samej mi jet tak źle, a razem byliśmy tacy szczęsliwi, że pewnie bym się dusiła, a za 2 lata znowu by mnie zostawił.
Witam nową koleżanke ![]()
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale trudno się mówi, trzeba żyć dalej. Nie chcę się rozpisywać o swoim życiu, bo to już nie o to chodzi. Teraz muszę ratować siebie. Zapisałam się już gdzie trzeba, bo na własną rękę leczyć się nie będę. Jeśli też Ci to dokucza tak mocno fizycznie jak i psychicznie jak mi to też może powinnaś. Ale mam nadzieję, że nie ...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
Wiecie co... nie obraźcie się tylko
![]() Ja na swoje "napady" złości nie biorę nic, same przechodzą...
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
bubu - nikt się nagle nie odkochuje, Przykro mi to mówić, ale musiał myśleć o tym od jakiegoś czasu, a że nie przygotował Cię na to, ani z Tobą nie porozmawiał tylko świadczy o tym jakim jest hmm... gówniarzem (nazwijmy to delikatnie
![]() Zresztą, lepiej dla Ciebie, po co być z kimś zmiennym jak chorągiewka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
bubs-gratuluję obrony
![]() jasne, że to z dnia na dzień nie przejdzie, ale wierze, że Ci sie uda i że jak będzie chciał do Ciebie wrócić to poślesz go na drzewo ![]() euph, cieszę się, że wypoczełęś, ja urlop dopiero w sierpniu.... ![]() roksanula, nauczyłyśmy się traktować to z przymrużeniem oka trochę, dlatego dałyśmy taki tytuł, nie trzeba nieczego "brać" żeby sie tu udzielać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.