![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzjer Szczecin
Cytat:
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Przyczajenie
|
a czy ktos może sie wypowiedziec cos na temat Grzeska z okay?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Przyczajenie
|
Witam! Byłam dziś w Imperium Wizażu (z Groupona), u pana Yesusa Ramireza. Jestem BARDZO zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panie
![]() Czekam na wasze propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja slyszalam , ze na Grupounie wyglada czesto tak, ze jest specjalnie zawyzona cena za uslugi i ze znizką 60 % płaci się tyle ile tak naprawde kosztuje dana usluga.Podają np cene farbowania ze stryzeniem 270 zl a po znizce z Groupona np. 160 -140 zl.A tak naprawde w wielu salonach jest to standardowa cena ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
A jakie macie odczucia po studiu urody "angel".
Ul. Ledóchowskiego , niestety nr. nie pamiętam. Mam tam jutro iść ale nie wiem, wolałabym wcześniej poznać chociaż kilka opinii. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Raczkowanie
|
To oczywiście zależy, ja byłam dwa razy u fryzjera z groupona i obu przypadkach były to raczej salony cieszące się dobrą opinią i znane w Szczecinie (Hair Factory i Imperium Wizażu) i też promocja, którą miałam dzięki grouponowi była rzeczywista, dlatego po prostu trzeba patrzeć i sprawdzać co się kupuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja tam zgadzam sie z xLADY.Uwazam ze dobre salony, ktore maja duzo klientów i czeka sie długo na wizyte- nie robia promocji z 50 % znizka.Nie sa w stanie wyrobic się z obsłużeniem klientów za normalną cenę( a co dopiero za połowe! ![]() Czyli co?- rezygnuje taki salon z klientek , ktore placa normalnie , po to żeby przyjąc te płacace polowe ceny??? Dlatego wg mnie jak niby dobry salon robi promocję- to chyba dzieje sie w nim coś złego - ma z jakis powodów mało klientow.... i ma czas na robienie wlosow za pół darmo zamiast za normalną cenę. Ja nie daje sie nabrac na takie promocje ![]() Pozdrowionka dla wszystkich Edytowane przez aga0101 Czas edycji: 2011-05-05 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Raczkowanie
|
Po przejrzeniu tego forum najbardziej zainteresował mnie p. Dawid z salonu O'key. Piszecie, że mają długie terminy.
Tzn. ile trzeba czekać? ile wy czekałyście na wizytę? zamierzam się chyba tam wybrać, może pomoże mi w doborze fryzury ![]()
![]() |
#674 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=dzeminka;25960986]Ja jakiś czas temu byłam u Dawida z Okeya i byłam meeega zadowolona. Strzyżenie fantastyczne, mycie fantastyczne, pierwszy raz w życiu ktoś zrobił mi taką grzywkę wreszcie jak chciałam... A włosy trzy miesiące po wizycie wciąż układają się dobrze. Także serdecznie polecam, a sama na pewno jeszcze tam wrócę...
Tez zastanawiałam się nad tym ,żeby iść do Dawida ale te mieszane o nim opinie powstrzymaly mnie.Wydaje mi sie, że on tu sam sobie robi reklamę, pisząc te pozytywne komentarze Edytowane przez alocha11 Czas edycji: 2011-05-08 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Przyczajenie
|
Czekam zawsze miesiąc na wizytę.
Edytowane przez Pani Stomatolog Czas edycji: 2011-05-08 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
Nie jestem ze Szczecina, więc trudno mi to sprawdzić (opinie koleżanek itd.) .. ale wiadomo, nigdy nie jest tak żeby wszystkim na 100% dogodzić.
z moim pechem pewnie i on mi nie pomoże, ale mimo to czekam na waszą odpowiedź ![]()
![]() |
#677 |
Przyczajenie
|
Ostatnio koleżanka powiedziała mi, że bardzo ładnie ścina włosy p. Wojtek, które się przeniosł na Jagiellońską. Nie pamięta niestety jak ma na nazwisko i w jakim salonie pracuje. Może któraś z Pań będzie mi mogła pomóc?
Edytowane przez Pani Stomatolog Czas edycji: 2011-05-08 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Przyczajenie
|
Zdecydowanie polecam salon fryzjerski Viva na Pogodnie, szczególnie Panią Olę i Pana Czarka - to artyści. Fryzury robią wręcz za✂✂✂iste. Pierwsza klasa. Polecam naprawdę gorąco.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Przyczajenie
|
Witam! Czy orientuje się ktoś, dokąd przeniósł się (z Imperium Wizażu) Yesus Ramirez??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Przyczajenie
|
Odnośnie zamieszczonego przeze mnie postu to pan Wojtek przeniósł się do Gdańska. Klientkom swoim polecił panią Paulinę ( dawniej z nim współpracowała ), która ścina na ul. Jagiellońskiej 24. Jednak nie byłam ścinać włosów u tej pani, więc nie mogę się wypowiedzieć na ten temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Przyczajenie
|
Hej wszystkim, mam naturalnie ciemne wlosy, ale gwoli wakacyjnej metamorfozy bardzo chcialabym przefarbowac sie na blond
![]() ![]() Przy okazji, moge wypowiedziec sie na temat 2 fryzjerow, u ktorych bylam. Pierwszy salon to Cayenne na tkackiej, u niejakiej pani Marzeny. Szczerze NIE POLECAM! Obciela mnie jak od gara. Wlosy w ogole mi sie nie ukladaly i wygladalam paskudnie, a do tego droooga ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Konto usunięte
|
a ja się zastanawiam ciągle, czy zadzwonić i umówić się do Dawida, bo mnie również kontrastowe opinie martwią. chciałabym tylko wyrównać włosy i trochę pocieniować, bo mam ich za dużo i są nierówne, bo ostatnio sama pobawiłam się nożyczkami :P
a pana Marka Marosza nie polecam- stylizacje do sesji robi bardzo dobre, bo one nie wymagają cięcia ani farbowania ( zazwyczaj) mojej mamie i cioci zgotował na głowie taką tragedię przy farbowaniu- nie przykłada się zupełnie. mama włosy z plamami, ciotka- włosy nierówno obcięte- wyglądało to strasznie. jeszcze nie chciał reklamacji przyjąć. dopiero po awanturze i tekstach " panie nie wiedzą kim ja jestem!", cokolwiek udało się zdziałać i usługę poprawił. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Przyczajenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;27339371]a ja się zastanawiam ciągle, czy zadzwonić i umówić się do Dawida, bo mnie również kontrastowe opinie martwią. chciałabym tylko wyrównać włosy i trochę pocieniować, bo mam ich za dużo i są nierówne, bo ostatnio sama pobawiłam się nożyczkami :P
a pana Marka Marosza nie polecam- stylizacje do sesji robi bardzo dobre, bo one nie wymagają cięcia ani farbowania ( zazwyczaj) mojej mamie i cioci zgotował na głowie taką tragedię przy farbowaniu- nie przykłada się zupełnie. mama włosy z plamami, ciotka- włosy nierówno obcięte- wyglądało to strasznie. jeszcze nie chciał reklamacji przyjąć. dopiero po awanturze i tekstach " panie nie wiedzą kim ja jestem!", cokolwiek udało się zdziałać i usługę poprawił.[/QUOTE] Ja tez sie zastanawialam nad tymi opiniami o Dawidzie .Raz super opinia , a za chwilę beznadziejnie zła ![]() Ale wiesz to forum dla mnie to jedna wielka lipa ![]() Poki nie pójdziesz sama to się nie przekonasz ![]() A pewnie kazdemu fryzjerowi wyjdzie zreszta lepiej ze scieciem twoich włosów-niz to jak scięłaś je sobie sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Przyczajenie
|
ja rowniez zachwale Czarka, zawsze wracam zadowolona, ostatnio musialam isc do kogos innego- u czarka nie bylo miejsca a ja na juz potrzebowalam i co---na poczatku niby oki a po 2 dniach juz mi sie nic nie podobalo---odczekalam 2tyg i do czrka w srode z pokora wracam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
psy-chopatka
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
ile bierze adam z house of beauty? byla moze ktoras u niego niedawno? mam zamiar jutro do niego przedzwonic, zobaczyc jak terminy wygladaja..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Raczkowanie
|
Polecam wszystkim Panią Anię z salonu na bohaterów - bardzo niskie 29 ceny a fryzurki naprawdę super, włosy świetnie się układają.
Byłam kilka razy w Enjoy, i chyba mam uczulenie na preparaty jakie stosują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.