|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku![]() |
|||
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 18,03% |
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 |
46 | 75,41% |
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały |
0 | 0% |
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem |
0 | 0% |
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem |
0 | 0% |
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem |
5 | 8,20% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
Zadomowienie
|
Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII
Ale naskrobałyście przez cały dzień!!
![]() Rzeczywiście ten wątek galopuje ![]() Ja już po badaniu 4D. Najbardziej się cieszę z faktu że wszystko ejst w najlepszym porządku. Dzięciątko rozwija się bardzo dobrze. Pan dr zbadał wszystkie narządy,żyłki, mózg, serduszko no i potwierdził męskość pokazując dorodne klejnoty ![]() Usmialiśmy się z mężem bardzo ponieważ kiedy lekarz chciał pokazać nam buźkę maleństwa na opcji 4D mały robił znak X factora na twarzy ![]() ![]() Zaproponowałam, że może troszeczkę poskaczę i rączki opadną ![]() ![]() Wrzucę fotkę buziuni później, jak zgram z aparatu ( nie mogę znaleźć kabelka )
#2492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() GOLDIKA ciesze sie, ze dobre wiesci od gina przynosisz ![]() ![]() DARUSIAAAA to super, ze masz takiego znajomego. Widzisz, ja fotograf z pasji i w sumie nie wychodzi mi to zle, ale wlasnie nie ma komu zrobic sesji mi z malym , a nie mam teraz sil w ciazy by sie bawic z pilotem ... teraz przyjedzie moj szwagier, ktorego wkrecilismy w fotografowanie to moze cos razem wykombinujemy (Tż tez fotograf z pasji,ale teraz z tym kciukiem niestety ![]() CHAWA -ceny i ubrania rewelacyjne! ELA30102 - dopisz i mnie do listy... mam 3 pralki do uprasowania, a checi zerooooo. Chlopaki buszuja w sypialni, a ja mysle coby tu na kolacje wrabac ...
![]() |
#2493 |
Zadomowienie
|
Jeju, a to się nie spodziewałam tylu chętnych z pomiętymi ciuchami do prasowania i się z lekka wystraszyłam
![]() ![]() Myszka dzidzia ma swój rytm, a może dziś leniuchował dużo, ja długo czekałam na pierwsze kopniaki, mimo że to druga moja ciąża, a i teraz choć leci mi 20tc czuję bobasa dwa razy rano i kilka wieczorem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Zadomowienie
|
kabelek znaleziony!
Oto mój kochany buziaczek ![]()
#2495 |
Zadomowienie
|
ale super, u mnie sie tak dobrze nie dalo zobaczyc,ani pierwszego- ani drugiego... tym razem to zupelnie zaslonila twarz raczkami i nozkami
#2496 |
Zadomowienie
|
truscafka to gratulacje. Super, że wszystko jest w porządeczku. Dzidzia super.
ggoraa na pewno o tym pisałaś, ale nie zabardzo mam mozliwości nadrobienia wątku więc zapytam jak tam łapka Twojego tż-ta? |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |
Wtajemniczenie
|
Jeeej... nie wiem jak to robicie, ale zanim nadrobie jedną stronę, to patrze a tam znowu jedna więcej napisana
![]() Widzę, że mebelki na tapecie. Mi sie marzy typowy dziecięcy pokoik, no ale niestety... mamy kawalerke przerobiona na 2 pokoiki, więc niunia będzie miała tylko swój kącik na łóżeczko. Ale łóżeczko chcę ładne kupić, i tapetke nad łóżeczko, albo naklejki jakieś ![]() ![]() Ogólnie to wzięłam sobie za duzo pracy na głowę i nawet czytać nie mam siły jak wracam, więc teraz serial z mężusiem i kąpiel ![]() A nas upał- ja uwielbiam taką pogodę, ale co mi po niej jak cały dzień w pracy siedzę... Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zmienilam sobie w ustawieniach , aby mi wyswietlalo 50 postow na jednej stronie, a nie 10 i odrazu lepiej sie czyta ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2499 |
Zakorzenienie
|
padnieta jestem i lece lulu
tincia srednio co 3-4 miesiace mam inny kolor wlosow ![]() przywykniecie:P
![]() |
#2500 |
Rozeznanie
|
Witam nowe przyszle mamusie i pozdrawiam "stare"
![]() Ja rowniez uwielbiam zwierzeta, ale chwilowo nie wyobrazam sobie miec psa i malego dziecka w bloku w centrum miasta na raz. Na razie wystarcza mi tylko, ze moj pies mieszka u moich rodzicow. Taka weekendowa przytulanka ![]() Glamorous dzieki za linki do tych promocyjnych ciuchow. Zaszalam i kupilam sobie 5 roznych rzeczy na tej stronce halens, zobaczymy jak przyjda czy sa fajne. Mialam troche problem z rozmiarem, bo tak normalnie to by byl 36/38 jednak moja talia to juz rozmiar 44 raczej. Ale mam nadzieje, ze bedzie ok. My kupulismy sobie lozko i materac i dzis juz mamy wszytsko zmontwowane i w ogole zrobilismy totalne przemeblowanie naszego pokoju. Do tej pory to byl pokoj dzienno-sypialniany, a teraz moje siostry sie juz wyprowadzily wiec mamy do uzytku jeszcze 2 pokoje i mamy sypialnie. na razie nie urzadzamy pokoju dzieciecego, mamy jakies meble w miare niedawno kupowane i planujemy kupic tylko lozeczko. Na poczatku bedzie stalo u nas chyba, choc nasze mieszkanko jest mimo wszytsko malutkie, wiec nawet jak bedzie w pokoju obok to wlasciwie 3 kroki. Bedziemy sie martwic jak kupimy. Znow mam twardy brzuch i w ogole takie uczucie jakby mi skory brakowalo, bardzo niewygodnie mi z tym, w zasadzie lepiej mi jak leze, ale jakos tak mi nie wychodzi to lezenie. W ogole jest strasznie goraca i czekam z utesknieniem na burze. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Zakorzenienie
|
Hej Laski
![]() Chwilke mnie nie było, pamieta mnie ktoś jeszcze? ![]() Troszke mi sie ostatnio na wizazu nie chce siedziec, wykończył mnie konkurs ostatni, to klikanie i klikanie ![]() ![]() ale udalo mi sie wygrac kilka rzeczy drobnych ![]() Wczoraj sprzedalam suknie slubna ![]() Wybralismy z Tz juz farbe, a nawet kupilismy do pokoju corci i nowej dzidzi ![]() ![]() Musze was nadrobic, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
Goldika, truskafka ciesze sie, ze dzidzie zdrowe
![]() ![]() No a ja mam glukoze znowu, fuj, tym razem wezme cytryne, bo znowu 75g... A nastepna wizyta dopiero... 08.08, masakraaaaa!!! Alez niuniem i ze mna wsio ok, wiec nie ma nas co meczyc, mam jechac na wakacje i odpoczywac- zalecenie ginka. Myszeczko ![]() ![]() Dobra mamuski, lece lulu, jutro o 4:00 zryw z wyrka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Zakorzenienie
|
Darusiaaaaa, Joamic, Olusia, miło Was poznać
![]() ![]() Marejta, fajny ten wózek ![]() ![]() ![]() ![]() Ggora, ale śliczny pokoik ![]() ![]() Byłam znowu u gin, bo w niedzielę Pati kopnęła mnie w brzuch, ale na szczęście wszystko dobrze a krwiaka już prawie nie ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Goldika, gratulacje z poznania płci i synka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | ||
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
![]() polecam ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2505 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, pierwsza sie melduje
![]() ![]() moja mala jakby lepiej- odpukac, wprawdzie lekarz kazal sie pojawic w piatek zeby zobaczyc czy sie angina nie rozwija- ale juz wczoraj wieczorem mala nie miala goraczki i byla wesoltuka jak szczygielek. noc tez byla ok wiec mam nadzieje ze wstanie w lepszym humorze... aha dziewczyny, ja juz pisalam ze na atkie twardnienie i skurcze mi lekarz przepisal scopolan- ale to jest tylko na recepte, jak mi sie skonczyl to pani mi nie chciala sprzedac, ale jest inny lek- chyba buscopan sie nazywa- ten sam sklad co scopolan i jest bez recepty. i rzeczywiscie na mnie chyba lepiej dziala niz nospa achyba sie pogoda zmienia, glowa mi peka od rana ![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- no i bardzo sie ciesze jesli ktos skorzystal z tych linkow co wkleilam- ja jestem specjalista w wyszukiwaniu takich roznych okazji ciuszkowych ![]()
![]() |
#2506 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
świetny dzidziol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przystojniak ![]() ![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zadomowienie
|
Melduję się i ja
![]() Już wstałam i biorę się za śniadanko, na 9tą mamy z synem zakończenie roku w przedszkolu, a synek śpi jak suseł, trzeba go jakoś dobudzić. To zmykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluje udanej wizyty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() ledwo udalo mi sie Was nadgonic... jednak 1 dzien bez kompa i o.O tyyyyyyyyyyyyyyyyyyle czytania ![]() musze sie pochwalic : dziś ostatni dzień w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale okazało się że bedzie problem z L4, gdyz nie wyplacaja swiadczen ciążowych jesli laska nie pracuje w firmie min 3 miesiace ![]() Lece kochane sie ubrac i celebrowac ostatnie 6h w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do popołudnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Zakorzenienie
|
Seona ta kolyske co kupilismy mozna ustawiac, w sensie podwyzszac i znizac
![]() Jeeeej jutro mam najtrudniejszy egzamin a jeszcze sie nie uczyl ![]() ![]() aaaa Tz dostal wczoraj tak jakby awans ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, a co myslicie o zalozeniu Klubu? do ktorego bysmy mialy dostep tylko my, uczestniczki watku? Chodzi mi glownie o wrzucanie zdjec. Chyba, ze nie przeszkadza Wam wrzucanie ich tutaj gdzie kazdy moze sobie zajrzec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
Hej mamuski, wiem ze powinnam byc juz kawal drogi gdzies w Polsce, ale dzis PKP przypomnialo mi, jak bardzo ich nienawidze. Jezdze tym samym pociagiem od roku, ale i tak wczoraj sprawdzilam: odjazd 5:40, poszlam do kasy, mowie: ''prosze na jutro na 5:40'' baba sprzedala, ja zadowolona, wstalam o 4:00, ogarnelam sie, obudzilam TZ-ta, poszlismy na dworzec, a tam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seona swietnie, ze krwiak sie zmniejsza, jeszcze moment i sladu nie bedzie ![]() Edytowane przez muffinka90 Czas edycji: 2011-06-30 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
Truskafko super ze udana wizyta!!! i sliczne zdjecia buzki!!!
Seona ciesze sie ze krwiak sie zmniejsza ![]() Duzo dobrych wiadomosci widze ![]() Muffinko my jutro wybieramy sie w okolice poznania PKP... Tz wolalby autem ale ja po ostatnich 2wypadkach samochodowch boje sie troche jezdzic na dluzsze dystanse... Ciagle musze patrzec na droge i jestem spieta. Albo po prostu ja musze kierowac, sobie ufam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2514 |
Zadomowienie
|
ahaaaa... a ostatnio chwaliłyście się swym zwierzyńcem, wiec i ja dorzucam foty swych kochanych chłopaków
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcialabym miec kota. Moj pies jest aspoleczny... i nie lbi byc przytulana, glaskana... lubi tylko drapanie po czole i przy ogonie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Zakorzenienie
|
Witaminko to zycze ci, zeby obylo sie bez takich niespodzianek...
A koty to sa nieziemskie stworzenia, kazdy ma swoj charakterek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
PKP rzadzi niech ich cholera
#2518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem jak nabjardziej za, bo ostatnimi czasy mam obiekcje przed pisaniem za dużo na wątkach publicznych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaaa i gratuluje drobnych wygranych na fejsie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają być niby wyniki dzisiaj. I mają niby weryfikować głosy, bo tam gralo kilka osób i dziwnie szybko nabijaly sobie glosy (poza tym jest dużo kont w ich 75-tce zalozonych ostatnio, co nie maja postów albo maja po jednym ![]() Nas bylo duzo i klikalysmy uczciwie...zobaczymy. Mam nadzieje, ze zostanie to docenione. A jak nie to plakac nie bede i tak nie uzywam nie wiadomo ile kosmetykow na twarz, tylko tuszi czasem fluid i blyszczyk ![]() ale szkoda mi byloby tych 75 lasek, ktore od rana klikaly do poznej nocy i niektorym zalezy na wygranej... No i czas stracony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.