![]() |
#4711 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
Ale to fakt, dopóki się nie wyciągnie kręgosłupa z rdzeniem to drgają ![]() Cytat:
![]() ![]() O właśnie, jak będzie dużo za mała to wiesz gdzie mnie znaleźć ![]() Rozpaczliwie potrzebuję długiej, obfitej spódnicy, chyba będę musiała uszyć... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie też się Beige Chic niezbyt podobał. No i ja też się stracham, chyba w końcu wyskoczę z kasy w Douglasie ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-06-29 o 21:27 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Ves
![]() I zmykam do łóżka, dobrej nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Wiecie jak fajnie jest poleżeć sobie w wannie, jeszcze nowej wannie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę spać, bo jutro po pracy dużo ciężkich wyborów mnie czeka ![]() ![]() Pa ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Zakorzenienie
|
nie ffiem co to było, nie chciałam sieu przyglądać
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wprawy nabierze,będzie lepiej
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te też bym chciała, ale nie widziałam ani w D. ani w S. W ogóle to chciałabym coś co by robiło taką taflę, nie pojedyńcze drobinki, a właśnie jednolitą, rozświetloną powłokę. Nie wiem jak to nazwać. Pewnie tak, ale ja dziękuję za taką świeżość - jak z jednego talerza pół stworzenia patrzy na mnie jak jem jego drugą część. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/bordo/442122/3 http://allegro.pl/uniwersalna-wampir...690822588.html a łatwo zwęzić - sama ostatnio zwężałam co się da ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
never say no to panda
|
Cytat:
taka bezowata trochę, z kilu warstw? może jakieś restyle / papercaty? (tylko nie wiem, czy znajdziesz odpowiednio chudy rozmiar)
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. Długą prostą spódnicę (do ziemi) mam z... H&M. Chyba że chodzi Ci o jakąś bardziej falbaniastą ![]() 3. Meteoryty Pearly White mam, pewnie przywiozę, to sobie obadasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | ||
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale rozmiar 38 ![]() ![]() Na mój zadek trzeba 32, inaczej spada ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-06-29 o 21:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dokłądnie - moje ulubione problemy - oczywiscie kompaktu nie kupiłąm noooo - miałam tak w chłopowej łazience - funkiel nówka - i serio minuta dłuzej a bym zasneła - zawiesiłam sie z mordą uśmiechniętą i jak zawsze w łazience dużo myślę tak złapałam sie na tym ze myślałam sobie tylko bosze jak pieknie ( sama !) nigdy wcześniej nie zdarzyło mi się aż tak odpłynąć i zapomnieć o wszystkich problemac o świecie realnym - dlatego teraz szął mam na wszelkie kąpielowe zapachy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
beige chic chyba takie najbardziej codzienne z meteorków ja szukam dobrego korektora, magic od Helenki zdał testy ale znalazłam jeszcze ciekawe Shiseido też w tubce Cytat:
ale mi się podoba Twój avek ![]()
![]() |
#4726 |
|
Hm, na pewno się dzieje. Czy dobrze - to się okaże
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam szeroką z zeszłego roku, ale 42, to teraz nawet na mnie na biodery sjeszdża ![]() ![]() ale kiecki na gumce mają spory zakres ![]() ![]() papa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-29 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
never say no to panda
|
cierpiąc na totalne bezkasie, kliknęło mi się właśnie dwie paletki Sleeka i kabuki do kompletu
![]() (i jeszcze jeden malutki, maluteńki flachonik... ![]()
![]() |
#4730 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
edytowałam link,bo ten to chyba bez drobinek jest.A mój świetnie i delikatnie rozświetla
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie fstydź się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Posprzątałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | ||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Choć do tego czasu pewnie nie zdzierżę i kupię swoje ![]() A co do nieopalania się to wiesz, mamy szablistozębną ekspertkę na Wizażu ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Idę spać ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() papercats evildolls restyle ja mam tę i tę - obie przecuuuudne ![]() *edit - no i masz jeszcze rms, ale drogo dość
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-29 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko, co Wam się stało??? ![]() Cytat:
![]() ![]() Oceńcie sami, czy cudo- wg mnie nie cudo, ale doskonale spełnia moje założenia- mianowicie Chloe Intense, ale Chloe edp też chcę ![]() Znowu ![]() Cytat:
Przynajmniej na randce nie pójdzie pod drzewo- lepiej tak? ![]() Cytat:
Trzymam kciuki, kochana ![]() Tymczasem, jak dobrze pódzie, jutro W. podpisuje umowę przedwstępną, ale ciii, jeszcze się nie cieszę (tylko troszkę) Cytat:
Cześć! Chcesz odlewkę Aromaticsa? ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- A ja...kupiłam sobie piękną sukienkę- Boże, jak ona znakomicie leży (na mnie) ![]() i 2 różowe bluzki- prawie takie same- koszulowe, z bufkanmi, jedna ma żabocik- bardzo przyjemne
![]() |
#4738 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nooo ja tesz ![]() ![]() to o jednym i tym samym, bo najpierw mi sie spodobało to: http://www.youtube.com/watch?v=t_F4L...523456BC2B0EC5 to poleciałam po repertuarze i sie okazało ze prawie cały idealnie łóżeczkowy jest ![]() the Swans nie snam ![]() ![]()
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Jasne że chcem
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |||
Zakorzenienie
|
pasemkowa
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale przeżyć współczuję bardzo wypompowałam się, zdycham sobie powolutku oglądając gotyckie spódnice ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.