|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
|
|||
| zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 |
|
11 | 18,03% |
| Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 |
|
46 | 75,41% |
| Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały |
|
0 | 0% |
| Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem |
|
0 | 0% |
| Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem |
|
0 | 0% |
| Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem |
|
5 | 8,20% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII
i u mnie tez grzmi trochę
mogłaoby popadać
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
dobryyy dzien
![]() Bylam dzisiaj na sesji z mala i pochwale sie paroma zdjeciami
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Darusia
|
|
|
|
#2434 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie rano było chłodno, a teraz zaduch się robi niestety Cytat:
Śliczna mała panienka Sukienkę ma piękną, dla tych ubranek chciałabym dziewczynkę
|
|
|
#2435 |
|
Zadomowienie
|
Darusia super zdjęcia, chyba Ci rośnie mała modelka
Sama robiłaś sesję?
|
#2436 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piekne!!!!! A powiedz czy robilas to na zmaowineie u profesjonalisty czy amatorsko?
|
|
#2437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas właśnie ze 2 razy grzmotnęło, i zaczęło lać, a ja w pracy siedzę i żadnego parasola nie mam... muffinka gratuluję synka |
|
|
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
Rojku ja zawsze biorę nici z Ariadny, bo najtańsza i najbardziej z tych wszystkich dostępna na rynku. I właśnie ja jak kupuję wzór to mam kolory pod obrazkiem rozpisane w numerkach. Tak mi jest najwygodniej.
Dziewczyny meble cudne, tylko te ceny, mój synuś ma tak też w pokoju że przydałaby się zmiana, ale to potem dla dzidzi razem się zrobi. Ggora syn śliczny! I pokój całkiem całkiem |
|
|
|
#2439 |
|
Zadomowienie
|
A to tymczasem ja w sukience z dziś i parę fotek kota przed chwilą robione;-)
|
#2440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właściwie to wszystkie koty, ale te szczególnie lubię ![]() A brzuszek rośnie, fajny mój tak nie odstaję jeszcze
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Ggoraa wlasnie, mialam pisac!!! ale masz przystojnego synka
Moze to glupie ale wiecie, ze ja nie umiem oszacowac wieku dzieci? Dzis ogladalam fotki corki znajomej i sobi mysle... ale sporo... z roczek pewnie ma. Patrze w podpis: 6 miesiecy O.o Ostatnio w przychodni byl 6tyg chlopiec... dalam mu pol roku hahaaha wlasnie mialam wyjsc z psem przd wizyta u gina ale sie rozpadalo ![]() Joamic Ja oszczedna we wrzucaniu zdjec jestem bo mam ograniczony transfer Dygotko Ty znasz ten bol z tego co wiem |
|
|
|
#2442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam też ten pdf bo kiedyś mi jedna dziewczyna na wątku dla starających sie wysłała i mam na poczcie, dobrze że mi się przypomniało to może zaraz sobie wydrukuję i zabiore się z czasem za czytanie. Na Dzień Mamy dostałam prezent od tż i fasolki taką książkę http://www.empik.com/dziecko-pielegn...urce=dataforce właśnie zaczęłam ją czytać w wolnych chwilach
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
dobra spadam z psem i do gina
trzymajcie kciuki zeby jajka od wczoraj małemu nie odpadły |
|
|
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
wyślij mi mms to wstawie od siebie
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie miałam Was pytać, czy Wam też tak puchną nogi?
Ja jestem cała jak balon opuchnięta jakaś ale nogi to po prostu jakiś koszmar, od jakiegoś czasu już nie widuję swoich kostek
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale zdjęć!!!!
Muffinka twój syn to wymarzony model, pozuje jak profesjonalista Daria, ślicznie wyglądacie obydwie, a podobne jak nie wiem co Joamic brzuś mam taki sam, i nawet sukieneczkę taką samą tylko moja podchodzi na tuniczkę i jest w biało szaro błękitne pasy, zakupiłam ostatnio Goldika trzymam kciuki za wizytę |
|
|
|
#2447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obecnie ma 2 latka i 2 miesiace
|
|
#2448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to zaczynają Ci wiązadła się lekko rozluźniać i dlatego ![]() ggoraa jaki mały przystojniak
|
|
|
#2449 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
zawsze mamy ubaw jak robimy mu zdjecia, bo skubaniec za kazdym razem strzeli jakas mine
|
|
#2450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tych zdjęć nigdy za wiele bo dzieciaczki strasznie szybką rosną
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem dzis zakrecona... wlasnie sie kapnelam wychodzac do gina, ze mam tylko 4 paznokcie u stop pomalowane... musze szybko dolakierowac brakujace
|
|
|
|
#2452 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie.
Sliczne dzieciaczki,sliczne mamusie Odnosnie laczenia mebli-u syncia w pokoju mamy czesc z ikei w bialym kolorze (lozko,polka,2 kwadratowe szafki --> zdjecie pod spodem),a biurko i szafa w kolorze orzecha z Forte i wam powiem,ze zle to nie wyglada. Jak juz sie tak pokazujecie,to tez wstawie swoje foto
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj nie zrobiłam w pracy praktycznie nic pożytecznego pół dnia spędziłam w internecie oglądając rzeczy dla maleństwa, chyba się dzisiaj zabiorę za spisanie wyprawki chyba że się położę bo coś mnie głowa zaczyna boleć chyba idzie zmiana pogody
|
|
#2454 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje mamuski za komplementy mojego synia
zakochalam sie w nim dzisiaj juz na calego![]() Bilet mam juz w portfelu (myslalam ze sie rozpuszcze na tym dworcu, masakra jakas ) jeszcze tylko kupa prasowania, przeglad szafy- w co sie mieszcze i moge zabrac, pakowanie i jazda. Jutro zryw o 4 rano postaram sie zagladac jak najczesciej, ale nie gwarantuje, ze nadgonie wszystko bo internet w tym lesie, co go wam pokazywalam, to mnie czasem dobija![]() Cytat:
dla mnie hicior to foty 3 i 5, a ten usmiech na osmym rzadzi![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zawsze sie zastanawialam, czy to ty na avatarku. Sliczna z ciebie mamuska Fajnie jest zobaczyc, jak wyglada ktos, z kim sie pisze tyle czasu. |
||||||
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjdzie czas to sie wszystko ulozy.... i pamietam ze rzeczywiscie jakis miesiac pozniej - tzn okolo 3 miesiaca mala byla cudownie wrecz przewidywalna, jak maly zegaraczek niemal jesli chodzilo o pory posilkow, drzemek itd. i nauczyla sie sama zasypiac bez tych planow na sile.... nie pochwalam tej ksiazki, sorki ale z doswiadczenia wlasnego mi nie podeszlaa moja corcia chora zadzwonila do mnie mama do pracy ze ciagle ma goraczke i marudna i szef sam zaproponowal zebym poszla do domu i nawet mnie odwiozl- przemily czlowiek...bylysmy u lekarza, wyglada na poczatki anginy ale jest nadzieja ze sie skonczy na zapaleniu gardla bo ropy nie ma...poki co nie dal antybiotyku tylko przeciwzapalne i kazal wrocic w piatek to zobaczymy jak sie ulozy... a wiadomo jak to z chorym dzieckiem, markotne, osowiale az sie serce kraje...ostatnie grosze w tym miesiacu (dobrze ze jutro wyplata ) wydalam na super zabawke dla niej a ona nawet obejrzec dobrze nie chciala szkoda jej jak nie wiem co---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- aaa no i oczywiscie zdjecia tez z przyjemnoscia poogladalam- Daria rzecyziwscie Oliwka jak skora zdarta z mamy, super wygladacie, Joa fajna pileczka ggora piekny kawaler ci rosnie ![]() no i ktora wstawiala zdjecia syncia z brzuszka- nie chce mi sie 3 stron wracac, nie pamietam i glowa mi peka ale super ze to nadal chloipczyk jak widac i ze ladnie rosnie i zdrowo sie rozwija
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
więc tym razem nie dam rady cytować i odp,więc napiszę ogólnie:muffinko gratuluję synka.
dziewczyny śliczne macie dzieci a same jesteście bardzo ładne-wiadomo juz do kogo dzieciaczki podobne ))ja to taka normalna jestem-ni to ładna,ni brzydka-jak chce mnie któraś zobaczyć to mogę wysłac linka do nk i wówczas trzeba by mnie zaprosić bo galerię mam zablokowaną.tutaj swoich zdj nie będę wrzucała. goldika-no też iPlusa.i co z tego,że w Wawie jak i tak kiepsko działa... coś miałam napsiać,ale co:ZAPOMIAŁAM a juz wiem:nogi mi nie puchną póki co.Pamietajcie by w ciągu dnia poleżeć trochę z nogami do góry-to dobre też by żylaki sie nie porobiły. Ona231-a jakie leki przepisał Ci gin na to puchnięcie nóg?? ale sie cudnie objadłam-tym moim barszczykiem z botwinki-oczywiście zeimniaków ugotowałam tyle co na jeen talerz,a drugi talerz to już było siorbanie zupy bez ziemnikaów-i dobrze. Agnieszka09-dzis słodkie było-baton advokat maciek xxl i parę cząstek czekolady gorzkiej wedla Jedynej.no tak się dziś wymęczyłam,ze kcal mi brakowało chyba
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-06-29 o 16:39 |
|
|
|
#2457 |
|
Zadomowienie
|
dygotka ja staram się prostować nogi i podnosić je do góry, ale niestety mogę to robić dopiero jak wrócę do domu, bo w pracy tak jakoś głupio siedzieć z nogami na biurku jak się nie jest szefem
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- ok ja uciekam do domu, postaram się do was wieczorem jeszcze zajrzeć ale nie obiecuje bo coś kiepska dzisiaj jestem, a obiecałam sobie że będę prasować bo wczoraj wyprałam 4 pralki i czekają na mnie
|
#2458 |
|
Zadomowienie
|
Slicznie wygladasz- tak promiennie i szczesliwie!
Ty chyba chcesz kopa dostac za gadanie glupot ![]() Dziewczyny, musze sie wam pochwalic Filipcio dzis ma 4 dzien treningu nocnikowego i ani razu nie zrobil siku w majtki, tylko wola siusiu, siada na swoj sedesik- skupia sie i sika![]() ![]() Co prawda, kupe zrobil w gatki, ale ze tak szybko zalapal siusiu, to jestem z niego ogromnie dumna!!! Najbardziej mu sie podoba moment jak idziemy zrobic siusiu papa- wylewamy do sedesu i Filipcio sam spuszcza wode i macha papa![]() ![]() Eh, niema to jak dumna mama ![]()
|
#2459 | ||
|
Zadomowienie
|
Mama dumna i tak ma być
Bo masz zdolnego synka super, że tak szybko załapał ![]() Cytat:
![]() Mnie przepisał Cyclo3Fort, ale to mam brać zapobiegawczo. To, że z nogami będę mieć problemy to się spodziewałam ale na razie nie jest tak źle ![]() Cytat:
![]() Olusia bardzo ładnie na tym zdjęciu wyglądasz, a i pokoi super
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
ggora-chodzi o to,że sobie się podobam,ale nie jestem jakimś bóstwem
) oczywiscie makijaż musi być-chociaż oczy i puder bo inaczej to bladzioch ze mnie![]() glamourous a te dwie bluzkize str co podałaś w wątu o kupowaniu ubrań ciązowych to jaki rozmiar wzięłas?łatwo było dobrac? jak myślisz da rade w tych bluzkach chodzic po ciązy?nadadzą się?
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-06-29 o 17:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

dostalam zdjecie siusiaka dla babci, zeby uwierzyla
) wszystko jest idealnie, rosnie jak trzeba, tylko tak sie wierci, ze sie lekarz zapocil jak probowal go zlapac

Dygotko Ty znasz ten bol z tego co wiem 

chyba że się położę bo coś mnie głowa zaczyna boleć chyba idzie zmiana pogody
) jeszcze tylko kupa prasowania, przeglad szafy- w co sie mieszcze i moge zabrac, pakowanie i jazda. Jutro zryw o 4 rano
postaram sie zagladac jak najczesciej, ale nie gwarantuje, ze nadgonie wszystko bo internet w tym lesie, co go wam pokazywalam, to mnie czasem dobija![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)