|
|
#4381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
|
|
#4382 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a czytałaś może książkę?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiem czy wpisałam dobry temat, bo tyle razy go zmieniała, że nie zliczę nawet tego
|
|
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo
|
|
#4385 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale szczerze mówiąc to mało co pamiętam,czytałam też "Pamiętnik Fanny Hill"![]() Niewinną? fajnie
|
||
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4390 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
zawsze się czaiłam jak czytałam coś dorosłego a ta druga książka jest o Funny Hill,kurtyzanie,prostytut ce czy jak tam się jeszcze zwie o jej pracy w burdelu,z dokładnymi opisami seksu z klientami
|
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, ale.. W anglii miałam ich ulubiony tusz, juz nie pamietam jak się nazywał... Używałam go cały czas, jak sie konczył to nowy... W pl kupiłam i... masakra.. raz użyłam, był taki sam a taki kiepski;( Myślałam, ze się zapłaczę... Więc w pl lakierów tez nie kupię..
|
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam kiedyś czekoladowy lakier z essence , który miał się tak właśnie mienić na bordo i chociaż lakier mi się nawet podoba to nie wiem jak musiałabym na dłonie patrzyć czy jak je ustawiać do światła żeby było to mienienie widać. Ale na paznokciach fajnie się trzyma. Sarunieczka ja z latarką pod kołdrą czytałam "Dzieci z Dworca ZOO". Rescue- nie mogłam wczoraj wieczorem popisać bo mnie nie logował wizaż- ale chciałam Ci powiedzieć że bosko wyglądałaś na weselu (tak w ogóle jesteś mój typ Tonia ... Polecam P. Clement "Zabójcza praktyka"- coś z naszego typu medycznych thrillerków. Świetna. |
|
|
|
|
#4393 |
|
Raczkowanie
|
hej maleństwa. Bylam w rossmanie i naturze dzisiaj. W rossmanie dorwałam polecany przez resscue ( i chyba kogoś jeszcze, przepraszam) tusz z rimmela super extra lash za ok 13zł, ale dopiero jutro wypróbuje, mam jeszcze balsam do ust w wibo o zapachu mojito- boski, świetnie się trzyma i nie klei się i ten mój delikatnie przyciemnia kolor ust ale nie przeszkadza, a i lakier taka pastelowa jasna brzoskwinia, ale jakoś nie przypadł mi do gustu. W naturze widziałam natomiast jakieś nowe magnetyczne lakiery i magnesy do nich żeby efekt nadać, ale już fundusze nie pozwoliły. A i w hurtowni kupiłam farbę do włosów i tonik z ziajki. No to trochę się pochwaliłam ;p
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie szczęka mi opadła... Czaję się na lakier z Bell i wyczaiłam, że mają sklep internetowy. Niestety nigdzie nie była podana cena przesyłki, więc musiałam założyć konto i zrobić symulację zamówienia. Przesyłka priorytetowa Pocztą Polska kosztuje u nich ponad 18zł
![]() Idę spać Do jutra |
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są mieszane opinie o tym
|
|
#4396 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
strasznie szybko schodzą bo jak sie po nie wróciłam to juz ich nie było ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- a mnie tam nie jara oglądanie sarunieczki nago , bez przesady . ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
![]() w końcu ładna pogoda mam zamiar wskoczyć dzisiaj w bikini i plecki trochę poopalać nie żeby się spiec, tylko trochę się zarumienić
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z druga kawunia
![]() Jakie plany na dziś? Ja w sklepie jak zawsze, juz po pierwszej nawałnicy
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba tak jak musso - dzisiaj się poopalam a na 23 do pracy
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie zapowiada się też wolne popołudnie, czego od bardzo dawna nie miałam, więc może zrobie paznokcie na wodzie jak mała pójdzie spać
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Na 23? wsólczuję...
Ja nie mam nerwów do nich.. wychodzą mi byle jakie;( |
|
|
|
#4402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ee tam , ale tylko dzis mam od 23-3 wiec to jest jeszcze pół biedy ![]() Powiem wam że od wczoraj strasznie mi leci krew z nosa i nie wiem dlaczego ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() Hihih ściągam sobie odlotowe agentki i nie smiejcie się
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-29 o 09:33 |
||
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym dzisiaj musiała okna pomyć
|
#4405 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() U mnie z planów dzisiaj zakupy, plac zabaw A ja na śniadanie miałam kawę z mlekiem i chipsy. No ja muszę co jakiś czas jakiegoś syfa zjeść, bo chora bym była
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
jeju ja już nie pamiętam, kiedy zupkę chińską jadłam
![]() aż mnie ochota naszła ![]() u mnie z "syfów" to też chipsy i kebaby pizza też, ale mniej ... aaa no i frytki ... w ciąży potrafiłam jeść tonami i przeszło na mojego bąbla
|
#4408 |
|
szeryfcio
|
Oj, ja zupki chińskie ostatnio jadłam na studiach
nie... chyba raz spróbowałam na wakacjach jakieś parę lat temu, ale już nie smakowały tak jak za dawnych studenckich lat ![]() W ogóle od kiedy świadoma jestem co w tym syfie siedzi, to nie używam tych wszystkich rzeczy z glutaminianem sodu, fast foodu, chipsów... ale raz na jakś czas robię sobie skok w bok, poczuję się źle, zaspokoję się i mam spokój ... na jakiś czas .Natomiast namiętnie używam majonezu i cukru, do tego jeszcze się nie zraziłam
|
#4409 | |
|
patrysina
|
Cytat:
ja jak zwykle nadrabiam zaległości w wątku, ktoś pytał o "Wodę dla słonia" byłam na tym w kinie i film bez jakiś większych rewelacji, da się obejrzeć ale w sumie do kina nie warto było iść, za to ostatnio oglądałam "Sala samobójców" i jak na polski całkiem całkiem, coś innego, choć momentami gra aktorska pozostawiała wiele do życzenia, jeśli ktoś chce jakąś fajną książkę to polecam: -"Świat według Garpa" Irving (tylko koniecznie ominąć wstęp bo może popsuć całą książkę) - książki Beaty Pawlikowskiej, z egzotycznych romasideł jeśli podobały wam się "Wyznania gejszy" to warto sięgnąć po "Opowieść Murakami" czy "Cesarzowa Orchidea" zupki chińskie to sama chemia -ale jaka pyszna ta chemia, gdzieś ostatnio słyszałam że w tej chińskiej krabowej jest 0,02% kraba
Edytowane przez patrysina Czas edycji: 2011-06-29 o 12:17 |
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
ej kobitki znalazłam w koncu . na weselu para młoda miała pierwszy taniec do tej piosenki , posluchajcie sobie szczególnie refrenu
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-29 o 12:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

Ja się chciałam po prostu zobaczyć w pełnej krasie
ja chyba tak jak musso - dzisiaj się poopalam 
pizza też, ale mniej ...