Sierpniowe Panny Młode cz.III - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 20:09   #1231
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.III

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Ja będę miała takie bolerko bez koronek.

za zaproszenia.
jakie ładne ja muszę się za czymś rozejrzeć... bielizny i pończoch też nie mam
Stary 2011-06-28, 20:47   #1232
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Fotoksiążka z twojego opisu wydaje się być całkiem fajna. Dużo taka przyjemność kosztuje?
Z tym księdzem - skoro w ogóle nie mieszka tam gdzie ślub, to myślę, że tym bardziej wypada. Nawiasem mówiąc jak macie zamiar go zaprosić? Bo się zastanawiam. Czy dawać zaproszenie, czy co...
Nam się podoba. Zobaczymy czy rodzicom bęzie hehe.
A wiesz nie pamietam. Ale za dwie + przesyłkę zapłaciliśmy jakies 340 chyba. O ile dobrze pamietam.
A co do księdza, to muze z ciocia obgadać hehe. Ale G uważa, ze to zbędne ehh.

Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość
podziękowania na sali nie są wcale zarezerwowane tylko dla rodziców, można podziękować dziadkom, chrzestnym czy innym osobom, którym coś zawdzięczamy Myślę, że to dobry pomysł a ciocia poczuje się na pewno wyjątkowo

Cytat:
Napisane przez fitalasa Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, chodzi mi o zaproszenia, bo mieszkam z rodzicami i oni płacą za wesele z mojej strony i nie wiem czy w takim wypadku powinnam dać im zaproszenie czy nie dawać, bo to jest oczywiste, że są zaproszeni i mogą się poczuć dziwnie skoro robią wesele a ja im daję zaproszenie. Trochę pomieszałam ale mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi
POwiem Tak. I moi i G rodzice płacą za wesele. Ale nie wyobrażam sobie nie zaprosić ich mimo wszystko. Mogli by sie poczuć źle. Dlatego zamówiliśmy 2 indywidualne zapro z takim tekstem:
"Kochani Rodzice,

Dzięki Waszej miłości narodziliśmy się.
Dzięki Waszej miłości niczego nam nie brakowało.
Dzięki Waszej miłości staliśmy się dorosłymi, odpowiedzialnymi ludźmi.
Dzięki Waszej miłości nauczyliśmy się kochać.

Dlatego będziemy bardzo szczęśliwi wiedząc,
że jesteście obok nas w tym szczególnym dniu
20 sierpnia 2011 roku o godzinie 16.00,
kiedy to w Kościele ....
sami przed sobą, wobec Boga i bliskich nam osób
będziemy ślubować wzajemną miłość,
wierność i uczciwość małżeńską.

A po ceremonii zaślubin uświetnicie nasze przyjęcie weselne,
które odbędzie się w Sali .....

Kochani Rodzice ,
Prosimy Was o Błogosławieństwo
Na naszą wspólną drogę życia.

Kochamy Was z całego serca!!!
M i G"

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ma.ko- podziwiam Cię za tę fotoksiążkę.I powiem Ci,że niewiele dajesz za kwiatki-ciesz się dziewczyno.
Chociaż i tak ja miałam taką sytuację,że najpierw podpisałam umowę z jednymi dekoratorami,ale potem jak właścicielka sali poleciła nam inną dekroatorkę i okazało się,że u niej za to samo zapłacimy około 1000 zł mniej to szybciutko zmienialiśmy (pomimo,że przepadła nam zaliczka za tamtych).

Chciałam się pochwalić,że znajoma Teściowej przywiozła nam migdały do podziękowań dla gości z Włoch
I dzisiaj odebrałam od dentysty mój zestaw do wybielania zębów
to ładnie przebicie mają
A ja jutro ide na wybielanie

Cytat:
Napisane przez sanderek5 Pokaż wiadomość
dzięki
ALe jakies za szerokie te koronki jak dla mnie. I grube

Cytat:
Napisane przez dhalii Pokaż wiadomość
Wczoraj już nie zdążyłam nic napisać, późno przyjechałam i zmęczona już byłam tym całym dniem i nerwami ale OBRONIŁAM się
Dziękuję Wam Kochane z wsparcie

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
Ponieważ wczoraj były równe 2 miesiące,a dziś 60 dni do ślubu, to małe podsumowanko:
Po obronie też sie muszę za to zabrać.

uciekam . pa

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:02   #1233
thea2
Zadomowienie

jusztyska, jeju, ale masz przejścia z ta fryzjerką Ale masz rację- nie ma tego złego tylko szkoda było Twojego czasu i pieniędzy (mam na myśli próbną fryzurę u innej kobietki) - pewno salon Ci teraz nie zrobi drugiej próbnej gratis. Ale mam nadzieję, że będziesz bardziej zadowolona niż z poprzedniej
Stary 2011-06-28, 21:23   #1234
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
jusztyska, jeju, ale masz przejścia z ta fryzjerką Ale masz rację- nie ma tego złego tylko szkoda było Twojego czasu i pieniędzy (mam na myśli próbną fryzurę u innej kobietki) - pewno salon Ci teraz nie zrobi drugiej próbnej gratis. Ale mam nadzieję, że będziesz bardziej zadowolona niż z poprzedniej
no mam nadzieje też jakoś to będzie, nie ma co się martwić na zapas choć mój TŻ mówi, że czasem to aż nadto się tym wszystkim przejmuję

a dziś rozdaliśmy kolejne 5 zaproszeń
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:32   #1235
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
a dziś rozdaliśmy kolejne 5 zaproszeń

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Ze spraw ślubnych: usadziłyśmy dziś z mamą wstępnie potwierdzonych gości , a z prywatnych to mamy dziś z P. 6.5 roku razem

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:42   #1236
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Ponieważ wczoraj były równe 2 miesiące,a dziś 60 dni do ślubu, to małe podsumowanko:
też zrobię takie, ale za tydzień, jak już będzie praca złożona.

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Co do ponczoch, to nigdy nie nosilam ani samonosnych, ani z pasem. Rzadko nosze wogole jakiekolwiek rajstopki, bo zaraz mam uczulenie na nogach. Do slubu tez najchetniej nie zalozylabym zadnych Myslicie, ze tak wypada?
Pewnie, że wypada. Jeśli się tylko nie boisz, że Cię opieką buty, to bym się nie zastanawiała. Ja się właśnie najbardziej boję tego, że mi nogi spuchną albo buty opieką od podeszwy.

Cytat:
zastanawiam się jak zachowają się zawieszki w zamrażalce, jeśli już będą na wódce...
Też mam taką zagwozdkę. Chyba wsadzę na próbę jedną zawieszkę, jak już będą gotowe do lodówki na jakąś szklaną butelczynę i potrzymam kilka godzin. Jak się rozpłynie to tatusie będą miały zadanie dodatkowe

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
Wiecie co, dziś w Galerii Krakowskiej jakaś para młoda robiła sobie zdjęcia ślubne. Ja nie wiem, ale chyba jestem dziwna, bo nie chciałabym mieć zdjęć z galerii handlowej Poza tym nie chciałabym, aby milion ludzi koło nas przechodziło, przecież nie ma wtedy warunków do zrobienia zdjęć...

Aha, może którąś z Was zainteresuje, że w Sephorze są spore obniżki na niektóre artykuły- dziś tak z głupia weszłam po bibułki matujące i okazało się, że cena jest obniżona na 9 zł A normalnie kosztują 30 zł
A mi się podobają takie zdjęcia, oczywiście jeśli są dobrze zrobione. Trochę photoshopa i wychodzi cudo. My myśleliśmy o sesji w Tesco nocą. Ale wątpię, że ochrona się zgodzi...
Co do bibułek - faktycznie okazja niezła. Ale na razie mam swoją paczkę z Inglota za 5 zł (też jakąś promocję złapałam kupując paletkę cieni).

Cytat:
a wiecie, jestem niepocieszona... bo mama zapisała mnie do fryzjerki jeszcze w styczniu... dziś tam byłyśmy i okazało się, że ta dziewczyny, która miała mnie czesać wychodzi za mąż też 27 sierpnia:/ no ale trudno, tylko muszę jeszcze raz na próbną się do tej drugiej dziewczyny umówić....
Niezły zbieg zdarzeń. To jak cię czesała pierwszy raz to nie wiedziała na kiedy? Dziwne Ale nie martw się, bo np. u mnie takie zbiegi okoliczności na dobre zwykle wychodzą.

Ja dziś znowu cały dzień w labie... Ale za to przełożyłam sobie obronę z 15.07 na 18.07. Całe trzy dni więcej na zbieranie się :P
Poza tym dzwoniliśmy wczoraj jeszcze do brata mojego Łosia, który jest zawodowym tancerzem. I pomoże nam ułożyć jakieś sensowne kroki, żebyśmy się o siebie nie zaplątali podczas pierwszego tańca. Będzie taki przytupaniec ale kontrolowany :P (początkowo chcieliśmy układ, ale po 1 się zadudaliśmy i się wakacje zrobiły i nie ma dziewczyny, która nam miała to zrobić, a po 2 stwierdziłam, że raz w życiu zrobiłam już choreografię, to i drugi raz dam radę sama. A co. Trzeba sobie stawiać wyzwania)
W najbliższym czasie muszę też pojechać z Łosiem na dopasowanie garnituru, a w czwartek mam peeling kawitacyjny. Trochę się boję, ale jak się coś podzieje, to do wakacji zdąży się wyprostować. Chociaż liczę, że zadziała w dobrą stronę, bo mi ostatnio trochę tabletki anty cerę popsuły
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 21:45   #1237
Michalina81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Ze spraw ślubnych: usadziłyśmy dziś z mamą wstępnie potwierdzonych gości , a z prywatnych to mamy dziś z P. 6.5 roku razem
Gratuluje 'rocznicy'

A ja dzisiaj kontaktowalam sie z moja nowa kwiaciarka. Mialam juz wybrana inna ale niestety okazalo sie za mailowo nie mozna z nia nic ustalic, wiec poszukalam innej i jestem super zadowolona! Kazala mi przeslac zdjecie sukienki i zdjecia bukietow ktore mi sie podobaja. Na tej podstawie wyslala mi pare zdjec bukietow zebym zobaczyla rozne kwiaty i rozne style bukietow i powiedziala co mi sie podoba i nie podoba w konkretnym bukiecie. Na tej podstawie sprawdzi w czym gustuje i co do mnie pasuje i zaprojektuje mi bukiet
Jeszcze tylko nie wiem czy chce miec bukiet bialy z dodatkiem rozu i zieleni czy bukiet w delikatnym rozu z zielenia? No ale czasu jeszcze troche jest, a mianowicie 38 dni!!!! Juz sie nie moge doczekac.
Michalina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:30   #1238
martitaw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dhalii Pokaż wiadomość
Wczoraj już nie zdążyłam nic napisać, późno przyjechałam i zmęczona już byłam tym całym dniem i nerwami ale OBRONIŁAM się
Dziękuję Wam Kochane z wsparcie
gratuluję

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
jakies za szerokie te koronki jak dla mnie. I grube
bardzo ładny tekst w zaproszeniach dla Rodziców - my nadal kruszymy kopie o to.. Siostra mojego P twierdzi, że nie powinniśmy zapraszać.. a ja bym chociaż swoich chciała.. i chciałabym ich poprosić o błogosławieństwo..
a koronki i dla mnie za szerokie - 2 razy patrzyłam na zdjęciu na to ile miejsca zajmują na udzie
Stary 2011-06-28, 23:14   #1239
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość
bardzo ładny tekst w zaproszeniach dla Rodziców - my nadal kruszymy kopie o to.. Siostra mojego P twierdzi, że nie powinniśmy zapraszać.. a ja bym chociaż swoich chciała.. i chciałabym ich poprosić o błogosławieństwo..
My daliśmy zaproszenie. Tak chociaż na pamiątkę będzie. Bo moja mama lubi takie bibeloty zbierać
Stary 2011-06-29, 00:36   #1240
margolka1986
Zakorzenienie

My daliśmy zaproszenie Rodzicom choć to Oni finansuja wesele. A ile było wzruszenia przy tym

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 07:34   #1241
fitalasa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
POwiem Tak. I moi i G rodzice płacą za wesele. Ale nie wyobrażam sobie nie zaprosić ich mimo wszystko. Mogli by sie poczuć źle. Dlatego zamówiliśmy 2 indywidualne zapro z takim tekstem:
"Kochani Rodzice,

Dzięki Waszej miłości narodziliśmy się.
Dzięki Waszej miłości niczego nam nie brakowało.
Dzięki Waszej miłości staliśmy się dorosłymi, odpowiedzialnymi ludźmi.
Dzięki Waszej miłości nauczyliśmy się kochać.

Dlatego będziemy bardzo szczęśliwi wiedząc,
że jesteście obok nas w tym szczególnym dniu
20 sierpnia 2011 roku o godzinie 16.00,
kiedy to w Kościele ....
sami przed sobą, wobec Boga i bliskich nam osób
będziemy ślubować wzajemną miłość,
wierność i uczciwość małżeńską.

A po ceremonii zaślubin uświetnicie nasze przyjęcie weselne,
które odbędzie się w Sali .....

Kochani Rodzice ,
Prosimy Was o Błogosławieństwo
Na naszą wspólną drogę życia.

Kochamy Was z całego serca!!!
M i G"
bardzo ładny tekst, po wszystkich wypowiedziach już sama nie wiem teraz co zrobić z tymi zaproszeniami
Stary 2011-06-29, 08:10   #1242
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Myślę, że jak masz się źle czuć, to nie ma sensu zakładać. Ja bym się bała tylko, że mnie buty obetrą.
Ja mimo że mam oppen toe zakładam cieńiusieńkie pończochy. Boje się że mnie bez nich butki obetrą a poza tym wiem z doswiadczenia że jak nie mam rajstop czy pończoch to strasznie puchna mi stopy

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Dzięki za informacje. U nas kelnerzy będą roznosić alkohol - zastanawiam się jak zachowają się zawieszki w zamrażalce, jeśli już będą na wódce...
Kurcze ja planuję krawatki i muchy, ewentualnie jeszcze podwiązki ale właśnie nie wiem jak zniosą pobyt w lodówie.
Dziewczyny które juz są po, może macie jakieś doświadczenie?
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 08:11   #1243
magratka
Rozeznanie

My też rodzicom daliśmy zaproszenie, a finansują w sumie 2/3 uroczystości. Po pierwsze na pamiątkę, a po drugie dlaczego nie, przecież są jednocześnie gospodarzami i naszymi gośćmi (na dodatek jednymi z najważniejszych).
Właśnie, pończochy muszę kupić i jakieś majtasy. Pończochy na pewno cieliste, chyba 8 den z Calzedonii wybiorę. Biustonosza nie kupuję, bo mam dość duże wycięcie na plecach i musiałabym mieć taki z obniżaniem, a poza tym nie chcę dodatkowej warstwy materiału. W sukienkę mają wszyć fiszbiny i lekki push-up i będzie dobrze Mam nadzieję, że sukienka nie spadnie, jak w salonie przymierzałam to się dobrze trzymała, mimo że był to większy rozmiar i była spinana na klipsy.
Co do ilości napojów i alkoholi nie pomogę, bo na wszystko mamy open bar, więc ile wypijemy, tyle wypijemy. Zawieszek na butelki nie robię. Butelki będą stały na stołach w coolerze, więc zawieszki by się moczyły.
Zostało mi jedno zaproszenie weselne do rozdania, i to dla mojej świadkowej, więc czysta formalność no i do tego jakieś 8 ślubnych. Jestem zadowolona, że to już końcówka zapraszania. Goście mają potwierdzać do piątku, a do mnie jedna osoba z rodziny dzwoniła i kilku znajomych. Ech, w weekend sama będę dzwonić.
My do pudełeczek dla gości wkładamy czekoladę w lukrze znaleźliśmy takie śliczne kolorowe czekoladki w kształcie serduszek.
Wczoraj znowu chodziłam po domu w butach ślubnych i skarpetach frotte. Komicznie to wygląda i niestety nie jest zbyt skuteczne. Spróbuję jeszcze na mokro albo takim sprayem do rozciągania.
U mnie już tylko jakieś 40 dni zostało!!
A zaproszenie do klubu mogłabym dostać? Mam próbną fryzurę do zaprezentowania.
magratka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 08:12   #1244
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michalina81 Pokaż wiadomość
U nas ma byc 3 litry na osobe nie wliczajac wody mineralnej. Chcemy wogole tez dac po butelce wody do pokojow zeby goscie mieli na noc.
U mnie napoje są że tak powiem do oporu ale tylko na sali, nie mozna ich wynosić ze sobą. Dlatego właśnie planuje podobnie jak Michalina dać do pokojów wodę i może jakis sok.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 09:17   #1245
Michalina81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magratka Pokaż wiadomość
My też rodzicom daliśmy zaproszenie, a finansują w sumie 2/3 uroczystości. Po pierwsze na pamiątkę, a po drugie dlaczego nie, przecież są jednocześnie gospodarzami i naszymi gośćmi (na dodatek jednymi z najważniejszych).
Właśnie, pończochy muszę kupić i jakieś majtasy. Pończochy na pewno cieliste, chyba 8 den z Calzedonii wybiorę. Biustonosza nie kupuję, bo mam dość duże wycięcie na plecach i musiałabym mieć taki z obniżaniem, a poza tym nie chcę dodatkowej warstwy materiału. W sukienkę mają wszyć fiszbiny i lekki push-up i będzie dobrze Mam nadzieję, że sukienka nie spadnie, jak w salonie przymierzałam to się dobrze trzymała, mimo że był to większy rozmiar i była spinana na klipsy.
Co do ilości napojów i alkoholi nie pomogę, bo na wszystko mamy open bar, więc ile wypijemy, tyle wypijemy. Zawieszek na butelki nie robię. Butelki będą stały na stołach w coolerze, więc zawieszki by się moczyły.
Zostało mi jedno zaproszenie weselne do rozdania, i to dla mojej świadkowej, więc czysta formalność no i do tego jakieś 8 ślubnych. Jestem zadowolona, że to już końcówka zapraszania. Goście mają potwierdzać do piątku, a do mnie jedna osoba z rodziny dzwoniła i kilku znajomych. Ech, w weekend sama będę dzwonić.
My do pudełeczek dla gości wkładamy czekoladę w lukrze znaleźliśmy takie śliczne kolorowe czekoladki w kształcie serduszek.
Wczoraj znowu chodziłam po domu w butach ślubnych i skarpetach frotte. Komicznie to wygląda i niestety nie jest zbyt skuteczne. Spróbuję jeszcze na mokro albo takim sprayem do rozciągania.
U mnie już tylko jakieś 40 dni zostało!!
A mozesz sie podzielic informacja gdzie dostalas takie czekoladki? Tez sie zastanawiam co wlozyc do pudeleczek dla gosci i wolalabym jakies czekoladki zamiast migdalow.
Stary 2011-06-29, 09:34   #1246
magratka
Rozeznanie

Cytat:
A mozesz sie podzielic informacja gdzie dostalas takie czekoladki? Tez sie zastanawiam co wlozyc do pudeleczek dla gosci i wolalabym jakies czekoladki zamiast migdalow.
Sa np. tu: http://www.pasjeslubne.pl/czekoladki...owe-p-200.html
Ale my chyba weźmiemy stąd: http://www.destinoamore.pl/index.php/cPath/25_45
Są też na allegro: http://allegro.pl/czekoladki-jak-mig...663062119.html

Edytowane przez magratka
Czas edycji: 2011-06-29 o 09:37
magratka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 09:59   #1247
jusztyska
Zadomowienie

ja się natomiast wyłamię w sprawie zapraszania rodziców my nie dawaliśmy zaproszeń rodzicom w żaden sposób rodzice nie czują się z tym źle, nawet powiedzieli, że głupio by się czuli jakbyśmy im zaproszenia dali ale wiadomo, z każdymi rodzicami jest inaczej i trzeba samemu wiedzieć, co sprawi im przyjemność, a co nie

i dlatego u nas na podziękowaniu będzie "cudownych rodziców mam" z tego względu, że wiemy, że nasze mamy czekają na tę piosenkę, a to że jest oklepana, ckliwa itd, co z tego, podziękowanie ma być dla nich, a nie dla mojego i TŻ gustu
Stary 2011-06-29, 11:11   #1248
pati1750
Raczkowanie

Cześć dziewczyny dawno mnie nie było z powodu nowej pracy, ale nadrobiłam wszystkie zaległości

dla wszystkich załatwień i obronionych dziewczyn gratulacje

czy i ja mogłabym dołączyć do klubu??
Stary 2011-06-29, 11:42   #1249
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
My daliśmy zaproszenie. Tak chociaż na pamiątkę będzie. Bo moja mama lubi takie bibeloty zbierać
My dokładnie tak samo.

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Ja mimo że mam oppen toe zakładam cieńiusieńkie pończochy. Boje się że mnie bez nich butki obetrą a poza tym wiem z doswiadczenia że jak nie mam rajstop czy pończoch to strasznie puchna mi stopy
Ja też mam cieniutkie pończochy.

Cytat:
i dlatego u nas na podziękowaniu będzie "cudownych rodziców mam" z tego względu, że wiemy, że nasze mamy czekają na tę piosenkę, a to że jest oklepana, ckliwa itd, co z tego, podziękowanie ma być dla nich, a nie dla mojego i TŻ gustu
U nas też będzie "Cudownych rodziców" i szczerze nawet się nie zastanawiam, czy to będzie oklepane, czy nie. Wiem, że naszym rodzicom sprawi to przyjemnośc, a to jest najważniejsze.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 11:51   #1250
pati1750
Raczkowanie

Cytat:
U nas też będzie "Cudownych rodziców" i szczerze nawet się nie zastanawiam, czy to będzie oklepane, czy nie. Wiem, że naszym rodzicom sprawi to przyjemnośc, a to jest najważniejsze.
U nas na podziękowaniu będzie piosenka którą zaśpiewamy z K. wspólnie dla rodziców "Dziękuje rodzicom". Mam nadzieję że się im spodoba
Stary 2011-06-29, 12:02   #1251
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pati1750 Pokaż wiadomość
U nas na podziękowaniu będzie piosenka którą zaśpiewamy z K. wspólnie dla rodziców "Dziękuje rodzicom". Mam nadzieję że się im spodoba
super, że macie takie zdolności, że możecie zaśpiewać we dwoje no i że odważycie się tak stanąc przed wszystkimi
Stary 2011-06-29, 12:09   #1252
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:

U Nas tez będzie cudownych rodziców mam - żadna inna piosenka dla mnie o wiem ze do naszych rodziców nie przemówi lepiej

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:15   #1253
pati1750
Raczkowanie

Cytat:
super, że macie takie zdolności, że możecie zaśpiewać we dwoje no i że odważycie się tak stanąc przed wszystkimi
Zdolności większych to my nie mamy:0 ale chcemy żeby było oryginalnie i wzruszająco
Stary 2011-06-29, 12:41   #1254
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje rocznicy.
U mnie bedzie ciezko z usadzaniem gosci, ale planuje to na sam koniec zalatwic

Cytat:

Ja dziś znowu cały dzień w labie... Ale za to przełożyłam sobie obronę z 15.07 na 18.07. Całe trzy dni więcej na zbieranie się :P
Poza tym dzwoniliśmy wczoraj jeszcze do brata mojego Łosia, który jest zawodowym tancerzem. I pomoże nam ułożyć jakieś sensowne kroki, żebyśmy się o siebie nie zaplątali podczas pierwszego tańca. Będzie taki przytupaniec ale kontrolowany :P (początkowo chcieliśmy układ, ale po 1 się zadudaliśmy i się wakacje zrobiły i nie ma dziewczyny, która nam miała to zrobić, a po 2 stwierdziłam, że raz w życiu zrobiłam już choreografię, to i drugi raz dam radę sama. A co. Trzeba sobie stawiać wyzwania)
W najbliższym czasie muszę też pojechać z Łosiem na dopasowanie garnituru, a w czwartek mam peeling kawitacyjny. Trochę się boję, ale jak się coś podzieje, to do wakacji zdąży się wyprostować. Chociaż liczę, że zadziała w dobrą stronę, bo mi ostatnio trochę tabletki anty cerę popsuły
Fajnie, ze ktos wam pomoze w tancu
My cwiczylismy juz w domu ze dwa razy, ale bedzie to zwykly taniec przytulaniec i kilka obrotow, wiec nic specjalnego

Cytat:
Gratuluje 'rocznicy'

A ja dzisiaj kontaktowalam sie z moja nowa kwiaciarka. Mialam juz wybrana inna ale niestety okazalo sie za mailowo nie mozna z nia nic ustalic, wiec poszukalam innej i jestem super zadowolona! Kazala mi przeslac zdjecie sukienki i zdjecia bukietow ktore mi sie podobaja. Na tej podstawie wyslala mi pare zdjec bukietow zebym zobaczyla rozne kwiaty i rozne style bukietow i powiedziala co mi sie podoba i nie podoba w konkretnym bukiecie. Na tej podstawie sprawdzi w czym gustuje i co do mnie pasuje i zaprojektuje mi bukiet
Jeszcze tylko nie wiem czy chce miec bukiet bialy z dodatkiem rozu i zieleni czy bukiet w delikatnym rozu z zielenia? No ale czasu jeszcze troche jest, a mianowicie 38 dni!!!! Juz sie nie moge doczekac.
38 dni Ale ten czas leci. Ja tydzien po Tobie

Cytat:
Napisane przez magratka Pokaż wiadomość
Zaproszenia do klubu chyba tylko Butterfly moze wysylac, bo ona zalozyla klub/ Napisz do niej na priv
Czekamy na zdjecia fryzurki.

Cytat:
ja się natomiast wyłamię w sprawie zapraszania rodziców my nie dawaliśmy zaproszeń rodzicom w żaden sposób rodzice nie czują się z tym źle, nawet powiedzieli, że głupio by się czuli jakbyśmy im zaproszenia dali ale wiadomo, z każdymi rodzicami jest inaczej i trzeba samemu wiedzieć, co sprawi im przyjemność, a co nie

My tez nie dawalismy zaproszen rodzicom, pomimo, ze nie dokladaja nam do wesela (nie chcielismy pomocy finansowej).
Stary 2011-06-29, 12:53   #1255
jagoda221
Raczkowanie

Jenny co do drzewek genealogicznych wystarczy wpisać na allegro w wyszukiwanie i sporo wyskoczy. Sa różne dlatego nie chce dawać linka do konkretnej aukcji.
Za chwilkę wybieram się na próbną fryzurkę i makijaż. Potem pochwalę się w klubie.

13.08.2011 - szczęśliwa żonka
jagoda221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:55   #1256
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda221 Pokaż wiadomość
Jenny co do drzewek genealogicznych wystarczy wpisać na allegro w wyszukiwanie i sporo wyskoczy. Sa różne dlatego nie chce dawać linka do konkretnej aukcji.
Za chwilkę wybieram się na próbną fryzurkę i makijaż. Potem pochwalę się w klubie.
Czekamy na efekty
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:45   #1257
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
No to gratulacje - świętujecie?

paula54 jeszcze zastanawiamy się nad tymi zawieszkami. Jak to powiedzieć: trzy dni na ulicy nie leżą My idziemy w niedzielę właśnie na lekcję z siostrą mojej koleżanki w sprawie pierwszego tańca. Zaobczymy co to będzie...

Wczoraj kupiłam bieliznę Nareszcie.
Nadal w pończochami jest problem - niby te samonośne mają większa gamę kolorystyczną. Jak zamawiałam przez internet i szukałam po sklepach, to zawsze cieliste są lekko opalone - a ja bym najbardziej chciała takie "niewidzialne"... Zostawię już chyba te co mam.
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 14:22   #1258
Michalina81
Raczkowanie

Wielkie dzieki!
Stary 2011-06-29, 14:38   #1259
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Fajnie, ze ktos wam pomoze w tancu
My cwiczylismy juz w domu ze dwa razy, ale bedzie to zwykly taniec przytulaniec i kilka obrotow, wiec nic specjalnego
U nas też raczej nic specjalnego. Chyba, że nas bardzo najdzie :P albo poniesie (bo Łosia to lubi w tańcu ponieść i różne wygibasy odstawiać, odkąd skończyliśmy ten kurs tańca).

Cytat:
paula54 jeszcze zastanawiamy się nad tymi zawieszkami. Jak to powiedzieć: trzy dni na ulicy nie leżą My idziemy w niedzielę właśnie na lekcję z siostrą mojej koleżanki w sprawie pierwszego tańca. Zaobczymy co to będzie...

Wczoraj kupiłam bieliznę Nareszcie.
Nadal w pończochami jest problem - niby te samonośne mają większa gamę kolorystyczną. Jak zamawiałam przez internet i szukałam po sklepach, to zawsze cieliste są lekko opalone - a ja bym najbardziej chciała takie "niewidzialne"... Zostawię już chyba te co mam.
Ja mam podrukowane, ale wciąż nie poskładane do kupy. Po obronie się tym zajmę.
Co do pończoch - jak kupisz 8 den, to nawet delikatnie opalone będą ładnie wyglądać. Bo 8 są tak cieniutkie, że prawie niewidoczne (ja mam takie i są genialne).
Stary 2011-06-29, 14:42   #1260
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam podrukowane, ale wciąż nie poskładane do kupy. Po obronie się tym zajmę.
Co do pończoch - jak kupisz 8 den, to nawet delikatnie opalone będą ładnie wyglądać. Bo 8 są tak cieniutkie, że prawie niewidoczne (ja mam takie i są genialne).
Będzie dobrze, dzięki

Jak ktos szuka jeszcze firmy od indywidualnych figurek, to odpisali mi z biuro@slubnepropozycje.pl i chcą 150zł, czeka się 2 tygodnie. Ja już zamowiłam z Ko-Dag, ale mogą komus nie odpowiadać, bo sa inaczej zrobione niz np. te w doye, a te, o których mówię są podobne
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości