Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 22:24   #3001
ewelinkka20
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Dziewczyny jutro prawdopodobnie będę w GB w Zarze wiec jak sa jakieś życzenia proszę o PW

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:28   #3002
pronunciation
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Tulipanowa paseczkowa sukienka jest przepiękna. Chciałam się Wam pochwalić moim nabytkiem
ślicznie Ci w niej i do tego te buty
Stary 2011-06-28, 22:30   #3003
Rvda88
Zadomowienie

Czy któraś z Was mierzyła te szpilki - http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NAL%2BPLATFORM - i może mi powiedzieć, jak rozmiar 36 ma się do innych 36 w Zarze? Bo miałam okazję mierzyć tylko 37, które byłoby dobre, gdybym dodała zapiętkę albo jakąś wkładkę, a muszę telefonicznie odłożyć rozmiar i się waham...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara zielone.jpg (26,1 KB, 12 załadowań)

Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:48   #3004
Manehajera
Zakorzenienie

dziewczyny zastopujcie trochę

karolina nie mogłam odpisać bo byłam na rozmowie, dziękuję jednak za sprawdzenie za bluzeczką

jestem wściekła, moje zakupy się nie powiodły jedne w obuwniczym a drugie wlaśnie w Zarze SCC dla podkreślenia

Pani chamska z działu damskiego nie chciała mi sprawdzić gdzie znajdę tę bluzkę i / lub sukienkę w Polsce - rozumiem to ok, nie to nie, ale nie takim tonem! Masakra, normalnie bym kazała wołać kierownika ale dziś słaniałam się już na nogach i nie chciało mi się z nikim dyskutować, ale wściekła jestem jak osa

Także dziewczyny jak jutro będziecie na zakupach proszę zobaczcie za tymi rzeczami, a jak ich nie będzie to prosiłabym o zapytanie czy mogą sprawdzić w systemie, bardzo proszę

sukienka rozm S ( nr ref: 1403/045 )
bluzka rozm S lub XS (3666/059 )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kiec1.jpg (13,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b1.jpg (15,9 KB, 9 załadowań)
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:49   #3005
cashmeres
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Surrealplace, mogę prosić o adres bloga tej pani?
Stary 2011-06-28, 22:54   #3006
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam, dobrych wiadomości nie mam.
  • asymetrycznych brak
  • tulipanowa S różowa, ale podarta
Spaza- nie było ani pasiaków ani tej białej ( robię zwrot pieniążków)
Malwinka - nie było pasiaków. ( robię zwrot kasy )
Estee- nie było sukienki w ogóle, tylko spódniczki żółte tego kroju
Pani Pusia - nie było pasiaków.
Wisienka- mam dla Ciebie granatowe 37
Dziękuje
Chyba jej już nie znajdę
Stary 2011-06-28, 23:07   #3007
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Widziałam w zarze takie bluzki jak ma Gabi ecru z podwijanym rękawem za 169zł w nowej kolekcji w kolorze butelkowym Cena 149zł Piękne. Materiał 100%wiskozy. Niestety na razie nie było rozmiaru. A ja mam buty butelkowe na jesień więc było,by jak znalazł w zestawie
też je macałam
mają taki przyjemny materiał

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
te ze złotym są najwygodniejesze wlasnie sama nie wiem :P
zostaw je
są naprawdę miękkie i wygodne
Stary 2011-06-28, 23:08   #3008
budgetka
Zakorzenienie

Dziewuchy lecicie jak szalone!!!!!!! Ja juz nie nadążam... cofnelam sie kila stron, ale musialam spasowac
Bylam w scc i zalamka.... imo nic nowego nie dolozyli, same nieciekawe rzeczy, poza jedną byla sukienka gabiowa kolorowe kredki. no wlasnie byla....... juz jej nie ma, bo tak sie do mnie smiala, jedna jedyna bidulka w moim rozmiarze, az sie prosila, zeby ja zabrac z tego burdelu , nie mialam wyjscia... teraz wisi sobie szczesliwa w mojej szafie

- pasiakow brak
- jakichkolwiek asymetrycznych brak
- jakichkolwiek tulipanowych sukienek brak
- bluzeczki manehajera brak, tzn. wyszukalam 3 sztuki w tym bałaganie: 2 L i 1 xl
- kopertowka zielona, ale jakas porysowana z przodu byla
- moich kuferków brak

ogolnie to z naszych wizazowych hitów nie bylo absolutnie NIC kiszka totalna

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
ok to jade jutro na targówek moze inne rozmiary też będą mogę cos komuś kupić jak będzie ale nie mam już dużo na koncie więc nie wiem czy mi wystarczy pamiętam o pasiakach S i M
sprawdz moja spodniczke zielona, baaaaardzo cie prosze.

dzwonilam do Douglasa, ale albo ja mam zly nr tel, albo maja gdzies dzwoniących klientow , nikt nie odbiera.... wkurza mnie to, bo jesli sciagna te sztyfty we wrzesniu, to niech je sobie w buty włozą ooooo

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam, że kupiła
aaaaaaaaaaaaaa ciesze sie razem z tobą

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Kochane doradźcie!
W kwietniu podczas pobytu w Barcelonie mierzyłam buciki z załącznika podobaly mi się ale pomyslałam "po co mi takie skoro całe dnie siedzę w piaskownicy" a teraz na nie zachorowałam Co o nich myślicie? widziałyście je może na wyprzedaży?

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...RAPPY%2BSANDAL

są na pewno. mnie sie podobaja te granatowe, ale mam juz chyba za duzo bucikow

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Mawinka ja tez mam 162 i wygladam jak kulka. Nie lubie jak ktos mowi na mnie"mała" to strasznie irytujace:/
eeeeejjjj mala kiedy nowy wpis na blogu?? nie moge sie doczekać

tylko mi nie pisz, ze najpierw zdjecie, potem wpis, bo to bedzie szantaż

Cytat:
no super, ale nie mam biustu prawie
ja ci dam troche mojego choc maz ostatnio stwierdzil, ze ten moj intensywny trening ma tez minus.... coraz mniejszy biust

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Smok nie ma tak ostrych kolorów jak na zdjęciu zbliżeniowym, ono było przerabiane do kalendarza. Z drugiej strony nie jest tak jasny jak na zdjęciu na balustradzie, ale je bardzo lubię
Do tego mam M na lewym nadgarstku.
Dwóch małych nie mam na zdjeciach - kociej łapki i mojego chińskiego zodiaku.
WOW!!!!! Toż to dzielo sztuki!!!! a gdzie masz kocie lapki?? kiedys chcialam wlasnie na biuscie na eve, ale maz stwierdzil, ze na leb upadlam

Cytat:
Napisane przez shadow_cat Pokaż wiadomość

Zastanawiam się którą Zarę jutro odwiedzić Nie widziałyście może tej sukienki w Warszawie [XS]- może jednak się pojawiła...
I jeszcze chciałam spytać- co sądzicie o tej torebce? Bo się poważnie nad nią zastanawiam..
mnie sie ta torebka niestety nie podoba , ale dziewczyny pozytywnie sie o niej tutaj wypowiadaja, wiec moze ja jestem jakas inna

Cytat:
Dziękuję

W założeniu miał być mały, ale Junior powiedział że mi małego nie zrobi bo potem będę mu marudzić że chcę powiększyć a on będzie miał problem

Sama się czasem dziwię że się na takie coś rzuciłam, ale na szczęście się łatwo maskuje, babcia do dziś o nim nie wie

Cytat:
shadow_cat: KUPUJ TOREBKE!!! mam czarna i naprawde sprawuje się świetnie! za 149zł to naprawdę Dzisiaj na Marszałkowskiej widzialam 4 sztuki.

A w Warszawie chyba też odchodzi ostre polowanie na brodkowe pasiaki niebieskie bo myślalam, ze w Zarze dzisiaj zostane zjedzona przez inne Zaromaniaczki (wlasnie mialam go na sobie :P)
to teraz wiesz jak sie czulam!!!!! te czarownice chyba rzucily jakis czar na mnie, dlatego mialam tak zmasakrowana piete. ale plasterki compeed zdzialaly cuda, wiec dziewczyny polecam!! i dziekuję (chyba stokrotce, przepraszam, ale nie pamietam ktora mi je polecila) wkazdym bądz razie baaaaardzo dziękuję

Cytat:
Smok bolał jak cholera (i dlatego całość się ciągnęła przez jakieś półtora roku), małe nawet nie zdążyły zacząć boleć a już były zrobione

Ja dzisiaj wracałam sobie zmordowana po pracy metrem, klapnęłam na siedzenie, a dziewczyna która siedziała koło mnie zaczęła pisać do kogoś wiadomość trzymając telefon w taki sposób że wszystko widziałam, nie lubię takiego podczytywania, ale rzuciło mi się w oczy słowo klucz na literę Z Podobno wyglądam w niebieskiej marynarce TRF gorzej od jej koleżanki
laski maja nasrane w głowach, nie wiedza juz chyba co pisac w eskach!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 47001.jpg (42,3 KB, 63 załadowań)
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 23:34   #3009
a34
Zakorzenienie

Byłam dziś w Krakowskiej i informuję, że była jedna paseczkowa sukienka, w rozmiarze L.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 23:35   #3010
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
Dziewuchy lecicie jak szalone!!!!!!! Ja juz nie nadążam... cofnelam sie kila stron, ale musialam spasowac
Bylam w scc i zalamka.... imo nic nowego nie dolozyli, same nieciekawe rzeczy, poza jedną byla sukienka gabiowa kolorowe kredki. no wlasnie byla....... juz jej nie ma, bo tak sie do mnie smiala, jedna jedyna bidulka w moim rozmiarze, az sie prosila, zeby ja zabrac z tego burdelu , nie mialam wyjscia... teraz wisi sobie szczesliwa w mojej szafie

- pasiakow brak
- jakichkolwiek asymetrycznych brak
- jakichkolwiek tulipanowych sukienek brak
- bluzeczki manehajera brak, tzn. wyszukalam 3 sztuki w tym bałaganie: 2 L i 1 xl
- kopertowka zielona, ale jakas porysowana z przodu byla
- moich kuferków brak

ogolnie to z naszych wizazowych hitów nie bylo absolutnie NIC kiszka totalna

sprawdz moja spodniczke zielona, baaaaardzo cie prosze.

dzwonilam do Douglasa, ale albo ja mam zly nr tel, albo maja gdzies dzwoniących klientow , nikt nie odbiera.... wkurza mnie to, bo jesli sciagna te sztyfty we wrzesniu, to niech je sobie w buty włozą ooooo

aaaaaaaaaaaaaa ciesze sie razem z tobą

są na pewno. mnie sie podobaja te granatowe, ale mam juz chyba za duzo bucikow

eeeeejjjj mala kiedy nowy wpis na blogu?? nie moge sie doczekać

tylko mi nie pisz, ze najpierw zdjecie, potem wpis, bo to bedzie szantaż

ja ci dam troche mojego choc maz ostatnio stwierdzil, ze ten moj intensywny trening ma tez minus.... coraz mniejszy biust

WOW!!!!! Toż to dzielo sztuki!!!! a gdzie masz kocie lapki?? kiedys chcialam wlasnie na biuscie na eve, ale maz stwierdzil, ze na leb upadlam

mnie sie ta torebka niestety nie podoba , ale dziewczyny pozytywnie sie o niej tutaj wypowiadaja, wiec moze ja jestem jakas inna

to teraz wiesz jak sie czulam!!!!! te czarownice chyba rzucily jakis czar na mnie, dlatego mialam tak zmasakrowana piete. ale plasterki compeed zdzialaly cuda, wiec dziewczyny polecam!! i dziekuję (chyba stokrotce, przepraszam, ale nie pamietam ktora mi je polecila) wkazdym bądz razie baaaaardzo dziękuję

Oj Kasiu, czytasz w moich myslach...
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 23:36   #3011
kissmyname
Raczkowanie

Dziewczyny a ja mam prośbę zupełnie innego typu ale też to dla mnie ważne .

Pamiętacie może w zimowej Zarowej kolekcji bluzki- występowały w trzech kolorach- czarna, biała i bordowa. Za 199zł, z długim rękawem i wstążką pod szyją zawiazaną w charakterystyczną kokardę ?

Czy, któraś z Was ma może jej zdjęcie katalogowe na kompie albo jest jest w stanie je gdzieś odkopać?

Na zdj katalogowym czarna była w połączeniu z czarną rozkloszowaną spódnicą z Woman Straciłam wszystkie zdjęcie z latopa i mam teraz problem.

Dzięki
Stary 2011-06-28, 23:37   #3012
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
byla sukienka gabiowa kolorowe kredki. no wlasnie byla....... juz jej nie ma, bo tak sie do mnie smiala, jedna jedyna bidulka w moim rozmiarze, az sie prosila, zeby ja zabrac z tego burdelu , nie mialam wyjscia... teraz wisi sobie szczesliwa w mojej szafie
zrobiłaś bardzo dobry uczynek przgarniając ją do domu
Cytat:
łapkę mam jedną, na biuście właśnie, to po naszym ukochanym kocie TŻ też ma, na żebrach, w komponowaną czaszką
dlaczego Twój mąż aż tak ostro reaguje? miejsce łatwe do maskowania, tatuaż mały, przecież nie chcesz smoka na całe plecy
Cytat:
musiałam strasznie uważać żeby nie wybuchnąć śmiechem szkoda że nie skomentowała kopertówki idealnie dobranej kolorystycznie do podszewki w marynarce
Stary 2011-06-28, 23:39   #3013
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Jaki, jaki tatuaż i gdzie?
Cytat:

Bozenka- jaki tautaz, pochwal sie? i gdzie?:P
Cytat:

Jaki? Gdzie? Ja cały czas myślę nad kolejnym byłby piąty
Na karku i plecach.... O mniej więcej taki jaki u pani Beckham. Przyznam, że była moją inspiracją Ale nie będzie to pusty tekst, tylko pamiątką związana z naszą 3. rocznicą ślubu Znalazłam fajne studio, mam nadzieję, że pójdzie gładko

Cytat:
Smok nie ma tak ostrych kolorów jak na zdjęciu zbliżeniowym, ono było przerabiane do kalendarza. Z drugiej strony nie jest tak jasny jak na zdjęciu na balustradzie, ale je bardzo lubię
Do tego mam M na lewym nadgarstku.
Dwóch małych nie mam na zdjeciach - kociej łapki i mojego chińskiego zodiaku.
Smok robi wrażenie. Bardzo odważny tatuaż A 'M' na nadgarstku strasznie mi się podoba. Też myślałam o tym miejscu

e814a5e00001c9c64c365efd.jpgvictoria_beckham_tattoo.jpg

Edytowane przez boszenka69
Czas edycji: 2011-06-28 o 23:41
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 23:41   #3014
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Kasiu, czytasz w moich myslach...
ehhhh Ty Ty!! mam w planach wkleic stare sprzed 2 lat, musze sie w koncu za to zabrac

Cytat:

łapkę mam jedną, na biuście właśnie, to po naszym ukochanym kocie TŻ też ma, na żebrach, w komponowaną czaszką
dlaczego Twój mąż aż tak ostro reaguje? miejsce łatwe do maskowania, tatuaż mały, przecież nie chcesz smoka na całe plecy

musiałam strasznie uważać żeby nie wybuchnąć śmiechem szkoda że nie skomentowała kopertówki idealnie dobranej kolorystycznie do podszewki w marynarce
tez tak twierdze, ze to byl dobry uczynek

musze mu pokazac twojego smoka, to moze zmieni zdanie co do łapki , strasznie mi sie podoba taka łapka

żal jej sciskal
Stary 2011-06-28, 23:45   #3015
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Na karku i plecach.... O mniej więcej taki jaki u pani Beckham. Przyznam, że była moją inspiracją Ale nie będzie to pusty tekst, tylko pamiątką związana z naszą 3. rocznicą ślubu Znalazłam fajne studio, mam nadzieję, że pójdzie gładko
Jak w dobrym studio to na pewno
Cytat:
Smok robi wrażenie. Bardzo odważny tatuaż A 'M' na nadgarstku strasznie mi się podoba. Też myślałam o tym miejscu
Ja wiem czy taki odważny? Nie ma możliwości żeby się "opatrzył" bo raczej za często go nie widuję no i łatwy do schowania odważny to jest rękawek, który strasznie mnie kusi zresztą, taki kawałek za łokieć
Moje M też było inspirowane - tatuażem Karli Deras No i nawet mama pochwaliła że jest ok, a smoka jeszcze nie widziała, chociaż wie że jest
Stary 2011-06-28, 23:46   #3016
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dziewczyny, potrzebuje porady
Po dzisiejszym nie najlepszym dniu w ramach pocieszenia wybrałam się do Zary. Wróciłam z cielistą marynarką ze Studio, nad którą już jakiś czas temu się zastanawiałam Jak myślicie: zostawić?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (20,1 KB, 130 załadowań)

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 23:48   #3017
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Po dzisiejszym nie najlepszym dniu w ramach pocieszenia wybrałam się do Zary. Wróciłam z cielistą marynarką ze Studio, nad którą już jakiś czas temu się zastanawiałam Jak myślicie: zostawić?

Zostaw, pasuje do Ciebie

Kasiu ja jakas stylizacje powinnam wkleic za pare dni
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 23:50   #3018
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
pronunciation jejciu i się teraz dopiero chwalisz i jak się nosi, miałaś ją już gdzieś? Nie ma za co dziękować zawsze chętnie sprawdzę.
jeszcze nie miałam
powiesiłam w szafie i grzecznie czeka na swoją kolej
Stary 2011-06-28, 23:51   #3019
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Jak w dobrym studio to na pewno

Ja wiem czy taki odważny? Nie ma możliwości żeby się "opatrzył" bo raczej za często go nie widuję no i łatwy do schowania odważny to jest rękawek, który strasznie mnie kusi zresztą, taki kawałek za łokieć
Moje M też było inspirowane - tatuażem Karli Deras No i nawet mama pochwaliła że jest ok, a smoka jeszcze nie widziała, chociaż wie że jest
Widzę, że rzeczywiście jest sporo prawdy w tym stwierdzeniu, że tatuaże uzależniają i jak raz się spróbuje, to potem chce się więcej i więcej
Cytat:
Zostawić Jest absolutnie boska!

Edytowane przez boszenka69
Czas edycji: 2011-06-28 o 23:53
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 23:55   #3020
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
absolutnie zostawić!! piekna jest!!

Cytat:
Zostaw, pasuje do Ciebie

Kasiu ja jakas stylizacje powinnam wkleic za pare dni
super!!
Stary 2011-06-28, 23:56   #3021
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Zostaw, pasuje do Ciebie
Cytat:
Zostawić Jest absolutnie boska!
Cytat:
absolutnie zostawić!! piekna jest!!
Mam pewne wątpliwości, bo wydaje mi się, że jest mało uniwersalna
Bo co do jej urody to trudno się nie zgodzić
Muszę ją chyba pomierzyć do różnych rzeczy, bo póki co widzę ją tylko w zupełnie prostych stylizacjach..

Co do tatuaży, to powiem Wam, że sama nawet kiedyś bardzo chciałam mieć taki cieniutki wieszaczek na nadgarstku, ale za bardzo boje się igieł i bólu

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2011-06-28 o 23:58
mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 00:34   #3022
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
zostawić! jest piękna! myślę, że warto mieć taką w szafie, będzie naprawdę idealna do prostych zestawów, że tak powiem, będzie je uszlachetniać

wyprzedaże u mnie w Z. mnie rozczarowały w sumie to, co mi się naprawdę bardzo podobało kupiłam w cenach regularnych i nie żałuję, bo na wyprzedaży ani śladu po tych ubraniach (no poza czarnymi asymetrycznymi, ale nie wiem nawet, czy był mój rozmiar). Chciałam kupić rzeczy, które mi się podobają, ale nie byłam do nich przekonana, ale niestety nic z tego nie wyszło będę 12 lipca w innej, lepiej zaopatrzonej zarze, to może tam się coś trafi.
u siebie kupiłam sukienkę i buty. zostawić?
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 01:07   #3023
endorfina123
Wtajemniczenie

być może w piątek wybiorę się do Zary, jeśli będę miała pewność, to mogę co nieco Wam poszukać. ostatnio kupiłam tylko fuksjowe krótkie spodenki, które czekały na mnie na Marszałkowskiej - jedyne, akurat mój rozmiar. czuję niedosyt Zarowy, chciałabym coś kupić, ale nie wiem w sumie co

co do tatuaży, to ja cały czas (już 3 lat) biję się z myślami... chciałam na karku kokardkę (tak niżej), ewentualnie za uchem, przeszła mi też myśl o stopie. podoba mi się również motyw pawiego pióra, ale słyszałam, że paw przynosi pecha. bólu absolutnie się nie boję, zastanawiam się tylko, czy mi się nie znudzi po jakimś czasie

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 01:32   #3024
Mariola13
Zakorzenienie

Dołączam do grona poszukujących i liczących na pomoc w zakupie jakiejś Dobrej Duszyczce

Poszukuję 2 spódniczek w rozmiarze L
1/ Ref. 2162/936 cena: 129zł kolor jak na zdjęciu (Basic? / Woman?)
2/ Ref. 7901/012 cena: 69,90 zł kolor zielony jak na zdjęciu, dział TRF

Kto mi zechce pomóc ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ref. 2162-936-129zł.jpg (33,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ref. 2162-936-tył.jpg (31,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ref. 7901-012-69,90 zł.jpg (35,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ref. 7901-012-tył.jpg (35,1 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-06-29, 03:05   #3025
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam, dobrych wiadomości nie mam.
  • asymetrycznych brak
  • tulipanowa S różowa, ale podarta
Spaza- nie było ani pasiaków ani tej białej ( robię zwrot pieniążków)
Malwinka - nie było pasiaków. ( robię zwrot kasy )
Estee- nie było sukienki w ogóle, tylko spódniczki żółte tego kroju
Pani Pusia - nie było pasiaków.
Wisienka- mam dla Ciebie granatowe 37
Karolinko, dziękuję, przelew poleciał. Nie wiedziałam ile policzyć za wysyłkę, na wszelki wypadek przelałam 11 zł jakbyś wysyłała paczką.

Dziewczyny od tatuażu.... Ile kosztowałoby zrobienie małych kocich łapek (realistycznej wielkości)?? Nie mam pojęcia ile w Polsce się płaci za tatuaż, a też od lat mi się marzy... Nie byłam jedynie przekonana do wzoru, więc się powstrzymałam, ale odkąd mam kociaka wiem co chcę, tylko nie wiem ile trzeba liczyć na coś takiego pieniędzy.

Aha, Kochane, kiedy rusza II tura??

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-06-29 o 03:33
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 05:21   #3026
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że rzeczywiście jest sporo prawdy w tym stwierdzeniu, że tatuaże uzależniają i jak raz się spróbuje, to potem chce się więcej i więcej
Coś w tym jest

Cytat:
Co do tatuaży, to powiem Wam, że sama nawet kiedyś bardzo chciałam mieć taki cieniutki wieszaczek na nadgarstku, ale za bardzo boje się igieł i bólu
Mój TŻ też się boi igieł ale twierdzi że te od tatuowania to nie są takie prawdziwe igły

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
co do tatuaży, to ja cały czas (już 3 lat) biję się z myślami... chciałam na karku kokardkę (tak niżej), ewentualnie za uchem, przeszła mi też myśl o stopie. podoba mi się również motyw pawiego pióra, ale słyszałam, że paw przynosi pecha. bólu absolutnie się nie boję, zastanawiam się tylko, czy mi się nie znudzi po jakimś czasie
Nie jesteś pewna - nie rób. To jedyna słuszna metoda postępowania
Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny od tatuażu.... Ile kosztowałoby zrobienie małych kocich łapek (realistycznej wielkości)?? Nie mam pojęcia ile w Polsce się płaci za tatuaż, a też od lat mi się marzy... Nie byłam jedynie przekonana do wzoru, więc się powstrzymałam, ale odkąd mam kociaka wiem co chcę, tylko nie wiem ile trzeba liczyć na coś takiego pieniędzy.
Trzeba pytać o ceny w danym studio i u danej osoby, nie ma jakiegoś uniwersalnego cennika.
Stary 2011-06-29, 07:10   #3027
pronunciation
Zakorzenienie

dziewczyny, czy shoppery wchodzą na ramię?
Stary 2011-06-29, 07:19   #3028
madi2020
Raczkowanie

Dziewczyny nawet nie zgadniecie co udało mi się wczoraj upolować jestem przeszczesliwa, specjalnie wczoraj ponad 100km jechalam do Radomia za sukienką tulipanową w paski i udało się dojechałam około 20; wchodze i jest dwie sztuki rozmiar XS i S troche sie wystraszyłam ze XS bedzie za mała ale była idealna

ogolnie bardzo duzy wybór w galerii słonecznej w radomiu
Stary 2011-06-29, 08:24   #3029
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez susse Pokaż wiadomość
ja będę, ale dopiero w czwartek

ja widziałam te buty na wyprzedaży, ale wydały mi się bardzo ciężkie!
To jakby dziś nic nie wyszło, to zerkniesz na pasiaka dla mnie?

Cytat:
Nie dziw się mężowi Kasi, mój to nawet o M na nadgarstku nie chce słyszeć, mimo, że mówię o tym odkąd się poznaliśmy Chociaż i tak zrobię, to M to nawet może w tym roku

Cytat:

Też jest moją tatuażową inspiracją

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
być może w piątek wybiorę się do Zary, jeśli będę miała pewność, to mogę co nieco Wam poszukać. ostatnio kupiłam tylko fuksjowe krótkie spodenki, które czekały na mnie na Marszałkowskiej - jedyne, akurat mój rozmiar. czuję niedosyt Zarowy, chciałabym coś kupić, ale nie wiem w sumie co

Też mi się podoba kokardka na karku jak u theblondesalad Tylko, że ja jestem pewna w 100%

Wiecie co, już bym chciała żeby była ta 17 i żebym się już obroniła i miała to z głowy, bo zaczęłam się dopiero teraz stresować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1148.jpg (17,7 KB, 64 załadowań)

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52

Edytowane przez malwina2208198721
Czas edycji: 2011-06-29 o 08:27
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 08:29   #3030
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy shoppery wchodzą na ramię?
nie
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości