|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Vivien brązowa i czarna Emilka
Cytat:
No i muszę kupić krysię karmelową bo moja strasznie ucierpiała w moim rowerowym wypadku |
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
Ja też się zastanawiam co zamówić. Madara mi chodzi po głowie. Właśnie córka zrzygała mi całą sypialnię...aż musiałam ją kąpać
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawialm zalegle fotki
![]() waniliowa Cherry Jest piekna plusy: + super kolorek - troche ciemniejszy niz na fotkach etorebki + dzety nie sa tandetne - maja dwa odcienie: zoltego zlota i rozowawego zlota + ekoskorka gruba i miesista + bardzo pojemna minusy: - zapinanie tylko na kapsel - gratka dla zlodzieja... - wielkosc - jak dla mnie to moglaby byc sporo mniejsza |
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Rozowa Vivien II
plusy: - ladny kolor - optymalna dla mnie wielkosc - sliczny fason - wykonanie w miare ok choc nie jest idealnie - skora jest ok choc mniej miesista niz przy Cherry lub Andi minusy: - kolor nie jest zly ale moglby miec mniej szarosci - minimalnie zle uszyta z tylu ale mnie to nie przeszkadza bo i tak tego nie widac - dostalam chyba egzemplarz ze zwrotu bo nie mial metki ani portfelika , nie mam tez kluczyka
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
matko co tu taka cisza :|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o tych szortach
Wybrałam się dzisiaj do mojej lichej galerii i wyszukałam takie w Takko Fashion za 39.99 i się zastanawiam czy by nie wziąć
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne zaraz Was nadrobie |
|
|
|
|
#789 |
|
BAN stały
|
Roxi
. ja też chciałam jakieś jeansowe, ale wszystkie, które mi się podobają są w takiej cenie jak normalne jeansy , więc stwierdziłam - bez przesady .ja sobie ostatnio kupiłam w Orsay'u czarne szorty, bo tylko z czarnych był rozmiar S (zauważyłam, że w ogóle w sklepach ciężko mi teraz coś dorwać, szczególnie na przecenie ), za 39zł. ale musze mieć jakieś szorty, a te fajne z h&m zgubiłam gdzieś . no ale kurczę te już kupiłam ![]() ![]() ale się dziś nałaziłam. najpierw w parku Saskim, potem przeszłyśmy na Stare Miasto i tak szłyśmy, że znalazłyśmy się w kolejnym parku, gdzie wypiłyśmy po piwie (boszzzz, kupiłysmy jakies bezalkoholowe ) i pojechałyśmy sobie na kawę do maka... cafe latte a niedługo będę gotować bób
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry padam
![]() Byłam u promotora o 11.15 a on się pojawił o 13.15 Oczywiście wcześniej nikomu nie powiedział, że jest obrona doktoratu i że będzie później bo po co Oczywiście nie wyraził się kiedy obrona także Szkoda gadać, spędziłam na uczelni trzy godziny![]() Ale Zrobiłam napad na parfła i kupiłam dwie torebki I na deserek lakiery w rosmanie
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-06-28 o 19:11 |
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Też tak sobie zawsze wmawiam ![]() Cytat:
Ja ostatnio mam manię na szorty, więc... Mnie dzisiaj dwie pary butów poobcierały Baletki zdarły całe pięty, a sandałki całe stopy od spodu i po bokach... A w sklepach z butami żadnych fajnych nie było ![]() Ja też zaraz będę wcinać ![]() Napisałam do obiekta smsa z zapytaniem czy jutro coś robi. Pewno nie odpisze
|
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poka torebki
|
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
nudi, szorty jeansowe sa w bershce za 50zl, a w stradim za 35. niezle sa, bo takie bez ozdobek tyyyyyylko - biodrowki!! przynajmniej te ze stradiego, bo przymierzalam. jak sie czlowiek nachyli to pol tylka widac ;p
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś miałam dzień odbierania paczek ![]() Przyszedł płaszczyk z ebay-a - O matko! On jest PIĘKNY i buty z all - fajne ![]()
|
|
#795 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
no to nie ciekawie jak ze zwrotu już wysyłają nawet nie kompletne torebki ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() a może jednak odpisze ![]() Danula pokaż swoje zdobycze? Kalinko pokaż
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Cyknęłam takie zdj na szybko
![]() Roxi - spodenki świetne! i super w nich wyglądasz
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Posmaruję jakimś kremem i mam nadzieję, że do jutra mi się trochę zagoją ![]() Odpisał. Może znajdzie trochę czasu i się spotkamy Cytat:
![]() Twoje zdobycze również świetne I widzę, że buty wybrałaś te, które mnie urzekły, dobry wybór
|
||
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Co nie
;Dziękuję ci dziewczę drogie Pokażę zaś
|
|
#800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buty fajne wygodne pomimo wysokiego obcasa. I nawet 41rozm mam dobre ![]() Cytat:
Dziękuję No jakoś bardziej do mnie przemawiały. Czerwona podeszwa to tylko w czarnych
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super, że pasuje ![]() Podobają mi się takie obcasy jak zamówiłaś, ale ja w życiu takich nie kupię. Bym się chyba zabiła
|
|
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smaruj smaruj a masz dobra jakąś maść do polecenia? bo ja czesto mam obtarte stopyPadał u mnie deszcz i jest tak cieplutko
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też się kiedyś tak wydawało że nie podołam temu wyzwaniu. Ale wbrew pozorom dobrze wyprofilowane szpilki są mega wygodne
|
|
|
#804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jesli tobie odpowiadają i dasz radę chodzić to fajnie ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
|
|
#805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie. Mam w domu chyba tylko z dwa kremy do stóp, i to którymś z tych dwóch posmaruję. Ale nie powiem, przydałby mi się jakiś krem na odparzenia, wzdymy do stóp ![]() U mnie dzisiaj cały dzień upał i niesamowity wiatr, który w ogóle nie dawał chłodu, tylko rozwalał fryzurę... Cytat:
Może się odważę i na studniówkę sobie kupię Ale to jeszcze trooooochę czasu ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Serio Mam ze cztery pary baletek, ale obcasów ZERO
Edytowane przez roxana222 Czas edycji: 2011-06-28 o 20:30 |
||
|
|
|
#806 |
|
BAN stały
|
Używałyście kiedyś plastrów podtrzymujących biust lub nakładanych miseczek silikonowych, takich wynalazków pod wycięte sukienki? Spełniają swoją rolę, czy odklejają się, obsuwają? Które warto kupić?
|
|
|
|
#807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No chyba na studniówkę nie pójdziesz w baletkach? ![]() ![]() Cytat:
![]() Moje się trzymały. Raz tylko je poprawiłam bo źle na początku nakleiłam ![]() Moim zdaniem warto kupić
|
|
|
#808 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam taki zamiar
No, ale chyba mały obcasik trzeba będzie kupić
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie wiem. Ja mam małe piersi ale myślę że ten klej jest dość mocny żeby to utrzymać ![]() Na wejście weź obcasy a potem się przebież w baleriny - ja zawsze tak robię
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

to moja siostra chętnie by przygarnęła 

, nie mam tez kluczyka
Wybrałam się dzisiaj do mojej lichej galerii i wyszukałam takie w Takko Fashion za 39.99 i się zastanawiam czy by nie wziąć

, więc stwierdziłam - bez przesady
), za 39zł. ale musze mieć jakieś szorty, a te fajne z h&m zgubiłam gdzieś
. no ale kurczę te już kupiłam
Oczywiście wcześniej nikomu nie powiedział, że jest obrona doktoratu i że będzie później bo po co
Szkoda gadać, spędziłam na uczelni trzy godziny

no to nie ciekawie jak ze zwrotu już wysyłają nawet nie kompletne torebki