|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Cytat:
![]() Proszę o wrzucenie tego do I postu - można skrobię ziemniaczaną zamiast kukurydzianej i 1 łyżeczkę dziennie. No i dalej jest mowa o łyżce skrobii... O co tu chodzi? Edytowane przez karmeelek Czas edycji: 2011-06-28 o 22:13 |
|
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iloa Tylko Ty możesz edytować swoje posty, więc proszę dopisz tam o ograniczeniu i że ziemniaczana tez jest okej ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-06-28 o 22:32 |
|
|
|
|
#2433 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny specjalnie dla was kilka obiecanych zdjęć z Majorki, obejrzałam całe 408 zdjęć ( tak
zrobiły) i normalnie płakałam ze śmiechu
|
#2434 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ainuzi - Ale egzotycznie ![]() Mam do pracy wieśniaczka i bułeczkę czekoladową ![]() Miłego dnia! |
|
|
|
#2435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Lyra Bea - dzięki!
|
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jakoś nie umiem się tu do Was wbić ![]() Rad udzielać nie mogę, bo świeża jestem, przepisy bardziej od Was biorę niż sama tworzę... Mnie się zdarzyło zgrzeszyć w sobotę i od wczoraj wzrost o 1 kg. Poza tym zaparcie mam i brzuch mnie już boli. Nie wiem czy to przez grzech czy przez co na PW jestem do jutra, może potem coś ruszy.Jakie są sposoby na zaparcie? Czytałam coś o oleju parafinowym a jakieś środki z apteki np ? Cytat:
![]() Mój jeszcze nie zaczął, a już go wykastrowaliśmy (ok roku ma) jeszcze nie przytył, ale wczoraj dostał dziwny atak histerii, przybiegł wkurzony z pola, biegał jak poparzony co chwila liżąc się w okolicy ogona Bałam się że mogła go żmija ukąsić (mieszkam koło lasu i pełno tego koło nas) zrobiłam mały popłoch i dopiero telefon do kolegi- weterynarza mnie uspokoił. Nie wiem co mu się stało, bo potem znormalniał, wet mówił że kot tak się może zachowywać jak ktoś go pociągnie mocno za ogon a Kot wyglądał jak by go mrówki oblazły ![]() Cytat:
biedne pieski... ale plus w tej sytuacji jest taki, że przynajmniej trafiły na dobrych ludzi, którzy z bloku nie wynieśli ich np na śmietnik, tylko oddali "w dobre ręce"
|
|
#2437 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, chciałam zapytać czy dieta ta wpływa korzystnie faktycznie na cellulit?
Byłoby za✂✂✂...
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, zrezygnowałam z diety ponieważ przeczytałam o niej artykuł i skutki ubocxzne sa straszne, przedewszystkim szybsze starzenie sie a tego to ja nie chce. Byłam na niej 5 tygodni schudłam 5 kg. napewno nie doprowadze do tego zeby tyle przytyc, zdrowe jedzenie zero słodyczy pięć posiłków dziennie pewnie jakies nawyki z dunkana mi zastaną myśle że otręby 5 posiłków dziennie dużo płynów. pozdrawiam i powodzenia
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() arnama czyżby jakiś dołek cię dopadł? Przecież każda z nas kiedyś zaczynała i najpierw słuchała innych a potem kolejnym nowym osóbkom udzielała rad. A na zaparcie to jak na mnie najlepiej działa kiszona kapusta popita colą I do tego wątróbka z cebulką! Nie dość, że pyszny obiad to jeszcze skuteczny Tabletek żadnych na zaparcia nie testowałam.Fenris podziel się bułeczką ![]() A u mnie dziś na wadze bez zmian I wiecie co? Mam jakiś dziwny @ jakbym go nie miała.... To bardziej brudzenie niż normalny @ i już drugi raz tak mam. Ma tak któraś z Was?
|
|
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba przez tą wagę Ja to taka jestem narwana że wszystko bym chciała Hop siup ![]() A co do udzielania miałam namyśli tez tematy offtopowe podczytuję, ale jakoś ie wiem co pisać aaaa nie chciała bym by wszyscy tu myśleli, że udzielam się tylko jak mam jakieś pytanie
|
|
#2441 |
|
Czekam na Ragnarok
|
arnama - mam nadzieję, że po kastracji przestanie znaczyć. Albo że przestanie jak zacznie wychodzić na dwór.
A poza tym to ![]() karmelku - masz, przesyłam
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdobycie tych zbędnych kg też nam trochę czasu zajęło Ja też nie zawsze się odzywam bo nie zawsze mam do tego nastrój lub totalnie nie mój temat aktualnie na tapecie jest.
|
|
|
|
|
#2443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie każdy kot jest inny, więc zobaczysz ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
ale taki już mam charakter ![]() Jak leciały kg to chodziła 10cm nad ziemią teraz sie w nią wbijam, choc zdaję sobie sprawę że to jest normalne. Jutro ostatni dzień PW zobaczymy jak będzie potem... ![]() Najgorsze jest to, że mnie nie ciągnie do grzeszków, ale w sobote była impreza rodzinna u babci, nie chcę by wszyscy wiedzieli o naszej diecie, bo dla nich tłuściutka jestem śliczniutka No i musieliśmy z mężem improwizować... a babcia jest z tych co wciska jedzenie żarcia ze stołu udało się uniknąć, tylko polędwiczkę wcinaliśmy, ale był 1 drink na pół i... ciepłe danie w postaci kapusty z mięsem teraz znów w sobotę rodzinna impreza, ale tu jestem już spokojna, bo nie wciskają żarcia na siłę i ciotka chyba jest jeszcze na Dukanie, więc na stole coś odpowiedniego powinno się znaleźć a jak nie to wędliny i jajka wkręciliśmy sie na kierowców więc wymówka od alkoholu też będzie
|
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
"otrębów się nie mieli, bo wtedy nie spełniają swojej roli jak powinny."
Prawda to czy fałsz
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Serio
![]() dla czego? czy nie chodzi tu o błonnik?
|
#2448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Super - oby do przodu![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- A ja ciągle milę te otręby ( Inaczej nie jem niestety. Ehh trudno.Wczoraj troche pojadłam Omlet z poziomkami, dwa lody i piwko ( A jak dziś lekko stanełam na wagę to było mniej - jutro powtóra z rana, bo zawsze ważę się o tej samej porze. ![]() Twarz mam jak APACZ - trzeba łapać każdy promień słońca )
Człowiek mądrzeje z wiekiem, tylko że zazwyczaj jest to wieko od trumny. Start 05.03.2012 - 79kg CEL I: 65kg CEL II:56kg Jest (-5,8kg) Edytowane przez kasicam24 Czas edycji: 2011-06-29 o 11:54 |
|
|
|
|
#2449 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie miałam jak porządnie zmielić, bo nie mam młynka do kawy.
Udało mi się w robocie kuchennym zmielić, jednak nie na mączkę - bo ten robot nie do takich rzeczy przeznaczony. I ... jak robię bułeczki/ciasteczka to biorę to mielone - bo się ładnie miesza i wyrasta ciasto. Ale ostatnio przeważnie zajadam się 3 łyżkami niemielonych otrąb zalanych mlekiem 0,5%. Jakoś tak mi otręby najlepiej wchodzą. Ja też nie do końca rozumiem zakaz mielenia, może ktoś naukowo to wyjaśni? Bo ja to muszę mieć tak fachowo... wtedy w głowie zostaje
|
#2450 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Z dietą to samo, nie było kosztowania, lizania i podgryzania zaowocowało to szybkim spadkiem wagi, mam nadzieję trzymać się zasady "wszystko albo nic" juz zawsze )Nie istnieje juz dla mnie białe pieczywo, ziemniaki, zasmażki, białe mąki i makarony i nie czuję z tego powodu niedosytu ![]() Cytat:
edit: przepraszam nie przywitałam się , cześć Kochane Wytrwalszki )
Wzrost 165 cm. Start 6.03.2011 ---73,3 -----31.05.2011 ---62,5 Faza III - 1.06.2011 - 18.09.2011 29.06.2011 ---60,6 Bez papieroska już 3 lata Edytowane przez Agucha 79 Czas edycji: 2011-06-29 o 12:44 |
|||
|
|
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki właśnie zrobiłam format kompa i muszę jeszcze nad nim popracować więc wpadłam tylko na chwilę, zaliczyłam dziś spadek 0,6 więc mam już 9,300 na liczniku
bardzoooo mnie to cieszy Miłego dzionka
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj prawie 3 godzinki na rowerze, wieczorem 2 godziny na hali i dzisiaj rano mały spadek Pozbyłam się nadwyżki ![]() Dzisiaj upiekę ciastka i wieczorem jak nie będzie padać to znowu rowerek. A jutro trzymajcie kciuki o 12, bo idę po wyniki matur. Mam większego stresa niż przed samymi egzaminami...A wieczorem katowicki Spodek Jak zdążę to sobie zrobię czerwone paznokcie z białym pękającym, ale to jutro dopiero bo mi nie będą chyba pasowały do sukienki, w której idę po wyniki
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2453 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dostałam info, że zdałam Historię USA !!!
)!!! Magdaleno -
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2011-06-29 o 13:22 |
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2455 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje
|
|
#2458 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() : piwo:
|
|
#2459 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was
Jak wiecie miałam ostatnio ciężki okres. Mam nadzieje,że to już za mną bo inaczej popadne w żarcie. Wtedy wiadomo co się stanie efekt jojo i będę musiała zamienić fotki. Wstawić je odwrotnie ![]() a tego nie chce.
|
#2460 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

zrobiły) i normalnie płakałam ze śmiechu 

na PW jestem do jutra, może potem coś ruszy.
Oblał mi spodnie, nogę i kanapę. Kanapę prałam tak mocno jak potrafiłam, ale niestety wali dalej 

klask i:Super - oby do przodu
o 12, bo idę po wyniki matur. Mam większego stresa niż przed samymi egzaminami...
: piwo: