|
|
#2431 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
Hmm no ja na przykład w ogóle o tym nie myślę, że mam Żyję i już. Robię to co zawsze:P---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
Dlatego zacznij robić coś dla siebie i nie będziesz wtedy tyle o tym myśleć Ja zostaje na wakacje sama jak palec Bez NIKOGO I żyję:P Trochę mi z tym źle, ale się nie załamuję. Poza tym przecież możesz dać ogłoszenie w necie, że np szukasz kogoś z kim mogłabyś pogadać, spotkać się, iść do kina itp. Ja na przykład chodzę na siłownie Robię coś dla siebie
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
||
|
|
|
#2432 |
|
Rozeznanie
|
ja teżżyję tak jak zawsze, ale mije chormony niestety nie. zawsze mam jakieś depresyjne myśli, albo jestem wku***a. zawsze tak miałąm, trudno nad tym zapanować. trzeba prztrwać i tyle. mam nadzieje ze za kilka dni bedzie lepiej
|
|
|
|
#2433 |
|
Rozeznanie
|
A ja spotkałam dziś rano eksa...
![]() Na szczęście był z ciężarną siostrą, której dawno nie widziałam, więc zajęłyśmy się Nią i Jej brzuszkiem a on? stał z boku i obcinał od góry do dołu. Mało co się odzywał, smutna mina itd.Ciekawe co tam siedziało/siedzi w jego łbie. A ja? chyba w końcu obojętnieje..
|
|
|
|
#2434 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
brawo :d:d |
||
|
|
|
#2435 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a ja jestem tak smutna
myslalam, ze osbie dobrze radze ale najwyrazniej nie... tesknie i ciagle przypomina mi sie on jest beznadziejnie
|
|
|
|
#2441 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mogę do was dołączyć? Potrzebuję kopniaka jakieś nadziei że znajdę fajnego chłopaka.
Rozstałam się dziś ze swoim ponieważ on nie wie czy kocha czy zależy już kolejny raz. Zresztą zawodził mnie ostatnio pisał z inna i wgl a było naprawde cudownie aż tu nagle takie coś. nie układało nam sie od 4 miesięcy było lepie raz gorzej ale wierzyłam.... już było na dobrej drodze do tego dziś ze on znów nie wie.... pisze do was bo potrzebuje tego byście mi dały kopniaka i wbiły w mój głupi mózg że on ni ejest zachodu wart jak nie wie czego chce pisze z inna i wgl mnie nie szanuje. nie opisalam histori calej bo slugo by pisac wybaczcie ;/ |
|
|
|
#2444 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz, może i troszku zabiło, ale już nie tak jak kiedyś.. Trochę też mi brakło słów i nie mogłam patrzeć mu w oczy.. No, ale i tak jest o niebo lepiej niż było. Fakt faktem już kupa czasu minęła, powinno już dawno temu mi przejść. |
|
|
|
|
#2445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zabijcie mnie ale odebrałam tel od eksa... Spacerowałam sobie z zamiarem utopienia się w zalewie cała we łzach a tu dzwoni "książę". Serce myslalam, że mi wyskoczy. Nic takiego nie gadał, ogólnie pierdoły i ja też z tym, że próbowałam pokazać mu, ze jestem "szczęśliwa"... i teraz najgorsza rzecz! Czemu mnie rozmowa z nim nie zdołowała tym razem? Czuje przypływ "szczęścia"? Nie wiem, ale lepiej się poczułam Przecież to ten wymarzony, tylko że ma mnie w dupie i ma inną. To jakiś koszmar.
Edytowane przez jasmine23 Czas edycji: 2011-06-28 o 21:06 |
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mi źle, po prostu mam takiego doła, że nie chce mi się z łóżka wstawać, tak mi go brakuje
Wiecie co, zrozumiałam, że miałyście rację. Że ja ciągle miałam nadzieję. Tak bardzo chciałam, żeby powiedział mi, że chce spróbować jeszcze raz, ale wmawiałam sobie, że tak nie jest, że nie chcę. I szczerze, dalej mam nadzieję, chociaż kontaktu brak, i wiem, że szanse na to są zerowe i nawet nie potrafiłabym sobie wyobrazić tego powrotu. Boże, jak ja nienawidzę mojego uczucia do niego. Co ja mam zrobić, żeby w końcu zapomnieć?
|
|
#2447 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Długo nie jestescie razem? Wiesz jest mi smutno tez dlatego, ze napisałam do niego z prośbą o nazwe leku dla mojej mamy bo mowil mi o niem a mama otrzymala wczoraj wyniki badan i sa coraz gorsze Poprosilam go tylko o te cholerna nazwe...nie odpisał....A mmoja mamcia jak mial problemy wielkie ze soba i z pieniedzmi tka ise martwila o niego tyle mu pomogła dała te pieniadze zeby wyszedł z tego i tyle nie mogl dla mnie zrobic podac te cholerna nazw.. Tak mi wstyd ze go kocham mam chyba depresje.. ![]()
|
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wziąć się w garść. Zacząć coś robić dla siebie ! Ileż można się użalać nad sobą, nie chciał Cię niech się wali w sam ryj ! Poznasz kiedyś kogoś lepszego, wartościowego, który doceni Cię taką jaka jesteś, z wszelkimi wadami i zaletami. Przepraszam jeśli jestem niemiła czy stanowcza ale ja to zrozumiałam i Ty też to zrozumiesz. Uwierz w siebie ! To nie jest jedyny facet na tej planecie, jest jeszcze wiele wartościowych. Zacznij coś robić serio tylko i wyłącznie dla siebie, proponuję ruch i jeszcze raz ruch. Mi pomaga, jestem pełna energii... Czuję, że żyję. |
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny, też mam dzisiaj doła...
10 dni od rozstania, on oczywiście się nie odzywa. Straszny dzień dziś mam, dziś pierwszy raz od tygodnia popłakałam się, tęsknię za nim cholernie, wszystko bym oddała żeby mnie kochał i ze mną był. Jutro mam ostatni egzamin, potem wakacje i dużo czasu na myślenie o nim i użalanie się nad sobą... Byłam dziś na zakupach dla poprawy humoru, w sklepie wyglądałam ok a jak wróciłam do domu to okazało się że wyglądam tragicznie. Byłam w 3 sklepach i zmieściłam się w tylko jedne spodnie. Mam 165cm i pewnie teraz jakieś 75kg... Jestem grubą świnią, nigdy nie znajdę sobie fajnego faceta. Nawet nie mam sił cokolwiek z tym robić...
|
#2450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale psuło się cały rok, bo on się odkochał.... a ja głupia walczyłam o miłość, bo przecież mnie kochał tak bardzo |
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mów tak o sobie ! Dziewczyny wiem co czujecie, też się użalałam nad sobą ale dość tego ! Widzę swoje zalety jak i wady nad którymi pracuję aby stać się lepszą nie dla nikogo lecz dla samej siebie i dla dzidziusia, który jest we mnie. Głowa do góry, z czasem zacznie mniej boleć. Tak jak napisałam enjoy, zacznij się ruszać, ruch to nie tylko same zdrowie lecz podczas biegu możesz wyrzucić z siebie wszystko co się boli, wyżyć się, zmęczysz się ale będziesz pogodniejsza, szczęśliwsza. To działa. |
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc niekiedy pojawiaja sie gorsze dni ![]() mam pytanie takie dziewczyny troche odbiegajace od tematu ![]() do tych ktore mieszkaja lub maja kogos znajomego we Wroclawiu, nie wiecie czy ktos nie poszukuje wspollokatorki do pokoju?
|
|
#2453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mam formy ale malymi krokami coraz lepiej mi idzie dotleniam sie,czasami kogos spotkam a po powrocie jestem z siebie dumna w trakcie biegu jak sobie pomysle ile mam zlosci i emocji zlych w sobie to przyspieszam ile dam rade,mimo ze zawsze wydaje mi sie juz ze nia mam sily ,to wyciskam ją ze srodka i dzieki temu tez nie kupuje papierosów bo działanie jest podobne i zdrowsze ogolnie wole rower ale dopiero za tydzien kupuje (w zamian za wakacje na ktore nie pojade bo mialam jechac z nim..).takze zacznij i sie nie zniechcecaj od razu,trzymam kciukiEdytowane przez bibi2412 Czas edycji: 2011-06-28 o 21:55 |
|
|
|
|
#2454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Popytam :P Wprowadzasz się ? Oooo to wiem z kim będę biegać !
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
tak wyprowadzam sie
planuje to juz od jakiegos czasu, chce zaczac zyc na nowo, dla siebie samej ![]() dziekuje hihi nie ma sprawy, ja jestem jak najbardziej za
|
#2456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wrocław to jak najbardziej odpowiednie miasto. Ja zwalniam miejsce lecz w pokoju jednoosobowym, przenoszę się na koniec lipca na swoje już. I popytam się kogo poszukują.
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Rozeznanie
|
no to wybuchłam - nawrzeszczałam na tatę. wiem, wiem nie powinnam ale jakoś tak wyszło. niech ten dzień się wreszcie skonczy i jutro niech bedzie lepszy!!!
chyba tez zacznę biegać (jak tylko moja noga dojdzie do siebie) Edytowane przez pika87 Czas edycji: 2011-06-28 o 22:06 |
|
|
|
#2458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz wynajmowalas tak? to moze na Twoje miejsce bym sie zalapala popytaj ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() zacznij dzien od biegania i wtedy bedziesz sie czula o wiele lepiej ![]() aaa nie doczytalam, jak noga bedzie sie czula lepiej to wtedy zacznij
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-06-28 o 22:11 |
||
|
|
|
#2459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, wynajmowałam pokój z chłopakami ze studiów. Sympatyczni ![]() ale właśnie od końca lipca będę już na swoim. ![]() ps. Ja rano to śpię, później praca, biegam pod wieczór i teraz jestem pełna energii. A biegam tylko truchtem 20min, taki lekki rozruch
|
|
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na swoim tzn gdzies mieszkanie kupilas?ja roznie, raz rano ,raz wieczorem, jak mam czas i jak mam ochote
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.

Żyję i już. Robię to co zawsze:P
im blizej wakacji tym coraz mniej perspektyw. Znajomi mają mnie gdzieś, jak zwykle nie ma mnie nawet kto pocieszyć. Staram sie jakoś sobie radzić, znajdywać sobie zajęcia, ale to na nic. Ciągle myślę o nim. Wakacje mógłby najlepiej nie nadchodzić, bo dla mnie wakacje bez niego nie są potrzebne i oznacza to całodobowe siedzenie w domu i popłakiwanie ze smutku.
Dlatego zacznij robić coś dla siebie i nie będziesz wtedy tyle o tym myśleć 

wkońcu są wazniejsze rzeczy w zyciu niz seks

myslalam, ze osbie dobrze radze ale najwyrazniej nie... tesknie i ciagle przypomina mi sie on jest beznadziejnie