Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach! - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-29, 12:48   #3061
stokrotka215
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
to teraz wiesz jak sie czulam!!!!! te czarownice chyba rzucily jakis czar na mnie, dlatego mialam tak zmasakrowana piete. ale plasterki compeed zdzialaly cuda, wiec dziewczyny polecam!! i dziekuję (chyba stokrotce, przepraszam, ale nie pamietam ktora mi je polecila) wkazdym bądz razie baaaaardzo dziękuję
Dobrze że pomogły Mówiłam, że potrafią zdziałać cuda

Cytat:
Napisane przez lenka799 Pokaż wiadomość
Szalone Wy!!! 5 dni mnie przy kompie nie było i znów mam tyły nie do nadrobienia
Wpadlyście w wyprzedażowy szał na dobre
Z tego co widze to większość z Was już zrealizowała swoje wishlisty
Ja za to byłam w podrózy służbowej w Londynie i powiem Wam że po tym co tam widziałam nasze wyprzedaże w Z to bida
W sklepach oczywiście tłumy - ale na wieszakach właściwie cały asortyment (włącznie z naszymi wizażowymi hiciorami), ceny niższe niż w PL - ciuchy w lepszym stanie. Niestety nie miałam czasu na buszowanie wiec kupilam tylko nudowe szpilki z cwiekami za 135 pln (u nas przecenione z 329 na 199 pln) i dwie bluzeczki po ok. 75 pln (u nas aktualna cena 129 pln).
Teraz czekam na 2 turę bo u nas ceny nadal wysokie - a nie mam juz na nic wielkiego parcia
To jest straszne, że u nas te przeceny są takie marne. Wszędzie powinno być w miarę porównywalnie, a nie tak jak jest

Jak musical? Bo jestem ciekawa

Malwina - powodzenia!!! Będzie dobrze

Edytowane przez stokrotka215
Czas edycji: 2011-06-29 o 12:50
stokrotka215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:49   #3062
Rarrka90
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki Zary część VII (!) - zakupoholizm+ wyprzedaż = pustki na kontach!

Dziewczyny co sądzicie o tych butach?
Kupiłam je w Bacie na % za 129zł i tak się zastanawiam )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0818.jpg (16,0 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0817.jpg (14,5 KB, 132 załadowań)
Stary 2011-06-29, 12:52   #3063
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bardzo proszę o kciuki o godz. 17

Nie mam w zwyczaju denerwować się przed egzaminami itp., ale teraz coś mnie brzuch pobolewa

Jeszcze wkleję kilka fotek i idę się szykować
trzymam kciuki wszystko się uda

a ja jutro o 10 mam ost z ostatnich ezgaminów ..
Stary 2011-06-29, 12:52   #3064
hihi
Zakorzenienie

Rarrko nie obraź się proszę, ale takie troszkę babcine są jak dla mnie. Może to ten kolor, może to koturny, nie wiem , ale zdecydowanie mi się nie podobają
Stary 2011-06-29, 12:54   #3065
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Myślicie, że mam czego szukać jutro w Zarze w ZT, czy niczego ciekawego już nie dorwę? Jakichś szczególnych celów nie mam, chciałabym kupić coś ładnego

Co do tatuażu to ja osobiście robiłabym kokardę niżej, tak, żeby dała się schować. Ostatnio zrobiłam tatuaż, jeszcze się nie zagoił, a ja już jestem na siebie zła, że nie zrobiłam go 1-2cm wyżej, żeby się łatwiej chował i zastanawiam się nad kolejnym projektem, bo to co mi się marzy sprawi, że już nie nałożę zwiewnej koronkowej tuniczki na ramionkach i będę wyglądać uroczo, bo nie będzie pasować i nie wiem czy jestem gotowa...
zalezy czego szukasz
bałagan jest w ZT ogromny, ale więcej rzeczy niż np. na Marszałkowskiej czy w Arkadii

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Rarrko nie obraź się proszę, ale takie troszkę babcine są jak dla mnie. Może to ten kolor, może to koturny, nie wiem , ale zdecydowanie mi się nie podobają
no wlasnie tez mi sie tak wydaje...

a wiecie moze czy jest mozliwosc zwrotu butów, gdy płatnosc była kartą i zwrot gotówki poszedłby na INNA kartę? podobno mozna napisac oświadczenie, ze nie bylam właścicielem karty która dokonano pierwotnie płatności

Edytowane przez Rarrka90
Czas edycji: 2011-06-29 o 12:58
Rarrka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 12:58   #3066
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
sama szukam koturn i o ile te mają fajny kształt, to nie lubię korkowych, ani tych z rafii (?) kolor i kształt pasków też troszkę babciny...

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:05   #3067
lenka799
Raczkowanie

GG do lenka799

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
ja szukam tej bluzeczki namiętnie S lub XS...
oki, gdyby jakimś cudem wisialły i czekały na Ciebie obydwa rozmiary to ktory brać w pierwszej kolejności???

Cytat:

Nie mam w zwyczaju denerwować się przed egzaminami itp., ale teraz coś mnie brzuch pobolewa

a wieczorem

Cytat:
Napisane przez stokrotka215 Pokaż wiadomość
Dobrze że pomogły Mówiłam, że potrafią zdziałać cuda

To jest straszne, że u nas te przeceny są takie marne. Wszędzie powinno być w miarę porównywalnie, a nie tak jak jest

Jak musical? Bo jestem ciekawa

Malwina - powodzenia!!! Będzie dobrze
Byliśmy na Thiller z piosenkami Michaela Jacksona - zabawa była przednia - zwłaszcza że takie imprezy w większym gronie zawsze fajniej się ogląda
lenka799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:07   #3068
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
zdecydowanie nie są zarowe )) za tę cenę mozna wybrać coś fajnego w naszej Zarze )

Cytat:
dokładnie tak!
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:08   #3069
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
zalezy czego szukasz
bałagan jest w ZT ogromny, ale więcej rzeczy niż np. na Marszałkowskiej czy w Arkadii

no wlasnie tez mi sie tak wydaje...

a wiecie moze czy jest mozliwosc zwrotu butów, gdy płatnosc była kartą i zwrot gotówki poszedłby na INNA kartę? podobno mozna napisac oświadczenie, ze nie bylam właścicielem karty która dokonano pierwotnie płatności
Sama nie wiem czego szukam, jakiejś sukienki na ślub kuzynki bym pewnie szukała i żakietu

Mnie chyba nigdy nie pytali czy to tą kartą płacono Proszą o kartę, a ja daję i tyle. Kilka razy było tak, że pierwotnie za towar płacił mąż, a zwrot był na moją kartę, bo ja szłam oddawać towar.
Stary 2011-06-29, 13:09   #3070
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Sama nie wiem czego szukam, jakiejś sukienki na ślub kuzynki bym pewnie szukała i żakietu

Mnie chyba nigdy nie pytali czy to tą kartą płacono Proszą o kartę, a ja daję i tyle. Kilka razy było tak, że pierwotnie za towar płacił mąż, a zwrot był na moją kartę, bo ja szłam oddawać towar.
wygodne sa ale jakoś nie jestem do nich przekonana... oddam i kupie coś w Z w ogole co mi odbiło iśc do Baty

jeszcze na te zwrócilam uwagę, ale w sklepie ich nie widzialam
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BTOE%2BDETAIL

Edytowane przez Rarrka90
Czas edycji: 2011-06-29 o 13:12
Rarrka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:11   #3071
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
zdecydowanie oddać

bugdetko
odebrałam bluzeczkę, jest śliczna, dziękuję pięknie
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:18   #3072
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
trzymam kciuki wszystko się uda

a ja jutro o 10 mam ost z ostatnich ezgaminów ..

Cytat:
Napisane przez lenka799 Pokaż wiadomość
a wieczorem

Byliśmy na Thiller z piosenkami Michaela Jacksona - zabawa była przednia - zwłaszcza że takie imprezy w większym gronie zawsze fajniej się ogląda
Jak będzie co oblewać

Na pewno też by mi się podobało, uwielbiam musicale

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:19   #3073
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
wygodne sa ale jakoś nie jestem do nich przekonana... oddam i kupie coś w Z w ogole co mi odbiło iśc do Baty

jeszcze na te zwrócilam uwagę, ale w sklepie ich nie widzialam
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BTOE%2BDETAIL
ooo.. i te Zarowe to bym sama brała
Stary 2011-06-29, 13:22   #3074
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Malwina, już pisałam smska, że pasiaków nie ma w żadnym kolorze. Szkoda, że nie mogłam pomóc.

Dla zainteresowanych pasiakowym tulipanem - w Browarze jest 1x S. Asymetrycznych szpilek brak, niebieskie torebki - chyba z 6 szt. Spódnic, które budgetka szuka nie ma.
Stary 2011-06-29, 13:25   #3075
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Malwina, już pisałam smska, że pasiaków nie ma w żadnym kolorze. Szkoda, że nie mogłam pomóc.

Dla zainteresowanych pasiakowym tulipanem - w Browarze jest 1x S. Asymetrycznych szpilek brak, niebieskie torebki - chyba z 6 szt. Spódnic, które budgetka szuka nie ma.

kochana a bylas a malcie?
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:25   #3076
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 13:35   #3077
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Gosiu, byłam tylko w Browarze. Chciałam wymienić tę fioletową sukienkę, bo ta moja ma kilka zaciągnięć, których nie zauważyłam przy zakupie i myślałam, że inna będzie ok. Jak się okazało wszystkie mają jakąś wadę. Muszę poczekać na piątkową dostawę.
Stary 2011-06-29, 13:50   #3078
hihi
Zakorzenienie

Oftopowo, ale może mi pomożecie...

Gdzie ja kupię takie buty jak te z aldo..?
http://www.aldoshoes.com/ca-eng/wome...606285-moos/62
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6365305a3149754f32364173723434524d5251-149x149-0-0.jpg (4,4 KB, 4 załadowań)
Stary 2011-06-29, 14:11   #3079
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
piękny jest ten motylek na karku

budgetko sprawdzę wklej fotkę jeszcze raz jak możesz

a ja poszukuję nadal zipowej spódnicy ale chyba S a nie XS, wczoraj w arkadii była S ale z plamą i chyba była dobra rozmiarowo, już sama nie wiem jak rozmiar na początku mierzyłam

i pasiaka zielonego XS
Jak plama nieduża to trzeba było brać, ja sama kupiłam z małą plamką i sprało się wodą...
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 14:17   #3080
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Oftopowo, ale może mi pomożecie...

Gdzie ja kupię takie buty jak te z aldo..?
http://www.aldoshoes.com/ca-eng/wome...606285-moos/62
mierzyłam wczoraj właśnie bardzo podobne w aldo, beżowe/nude super wygodne dzisiaj jadę jeszcze raz się do nich przymierzyć

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Jak plama nieduża to trzeba było brać, ja sama kupiłam z małą plamką i sprało się wodą...
no właśnie dziwna jakaś ta plama była.....
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 14:21   #3081
shadow_cat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość

mnie sie ta torebka niestety nie podoba , ale dziewczyny pozytywnie sie o niej tutaj wypowiadaja, wiec moze ja jestem jakas inna
Torebka jest już ze mną Ale dziękuję za opinię
Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuje porady
Po dzisiejszym nie najlepszym dniu w ramach pocieszenia wybrałam się do Zary. Wróciłam z cielistą marynarką ze Studio, nad którą już jakiś czas temu się zastanawiałam Jak myślicie: zostawić?
Zostawić

Cytat:
a ja poszukuję nadal zipowej spódnicy ale chyba S a nie XS, wczoraj w arkadii była S ale z plamą i chyba była dobra rozmiarowo, już sama nie wiem jak rozmiar na początku mierzyłam

i pasiaka zielonego XS
Na Targówku chyba jeszcze jedna S wisiała.. Pasiaka nie zaobserwowałam.

A jednak wybrałam się na ponownie na Targówek. W porównaniu do centrum- spokojnie i brak nerwowego nastroju wyprzedażowego

Kupiłam torebkę i marynarkę z rękawkami 3/4- w końcu znalazłam taką w moim rozmiarze, która nie jest: zaciągnięta, ubrudzona i w dodatku ma guzik ( bo już i taką bez guzika widziałam ). Tak więc bon upominkowy wykorzystany

A teraz najlepsze- otwieram torebkę w domu, oglądam kieszonki i nagle mnie zamurowało: sprzedawczyni nie usunęła zabezpieczenia w środku torebki, a ja w ogóle na bramkach nie piszczałam Zaraz idę do ZT z paragonem, żeby mi to zdjęli- znając moje szczęście na wejściu zapiszczę [zdjęcie z przymierzalni- tradycyjnie średnio udane ]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2906mar.jpg (18,7 KB, 107 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2906.jpg (35,4 KB, 125 załadowań)
shadow_cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 14:21   #3082
feelin_soo_me
Zadomowienie

kiedy bedzie II tura w zarze?
feelin_soo_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 14:25   #3083
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
mierzyłam wczoraj właśnie bardzo podobne w aldo, beżowe/nude super wygodne dzisiaj jadę jeszcze raz się do nich przymierzyć
Lakierowane nudziaki już mam i potrzebuje właśnie czerwonych, ale nigdy nie widziałam na żywo takich butów
Stary 2011-06-29, 14:50   #3084
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez shadow_cat Pokaż wiadomość
Torebka jest już ze mną Ale dziękuję za opinię

Zostawić

Na Targówku chyba jeszcze jedna S wisiała.. Pasiaka nie zaobserwowałam.

A jednak wybrałam się na ponownie na Targówek. W porównaniu do centrum- spokojnie i brak nerwowego nastroju wyprzedażowego

Kupiłam torebkę i marynarkę z rękawkami 3/4- w końcu znalazłam taką w moim rozmiarze, która nie jest: zaciągnięta, ubrudzona i w dodatku ma guzik ( bo już i taką bez guzika widziałam ). Tak więc bon upominkowy wykorzystany

A teraz najlepsze- otwieram torebkę w domu, oglądam kieszonki i nagle mnie zamurowało: sprzedawczyni nie usunęła zabezpieczenia w środku torebki, a ja w ogóle na bramkach nie piszczałam Zaraz idę do ZT z paragonem, żeby mi to zdjęli- znając moje szczęście na wejściu zapiszczę [zdjęcie z przymierzalni- tradycyjnie średnio udane ]
ślicznie wyglądasz
Stary 2011-06-29, 15:03   #3085
Cellly
Zadomowienie

Upolowałam dziś brodkowego pasiaka niebiesko-czarnego xs! tzn TŻ mi upolował. Biedak kazałam mu wstać o 8 żeby się nie spóźnił na 9 na otwarcie do Bonarki. I godzinę stał pod Zarą, bo okazało się, że otwierają o 10 Jakoś mi umknęła godzina otwarcia
Ale bardzo się cieszę
Był też na męskim i okazało się, że już dziś przecenili im jeansy i koszule - jeansy ze 149 na 129 a koszule ze 129 na99zł. Mizerna przecena. U nas pewnie jutro coś przecenią, ale o 20zł to średnio się opłaca;/

Czy naprawdę nikt nie może mi polecić miejsc godnych odwiedzenia w Poznaniu?

Cytat:
Napisane przez kissmyname Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam prośbę zupełnie innego typu ale też to dla mnie ważne .

Pamiętacie może w zimowej Zarowej kolekcji bluzki- występowały w trzech kolorach- czarna, biała i bordowa. Za 199zł, z długim rękawem i wstążką pod szyją zawiazaną w charakterystyczną kokardę ?

Czy, któraś z Was ma może jej zdjęcie katalogowe na kompie albo jest jest w stanie je gdzieś odkopać?

Na zdj katalogowym czarna była w połączeniu z czarną rozkloszowaną spódnicą z Woman Straciłam wszystkie zdjęcie z latopa i mam teraz problem.

Dzięki
Ja chyba mam. Mam też tę bluzkę - czerwoną wersję. Poszukam później na kompie i wkleję. O ile chodzi nam o tę samą bluzeczkę.

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuje porady
Po dzisiejszym nie najlepszym dniu w ramach pocieszenia wybrałam się do Zary. Wróciłam z cielistą marynarką ze Studio, nad którą już jakiś czas temu się zastanawiałam Jak myślicie: zostawić?
Piękna marynarka Może wkleisz jakieś zdjęcie na sobie?

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;27811942]zostawić! jest piękna! myślę, że warto mieć taką w szafie, będzie naprawdę idealna do prostych zestawów, że tak powiem, będzie je uszlachetniać

wyprzedaże u mnie w Z. mnie rozczarowały w sumie to, co mi się naprawdę bardzo podobało kupiłam w cenach regularnych i nie żałuję, bo na wyprzedaży ani śladu po tych ubraniach (no poza czarnymi asymetrycznymi, ale nie wiem nawet, czy był mój rozmiar). Chciałam kupić rzeczy, które mi się podobają, ale nie byłam do nich przekonana, ale niestety nic z tego nie wyszło będę 12 lipca w innej, lepiej zaopatrzonej zarze, to może tam się coś trafi.
u siebie kupiłam sukienkę i buty. zostawić?[/QUOTE]

Buty piękne

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
widujecie budgetowe kuferki ?
W Krakowie ich nie widziałam;/

Cytat:

Trzymamy kciuki! Będzie dobrze!
Stary 2011-06-29, 15:22   #3086
Cellly
Zadomowienie

kissmyname: Mam takie zdjęcia. A Ty masz może zdjęcie Pieńkowskiej w tej bluzce? Bo miała kiedyś w TVN style I czy to o tę bluzkę chodziło?

Co do pasiaka brodkowo-mołkowego pasuje? Właśnie zdałam sobie sprawę, że nie mam czarnych spodni ładnych Czas udać się do zary. Może ktoś poleca mi jakieś z aktualnej kolekcji?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bluka zara kokarda.jpg (16,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluzka zara kokad.jpg (44,9 KB, 24 załadowań)
Stary 2011-06-29, 15:47   #3087
ada77
Raczkowanie

Kochane !!! piszę tu ponieważ tu duży ruch i wiem , że sobie pomagacie;

szukam torby z Bershki duża nude/taupe z ćwiekami-przecena na 44 zł

wiem, ze jest w ŁODZI W MANUFAKTURZE I ŁÓDŻ IKEA

NIE MAM KODU TEJ TORBY, ALE SĄ W 3 KOLORACH czarna, malinowa i ta bezowa, duża, worek z ćwiekami; bardzo proszę o pomoc !!!
ada77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 15:54   #3088
canaduelle
Rozeznanie

Już teraz wiem co przeżywałyście pierwszego dnia w asymetrycznych wysokich szpilkach.. ja przeszłam się w nich rano do pracy, były już wtedy niewygodne, ale teraz po pracy to mi nogi odpadają... zdecydowanie uwierają w palce.. może to wina za małego rozmiaru? może któraś chciałaby wymienić 37 na 38 ?? w pewnym momencie miałam ochotę je zdjąć i iść na bosaka...
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 16:04   #3089
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Ja noszę się z zamiarem zrobienia na nadgarstku jednak słyszałam, że bardzo boli i tego się boję najbardziej
Ale mały się szybko robi więc nie ma tragedii
Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
jasne, dlatego napisałam, że od 3 lat się waham - raz chcę, a później mija. tatuaż to nie kolczyk, który można wyjąć i w tej kwestii absolutnie nie powinno się działać pod wpływem impulsu
ja zaczęłam chcieć tatuażu jak miałam 18 lat a zrobiłam jak miałam coś koło 25

Cytat:
Załatwione

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Czy naprawdę nikt nie może mi polecić miejsc godnych odwiedzenia w Poznaniu?
Ja od 7 lat niestety bywam tylko co jakiś czas w weekendy, ale niezmiennie mnie zachwyca Stary Rynek wieczorem / nocą
Knajp raczej nie znam, bo te które znałam już pewnie nie istnieją a mając na miejscu kuchnię mamy i babci w restauracjach nie bywam
Tutaj http://www.brovaria.pl/ kiedyś było bardzo dobre piwo, to hotel, restauracja i pub z własnym browarem w jednym Nie wiem jak jest teraz i czy przez te lata coś się w smaku nie pozmieniało...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ratusz.jpg (43,4 KB, 11 załadowań)
Stary 2011-06-29, 16:05   #3090
paryzanka202
Zakorzenienie

Karola a widzialas w browarze jakies niebieskie kopertowki jeszcze? bo przedwczoraj bylo 6 a jutro chcialam jechac. I czy byly kurtki skorzane?

[Malwinka dzis nie moglam podjechac (praca) ,ale mam info od kolezanki ,ze sa jeszcze te pasiaki i to pare w rozmiarze M wiec albo jutro albo w piatek podjade

Celly- jezeli chodzi o knajpki na rynku to polecam Ratuszova.To sam rynek ,wiec mozesz siedziec na ogrodku, ale maja dobre jedzenie( ceny mniej przystepne) Polecam rowniez fligrando (tez rynek) wystroj w srodku , caly na bialo. Czujesz sie jak we Wloszech Troche znam poznanska gastronomie
Jezeli jakies romantyczne kawiarenki to polecam wszystkie uliczki przy rynku. Jest tam sliczna kawiarnia "Lawenda" wystroj wg mnie przeslodki.
Na ul Zydowskiej jest kawiarnia "Ptasiek" maja slodkie desery i Stary Mlynek . To jeden wlasciciel ,ale Stary Mlynek ma wystroj w ciemnym drewnie, co mi osobiscie sie nie podoba. Natomiast maja ladny ogrodek. Kiedys tam pracowalam,ale ciii...;D Za to moge polecic Ci desery, jakies mrozone sorbety z owocami, galaretkami itp Czego dusza zapragnie.

I wejdz sobe na bloga " www.zjescpoznan.blogspot. com" Tam masz opisane prawie wszystkie restauracje w poznaniu. Jest pokazany wystroj, jedzonko itp.
Nie zwracaj wg mnie za to wiekszej uwag na ich recenzje, poniewaz z doswiadczenia wiem,ze sa bardzo niesprawiedliwi i stronniczy w swoich opiniach. Znam wlascicieli paru restauracji,ktore niezle zjechali na blogu a doskonale wiem,ze mijaja sie z prawda

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2011-06-29 o 16:21
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości