|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III
Cytat:
|
|
#1232 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz nie pamietam. Ale za dwie + przesyłkę zapłaciliśmy jakies 340 chyba. O ile dobrze pamietam. A co do księdza, to muze z ciocia obgadać hehe. Ale G uważa, ze to zbędne ehh. Cytat:
![]() Cytat:
"Kochani Rodzice, Dzięki Waszej miłości narodziliśmy się. Dzięki Waszej miłości niczego nam nie brakowało. Dzięki Waszej miłości staliśmy się dorosłymi, odpowiedzialnymi ludźmi. Dzięki Waszej miłości nauczyliśmy się kochać. Dlatego będziemy bardzo szczęśliwi wiedząc, że jesteście obok nas w tym szczególnym dniu 20 sierpnia 2011 roku o godzinie 16.00, kiedy to w Kościele .... sami przed sobą, wobec Boga i bliskich nam osób będziemy ślubować wzajemną miłość, wierność i uczciwość małżeńską. A po ceremonii zaślubin uświetnicie nasze przyjęcie weselne, które odbędzie się w Sali ..... Kochani Rodzice , Prosimy Was o Błogosławieństwo Na naszą wspólną drogę życia. Kochamy Was z całego serca!!! M i G" Cytat:
![]() A ja jutro ide na wybielanie ![]() Cytat:
![]() ALe jakies za szerokie te koronki jak dla mnie. I grube ![]() Cytat:
![]() Cytat:
uciekam . pa
|
|
#1233 |
|
Zadomowienie
|
jusztyska, jeju, ale masz przejścia z ta fryzjerką
Ale masz rację- nie ma tego złego tylko szkoda było Twojego czasu i pieniędzy (mam na myśli próbną fryzurę u innej kobietki) - pewno salon Ci teraz nie zrobi drugiej próbnej gratis. Ale mam nadzieję, że będziesz bardziej zadowolona niż z poprzedniej
|
#1234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakoś to będzie, nie ma co się martwić na zapas choć mój TŻ mówi, że czasem to aż nadto się tym wszystkim przejmuję![]() a dziś rozdaliśmy kolejne 5 zaproszeń
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Ze spraw ślubnych: usadziłyśmy dziś z mamą wstępnie potwierdzonych gości
|
|
|
|
#1236 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też zrobię takie, ale za tydzień, jak już będzie praca złożona. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do bibułek - faktycznie okazja niezła. Ale na razie mam swoją paczkę z Inglota za 5 zł (też jakąś promocję złapałam kupując paletkę cieni). Cytat:
Ale nie martw się, bo np. u mnie takie zbiegi okoliczności na dobre zwykle wychodzą.Ja dziś znowu cały dzień w labie... Ale za to przełożyłam sobie obronę z 15.07 na 18.07. Całe trzy dni więcej na zbieranie się :P Poza tym dzwoniliśmy wczoraj jeszcze do brata mojego Łosia, który jest zawodowym tancerzem. I pomoże nam ułożyć jakieś sensowne kroki, żebyśmy się o siebie nie zaplątali podczas pierwszego tańca. Będzie taki przytupaniec ale kontrolowany :P (początkowo chcieliśmy układ, ale po 1 się zadudaliśmy i się wakacje zrobiły i nie ma dziewczyny, która nam miała to zrobić, a po 2 stwierdziłam, że raz w życiu zrobiłam już choreografię, to i drugi raz dam radę sama. A co. Trzeba sobie stawiać wyzwania )W najbliższym czasie muszę też pojechać z Łosiem na dopasowanie garnituru, a w czwartek mam peeling kawitacyjny. Trochę się boję, ale jak się coś podzieje, to do wakacji zdąży się wyprostować. Chociaż liczę, że zadziała w dobrą stronę, bo mi ostatnio trochę tabletki anty cerę popsuły |
|||||
|
|
|
#1237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja dzisiaj kontaktowalam sie z moja nowa kwiaciarka. Mialam juz wybrana inna ale niestety okazalo sie za mailowo nie mozna z nia nic ustalic, wiec poszukalam innej i jestem super zadowolona! Kazala mi przeslac zdjecie sukienki i zdjecia bukietow ktore mi sie podobaja. Na tej podstawie wyslala mi pare zdjec bukietow zebym zobaczyla rozne kwiaty i rozne style bukietow i powiedziala co mi sie podoba i nie podoba w konkretnym bukiecie. Na tej podstawie sprawdzi w czym gustuje i co do mnie pasuje i zaprojektuje mi bukiet ![]() Jeszcze tylko nie wiem czy chce miec bukiet bialy z dodatkiem rozu i zieleni czy bukiet w delikatnym rozu z zielenia? No ale czasu jeszcze troche jest, a mianowicie 38 dni!!!! Juz sie nie moge doczekac. |
|
|
|
|
#1238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo ładny tekst w zaproszeniach dla Rodziców - my nadal kruszymy kopie o to.. Siostra mojego P twierdzi, że nie powinniśmy zapraszać.. a ja bym chociaż swoich chciała.. i chciałabym ich poprosić o błogosławieństwo.. a koronki i dla mnie za szerokie - 2 razy patrzyłam na zdjęciu na to ile miejsca zajmują na udzie
|
|
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
My daliśmy zaproszenie Rodzicom choć to Oni finansuja wesele. A ile było wzruszenia przy tym
|
|
|
|
#1241 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
Dziewczyny które juz są po, może macie jakieś doświadczenie?
|
|
#1243 |
|
Rozeznanie
|
My też rodzicom daliśmy zaproszenie, a finansują w sumie 2/3 uroczystości. Po pierwsze na pamiątkę, a po drugie dlaczego nie, przecież są jednocześnie gospodarzami i naszymi gośćmi (na dodatek jednymi z najważniejszych).
Właśnie, pończochy muszę kupić i jakieś majtasy. Pończochy na pewno cieliste, chyba 8 den z Calzedonii wybiorę. Biustonosza nie kupuję, bo mam dość duże wycięcie na plecach i musiałabym mieć taki z obniżaniem, a poza tym nie chcę dodatkowej warstwy materiału. W sukienkę mają wszyć fiszbiny i lekki push-up i będzie dobrze Mam nadzieję, że sukienka nie spadnie, jak w salonie przymierzałam to się dobrze trzymała, mimo że był to większy rozmiar i była spinana na klipsy. Co do ilości napojów i alkoholi nie pomogę, bo na wszystko mamy open bar, więc ile wypijemy, tyle wypijemy. Zawieszek na butelki nie robię. Butelki będą stały na stołach w coolerze, więc zawieszki by się moczyły. Zostało mi jedno zaproszenie weselne do rozdania, i to dla mojej świadkowej, więc czysta formalność no i do tego jakieś 8 ślubnych. Jestem zadowolona, że to już końcówka zapraszania. Goście mają potwierdzać do piątku, a do mnie jedna osoba z rodziny dzwoniła i kilku znajomych. Ech, w weekend sama będę dzwonić.My do pudełeczek dla gości wkładamy czekoladę w lukrze znaleźliśmy takie śliczne kolorowe czekoladki w kształcie serduszek.Wczoraj znowu chodziłam po domu w butach ślubnych i skarpetach frotte. Komicznie to wygląda i niestety nie jest zbyt skuteczne. Spróbuję jeszcze na mokro albo takim sprayem do rozciągania. U mnie już tylko jakieś 40 dni zostało!! A zaproszenie do klubu mogłabym dostać? Mam próbną fryzurę do zaprezentowania. |
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie napoje są że tak powiem do oporu ale tylko na sali, nie mozna ich wynosić ze sobą. Dlatego właśnie planuje podobnie jak Michalina dać do pokojów wodę i może jakis sok.
|
#1245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1246 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale my chyba weźmiemy stąd: http://www.destinoamore.pl/index.php/cPath/25_45 Są też na allegro: http://allegro.pl/czekoladki-jak-mig...663062119.html Edytowane przez magratka Czas edycji: 2011-06-29 o 09:37 |
|
|
|
|
#1247 |
|
Zadomowienie
|
ja się natomiast wyłamię w sprawie zapraszania rodziców
my nie dawaliśmy zaproszeń rodzicom w żaden sposób rodzice nie czują się z tym źle, nawet powiedzieli, że głupio by się czuli jakbyśmy im zaproszenia dali ale wiadomo, z każdymi rodzicami jest inaczej i trzeba samemu wiedzieć, co sprawi im przyjemność, a co nie ![]() i dlatego u nas na podziękowaniu będzie "cudownych rodziców mam" z tego względu, że wiemy, że nasze mamy czekają na tę piosenkę, a to że jest oklepana, ckliwa itd, co z tego, podziękowanie ma być dla nich, a nie dla mojego i TŻ gustu
|
|
|
|
#1248 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
dawno mnie nie było z powodu nowej pracy, ale nadrobiłam wszystkie zaległości dla wszystkich załatwień i obronionych dziewczyn gratulacjeczy i ja mogłabym dołączyć do klubu??
|
#1249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1251 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i że odważycie się tak stanąc przed wszystkimi
|
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1254 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje rocznicy.U mnie bedzie ciezko z usadzaniem gosci, ale planuje to na sam koniec zalatwic ![]() Cytat:
![]() My cwiczylismy juz w domu ze dwa razy, ale bedzie to zwykly taniec przytulaniec i kilka obrotow, wiec nic specjalnego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekamy na zdjecia fryzurki. Cytat:
).
|
|
|
#1255 |
|
Raczkowanie
|
Jenny co do drzewek genealogicznych wystarczy wpisać na allegro w wyszukiwanie i sporo wyskoczy. Sa różne dlatego nie chce dawać linka do konkretnej aukcji.
Za chwilkę wybieram się na próbną fryzurkę i makijaż. Potem pochwalę się w klubie.
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() paula54 jeszcze zastanawiamy się nad tymi zawieszkami. Jak to powiedzieć: trzy dni na ulicy nie leżą My idziemy w niedzielę właśnie na lekcję z siostrą mojej koleżanki w sprawie pierwszego tańca. Zaobczymy co to będzie...![]() Wczoraj kupiłam bieliznę Nadal w pończochami jest problem - niby te samonośne mają większa gamę kolorystyczną. Jak zamawiałam przez internet i szukałam po sklepach, to zawsze cieliste są lekko opalone - a ja bym najbardziej chciała takie "niewidzialne"... Zostawię już chyba te co mam. |
|
|
|
|
#1258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do pończoch - jak kupisz 8 den, to nawet delikatnie opalone będą ładnie wyglądać. Bo 8 są tak cieniutkie, że prawie niewidoczne (ja mam takie i są genialne). |
||
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ktos szuka jeszcze firmy od indywidualnych figurek, to odpisali mi z biuro@slubnepropozycje.pl i chcą 150zł, czeka się 2 tygodnie. Ja już zamowiłam z Ko-Dag, ale mogą komus nie odpowiadać, bo sa inaczej zrobione niz np. te w doye, a te, o których mówię są podobne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

za zaproszenia.

Myślę, że to dobry pomysł a ciocia poczuje się na pewno wyjątkowo

Ale masz rację- nie ma tego złego
. Rzadko nosze wogole jakiekolwiek rajstopki, bo zaraz mam uczulenie na nogach. Do slubu tez najchetniej nie zalozylabym zadnych
Myslicie, ze tak wypada?

22.05.2008
14.08.2011