Fryzjer Szczecin - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-08, 07:30   #661
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir
Dot.: Fryzjer Szczecin

Cytat:
Napisane przez ladejla Pokaż wiadomość
Dziewczyny zdecydowanie odradzam FRYSOORIE na Wojska Polskiego,

w salonei nie posiadaja dyfuzora-wiec o naturalnych lokach mozecie zpaomniec,
fryzjerka nawet nie wiedziala, czy posiadaja dyfuzor jak ja poprosiłam zeby mi wysuszyla na niego wlosy,
poza tym strzyzenie nie jest rewelacyjne i wlosy nie ukladaja sie po nim zbyt dobrze,

laska nawet z farba nie potrafila doradzic i powiedzieć w ktorej bedzie mi najlepiej.

ZDECODOWANIE NIE!

poza tym kurz na podlogach i akcesoria wygladaja jakby byly z kiosku obok

ODRADZAM!
A ja nie polecam ze względu na to, że mój kupon z Groupon zaznaczyli jako wykorzystany. Dowiedziałam się o tym jak poszłam osobiście zapisać się na wizytę!

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-10, 15:09   #662
iwonka123321
Przyczajenie

a czy ktos może sie wypowiedziec cos na temat Grzeska z okay?
iwonka123321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-12, 17:44   #663
kasia_b1
Przyczajenie

GG do kasia_b1

Witam! Byłam dziś w Imperium Wizażu (z Groupona), u pana Yesusa Ramireza. Jestem BARDZO zadowolona ) Ślicznie pocieniował mi włosy, nie schodząc zbytnio z długości, fryzura układa się rewelacyjnie! Doradził odnośnie grzywki, nałożył maskę na ciepło... Wszystko tak, jak chciałam... Polecam!!!
kasia_b1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-13, 13:09   #664
xLADYx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eloania Pokaż wiadomość
UWAGA - zdecydowanie odradzam salon fryzjerski MATRIX w takiej malej uliczce, nie pamietam jaka to, to jest od jagiellonskiej w bok taka mala uliczka. moze i kosmetyki maja dobra, ale obsluga beznadzieja. oceniam obsluge na zero. poszlam bo chcialam sie dowiedziec o trwale prostowanie wlosow, pani zamiast mnie zachecic i opowiedziec o usludze - stwierdzila ze po takim zabiegu bede wygladac jak cytuje; topielica i ogolnie od samego poczatu byla na nie nie nie, mimo ze nic mi nie przedstawila o tej metodzie odrazu stwierdzila ze jest nie dla mnie. na koniec ocenila mnie na taka co to napewno mnie nie stac na taka usluge. dobrze wiem jakie sa ceny dowiadywalam sie kiedys w innych miejscach. nie powiedziala tak doslowie ale na to wyszlo. kto tak traktuje klientow jak bym wiedziala gdzie to bym chetnie wniosla jakas skarge.

btw, pare dni temu wyblam w salonie loreal na slonecznym w gryfie,pani mi wszystko opowiedziala i nie widziala zadnych przeciwskazan zebym sie poddala takiej usludze.
i jak zadowolona jesteś z efektu?
xLADYx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-16, 22:30   #665
Vanilla89
Raczkowanie

GG do Vanilla89

Witam wszystkie Panie zacznę od tego że mam długie włosy, gęste w miarę, chociaż od jakiegoś czasu mi wypadają i nie są juz takie jak kiedyś. Do fryzjerów chodziłam róznych, zawsze na ścięcie i modelowanie. Dwu krotnie w domu w ostatnim czasie robiłam dekoloryzacje Chantal Pro Salon i ściągneło mi kolor do połowy włosów, koncowki mam dalej ciemne, czarne wpadajace pod swiatlo w ciemny kasztan. Chcialabym sie wkoncu odwazyc i pierwszy raz w zyciu zafarbowac wlosy u fryzjera, gdyz zawsze robilam to sama w domu. Interesuje mnie na poczatek jakis balejage lub pasemka, zeby te wlosy troszke rozjasnic, do momentu gdy bede mogla zafarbowac je juz na jeden jasny kolor w odcieniu rudosci, bezu, jasnego brazu. I teraz pytanie kogo z czystym sumieniem byscie mi Panie poleciły, kto nie spali mi włosów (siano), dobierze ładny kolor i oczywiscie dużo nie zapłace.

Czekam na wasze propozycje
Vanilla89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-17, 19:59   #666
alocha11
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Pokaż wiadomość
A ja nie polecam ze względu na to, że mój kupon z Groupon zaznaczyli jako wykorzystany. Dowiedziałam się o tym jak poszłam osobiście zapisać się na wizytę!
To juz niezla przesada
Ja slyszalam , ze na Grupounie wyglada czesto tak, ze jest specjalnie zawyzona cena za uslugi i ze znizką 60 % płaci się tyle ile tak naprawde kosztuje dana usluga.Podają np cene farbowania ze stryzeniem 270 zl a po znizce z Groupona np. 160 -140 zl.A tak naprawde w wielu salonach jest to standardowa cena
alocha11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-19, 07:46   #667
xLADYx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alocha11 Pokaż wiadomość
To juz niezla przesada
Ja slyszalam , ze na Grupounie wyglada czesto tak, ze jest specjalnie zawyzona cena za uslugi i ze znizką 60 % płaci się tyle ile tak naprawde kosztuje dana usluga.Podają np cene farbowania ze stryzeniem 270 zl a po znizce z Groupona np. 160 -140 zl.A tak naprawde w wielu salonach jest to standardowa cena
alocha11 dokładnie masz rację jak widzę takie "promocje" to już od razu wyczuwam jakiś przekręt bo standardowa cena jest właśnie taka jaką podajesz ja się nabrać na nie nie dam jeszcze wcześniej przed zakupem polecam obadać taki salon chociażby w internecie opinie i zajrzeć na jego stronkę
Stary 2011-04-20, 21:48   #668
Malinowax3
Raczkowanie

A jakie macie odczucia po studiu urody "angel".
Ul. Ledóchowskiego , niestety nr. nie pamiętam.
Mam tam jutro iść ale nie wiem, wolałabym wcześniej poznać chociaż kilka opinii.
Malinowax3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-22, 20:28   #669
alocha11
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
alocha11 dokładnie masz rację jak widzę takie "promocje" to już od razu wyczuwam jakiś przekręt bo standardowa cena jest właśnie taka jaką podajesz ja się nabrać na nie nie dam jeszcze wcześniej przed zakupem polecam obadać taki salon chociażby w internecie opinie i zajrzeć na jego stronkę
Dokladnie wiele promocji to jeden wielki przekrętBylam w kilku salonach i wiem jakie sa ceny
Stary 2011-05-01, 12:24   #670
xLADYx
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie wiele promocji to jeden wielki przekrętBylam w kilku salonach i wiem jakie sa ceny
chcą nabić nas w butelkę ja uważam też że te promocje nie są bez powodu jak to mówią dobry towar nie potrzebuje jakiejś specjalnej reklamy a tu ewidentnie chcą skusić klientów na obniżki dobry salon nie robiłby takiej promocji bo zawsze ma klientele tak uważam
Stary 2011-05-01, 14:03   #671
Zeila
Raczkowanie

To oczywiście zależy, ja byłam dwa razy u fryzjera z groupona i obu przypadkach były to raczej salony cieszące się dobrą opinią i znane w Szczecinie (Hair Factory i Imperium Wizażu) i też promocja, którą miałam dzięki grouponowi była rzeczywista, dlatego po prostu trzeba patrzeć i sprawdzać co się kupuje.
Zeila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 12:50   #672
aga0101
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
chcą nabić nas w butelkę ja uważam też że te promocje nie są bez powodu jak to mówią dobry towar nie potrzebuje jakiejś specjalnej reklamy a tu ewidentnie chcą skusić klientów na obniżki dobry salon nie robiłby takiej promocji bo zawsze ma klientele tak uważam

Ja tam zgadzam sie z xLADY.Uwazam ze dobre salony, ktore maja duzo klientów i czeka sie długo na wizyte- nie robia promocji z 50 % znizka.Nie sa w stanie wyrobic się z obsłużeniem klientów za normalną cenę( a co dopiero za połowe!)Tym bardziej ze tą połową pewnie dzielą sie jeszcze z Grouponem.
Czyli co?- rezygnuje taki salon z klientek , ktore placa normalnie , po to żeby przyjąc te płacace polowe ceny???
Dlatego wg mnie jak niby dobry salon robi promocję- to chyba dzieje sie w nim coś złego - ma z jakis powodów mało klientow.... i ma czas na robienie wlosow za pół darmo zamiast za normalną cenę.
Ja nie daje sie nabrac na takie promocjeWole poczekac dlużej i iś do dobrego fryzjera - bo skoro kobietki sa zadowolone to i kolejka duza...
Pozdrowionka dla wszystkich

Edytowane przez aga0101
Czas edycji: 2011-05-05 o 17:48
aga0101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-08, 13:34   #673
olenieek
Raczkowanie

Po przejrzeniu tego forum najbardziej zainteresował mnie p. Dawid z salonu O'key. Piszecie, że mają długie terminy.

Tzn. ile trzeba czekać? ile wy czekałyście na wizytę?

zamierzam się chyba tam wybrać, może pomoże mi w doborze fryzury
Stary 2011-05-08, 15:48   #674
alocha11
Przyczajenie

[QUOTE=dzeminka;25960986]Ja jakiś czas temu byłam u Dawida z Okeya i byłam meeega zadowolona. Strzyżenie fantastyczne, mycie fantastyczne, pierwszy raz w życiu ktoś zrobił mi taką grzywkę wreszcie jak chciałam... A włosy trzy miesiące po wizycie wciąż układają się dobrze. Także serdecznie polecam, a sama na pewno jeszcze tam wrócę...

Tez zastanawiałam się nad tym ,żeby iść do Dawida ale te mieszane o nim opinie powstrzymaly mnie.Wydaje mi sie, że on tu sam sobie robi reklamę, pisząc te pozytywne komentarze

Edytowane przez alocha11
Czas edycji: 2011-05-08 o 15:52
Stary 2011-05-08, 16:39   #675
Pani Stomatolog
Przyczajenie

GG do Pani Stomatolog

Cytat:
Napisane przez olenieek Pokaż wiadomość

Tzn. ile trzeba czekać? ile wy czekałyście na wizytę?
Czekam zawsze miesiąc na wizytę.

Edytowane przez Pani Stomatolog
Czas edycji: 2011-05-08 o 16:48
Pani Stomatolog jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-08, 16:43   #676
olenieek
Raczkowanie

Nie jestem ze Szczecina, więc trudno mi to sprawdzić (opinie koleżanek itd.) .. ale wiadomo, nigdy nie jest tak żeby wszystkim na 100% dogodzić.

z moim pechem pewnie i on mi nie pomoże, ale mimo to czekam na waszą odpowiedź
Stary 2011-05-08, 16:48   #677
Pani Stomatolog
Przyczajenie

GG do Pani Stomatolog

Ostatnio koleżanka powiedziała mi, że bardzo ładnie ścina włosy p. Wojtek, które się przeniosł na Jagiellońską. Nie pamięta niestety jak ma na nazwisko i w jakim salonie pracuje. Może któraś z Pań będzie mi mogła pomóc?

Edytowane przez Pani Stomatolog
Czas edycji: 2011-05-08 o 21:10
Stary 2011-05-09, 09:45   #678
agaciora2
Przyczajenie

Zdecydowanie polecam salon fryzjerski Viva na Pogodnie, szczególnie Panią Olę i Pana Czarka - to artyści. Fryzury robią wręcz za✂✂✂iste. Pierwsza klasa. Polecam naprawdę gorąco.
agaciora2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-10, 11:44   #679
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir

Cytat:
Napisane przez agaciora2 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie polecam salon fryzjerski Viva na Pogodnie, szczególnie Panią Olę i Pana Czarka - to artyści. Fryzury robią wręcz za✂✂✂iste. Pierwsza klasa. Polecam naprawdę gorąco.
Tak tak, jasne

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-17, 18:52   #680
kasia_b1
Przyczajenie

GG do kasia_b1

Witam! Czy orientuje się ktoś, dokąd przeniósł się (z Imperium Wizażu) Yesus Ramirez??
kasia_b1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-17, 19:14   #681
Zeila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_b1 Pokaż wiadomość
Witam! Czy orientuje się ktoś, dokąd przeniósł się (z Imperium Wizażu) Yesus Ramirez??
Przeniósł się gdzieś ? Gdybyś się dowiedziała to proszę daj znać na forum, bo ja stwierdziłam, że następnym razem też muszę iść do niego.
Zeila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 08:02   #682
Pani Stomatolog
Przyczajenie

GG do Pani Stomatolog

Odnośnie zamieszczonego przeze mnie postu to pan Wojtek przeniósł się do Gdańska. Klientkom swoim polecił panią Paulinę ( dawniej z nim współpracowała ), która ścina na ul. Jagiellońskiej 24. Jednak nie byłam ścinać włosów u tej pani, więc nie mogę się wypowiedzieć na ten temat.
Stary 2011-05-30, 12:51   #683
evangelion137
Przyczajenie

Hej wszystkim, mam naturalnie ciemne wlosy, ale gwoli wakacyjnej metamorfozy bardzo chcialabym przefarbowac sie na blond Czy moglybyscie polecic mi jakiegos dobrego fryzjera, ktory podjalby sie tej misji? Licze na Wasza pomoc!
Przy okazji, moge wypowiedziec sie na temat 2 fryzjerow, u ktorych bylam. Pierwszy salon to Cayenne na tkackiej, u niejakiej pani Marzeny. Szczerze NIE POLECAM! Obciela mnie jak od gara. Wlosy w ogole mi sie nie ukladaly i wygladalam paskudnie, a do tego droooga moglabym sie rozpisywac na temat niekompetencji tej fryzjerki, kolezanki, ktore rowniez u niej byly (oczywiscie tylko pierwszy i ostatni raz) maja podobne zdanie. Drugim fryzjerem byl pan Krzysiu, ktory pracuje w salonie Hair and Tea. I tutaj nie moge powiedziec zlego slowa, bo polecialam do niego zaraz po masakrze pani Marzenki stanal na wysokosci zadania i uratowal mi fryzure, ale musial bardzo skrocic mi wlosy. Natomiast kiedy zapytalam, czy moglby przefarbowac mnie na blond - zbladl i postanowilam nie drazyc tematu Dlatego teraz szukam jakiegos sensownego fryzjera. Pozdrawiam!
evangelion137 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 18:23   #684
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

a ja się zastanawiam ciągle, czy zadzwonić i umówić się do Dawida, bo mnie również kontrastowe opinie martwią. chciałabym tylko wyrównać włosy i trochę pocieniować, bo mam ich za dużo i są nierówne, bo ostatnio sama pobawiłam się nożyczkami :P

a pana Marka Marosza nie polecam- stylizacje do sesji robi bardzo dobre, bo one nie wymagają cięcia ani farbowania ( zazwyczaj) mojej mamie i cioci zgotował na głowie taką tragedię przy farbowaniu- nie przykłada się zupełnie. mama włosy z plamami, ciotka- włosy nierówno obcięte- wyglądało to strasznie. jeszcze nie chciał reklamacji przyjąć. dopiero po awanturze i tekstach " panie nie wiedzą kim ja jestem!", cokolwiek udało się zdziałać i usługę poprawił.
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-09, 21:49   #685
alocha11
Przyczajenie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;27339371]a ja się zastanawiam ciągle, czy zadzwonić i umówić się do Dawida, bo mnie również kontrastowe opinie martwią. chciałabym tylko wyrównać włosy i trochę pocieniować, bo mam ich za dużo i są nierówne, bo ostatnio sama pobawiłam się nożyczkami :P

a pana Marka Marosza nie polecam- stylizacje do sesji robi bardzo dobre, bo one nie wymagają cięcia ani farbowania ( zazwyczaj) mojej mamie i cioci zgotował na głowie taką tragedię przy farbowaniu- nie przykłada się zupełnie. mama włosy z plamami, ciotka- włosy nierówno obcięte- wyglądało to strasznie. jeszcze nie chciał reklamacji przyjąć. dopiero po awanturze i tekstach " panie nie wiedzą kim ja jestem!", cokolwiek udało się zdziałać i usługę poprawił.[/QUOTE]

Ja tez sie zastanawialam nad tymi opiniami o Dawidzie .Raz super opinia , a za chwilę beznadziejnie zła

Ale wiesz to forum dla mnie to jedna wielka lipa
Poki nie pójdziesz sama to się nie przekonasz
A pewnie kazdemu fryzjerowi wyjdzie zreszta lepiej ze scieciem twoich włosów-niz to jak scięłaś je sobie sama
Stary 2011-06-17, 20:03   #686
Aniah81
Przyczajenie

GG do Aniah81

ja rowniez zachwale Czarka, zawsze wracam zadowolona, ostatnio musialam isc do kogos innego- u czarka nie bylo miejsca a ja na juz potrzebowalam i co---na poczatku niby oki a po 2 dniach juz mi sie nic nie podobalo---odczekalam 2tyg i do czrka w srode z pokora wracam...
Aniah81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-25, 20:26   #687
whip
psy-chopatka

Cytat:
Ja tez sie zastanawialam nad tymi opiniami o Dawidzie .Raz super opinia , a za chwilę beznadziejnie zła

Ale wiesz to forum dla mnie to jedna wielka lipa
Poki nie pójdziesz sama to się nie przekonasz
A pewnie kazdemu fryzjerowi wyjdzie zreszta lepiej ze scieciem twoich włosów-niz to jak scięłaś je sobie sama
A gdzie znajduje sie salon p. Dawida i jak sie nazywa?
Stary 2011-06-29, 21:25   #688
wspaniala
Zakorzenienie

ile bierze adam z house of beauty? byla moze ktoras u niego niedawno? mam zamiar jutro do niego przedzwonic, zobaczyc jak terminy wygladaja.. .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 21:31   #689
Pani Stomatolog
Przyczajenie

GG do Pani Stomatolog

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
A gdzie znajduje sie salon p. Dawida i jak sie nazywa?
Salon OK, ul. Stoisława 3 lok 4.
Stary 2011-07-03, 15:26   #690
anez00
Raczkowanie

Polecam wszystkim Panią Anię z salonu na bohaterów - bardzo niskie 29 ceny a fryzurki naprawdę super, włosy świetnie się układają.
Byłam kilka razy w Enjoy, i chyba mam uczulenie na preparaty jakie stosują w każdym razie płaciłam 75zł za ścięcie bez modelowania...
anez00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości