|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII
Ja to kiedyś robiłam i przez cały czas robiłam tylko ćwiczenia z pierwszego dnia, bo więcej nie dałam rady
Ale i tak efekty były niezłe, więc nie ma się co silić na zwiększanie ilości powtórzeń, bo to chyba trzeba być jakimś terminatorem żeby robić tyle tego co jest w tym przepisie Karla jak zaczniesz to daj znać czy jesteś terminatorem
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dokłądnie,włąśnie teraz zobaczyłam ile tego jest musiało by mnie chyba porąbać,żeby to zrobić![]() j a chyba też skończę na pierwszym dniu ,ale dodam jeszcze jakieś ćwiczenia na skośne mięśnie brzucha
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
|
#3963 |
|
Zadomowienie
|
LULCIA nareszcie spotykamy się na wizażu hihi
Na Mazury jadę do Szczepankowo (miejscowość niedaleko Szczytna). W sumie to jeździmy tam, a raczej jeździ mój tż i teściowie ze względu na sentyment do tego miejsca. Wiesz, mój teściu to zapalony wędkarz, mój tż też trochę wędkuje, a pensjonat jest nad takim mniejszym jeziorkiem i stąd to miejsce. Oni już tam od dawien dawna jeżdżą, z właścicielami się dobrze znają, jest cicho nie ma tłumów. Tylko, że pensjonat jest w fatalnym stanie. Już dawno powinien być wyremontowany, ale właścicieli na to nie stać. I gdyby nie to, że mają jeden domek (w którym w miarę jest ciepło) to z małym dzieckiem bym tam nie pojechała. Także ogólnie nie polecam. Ale miło się wyrwać z domu ![]() MADZIK za skonsumowanie małżeństwa hihi I szalej do woli A jeśli chodzi o 6 Weidera to ja pewnie też skończę na 1 dniu, także KARINKO terminatorem nie będę Tylko, że najpierw to ja muszę się za te ćwiczenia zabrać!!!
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
KARLA najważniejsze ,że odpoczniecie
ps.Zuzia ma dziś super dzień ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- MADZIK szlaej do woli i pokazuj fotę nowego brzucha
![]() |
|
|
|
#3965 | |
|
Zadomowienie
|
A my właśnie z Kubinem na dworku siedzimy I Kub zaciesza się do zabawek zawieszonych tuż nad jego głową hihi
DIZI Kamilek jest już taki duży?? Jejciu jakoś nie mogę przywyknąć do tego, że ten czas tak szybko leci!!! Hmmm... w sumie mój Kubin kończy niedługo 3 miesiące... No i większość ciężarówek jest już na finiszu Niesamowite ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
ale już niedługo jadę do mamy i z tego się cieszę ![]() Suppperrrrr!!!!!! dla Zuzieńki Oby tak dalej!!!Właśnie MADZIK hehe niedługo będziesz wklejać fotki brzuszka
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jak wszystkie urodzą to kto tu bęzie pisał ![]() a nawet jak zajdziemy w kolejne ciąże to już nie bęzie tyle czasu na pierdoły![]() szkoda,bo ja strasznie lubie tu z Wami gadac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Wiecie co się dzieje z Enią,że do nas wogóle nie zagląda???
![]() |
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zadomowienie
|
LULCIA to mówisz, że już zabrałaś się za ćwiczenia brzuszka. Zmobilizuj mnie!!!
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
A pamiętam jak byłam w ciąży to potrafiłam tu przesiedzieć cały dzień... LULCIA Enia teraz ukrywa się pod pseudonimem MYSIAAA Przynajmniej tak mi się wydaje ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Przepraszam... POMYŁKA!!!! ENIA to ENIA, a MYSIAAA to MYSIAAA hihi A tak w ogóle nie wiem co z Enią
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
MYSIAAA to chyba Pamelka
:confuse d:![]() a ENI to dawno nie było nie zmobilizuje Cie bo mi samej brak mobilizacji
![]() |
|
|
|
#3969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też dziś postaram się poćwiczyć wieczorem Chyba u nas zbiera się na deszcz, będę musiała schować się do domciu...
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Zuzia usnęła o 14 i dalej śpi a ja się ubrałam na sportowo założyłam swoje buty co to nbiby reformują uda i pośladki i chciałam wyjśc na szybki spacer,ale po takim spaniu to ona mi już nie uśnie
![]() |
|
|
|
|
#3971 |
|
Zadomowienie
|
Karla Kamilek już spory, ubranka nosi rozmiar 74, w tą niedzielę skończy pół roku, a w sobotę rodzice bawią się na weselu
Synek zostaje z babcią i dziadkiem i też robią sobie imprezę (mój mały uwielbia jak włączam muzykę, przytulam go i tak się kołyszemy).
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
ale naskrobałyście
![]() my z Frankiem jesteśmy padnięci, byliśmy razem na uczelni i to chyba nie był dobry pomysł zeby go ze sobą zabierać, ale może przez to będzie ładnie spał w nocy a z tymi wagami to mnie dziewczyny dobijacie, Pamelka to już przesadziła, z tego wychodzi że ja waże 20 kilo więcej niż ona ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- dorcia jak robisz ten makaron z kurkami ? |
|
|
|
#3973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tańcuje z Zuźką prawie cały dzień ![]() ![]() na dyskoteki to chyba z tatą będzie chodzić,bo taka przytulaska a niej ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
ENIS a ja prawie 30
![]() |
||
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no włąśnie też sie tak ostatnio zastanawiałam czemu nic nie pisze ![]() ![]() ale najważniejsze,że jest ok!!
![]() |
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas we wrocku straszny upał, do tego głowa mnie boli, musze sobie wziać apap a co do tanców to my idziemy 9 lipca na weselicho, Franek bedzie z Nami na poprawinach wiec sobie potanczy on tak lubi muzyke ![]() ciekawa jestem w co ja się ubiore, przymierzałam moje kiecki z przed ciąży i wszystkie za ciasne w piersiach chyba se cycki musze obciąć
|
|
|
|
|
#3977 |
|
Zadomowienie
|
karla zazdroszczę Ci tych Mazur
luii madziku szczere i gorące życzenia, wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!!!! Gratulacje ![]() klas ki:![]() lulka jak najwięcej takich fajnych dni Zuzi Boże, jak ten czas leci... zaraz się "posypiecie" kochane.... Ja zaraz znikam na "Piratów z Karaibów"...mam nadzieję, że jakoś wysiedzę. Skoro w tym roku się nie pobujam na falach to se chociaż popatrzę w 3d
|
|
|
|
#3978 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale te 43kg to juz troche przegięcie ...Cytat:
Ale zeby bigos z fasolka pomylic .... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko i tak nic po niej nie było widac bo sie obrzerała.... wiec co z tego ze miesnie brzucha sobie wyrobiła jak na wierzchu była fałda tłuszczu który zasłaniał to co było pod spodem. Przy otyłości takie cwiczenia nic nie dają trzeba do tego dołączyć diete + cardio. |
||||||
|
|
|
#3979 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
karla będziesz ode mnie kilka kilometrów. Zapraszam na kawę karina mąż znów pojechał na ryby więc na pewno łóżeczko nie będzie skręcone. To ja się paaakuję
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a napisz mi jeszcze jak długo mają sie gotować te kurki i czy w samej wodzie?? bo ja ciemna jestem
Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-06-28 o 19:10 |
|
|
|
|
#3981 | ||
|
Zadomowienie
|
Mysiaaa Ty to faktycznie przesadziłaś z tą wagą.... Jeszcze trochę i Oli Cię dogoni
![]() Karla ja też zazdroszczę wyjazdu na Mazury... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my zaliczyliśmy pierwsze zajęcia w SR. Ogólnie było ok, choć moim zdaniem za dużo ludzi - trochę ciasno było. No i nie mogę robić wszystkich ćwiczeń, tylko oddechowe. Pogadanka była o różnych formach łagodzenia bólu porodowego, dostępnych w tym szpitalu. Prowadząca położna całkiem fajna. A, i podoba mi się zestaw, który dostaliśmy na koniec - gazetka, reklamy, próbki, w tym całkiem fajna butelka Aventu ![]() Teraz ja odpoczywam, a mój mąż - uwaga! - składa komodę
|
||
|
|
|
#3982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla TŻ.Karina pewnie przykleja tapetę bo jej nie ma. A ja jutro wracam do domu i ogarniam ten syf i zabieram sie za pranie ciuszków. |
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
MAMUŚKI kiedy dawałyśćie swoim dzieciaczkom pierwsze jabłuszko albo marchewke????
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- KARLA kiedy wprowadzasz jakieś jedzonko???bo mojej koleżanki córka ma niecałe 3 misiące i jabłko juz wcinała
![]() |
|
|
|
#3984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co chcesz już Zuzi dać?? ![]() Mój Kubin już śpi smacznie i mam czas dla siebie. Właśnie za chwilę zaczynam ćwiczyć hihi A Ty LULCIA ćwiczysz ze mną??
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie,ja dziś piję białe winko,bo TŻ ma dyżur w nocy na karmienie ja nie chce jej nic wprowadzać,ale się przeraziłam tą moją koleżanka :brzyda l: normalnie nie chce,żeby moje dziecko jakiś gorsze było i jabłka nie jadło
![]() |
|
|
|
|
#3986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Zuźka śpi od 19:30 bo tak się biedna spłakała od 18 ,że szok
ale cały dzień był super,woęć musiała kiedyś nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
no mi też się tak wydaje!!!
![]() |
|
|
|
|
#3988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3989 |
|
Zadomowienie
|
karina pomiędzy nami jest 1,5 tc, a do Kasiek masz 3 tyg
także "wypadasz" pierwsza ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- wracając do 6 Weidera - robiłam kiedyś - doszłam do 10 dnia, mój mąż teraz robi i jest na 14 ciekawe ile jeszcze wytrzyma
|
#3990 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jest to dziwne?? ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
Ja tam spróbuję pewnie na jakimś 4 dniu stanę ![]()
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

Ale i tak efekty były niezłe, więc nie ma się co silić na zwiększanie ilości powtórzeń, bo to chyba trzeba być jakimś terminatorem żeby robić tyle tego co jest w tym przepisie 
musiało by mnie chyba porąbać,żeby to zrobić
Na Mazury jadę do Szczepankowo (miejscowość niedaleko Szczytna). W sumie to jeździmy tam, a raczej jeździ mój tż i teściowie ze względu na sentyment do tego miejsca. Wiesz, mój teściu to zapalony wędkarz, mój tż też trochę wędkuje, a pensjonat jest nad takim mniejszym jeziorkiem i stąd to miejsce. Oni już tam od dawien dawna jeżdżą, z właścicielami się dobrze znają, jest cicho nie ma tłumów. Tylko, że pensjonat jest w fatalnym stanie. Już dawno powinien być wyremontowany, ale właścicieli na to nie stać. I gdyby nie to, że mają jeden domek (w którym w miarę jest ciepło) to z małym dzieckiem bym tam nie pojechała. Także ogólnie nie polecam. Ale miło się wyrwać z domu
za skonsumowanie małżeństwa hihi I szalej do woli
Jejciu jakoś nie mogę przywyknąć do tego, że ten czas tak szybko leci!!! Hmmm... w sumie mój Kubin kończy niedługo 3 miesiące... No i większość ciężarówek jest już na finiszu
ale już niedługo jadę do mamy i z tego się cieszę 

A pamiętam jak byłam w ciąży to potrafiłam tu przesiedzieć cały dzień... 

a ja się ubrałam na sportowo założyłam swoje buty co to nbiby reformują uda i pośladki i chciałam wyjśc na szybki spacer,ale po takim spaniu to ona mi już nie uśnie
Synek zostaje z babcią i dziadkiem i też robią sobie imprezę (mój mały uwielbia jak włączam muzykę, przytulam go i tak się kołyszemy).

klas ki:
Uwielbiam

05.06.2010