|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
ale sie zrobil ruch! hohohoh
![]() charli, no wlasnie nigdy nie bylam w niedziele.. myslisz,ze lipnie bedzie? zapisze sobie Twoje nazwy i pewno wpadniemy do ktoregos hanusia, na kichanie Ci ten portfelik jak chcesz to Ci wysle od brazowej vivi, pomalujesz sobie i bedzie cacy
|
|
|
|
#842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do kłócenia też mogłabyś powiedzieć, ze to prezent i jak Ty teraz wyglądasz bez tego portfelika i zadzwoniłabys sobie do nich Cytat:
|
||
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
co bedziesz sie powstrzymywac.. zapytaj od razu o nowe torebki + o czarna viv, czy wroci
|
|
|
|
#844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Okradziona przez zaloge etorebki Oczywiscie zartuje ![]() A dzwonic to ogolnie nie lubie, wole zalatwiac spraw live ![]() Dlatego moje uszanowanie dla watkowej wydzwaniaczki |
||
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
monia, wklejalam kiedys linka (to bylo tej samej nocy co Ty pokazywalas bransolety z czacha, krzyzem
) do aukcji z "bransoletkami" sznurkowymi, ktore maja sablewka ma.. takie za grosze, roznokolorowe, z krzyzem- kojarzysz?? chyba zaczynaja mi sie podobac... tylko,czy nie rozleca sie zaraz ![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- hanusia, popatrz
|
|
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie troche martwie brakiem kluczyka - on powinien byc w portfeliku? Bo co bedzie jesli jakims cudem przekreci mi sie ten niby zamek w vivi?
|
|
|
|
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja też nie lubię dzwoniem- niechcem ale muszem ![]() Cytat:
![]() ![]() :tor ba:ja jakiś czas temu kupowałam takie na ebayu bo jestem nienormalna zachwyciłam się Sarą Carbonera /na ebayu były po 7 zł/ w sumie te są po 2 zł- jak się rozlecą to nie tragedia- kupuj |
||
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Monia Ty lubisz, przyznaj sie no
![]() Mam pytanko, mozecie polecic jakies kosmetyki Biodermy? Oprocz tej wody micelarnej bo ja juz mam, w mojej aptece moge dostac jeden produkt za friko i zastanawiam sie co wybrac
|
|
|
|
#849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakby co- przesle kluczyk ![]() zadowolona jestes z rozowej?? kurde mi sie tak strasznie podoba szara viv (i czarna ;p), ale szkoda mi kasy na dniach klikam koralowa marynare ![]() ---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
pewno,ze lubi
nie uzywam nic z biodermy aaaale- wejdz sobie na kwc i poczytaj opinie |
|
|
|
#851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem zadowolona choc troche inaczej wyobrazalam sobie jej kolor ale jest ok A teraz chetnie bym kupila czarnaMasz na mysli te dresowa? Tez mnie kusi ale tym razem mnie szkoda kasy ![]() ---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ---------- Cytat:
Poza tym mam ostatnio swira na punkcie wszelkich syfow w kosmetykach, sprawdzilam sobie sklad jednego kremu z Biodermy i wszystko ok oprocz 2 skladnikow ktore moga byc dosc szkodliwe |
||
|
|
|
#852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robię to dla sławy na wizażu ja tylko ten płyn używam niestety właśnie kupowałam ostatni 2x 250 ml 43 zł chyba Cytat:
daga zjadło mi cytat z Ciebie- ściągam film i komputer mi szaleje ![]() http://www.google.pl/search?client=f...og&sa=N&tab=wi moim zdaniem są bardzo fajne, może te za 2 zł są trochę gorsze, ale nie sądzę żeby jakoś znacznie- klikałam je dla kuzynki ale poszły na jej adres i nie widziałam ich na żywo tych z all |
||
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, dresowe. z tego linku http://allegro.pl/marynarka-dresowa-...683982410.html wezme koralowa, a jak bedzie odpowiadal mi material iii zmieszcze sie w L tez patrze zawsze na sklad przed kupnem kosmetykow, bo mam dosc problematyczna cere czesto mnie jakis skladnik zapycha :/ jak masz mozliwosc wziac cos z biodermy za darmo to wez jakis krem- zawsze mozesz zuzyc na rece, nogi ![]() a co to znaczy - szkodliwe?? chodzi o zapychanie, podraznienie? jeszcze jedno jak chcesz miec fajny krem z naturalnych skladnikow to wejdz na strone: biochemia urody albo zrobsobiekrem
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pod makijaż to już niestety nie da rady
|
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za linka, bo nazwa wyleciala mi z glowy i nie wiedzialam jak szukac na all jaki film? i na poczatku przeczytalam,ze przeze mnie film Ci sie nie sciagnal ;p
|
|
|
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.google.pl/search?um=1&hl=...ra%20carbonera mnie zachwyciły tutaj |
|
|
|
|
#857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie sie udalo trafic na promocje 100ml za 8zl i kupilam 3 butelki A jak kupie jeszcze dwie to dostane cos gratisCytat:
Odnosnie skladnikow to glownie chodzi mi o to, ze mowi sie, ze niektore z nich moga oddzialywac dlugofalowo i powodowac nowotwory itd Przewaznie nie ma jeszcze na to konkretnych dowodow ale pewnie za 20-30 lat beda... Z reszta az mnie wzdryga gdy widze w skladzie na wysokim miejscu taka np parafine ktora jest pochodna ropy naftowej. O biochemii urody dobrze wiem i pewnie przedzej czy pozniej cos zamowie, na razie bede probowac toniku octowego, wody rozanej itd bo to mam w domu
|
||
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny, ja zmykam - ide brzuszki robic, a jutro bieganie hanusia monia |
|
|
|
|
#859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przywiązałam się do niej ![]() ![]() ![]() hm byłam przekonana, że parafina nie jest taka złą mimo wszystko ![]() ja za to czytam składniki w spożywczych produktach jak widzę- sacharynę lub np tłuszcz utwardzony to ![]() ---------- Dopisano o 03:10 ---------- Poprzedni post napisano o 03:05 ---------- Cytat:
też już się zbierałam, żeby pęknąć - ja do wanny hanusiu- mykamy? dobranoc daga- niech ci brzuszki lekkie będą ---------- Dopisano o 03:15 ---------- Poprzedni post napisano o 03:10 ---------- Hanusiu dobranocki Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-06-29 o 03:11 |
||
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na spozywczych tez zwykle czytam i jestem przerazona tym czym nas karmia producenci zywnosci... Ja cos nie moge dzis spac, no ale dobranoc
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
No tak siedziały do 3 a teraz śpią ![]() ![]() A mnie mój szanowny piesek obudził o 7 Zrobię Ciasto z truskawkami i galaretkę ![]() ![]() Wypiorę ręczniki - Się piorą ![]() Posprzątam Wystawię rzeczy na all (notuję żeby nie zapomnieć co mam zrobić
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2011-06-29 o 08:26 |
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dziewczyny zamawiałyście marynarki dresowe u tego sprzedawcy: http://allegro.pl/boyfrend-style-dre...674338170.html bo w końcu zamówić chcę,ale szukam w miarę dobrej jakości ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ........... Jeszcze mam pytanie odnośnie tego kodu z KEIRY.Czyli jak bym chciała coś zamówić,to powinnam wpisać ten podany przez Pana kod? A teraz sonda: Która? 1.http://www.keira.pl/torebki/brazowa_..._damska_2.html 2.http://www.keira.pl/torebki/brazowa_...a_bever_s.html 3.http://www.keira.pl/product/show/5253.html 4.wszyscy znają ![]()
D&A Edytowane przez iza251 Czas edycji: 2011-06-29 o 08:46 |
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mój TŻ wczoraj pofatygował się do tesco na zakupy i przyjechał z bluzeczką dla mnie, jednak kochany jest, a dziś ma imieniny więc zrobiłam mu ciasto pyszne, boże jak ono pięknie wygląda, a ja postanowiłam nie zjeść ani kawałka, ciekawe jak mi się to uda |
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniecznie muszem ,na głodzie już jestem sporym
D&A Edytowane przez iza251 Czas edycji: 2011-06-29 o 09:03 |
|
|
|
|
#866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
spodziewałam się odpowiedzi dopiero rano.. Keire przeglądałam, moze przeglądne jeszcze raz
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdź jakieś lepsze np na all
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też na głodzie Mam nowe typy ![]() http://keira.pl/torebki/niebieska_ws...ka_damska.html http://keira.pl/torebki/szara_luksus...ka_damska.html
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to że szczypiorek można mrozić to wiem.
Ale czy można go mrozić już posiekany?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

zapisze sobie Twoje nazwy i pewno wpadniemy do ktoregos

Do 31.06 jest
Okradziona przez zaloge etorebki

na dniach klikam koralowa marynare