|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
med
jestem pewna, że zdasz!!!! |
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Glenia zdjęcia boskie a jakie Ty masz nogi!!!!!!!!! Kawuszka...dzięki za relację Karola żeby nie było - ja z książki też korzystam ![]() Gwizdaczku...tak czytam te Twoje/Wasze zmagania z zakupami budowlanymi i tak sobie myślę, że może łatwiej by Wam było kupić niektóre rzeczy od razu? tzn z początkiem remontu, a nie zostawiać kupowania gresu, listew, itp na sam koniec? na bieżąco to trochę nerwówka z takimi zakupami, przynajmniej ja bym się wściekała, że jakieś prace zwalniają bo czegoś jeszcze nie kupiliśmy. Skoro podłoga była kupiona to dlaczego nie od razu listwy? Wiadomo, nie wszystko da się przewidzieć - jak np zmiany zamówienia stołu czy zużycie fug i konieczność kupowania ale pewnie nie ze wszystkim tak było tak mi się luźno nasunęło na myśl ![]() Czy Wy dzisiaj też takie zwolnione reakcje macie? mnie dzisiaj tak głowa napier**icza, w pracy "masakrejszyn part 10", jak wróciłam to padłam na łóżko jak przecinek - pospałam 40 minut i taką na wpół śpiącą M. wyciągnął na bieganie...po lesie...a ja się dzików boję i jak tu się zrelaksować? no ale nic, 30 minut leśnego powietrza i od razu inaczej mózg pracuje
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Mayu ja mam wrażenie jakby mi miała lada moment głowa eksplodować
![]() Glenia masz już stresik?
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Ja już w domciu, praca dyplomowa dopieszczona, zatwierdzona przez promotora, w sobote obrona - stąd mój dom tylko na 2 dni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Kawo - gratuluję mieszkania
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
w relacji tyle padło a ja takie rzeczy to zapamiętuję bo po co zapamiętać coś na studia, lepiej o Gavinie
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
o widzisz, nie jestem sama...
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
chyba znalazłam!
![]() http://darika.wrzuta.pl/audio/45Snwt...chac_i_pragnac ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Ma któraś jakieś wieści od Justyny? Jak tam Jej wyjazd?
|
|
|
|
#698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja uciekam spać bo jutro czekają mnie wielkie porządki w mieszkaniu |
|
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ismy jakie listwy do naszej podłogi, do regalu i z banki. To sie na 100 procent da lepiej zaplanować, ale nie jak to sie robi pierwszy raz i nie jak zaczynasz kupować równoległe z rozpoczęciem remontu z wykonawca, który szybko pracuje. Tak mi sie wydaje przynajmniej. To jest jeszcze tak, ze idziesz wybrać gres np. Do sklepu, eydaj Ci sie, ze to chwila, a spedzasz w sklepie 3godz. Jak to jes po pracy, to wiele czasu już nie masz, wiec nie da sie wszystkiego na raz kupić i skladowac. Nie wiem, cz jasno mówię ja szczerze mówiąc i tak jestem zaskoczona, z wszystko nam si udało kupić na czas i nie było żadnych przestojów.Ale Wy będziecie mieć wiecej czau na przygotowania, wiec myśle, ze faktycznie możecie wszystko przemyśleć i kupić wcześniej
|
|
#700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj ![]() Cytat:
![]() ja chce Gavina i jego wacka !! ![]() Cytat:
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że Gavin wszystkim się spodobał
to dobrze![]() jakaś taka niewyspana jestem poleniuchowałabym sobie troszkę
|
|
|
|
#702 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Naj, miałam Ci powiedzieć, co ja mówię jak mnie pytają o ślub: "Myślimy, mamy nawet datę: 31 czerwca 2012" Co bystrzejsi się od razu kapują, reszta się pyta, dlaczego nic nie mówiliśmy . Wcześniej mówiliśmy że 30 lutego, ale wtedy wszyscy się kapowali od razu i nie było zabawy.Bo wiesz, jak odpowiadałam na poważnie, że jescze nie rozmawiamy o tym itd, itp to potem mi się strasznie smutno robiło. Teraz obracam w zart, więc jest trochę zabawniej ![]() Gleńka, widać że panieński bardzo udany. Wyglądałyście na bardzo zadolone z zabawy ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
koleżanka właśnie podjęła decyzję, że się zwalnia (ma znalezioną inną robotę
) trochę mi smutno zostane sama no, ale z drugiej strony życzę jej jak najlepiej i zazdroszczę![]() i teściowa mnie trochę zdenerwowała - w sobotę jesteśmy zaproszeni na urodziny do babci Tż-ta i już kilka razy był maglowany temat dojazdu - uznaliśmy, że mamy własny samochód i sami pojedziemy, tam samo z powrotem nie będziemy od nikogo zależni. No, ale rodzicom Tż-ta nie bardzo to pasuje bo poszukują taksówkarza (chcą się napić ), a na noc nie chcą zostawać (chociaż miejsce jest i często zostawali wcześniej). Argument teściowej żebyśmy razem pojechali "No, ale może to ostatnie urodziny babci..." Toć to kurna chwyt poniżej pasa...
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() kolejny dzień biegania przede mną...trzymajcie kciuki, by się wszystko udało ![]() Bisia stresik jest głównie jak wstaję rano niby tak nie odczuwam tego w ciągu dnia, ale bolą mnie zęby z lewej strony, a to oznacza, że ściskam je w nocy za mocno (tak samo miałam przed maturą) ech ale piję meliskę, no i z powodu natłoku spraw bez problemu zasypiam, więc git![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- już tylko dwa dni ![]()
MY Zaręczeni! Nasz ślubik Karinka ![]() Maleństwo ![]() "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." Edytowane przez Gleniusia Czas edycji: 2011-06-29 o 09:03 |
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Glenia widziałam zdjęcia. Gavin chyba dobrze się bawił Za 2 dni Twój ślub !!!! Żeby tylko nie padało ![]() Ja mam dzisiaj egzamin. Przeczytałam skrypt jeden raz, wcale się nie stresuję, bo idę z nastawieniem, że mam to na wrzesień. Pierwszy raz jestem tak totalnie zielona
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
w końcu mam chwilkę żeby coś napisać,ale jestem na bieżąco![]() Capri Gratuluję dostania pracy ![]() Anuszka będzie dobrze ![]() za potrzebujące![]() dziś 3 dzień praktyk,ale jestem zadowolona. Tylko te godzinny. 12-18. Ani rano mi się nie chcę sprzątać,a po powrocie padam na twarz. Mieszkanie z TŻ jest super tylko sprzątać nam się nie chcę
|
#707 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale to leci ![]() ![]() Cytat:
może akurat się uda nie trać nadziei
|
|
|
#708 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A u mnie jest piękne i ciepłe lato |
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie słonecznie i ciepło,ale po 14 mam padać i być burza.
|
#711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Med, będę kciukać. Glenia, jakie Gavin ma seksi nóżki panieński widać, że udany, ale ten striptizer jejku, ja się nie nadaję do takich rzeczy, żeby centralnie przede mną tańczył jakiś wypindrzony koleś ale np. uzaliśmy z P., że kiedyś pójdziemy do strip clubu w naszym mieście, zobaczyć, czy będzie gorzej niż w amerykańskich filmach no a także czy ten strip club to strip club, a nie burdel poza tym żałoszczę kumpelek. u mnie na panieńskim pewnie będą 3 dziewczyny poza mną no i fajnie, że spotkanie udane Dobry |
||
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kciukam za nienauczoną carmi
|
|
|
|
|
#713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A mój TŻ dziś zaspał do pracy i zamiast o 7 obudził się o 8 Żadne z nas nie słyszało budzika
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ teraz do pracy jeździ rowerem ;p
muszę podlać kwiatki. Ja chcę weekend i troszkę spokoju. teraz u mnie na praktykach jest dziewczynach- pracuję tam co w te wakacje ma ślub i tak jej zazdroszczę tego planowania i ona zresztą sama się tym cieszy
|
#715 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ja też kciukam, lecę w ten deszcz na miasto tylko dać koledze zeszyt, heh
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaa, widziałyście to:
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/trag...wiadomosc.html
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, jesteście mi najbliższe
Capri ale numer mu wycięła... A ja nie pochwaliłam lubego - wczoraj pół dnia w pracy myślałam, co zrobić na obiad dziś, przychodzę do domu, a tu zapiekanka - P. zrobił na dwa dni, i to tak pachnącą, że ach kocham mojego kuchcika |
|
|
|
#718 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie też
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, a co
poszłabym z paczką znajomych do strip clubu z ciekawości ale prywatny pokaz to nie dla mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

jestem pewna, że zdasz!!!!

a jakie Ty masz nogi!!!!!!!!! 
i jak tu się zrelaksować? 

13.03.2008

ja wyglądam na trochę zmęczoną

Jutro mam to powtarzać, ale czytam to jak pierwszy raz 
poleniuchowałabym sobie troszkę

jejku, ja się nie nadaję do takich rzeczy, żeby centralnie przede mną tańczył jakiś wypindrzony koleś
kocham mojego kuchcika