Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-28, 22:10   #2431
karmeelek
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Przynajmniej temat skrobii raz na zawsze zakończony
Proszę o wrzucenie tego do I postu - można skrobię ziemniaczaną zamiast kukurydzianej i 1 łyżeczkę dziennie.

No i dalej jest mowa o łyżce skrobii... O co tu chodzi?

Edytowane przez karmeelek
Czas edycji: 2011-06-28 o 22:13
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 22:31   #2432
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Przynajmniej temat skrobii raz na zawsze zakończony
Proszę o wrzucenie tego do I postu - można skrobię ziemniaczaną zamiast kukurydzianej i 1 łyżeczkę dziennie.

No i dalej jest mowa o łyżce skrobii... O co tu chodzi?
No z tego wynika, że można i kuku i ziemniaczaną. Dukan mówi, że jak mamy łatwiejszy dostęp do tej drugiej to możemy jej używać, byle nie mąki. No i właśnie tutaj pisze o ograniczeniu 1 łyżeczka a nie, że 1 łyżka czy kto ile chce.

Iloa Tylko Ty możesz edytować swoje posty, więc proszę dopisz tam o ograniczeniu i że ziemniaczana tez jest okej

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Edytowane przez magda_lena40
Czas edycji: 2011-06-28 o 22:32
magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-28, 23:16   #2433
ainuzi23
Raczkowanie

GG do ainuzi23

Dziewczyny specjalnie dla was kilka obiecanych zdjęć z Majorki, obejrzałam całe 408 zdjęć ( tak tak dorwały się do aparatu i tyle przez 4 dni zrobiły) i normalnie płakałam ze śmiechu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01195.jpg (42,7 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01196.jpg (41,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01217.jpg (48,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01229.jpg (38,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01231.jpg (27,0 KB, 19 załadowań)
Waga obecna:
1o5,8

-10,2 kg

...Was wir alleine nicht schaffen

Das schaffen wir dann zusammen...
ainuzi23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 06:59   #2434
Fenris
Czekam na Ragnarok

Ainuzi
- Ale egzotycznie

Mam do pracy wieśniaczka i bułeczkę czekoladową

Miłego dnia!
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 07:19   #2435
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
No z tego wynika, że można i kuku i ziemniaczaną. Dukan mówi, że jak mamy łatwiejszy dostęp do tej drugiej to możemy jej używać, byle nie mąki. No i właśnie tutaj pisze o ograniczeniu 1 łyżeczka a nie, że 1 łyżka czy kto ile chce.

Iloa Tylko Ty możesz edytować swoje posty, więc proszę dopisz tam o ograniczeniu i że ziemniaczana tez jest okej
Trochę jestem zaspana. Pomyślę jak wróce z pracy.

Lyra Bea - dzięki!
Stary 2011-06-29, 08:33   #2436
arnama
Zakorzenienie

Dzień dobry
Jakoś nie umiem się tu do Was wbić
Rad udzielać nie mogę, bo świeża jestem, przepisy bardziej od Was biorę niż sama tworzę...
Mnie się zdarzyło zgrzeszyć w sobotę i od wczoraj wzrost o 1 kg. Poza tym zaparcie mam i brzuch mnie już boli. Nie wiem czy to przez grzech czy przez co na PW jestem do jutra, może potem coś ruszy.
Jakie są sposoby na zaparcie? Czytałam coś o oleju parafinowym a jakieś środki z apteki np ?

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Ja zażartowałam kilka stron temu - ktoś zgrzeszył i napisałam, żeby to potraktował jako jokera. Ale ogólnie żeby to ktoś stosował na stałe to nic mi o tym nie wiadomo.

Dzięki wszystkim raz jeszcze za gratki odnośnie egzaminów - czekam na ten jeden wynik jeszcze i doczekać się nie mogę.

Zrobiłam sobie dzisiaj dzień porządków i mini spa

Filemon biega po domu, choć jeszcze kuleje, bije się z drugim kotem, miauczy i normalnie je. Ponoć ma bardzo niskie ciśnienie. Codziennie jeździ na zastrzyki i zmianę opatrunku - usztywnienia nie można jeszcze ściągnąć, bo rana się nie zagoiła. Także jest poprawa, kotek czuje się dobrze, z łapką lepiej, ale bandaż i kołnierz jeszcze trzeba będzie trochę ponosić.
Jest jeszcze niewykastrowany (dopiero jak wyzdrowieje to można) no i ostatnio powrócił do znaczenia terenu, bo muszę go trzymać w domu (a on wychodzący jest). Siedział ze mną na łóżku i ... sik prosty Myślałam, że go Oblał mi spodnie, nogę i kanapę. Kanapę prałam tak mocno jak potrafiłam, ale niestety wali dalej I ogólnie jestem na Filemona obrażona
Wet mi mówił że jak kot zacznie podsikiwać to nie zawsze po kastracji udaje się to zniwelować
Mój jeszcze nie zaczął, a już go wykastrowaliśmy (ok roku ma) jeszcze nie przytył, ale wczoraj dostał dziwny atak histerii, przybiegł wkurzony z pola, biegał jak poparzony co chwila liżąc się w okolicy ogona Bałam się że mogła go żmija ukąsić (mieszkam koło lasu i pełno tego koło nas) zrobiłam mały popłoch i dopiero telefon do kolegi- weterynarza mnie uspokoił. Nie wiem co mu się stało, bo potem znormalniał, wet mówił że kot tak się może zachowywać jak ktoś go pociągnie mocno za ogon a Kot wyglądał jak by go mrówki oblazły
Cytat:
Wiecie co? Ludzie są bezczelni... Wracam sobie do domu,wychodzę z windy i co widzę? Na II piętrze (moim) w brudnej pluszowej budce siedzą sobie 3 malusieńkie szczeniaki! Ktoś je wyrzucił! A raczej podrzucił!
Z sąsiadką dałyśmy im 2 miseczki mleka - wszystko wypiły bo były takie głodne. Pojechały już do schroniska bo niestety każdy z nas ma zwierzaki i nie mogliśmy ich przygarnąć.
Ale jak tak można wyrzucać zwierzęta?!?!
biedne pieski... ale plus w tej sytuacji jest taki, że przynajmniej trafiły na dobrych ludzi, którzy z bloku nie wynieśli ich np na śmietnik, tylko oddali "w dobre ręce"

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 08:55   #2437
lwica24
Przyczajenie

Dziewczyny, chciałam zapytać czy dieta ta wpływa korzystnie faktycznie na cellulit?
Byłoby za✂✂✂...
Stary 2011-06-29, 09:13   #2438
Kasienka13111
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, zrezygnowałam z diety ponieważ przeczytałam o niej artykuł i skutki ubocxzne sa straszne, przedewszystkim szybsze starzenie sie a tego to ja nie chce. Byłam na niej 5 tygodni schudłam 5 kg. napewno nie doprowadze do tego zeby tyle przytyc, zdrowe jedzenie zero słodyczy pięć posiłków dziennie pewnie jakies nawyki z dunkana mi zastaną myśle że otręby 5 posiłków dziennie dużo płynów. pozdrawiam i powodzenia
Kasienka13111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 10:30   #2439
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie w wywiadzie jest 1 łyżeczka ale już na tych następnych stronach jest gdzieś w dymkach, że łyżka (chyba na tej drugiej stronie) ale w I poście lepiej wpisać czubatą łyżeczkę
arnama czyżby jakiś dołek cię dopadł? Przecież każda z nas kiedyś zaczynała i najpierw słuchała innych a potem kolejnym nowym osóbkom udzielała rad. A na zaparcie to jak na mnie najlepiej działa kiszona kapusta popita colą I do tego wątróbka z cebulką! Nie dość, że pyszny obiad to jeszcze skuteczny Tabletek żadnych na zaparcia nie testowałam.
Fenris podziel się bułeczką

A u mnie dziś na wadze bez zmian I wiecie co? Mam jakiś dziwny @ jakbym go nie miała.... To bardziej brudzenie niż normalny @ i już drugi raz tak mam. Ma tak któraś z Was?
Stary 2011-06-29, 10:49   #2440
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie w wywiadzie jest 1 łyżeczka ale już na tych następnych stronach jest gdzieś w dymkach, że łyżka (chyba na tej drugiej stronie) ale w I poście lepiej wpisać czubatą łyżeczkę
arnama czyżby jakiś dołek cię dopadł? Przecież każda z nas kiedyś zaczynała i najpierw słuchała innych a potem kolejnym nowym osóbkom udzielała rad. A na zaparcie to jak na mnie najlepiej działa kiszona kapusta popita colą I do tego wątróbka z cebulką! Nie dość, że pyszny obiad to jeszcze skuteczny Tabletek żadnych na zaparcia nie testowałam.
Fenris podziel się bułeczką

A u mnie dziś na wadze bez zmian I wiecie co? Mam jakiś dziwny @ jakbym go nie miała.... To bardziej brudzenie niż normalny @ i już drugi raz tak mam. Ma tak któraś z Was?
No właśnie mam mały dołek chyba przez tą wagę Ja to taka jestem narwana że wszystko bym chciała Hop siup
A co do udzielania miałam namyśli tez tematy offtopowe podczytuję, ale jakoś ie wiem co pisać aaaa nie chciała bym by wszyscy tu myśleli, że udzielam się tylko jak mam jakieś pytanie

Stary 2011-06-29, 11:05   #2441
Fenris
Czekam na Ragnarok

arnama - mam nadzieję, że po kastracji przestanie znaczyć. Albo że przestanie jak zacznie wychodzić na dwór.
A poza tym to

karmelku - masz, przesyłam
Stary 2011-06-29, 11:05   #2442
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
No właśnie mam mały dołek chyba przez tą wagę Ja to taka jestem narwana że wszystko bym chciała Hop siup
A co do udzielania miałam namyśli tez tematy offtopowe podczytuję, ale jakoś ie wiem co pisać aaaa nie chciała bym by wszyscy tu myśleli, że udzielam się tylko jak mam jakieś pytanie
Niestety nic nie ma na już Zdobycie tych zbędnych kg też nam trochę czasu zajęło Ja też nie zawsze się odzywam bo nie zawsze mam do tego nastrój lub totalnie nie mój temat aktualnie na tapecie jest.
Stary 2011-06-29, 11:13   #2443
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
arnama - mam nadzieję, że po kastracji przestanie znaczyć. Albo że przestanie jak zacznie wychodzić na dwór.
A poza tym to

Dzięki
W sumie każdy kot jest inny, więc zobaczysz

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Niestety nic nie ma na już Zdobycie tych zbędnych kg też nam trochę czasu zajęło Ja też nie zawsze się odzywam bo nie zawsze mam do tego nastrój lub totalnie nie mój temat aktualnie na tapecie jest.
Wiem ale taki już mam charakter
Jak leciały kg to chodziła 10cm nad ziemią teraz sie w nią wbijam, choc zdaję sobie sprawę że to jest normalne. Jutro ostatni dzień PW zobaczymy jak będzie potem...
Najgorsze jest to, że mnie nie ciągnie do grzeszków, ale w sobote była impreza rodzinna u babci, nie chcę by wszyscy wiedzieli o naszej diecie, bo dla nich tłuściutka jestem śliczniutka No i musieliśmy z mężem improwizować... a babcia jest z tych co wciska jedzenie żarcia ze stołu udało się uniknąć, tylko polędwiczkę wcinaliśmy, ale był 1 drink na pół i... ciepłe danie w postaci kapusty z mięsem
teraz znów w sobotę rodzinna impreza, ale tu jestem już spokojna, bo nie wciskają żarcia na siłę i ciotka chyba jest jeszcze na Dukanie, więc na stole coś odpowiedniego powinno się znaleźć a jak nie to wędliny i jajka wkręciliśmy sie na kierowców więc wymówka od alkoholu też będzie

Stary 2011-06-29, 11:20   #2444
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki! Do kawy jest rewelacyjna!
Stary 2011-06-29, 11:21   #2445
arnama
Zakorzenienie

"otrębów się nie mieli, bo wtedy nie spełniają swojej roli jak powinny."
Prawda to czy fałsz

Stary 2011-06-29, 11:27   #2446
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Prawda to czy fałsz
Prawda

Pandzia jak przygotowania do jutrzejszej walki o pracę?
Stary 2011-06-29, 11:32   #2447
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda

Pandzia jak przygotowania do jutrzejszej walki o pracę?
Serio
dla czego? czy nie chodzi tu o błonnik?

Stary 2011-06-29, 11:52   #2448
kasicam24
Raczkowanie

GG do kasicam24

Cytat:
Napisane przez ainuzi23 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane chciałam się pochwalić dobrą nowiną ponieważ od dziś mam oficialny meldunek w dojczach w czwartek idę się zarejestrować w zatrudniaku i zobaczymy co dla mnie mają, więc już jeden stopień w górę się wspięłam jeszcze tylko znaleźć pracę a potem jeszcze inne mieszkanie i będzie dobrze a jak to wszystko dopnę na ostatni guzik to będzie już tylko (mama nadzieję) z górki
klask i:Super - oby do przodu

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Prawda
A ja ciągle milę te otręby( Inaczej nie jem niestety. Ehh trudno.

Wczoraj troche pojadłam Omlet z poziomkami, dwa lody i piwko ( A jak dziś lekko stanełam na wagę to było mniej - jutro powtóra z rana, bo zawsze ważę się o tej samej porze.

Twarz mam jak APACZ - trzeba łapać każdy promień słońca)

Start 05.03.2012 - 79kg
CEL I: 65kg
CEL II:56kg
Jest (-5,8kg)

Edytowane przez kasicam24
Czas edycji: 2011-06-29 o 11:54
kasicam24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:36   #2449
Aneya
Raczkowanie

A ja nie miałam jak porządnie zmielić, bo nie mam młynka do kawy.
Udało mi się w robocie kuchennym zmielić, jednak nie na mączkę - bo ten robot nie do takich rzeczy przeznaczony.
I ... jak robię bułeczki/ciasteczka to biorę to mielone - bo się ładnie miesza i wyrasta ciasto.

Ale ostatnio przeważnie zajadam się 3 łyżkami niemielonych otrąb zalanych mlekiem 0,5%. Jakoś tak mi otręby najlepiej wchodzą.

Ja też nie do końca rozumiem zakaz mielenia, może ktoś naukowo to wyjaśni? Bo ja to muszę mieć tak fachowo... wtedy w głowie zostaje

Wystartowałam
07.06.2011 - 103,0 kg
02.07.2011 - 95,9 kg
-----------------------------
minus 7,1 kg
najbliższy cel - 95

cel wg Dukana - 76,5
ostateczny cel - 70
Aneya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:36   #2450
Agucha 79
Raczkowanie

Cytat:

LyraBea - ale tutaj nikt nie korzysta z jokera (przynajmniej nikt się tym nie chwalił). Była tylko taka informacja (o opcji jokera), ale niepewna.
Karmelku - na grouponie są czasem fajne oferty na kurs angielskiego (za 99zł, chyba trzymiesięczny).
Niestety też mam wrażenie, że niektórzy zaczynają swoje sumienie usypiać jokerem

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Fenris, może nie korzysta regularnie, ale znalazły się dziewczyny, które doszukały sie usprawiedliwienia dla swoich skoczków w bok. Nie jestem tu, by krytykować czy potępiać, ale uzmysłowić, że właśnie takie jokery popularnie nazywane przez nas grzeszkami nie tylko rozleniwiają metabolizm i powodują zastoje, ale też rozbudzają rządzę na te wszystkie smaczności, przed którymi sobie postawiłyśmy ścianę. To coś tak jak z tabliczką czekolady. Może sobie leżeć i jeśli się uprzemy, nie będzie na nas robiła wrażenia, ale nie daj Boziu rozpakować, powąchać a potem liznąć i już przychodzi myśl, że zjem tylko jedną cząstkę...... dla wielu z nas kończy się to totalną katastrofą. Oczywiście czekolada to uogólnienie.
Gdy byłam na II fazie właśnie naprawdę silne trzymanie samej siebie za mordę dawało mi więcej sił, by jeszcze jeden i kolejny dzień przeżyć bez grzechu. A jaka potem satysfakcja, że nie uległam nawet kęsikiem. A znam siebie i wiem, że gdybym raz chociaż kosteczkę czekolady zjadła, albo pół piwka czy na ząb chipsa wzięłą już na drugi dzień nic nie byłoby dla mnie tak czyste i takie na 100% jak być powinno....

No właśnie ja mam odwrotnie.... Gdybym zgrzeszyła, to dopiero zaczęłabym się zadręczać. A nie daj wzrost by się przypałętał..to nie dość, że złość na siebie to jeszcze ta wredna myśl, że jestem beznadziejna a skoro tak to najlepiej zapić grzesznym piwem i zagryźć pizzą.... ale to ja i przed tym chciałabym Was też uchronić. Nagrodą u mnie był szalony spadek, którym cieszylam się każdego dnia jak gwizdek. Piękne uczucie... Teraz już różnie bywa. Jak posmakowałam dobrego na nowo już tej silnej woli we mnie nie ma aż takiej. Z łezką w oku wspominam siebie sprzed roku kiedy to żadnego wrażenia nie robiły na mnie kufle schłodzonego piwka i stosy chipsów. Nawet myślałam, że do piwkowania w ogóle nie wrócę, ale rozsmakowałam się na nowo. Odpukać pilnuję protodni i dużo wyniosłam dobrych nawyków z dukania typu bez smażenia, bez zasmażek, bez białych mąk, ryżu , makaronów i chleba. Ziemniaki też sobie odpuściłam prawie całkowicie. Poza tym chyba właśnie rzetelnie przeprowadzona dieta póki co chroni mnie przed jo-jo, czego dalej sobie i Wam życzę.

Ja chodzę na BodyShape i u mnie instruktorka wyjątkowo uparł się na nasze boczki. brzuszko skręty czy brzuszki za skręconym tułowiem to minimum. Potem poprawiam sesją na masażerku głównie masując partie ud i właśnie boczki. Dzięki diecie i teraz takim zabiegom, mimo mojego starczego już przy wielu z Was wieku wymiarki po Dukanie mam niczego sobie
Aaaaaale się rozpisałam. Pora mykać sprzed kompa.
Buziaczki
Tak jak z dietą miałam również z rzucaniem palenia od 3,5 roku nie wypaliłam ani jednego fajeczka i jestem przekonana, że gdybym choć raz się skusiła to juz paliła bym od nowa.
Z dietą to samo, nie było kosztowania, lizania i podgryzania zaowocowało to szybkim spadkiem wagi, mam nadzieję trzymać się zasady "wszystko albo nic" juz zawsze )
Nie istnieje juz dla mnie białe pieczywo, ziemniaki, zasmażki, białe mąki i makarony i nie czuję z tego powodu niedosytu

Cytat:
Prawda to czy fałsz
Prawda, podczas mielenia tracą swoje właściwości, ja nie dość , ze ich nie mielę to kupuję specjalnie grube otręby z selgrosie. Codziennie zjadam zalecane 3 łyzki z jogurtem owocowym i porcją owoców.

edit: przepraszam nie przywitałam się , cześć Kochane Wytrwalszki )

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata

Edytowane przez Agucha 79
Czas edycji: 2011-06-29 o 12:44
Agucha 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:49   #2451
ainuzi23
Raczkowanie

GG do ainuzi23

Dziewczynki właśnie zrobiłam format kompa i muszę jeszcze nad nim popracować więc wpadłam tylko na chwilę, zaliczyłam dziś spadek 0,6 więc mam już 9,300 na liczniku bardzoooo mnie to cieszy Miłego dzionka
Waga obecna:
1o5,8

-10,2 kg

...Was wir alleine nicht schaffen

Das schaffen wir dann zusammen...
ainuzi23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:12   #2452
magda_lena40
Zakorzenienie

Wczoraj prawie 3 godzinki na rowerze, wieczorem 2 godziny na hali i dzisiaj rano mały spadek Pozbyłam się nadwyżki
Dzisiaj upiekę ciastka i wieczorem jak nie będzie padać to znowu rowerek.

A jutro trzymajcie kciuki o 12, bo idę po wyniki matur. Mam większego stresa niż przed samymi egzaminami...
A wieczorem katowicki Spodek Orzełki z Brazylią
Jak zdążę to sobie zrobię czerwone paznokcie z białym pękającym, ale to jutro dopiero bo mi nie będą chyba pasowały do sukienki, w której idę po wyniki

Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2011-06-29, 13:16   #2453
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dostałam info, że zdałam Historię USA !!! Czyli semestr II mam zaliczony i mam wakacje od szkoły do października (bo praca, wiadomo, bez wakacji )!!!

Magdaleno -

Edytowane przez Fenris
Czas edycji: 2011-06-29 o 13:22
Stary 2011-06-29, 13:19   #2454
magda_lena40
Zakorzenienie

Fenris

Ale często wątpię.
Bardzo często.

Stary 2011-06-29, 13:19   #2455
Dunka
Rozeznanie

GG do Dunka

Cytat:
Dostałam info, że zdałam Historię USA !!! Czyli semestr II mam zaliczony i mam wakacje do października!!!

Magdaleno -
Gratulacje!
Dunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:21   #2456
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam info, że zdałam Historię USA !!! Czyli semestr II mam zaliczony i mam wakacje do października!!!

Magdaleno -

Stary 2011-06-29, 13:22   #2457
kasicam24
Raczkowanie

GG do kasicam24

Cytat:

Magdaleno -
no to tylko oblewać Gratulacje

Start 05.03.2012 - 79kg
CEL I: 65kg
CEL II:56kg
Jest (-5,8kg)
kasicam24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:29   #2458
Aneya
Raczkowanie

Cytat:

A jutro trzymajcie kciuki o 12, bo idę po wyniki matur. Mam większego stresa niż przed samymi egzaminami...
już trzymamy

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Dostałam info, że zdałam Historię USA !!! Czyli semestr II mam zaliczony i mam wakacje od szkoły do października (bo praca, wiadomo, bez wakacji )!!!
gratulacje, czyli ty już możesz imprezować na całego : piwo:

Wystartowałam
07.06.2011 - 103,0 kg
02.07.2011 - 95,9 kg
minus 7,1 kg
najbliższy cel - 95

cel wg Dukana - 76,5
ostateczny cel - 70
Aneya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:45   #2459
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Witam Was

Jak wiecie miałam ostatnio ciężki okres. Mam nadzieje,że to już za mną bo inaczej popadne w żarcie. Wtedy wiadomo co się stanie efekt jojo i będę musiała zamienić fotki. Wstawić je odwrotnie a tego nie chce.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg grudzien-czerwiec.jpg (124,9 KB, 70 załadowań)

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:59   #2460
Dunka
Rozeznanie

GG do Dunka

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
Witam Was

Jak wiecie miałam ostatnio ciężki okres. Mam nadzieje,że to już za mną bo inaczej popadne w żarcie. Wtedy wiadomo co się stanie efekt jojo i będę musiała zamienić fotki. Wstawić je odwrotnie a tego nie chce.
Ale masz nozki szczuplutkie i pupke ładną !!
Dunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości