|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Pustka, pustka. A ja siedzę sama w domu u TŻ i nie wiem co ze sobą zrobić
![]() Oooo od 16 na TLC leci Salon sukien ślubnych - 2 odcinki po 30 minut Zobaczę sobie
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2011-06-28 o 15:33 |
|
|
|
#3632 |
|
Konto usunięte
|
a ja tu nie mam TLC
i czekam na wyniki egzaminu, który total zawaliłam, jak cały rok zresztą i nie mogę się skupić na pisaniu pracy, którą muszę mieć na jutro rano gotową i od 8 godzin napisałam 1 stronę, a mam mieć ponad 20... |
|
|
|
#3633 |
|
Rozeznanie
|
Hejo
wróciłam kurde łowy na maxa udane zaszalałam w cubusie kupiłam strój kąpielowy za 5 zł , spodenki dżins. 10zł, sweterek dla TŻ za 10zł i spodenki do stroju kąpielowego za 5zł, leggi i bluzke na krótki rękaw w cropie za 10zl normalnie poszalałam kochaam wyprzedaże![]() ![]() a przy okazji z korzyścią dla mnie się opaliłam. Która to złowiła takie piękne łowy w lumpku brawo ![]() A powiem Wam ze ja bardzo dużo żeczy wystawiam na all ale jako pojedyńcze lepiej idą niż kompletami.
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się łowami ![]() Obejrzałam Salon sukien ślubnych i ... Dziewczyny jak ubiorę tą jedyną, wymarzoną i najcudowniejszą dla mnie to chyba się popłączę. Wraz z mamą A z kim wy w ogóle chcecie suknie wybierać?
|
|
|
|
|
#3635 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
obydwie są szczere do bólu i na pewno dobrze mi doradzą nie będę musiała się obawiać, że powiedzą coś co chcę usłyszeć
|
|
|
|
|
#3636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A taką samą spódniczkę widziałam u nie w lumpku tylko zieloną i teraz żałuję, że nie wzięłamCytat:
![]() A suknię ślubną na pewno będę wybierać z mamą no i pewnie z siostrą ![]() Tż załatwił kolejny spływ na niedzielę z jego rodziną tylko podobno ma być brzydka pogoda
|
||
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i.. i zobaczymy![]() a tak w ogóle to witam mamjakiś dziwny humor dziś:/ chyba od pogody, bo pada od rana:/ a i dziewczyny myślicie, że hormony mogą mieć jakiś wpływ na nerwy? Bo wydaje mi się ogólnie, że mam coś nie tak z hormonami, ale to się okaze jak do endokrynologa pójdę.. no ale właśnie ostatnio strasznie się wszystkim denerwuje i jeszcze te jajniki:/ i zastanawiam sie czy to moze miec zwiazek jedno z drugim?
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
Z TŻ? Nie chodzi o to, że jestem przesądna. Ale nie wolałabym żeby TŻ zobaczył Cię dopiero w dniu ślubu?
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
W pysk miałam ochote mu strzelić, ale się powstrzymałąm i tylko z buzią na niego wyskoczyłam. Jak powiedziałąm to TŻ to odrazu do niego wyskoczył, no a tesciowa nic na to...
Kurcze no to zakupy Wam się udały super![]() FlightlessBird ta kamizelka super ![]() A jak tam wyniki tego głosowania?? Ja też sie pewnie popłacze jak zobacze się w wymarzonej sukni ![]() I nie chcę aby Mój TŻ mnie zobaczył w niej przed ślubem ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- A suknię chcę wybierać z Moją kochaną przyjaciólką i z Moją mamą
|
|
#3641 |
|
Rozeznanie
|
Pochwalę się w sobote bo nie mam aparatu. No ceny naprawdę genialne
![]() a 22 lipca zamykają cubusa w GD gadałam z ekspedientką i mówiła że wtedy to będzie jeszcze lepiej więc pójdę dzień wcześniej nawybieram odłoże a 22 odbiorę;Dmalinka_070190podziwiam Cię za stalowe nerwy do tego gówniarza! kazała bym mu siępakować i wypierniczać do domu, niech Mamie tak mówi Ja na przymiarkę/ kupno sukni będę brała Mamę (ona mi powie jak coś dobrze wygląda albo nie) kuzynkę i może przyjaciółkę. I też nie chcę aby TŻ widział mnie przed ślubem, dopiero na błogosławieństwu... Właśnie właśnie FlightlessBird jak tam konkurs???
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ah ta Twoja teściowa... A wyniki? chyba dopiero 30 czerwca... |
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorry, ale moczu osoby, którą kocham jakoś nie kocham. To taka sama fizjologiczna wydzielina. To co dziecko da mi później to inna sprawa. To, co czuję dzisiaj na myśl o istocie w moim brzuchu to druga. Zobaczy w dniu ślubu w całym rynsztunku. Powiedział, że jeżeli ja będę wybierać z nim garniak to on ze mną suknię A mi to rybka...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja biorę dzisiaj ostatnią tabletkę anty i będę czekać z niecierpliwością na okres
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Załatwiłam wszystko co miałam załatwić Chodziło głownie o złożenie pracy - złożona i o kupno białej bluzki. Bo na egzaminy pisemne ubieram się ładnie, ale raczej nie idę w koszulowej bluzce. Ostatnio jednak miałam ustny, wyciagam z szafy moją białą bluzkę - a ona szara Pojechałam z TŻ do miasta, na taki jakby targ, choc wcale tam taniej nie jest - no i te bluzki paskudne i drogie. Potem weszłam do Mohito i mam Taka jak chciałam - prosta, z małym kołnierzykiem i małymi bufkami na rękawkach i była na przecenie za 50zł Ale jeśli chodzi o inne przeceny to niestety - uwielbiam ten sklep ale czasem rzeczy nawet po przecenie są dla mnie za drogie ![]() Zauważyłam ostatnio że ja kupuje ubrania praktycznie tylko na przecenach. No bo szkoda mi wydac na koszulke z krótkim rękawkiem 60zł ![]() pokażę wam wiadomośc od tej babki od egzaminu co nam syf robi: Na koniec chciałabym serdecznie podziękować tym wszystkim z Państwa, dzięki którym rok akademicki kończy się w tak miłej i przyjemnej atmosferze. Jestem przekonana, że mają Państwo dozgonną wdzięczność swoich mniej utalentowanych kolegów, którzy – choć nie udało im się Państwu dorównać – na pewno będą Państwa bardzo mile wspominać do końca życia. Pomimo że oni akurat nie mogą oczekiwać żadnych wyrazów naszego uznania, na pewno cieszą się bardzo, że dane im było przynajmniej zetknąć się z tak wybitnymi osobowościami. Moi koledzy i ja także jesteśmy ogromnie Państwu wdzięczni za okazane nam względy i budzącą głęboki szacunek postawę. Mogą Państwo być pewni, że nie tylko doceniamy Państwa niezwykle pochlebne zdanie o nas, ale także w pełni je odwzajemniamy. Z całą pewnością nie omieszkamy podzielić się naszymi wrażeniami z kolegami z innych uczelni – a jak Państwo na pewno wiedzą, akademickie środowiska w Polsce, a niekiedy także i za granicą, są bardzo blisko ze sobą powiązane. Wszystkie jej maile do nas są w podobnym stylu ten jej sarkazm nakręca całą panikę... |
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona podzieli się wrażeniami z innymi kolegami innych uczelni Dla mnie to, że do Was napisała to świadczy o jej braku profesjonalizmu
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Rozeznanie
|
mia8544
aż zęby musiałam pozbierać z klawiatury!!! nie mogę w to uwierzyć, ona Wam grozi a to jest karalne to jest zniesławienie, nikogo kurde za ręke nie złapała.... ale su..ka a co na to dziekan/ władze uczelni?? Dokładnie... zachowała się jak gówniara.. zero profesjonalizmu... aa ja ostatnio też zauważyłam że większość moich ciuszków jest z wyprzedaży, ale jakoś nie jest mi z tym źle;p
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-28 o 18:49 |
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
A co tutaj tak cicho?
![]() Ale mnie wzięło na oglądanie teledysków ślubnych
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie na oglądanie sukien ślubnych. Podoba mi się kilka z Pronovias 2012
![]() No i okres się pojawił. Bo już się bałam
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądałam stronę jednego z salonów sukien ślubnych w Katowicach
Oto co wzbudziło moje zainteresowanie. Mają akurat wyprzedaże i wiele sukien poprzecenianych z 4000-5000 na ok. 2000. 1 krój, który już kiedyś pokazywałam, ale to inna suknia. Podobają mi się take, ale chyba sama bym takiej nie kupiła ![]() 2 kosztuje 2395zł. 3 kosztuje 2485zł 4, 5, 6 i 7 Pronovias 2012 8 kosztuje na wyprzedaży 4395zł |
|
|
|
#3652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzi o przesąd, ale o.. sama nie wiem jak to nazwać Cytat:
Cytat:
reszta też ładna
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprócz 2 bo mi się nie podoba
|
|
|
|
|
#3654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za groźba... Ta babka sama z siebie robi idiotkę... Cytat:
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej mi się ostatnia podoba ![]() ![]() mia kurcze co za tupet. Nie wiedziałam cz mam się zacząć śmiać czy płakać jak to czytałam, a co dopiero Wy jak to czytaliście. Dziewczyny szwagierka jak teraz była w Polsce to kupiła mi zaje*bisty żakiecik normalnie się w nim zakochałąm i był przeceniony ze 120 na 85 jutro Wam wrzuce zdjęcie
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to w sumie się opłaca pochodzić po sklepach, bo faktycznie w niektórych przecenach można takie okazje wylapać że szok
![]() Kurde chyba dzis się trochę spaliłam nad tym morze. Wszystko mnie piecze.. Nie wiem jak ja dzis zasnę..
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nie było mnie jakieś 4 dni a tu ok. 20 stron do nadrobienia. Przeczytałam ! ![]() Cały weekend byłam u Tż. Wróciłam wczoraj, cały dzień nauki na dzisiejszy, ostatni egzamin. I wiecie co ? Mam wakacje !!! Nie będę się odnosić do tego co pisałyście, za dużo tego. W każdym razie wróciłam
|
|
|
|
#3659 |
|
Rozeznanie
|
Mnie również najbardziej podoba się ostatnia nno i 6
Agu wyprzedaże są najprawde świetne, ale ostatnio w zarze dwie laski szrpały się o jakąś szmatke (to wyglądało strasznie;/) malinak ma racje musisz często nawilżać skórę żeby brzydko nie zchodziła i nie bolało w nocy.. a ja chyba znalazłam nowe hobby i to jak zwykle dzięki wizażowi ![]() Molise witaj i gratuluję waksów właśnie widziałm że obecna duchem ale nie udziela się od razu pomyślałam nadrabia![]() I jak tam po week z TŻ?
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-06-28 o 21:00 |
|
|
|
#3660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Zobaczę sobie

A taką samą spódniczkę widziałam u nie w lumpku tylko zieloną i teraz żałuję, że nie wzięłam

Dla mnie to, że do Was napisała to świadczy o jej braku profesjonalizmu