|
|
#2461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
rodzice kupili gdy byli jeszcze razem, i do tej pory stało puste. Nie chciałam w nim mieszkać ze względu na to jak ojciec postąpił wobec mamy i nas, nie utrzymujemy z nim kontaktu. Ja dzisiaj wolniutki rozruch 20 min więcej nie chcę aby dzidzi nie męczyć ![]() |
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niech nie stoi wolne, jak bedziesz wynajmowac u siebie pokoj to daj znac ![]() w Twoim stanie lepiej wolniutko biegac moze jak sie urodzi i dorosnie bedzie biegaczka choc ja sama jak narazie biegam wolno
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj miałam mieć "randkę", ale to kompletny nie wypał był, skończyło się na imprezie z tym chłopakiem i jego trzema kolegami, i jak koledzy sympatyczni, tak ten jeden kompletny idiota, i to jeszcze tak się ubzdryngolił, i tak się zachowywał po alkoholu, że już mu miałam ochotę w łeb dać, zresztą i tak go nieźle zwyzywałam bo już mi nerwy puściły, ale założę się, że nie pamięta. Mam cały czas wrażenie, że nie poznam już lepszego, bardziej odpowiadającego mi faceta, ciągle trafiam na jakihś idiotów. Skoro eks mnie nie chce, to kto normalny mnie będzie chciał ![]() Właśnie muszę znowu zacząć chodzić na fitness... bo odpuściłam ostatnio, w ogóle o siebie nie dbam, nie widzę nawet sensu. Ale u mnie bieganie odpada, nienawidzę tego.
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-06-28 o 22:42 |
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też słyszałam od niego, że nas do niego ciągnie, jak ja na niego działam i wiesz co uważam tak samo, tylko z tą różnicą, że nie idę w ten sam dzień na imprezę i poznaję facetów ![]() Z resztą pisałam już jakiś czas o jego zachowaniu, mam na to wyje bane Kocham go, lecz to jak mnie traktuje, jak się do mnie odnosi, zostawił dziecko , powiedział że będzie żałował lecz tak będzie lepiej a już leczy się poznając kasztaniary Musisz zacząć patrzeć na siebie w pozytywny sposób, uwierzyć w siebie i w swoje możliwości. A wiem, że jesteś w stanie osiągnąć wszystko co sobie zamierzysz
|
|
|
|
|
#2465 |
|
Nie depcze krokusów
|
Moja koleżanka wyprowadza się właśnie z Wrocka, ma ładny pokój do odstąpienia.
|
|
#2466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Próbowałam metody klina- niestety to nie dla mnie.. niepotrafię się przełamać, nadomiar złego zaczynają się dziać ze mną dziwne rzeczy, zupełnie przestaje myśleć.
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2468 |
|
Raczkowanie
|
witajcie ponownie jednak..
byłam tu jakiś czas temu bo mojemu związkowi groził rozpad...no i rozpadł się. męczyłam się strasznie ostatnie tygodnie i wiem, że dobrze się stało. że będzie lepiej. że nic na tym byśmy nie zbudowali. ale tliła się iskierka nadziei, że się uda. Byliśmy razem 5 lat i ciężko obudzić się wiedząc że jutro go nie będzie. i przestać wierzyć, ze się nie ocknie. postanawiam sobie zacząć wszystko od nowa, ale na razie chciałabym żeby mnie po prostu przytulił... co robić? jak sobie z tym radzić? |
|
|
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
Witam wizażanie
![]() Mam lat 18, mój tż 24, razem jesteśmy od miesiąca a znamy sie od 2. Tż jest bardzo kochanym facetem, opiekuje się mną, martwi się, daje mi na każdym kroku odczuć że mu na mnie zależy. Wczoraj będąc u tż trochę nas poniosło... rodzice za ścianą a my zaczeliśmy się pieścić i no tak jakoś wyszło, że doszło do mojego pierwszego razu. Obydwoje tego chcieliśmy. Przyznam szczerze, że moje wyobrażenie o romantycznym pierwszym razie z kolacją i świeczkami było legło w gruzach, gdyż Bardzo bolało i prosiłam aby zrobił to jak naszybciej. Nie żałuję tego na pewno, ale jest jedno co mnie zastanawia.... Czy skoro tż mnie dostał, już myśli że nie ma sie o co starać i nie mam mu co zaoferać? Boję się, że zmieni do mnie nastawienie... Po tym wszystkim co przeżyłam z facetami już nic nie mnie zaskoczy;/. Jeden chciał mnie do łóżka zaciągnać, 2 się dobierał... masakra . Bardzo mi na Tżcie zależy i nie chce aby to co budujemy skończyło sie po 2 miesiącach
|
|
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
Już myślałam, że jest dobrze. Dziś śnił mi się eks... Znów błagałam go o powrót, jakaś dziewczyna, fakt brzydka podeszła i złapała go za rękę ale wróciliśmy do siebie... ehh... wszystko wróciło. Gdy się obudziłam. dopadła mnie rzeczywistość Muszę odciągnąć myśli od niego.
|
|
|
|
#2471 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I szybciej pójdzie :P
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc czasem nie mysle o nim przed snem i tak mi sie sni ![]() wczoraj we snie wychodzilam za niego za maz
|
|
#2473 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz sie czyms zajac, ja np zaczelam biegac (szczerze polecam) , czytam ksiazki, sprzatam, wszystko aby nie myslec no i powoli godze sie z tym , ze to raczej koniec. Bo gdyby mnie kochal bylby ze mna, taka jest prawda
|
|
#2475 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Już podpytuję... Na razie wiem tylko, że się wyprowadziła.
Cytat:
Każdy koniec jest szansą na rozpoczęcie czegoś nowego, piękniejszego.Żyj teraz dla siebie, rób to, co lubisz, czego nie robiłaś będąc z nim, poodświeżaj stare znajomości. To tylko nieudany związek, a życie nie opiera się na byciu z kimś, tylko byciu szczerym i szczęśliwym ze samym sobą. Cytat:
Skoro nie miałaś pewności, że Wasz pierwszy raz będzie dopełnieniem związku, a nie przyczyną jego końca, to znaczy, że było na to trochę za wcześnie... Nie jesteśmy wróżkami i nie przewidzimy, jak on się będzie do Ciebie teraz odnosił. Jeśli są między Wami zalążki uczucia i będziecie o nie dbać, to będzie dobrze. Jeśli nie ma, to najwyżej ten pierwszy nie będzie tym ostatnim. Przede wszystkim dobrze się zabezpieczajcie. Zaciążenie w wieku 18 lat nie należy do najprzyjemniejszych sytuacji życiowych.
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
to czekam na informacje i bardzo dziekuje za checi
|
#2477 |
|
Nie depcze krokusów
|
tuliii - niestety, mam z nią kontakt tylko przez FB...
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, wiec jak bedziesz cos wiecej wiedziala to pisz
|
#2479 |
|
Rozeznanie
|
dzisiaj juz trochę lepiej, choć nadal czuję, że tkwie w martwym punkcie i nie potrafię z niego wyjść. ale, żeby się nie nakręcać zabrałam się za sprzątanie, przynajmniej tyle pozytywnego z tego wyjdzie
|
|
|
|
#2480 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Flanelka bardzo miło bylo czytać, że u Ciebie lepiej, ma nadzieję, że ten sen nie rozwali Ci spokoju. To tylko sen... ![]() enjoy teraz będziesz wszystko przechodzić od nowa... wspólczuję. Ja nie miałam ex-sex i chyba dobrze, choć spodziewałam sie, ze raczej u nas to się stanie. Co raz mniej myślę o eksie, teraz się nie kontaktujemy, dobrze mi samej.
Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_ Czas edycji: 2012-09-14 o 11:20 |
|
|
|
#2481 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2483 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2484 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2485 |
|
Nie depcze krokusów
|
Niestety, pokój już oddany...
|
|
#2486 |
|
Raczkowanie
|
Minęło już dość czasu,bym mogła zacząć iść pewniejszym krokiem ku nowej drodze-bez Niego.Cierpiałam,płakałam ,miałam wiele nadziei w sobie iż pewnego dnia przemyśli sobie wszystko i zechcę się spotkać,porozmawiać.Tak się nie stało,a ja by nie zwariować rzuciłam się w wir pracy (z perspektywy czasu,wyszło mi to na dobre
no ale cóż...) uświadomiłam sobie wtedy bolesną prawdę,iż NIGDY mnie NIE kochał a ja nie mogę z Jego powodu "zatrzymać się"...Pozdrawiam wszystkie wizażanki,które są na etapie rozstania.Mocno Was wspieram,ściskam! pamiętajcie "bo po burzy,zawsze wychodzi słońce" Edytowane przez noooka Czas edycji: 2011-06-29 o 15:51 |
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2488 |
|
Nie depcze krokusów
|
noooka - co za cham, wypada odpisać na życzenia, nieważne że od byłej dziewczyny i że ma nową...
tuliiipanek - a nie chcesz akademika?
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Malla ja narazie sie wyprowadzam do Wrocławia i bede pracowac, na studia ide za rok, robie sobie rok przerwy, bo nie umiem sie zdecydowac na jaki kierunek
a pozatym chce zarobic troche kasy na poczatek ![]() no a pozatym jeszcze to i tak jakos akademika nigdy nie bralam pod uwage gdy juz pojde na studia wole pokoj wlasny
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-06-29 o 16:05 |
|
|
|
#2490 |
|
Nie depcze krokusów
|
tuliiipanek - o jakich kierunkach myślałaś?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

na swoim tzn gdzies mieszkanie kupilas?

. Bardzo mi na Tżcie zależy i nie chce aby to co budujemy skończyło sie po 2 miesiącach

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy