Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-14, 22:56   #1081
Pamcia1386
Przyczajenie

Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4

Hej, ja jestem na 32 dniu i jestem z siebie dumna! Czesto chcę się poddać.. Ale trwam dalej :P Efekty są, ale odchudzam się do tego. Po zgubieniu tłuszczyku brzuch będzie całkiem ekstra!
Pamcia1386 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-14, 23:21   #1082
mpt
Zakorzenienie

Dot.: Efekty ćwiczeń A6W, 8 minute, itp ... - zdjęcia

Cytat:
Napisane przez mala_czarna94 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich dzisiaj zaczęłam ćwiczenia A6W .. chcę spalić niepotrzebny tłuszczyk w miesiąc. Trzymajcie kciuki forumowiczki
Kciuki całego wszechświata Ci nie pomogą, bo A6W nie jest od spalania tłuszczu.
Stary 2011-05-15, 09:59   #1083
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez mala_czarna94 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich dzisiaj zaczęłam ćwiczenia A6W .. chcę spalić niepotrzebny tłuszczyk w miesiąc. Trzymajcie kciuki forumowiczki
a6w nigdy nie spali tłuszczu
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-15, 10:36   #1084
Pam_
Przyczajenie

Cześć Dzisiaj zaczynam szóstkę + ograniczone jedzenie, gra w siatkówkę 2 razy w tygodniu i bieganie. Chce zrzucić trochę tłuszczyku z brzucha i popracować nad mięśniami. :P
Życzcie mi powodzenia bo wakacje tuż tuż.
Pam_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-23, 12:28   #1085
sisley84
Przyczajenie

a6w pomoże ci zgubić tłuszczyk z brzucha bo to jedyny zestaw ćwiczeń który jest tak specyficznie skonstruowany aby spalać tkanke tłuszczową, sama nazwa aerobiczna 6 mówi sama za siebie,tym właśnie różni się od innych brzuszków itp.wiadomo że najlepiej dołączyć ćwiczenia kardio i wtedy efekt murowany.ja też robie 6 i straciłam 3 cm w pasie a jestem na 20dniu
pozdrawiam i życze wtrwałości
sisley84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-23, 12:41   #1086
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sisley84 Pokaż wiadomość
a6w pomoże ci zgubić tłuszczyk z brzucha bo to jedyny zestaw ćwiczeń który jest tak specyficznie skonstruowany aby spalać tkanke tłuszczową, sama nazwa aerobiczna 6 mówi sama za siebie,tym właśnie różni się od innych brzuszków itp.wiadomo że najlepiej dołączyć ćwiczenia kardio i wtedy efekt murowany.ja też robie 6 i straciłam 3 cm w pasie a jestem na 20dniu
pozdrawiam i życze wtrwałości
Tak, oczywiście. Ja też życzę Ci wytrwałości, jeśli robisz tylko a6w, a jesteś otłuszczona.
Stary 2011-05-25, 10:43   #1087
sisley84
Przyczajenie

mpt nie robie tylko brzuszków- biegam 5 razy w tygodniu i chodze na platforme aby ujedrdnic ciało+masaże i zdrowa dieta. Proponuję zajrzec na strony poświęcone a6w i poczytać dla kogo i do czego jest a6w.
to co można znaleźć na stronie a6weidera.eu
" A6W czyli zestaw ćwiczeń inaczej nazywany Aerobiczną Szóstką Weidera jest stworzony dla osób, które chcą skutecznie pozbyć się niechcianej tkanki tłuszczowej z okolic swojego brzucha, przy okazji wzmacniając wszystkie mięśnie brzucha, czyli zarówno mięśnie proste, poprzeczne jak i skośne.
DLA KOGO JEST PRZEZNACZONY ZESTAW ĆWICZEŃ A6W?
Zestaw sześciu ćwiczeń przeznaczony na czterdzieści dwa dni treningów jest przeznaczony dosłownie dla każdego kto chce poprawić wygląd mięśni swojego brzucha lub zrzucić trochę zbędnych kilogramów właśnie z tych okolic. Dosłownie każdy kto czuje się na siłach może spróbować podołać wyzwaniu jakie stawia Joe Weider w swoim zestawie sześciu ćwiczeń na mięśnie brzucha, wystarczy jedynie chcieć i mieć silną motywację do tego aby wytrwać w tym boju."

nie twierdze że jeśli ktoś ma 20 kilo nadwagi to a6w sprawi że bedzie mieć płaski brzuch...ale efekt jest i można zgubić nawet 10cm bo znam takie przypadki
są też djęcia w necie ludzi którzy na rożnych forach wysyłają swoje foty przed i po i różnica jest widoczna, czasem nawet bardzo widoczna.
oczywiście masz prawo mieć inne zdanie, tylko uważam że każdy powinien spróbować jeśli ma ochotę i sprawdzić na sobie czy to działa czy nie. ja też uważałam że a6w nie spali tłuszczu bo przecież ćwiczenia na brzuch temu nie służą ale jak się okazało zaczęłam tracić ok.1cm tygodniowo odkąd robie a6w.czyli coś w tym jest.
zgadzam się że najlepiej nie ograniczać sie tylko do a6w- wtedy efekty będa powalające
pozdrawiam
sisley84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 13:10   #1088
fryzjerecz
Przyczajenie

Ja skończyłam 6 weidera.Efekt raczej mnie nie zadowala.Troche brzuszek spłaszczyło,ale nie tak jak bym tego oczekiwała.Myślę, że są lepsze ćwiczenia bo to wydaje mi się przereklamowane.Pod koniec też strasznie nudne i czasochłonne
fryzjerecz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 16:04   #1089
Pamcia1386
Przyczajenie

No ja dziś kończę a6w Jestem na diecie i z brzucha jakoś najmniej mi spada cm, ale mięśnie są bardziej wyrobione - muszę przyznać! Teraz pozostaje tylko zgubić troszkę tłuszczyku poprzez ćwiczenia aerobowe i odpowiednią dietkę
Pamcia1386 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 05:07   #1090
ispy
Przyczajenie

Możecie pokazać efekty?
Ja jestem na 5 dniu
ispy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 09:18   #1091
uffiee
Raczkowanie

Dołączam się Podziwiam wszystkie Was, które się podjęły, a szczególnie te, które wytrwały wiecej niż 30 dni ;/

65-60-55-53
uffiee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 16:21   #1092
wstydziara
Raczkowanie

jakiś czas temu skończyłam szóstke. teraz zaczełam od nowa jestem na 6 dniu. efekty są, jestem bardzo zadowolona, ale chcę wiecej. jak skończe całą, wstawie zdjecia:P
wstydziara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 16:54   #1093
pharma1977
Przyczajenie

6 weidera .

Czy to dobre ćwiczenia na redukcję tłuszczyku na brzuchu?czy może są lepsze zestawy w tym temacie?
pharma1977 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-06, 19:26   #1094
hauuu
Wtajemniczenie

Dot.: 6 weidera .

Cytat:
Napisane przez pharma1977 Pokaż wiadomość
Czy to dobre ćwiczenia na redukcję tłuszczyku na brzuchu?czy może są lepsze zestawy w tym temacie?
Było ze 100 tkich tematów a wrzucając w hasło w wyszukiwarkę niemal każdy link mówi, że jest to cwiczenie na rzeźbę.
hauuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 11:27   #1095
Ggaabbaa
Przyczajenie

Dot.: 6 weidera .

Ćwiczenia na rzeźbę. Ja dodatkowo skaczę na skakance lub biegam. Wtedy widać efekty w spalaniu tłuszczyku a szóstkę robię po to, by wzmocnić mięśnie brzucha. Myślę, że watro się pomęczyć
Ggaabbaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-07, 18:47   #1096
gasolina84
Zakorzenienie

Dot.: 6 Weidera. Przygotowujemy się na strój kąpielowy i piękny brzuch!!

już jest wątek o 6 weidera

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-14, 19:38   #1097
jezula
Przyczajenie

Dot.: Aerobiczna 6 Weidera skuteczny?

Witajcie! Widzę, że wiele z Was poddało się. Starałam się przeczytać wszystkiego posty, jednak niestety nie byłam w stanie
Ostatnio szukając ćwiczeń na brzuch znalazłam właśnie a6w, dziś minął 3 dzień ćwiczeń Pierwszy raz tak zmotywowana jestem (oby nie był to słomiany zapał), jutro zaczynam biegać (codziennie chodzę ok 2h więc nie zastygłam aż tak:P) i przyhamuję z jedzeniem (nie objadam się, ale zdecydowanie za rzadko jem przez co posiłki są większe... no i większa dyscyplina w niejedzeniu przed spaniem także się przyda! do tego nawyk picia wody...)
Ciekawa jestem, czy naprawdę widać efekty. Brzuch mnie przyjemnie boli, czuję, że coś się tam dzieje nareszcie

Czy ćwiczy ktoś jeszcze i jeśli tak na jakim jest etapie? (dodam, że dziś robiłam 2 serie po 6 powtórzeń, jutro zaczynają się 3 serie )

I witam na forum!
jezula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-16, 08:42   #1098
fitalasa
Raczkowanie

Dot.: 6 Weidera. Przygotowujemy się na strój kąpielowy i piękny brzuch!!

Hej mam dopiero dwa dni A6W i potrzebuję motywacji, bo zawsze mi jej brakuje i mój zapał szybko znika
Stary 2011-06-18, 09:17   #1099
jagagaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jezula Pokaż wiadomość
Witajcie! Widzę, że wiele z Was poddało się. Starałam się przeczytać wszystkiego posty, jednak niestety nie byłam w stanie
Ostatnio szukając ćwiczeń na brzuch znalazłam właśnie a6w, dziś minął 3 dzień ćwiczeń Pierwszy raz tak zmotywowana jestem (oby nie był to słomiany zapał), jutro zaczynam biegać (codziennie chodzę ok 2h więc nie zastygłam aż tak:P) i przyhamuję z jedzeniem (nie objadam się, ale zdecydowanie za rzadko jem przez co posiłki są większe... no i większa dyscyplina w niejedzeniu przed spaniem także się przyda! do tego nawyk picia wody...)
Ciekawa jestem, czy naprawdę widać efekty. Brzuch mnie przyjemnie boli, czuję, że coś się tam dzieje nareszcie

Czy ćwiczy ktoś jeszcze i jeśli tak na jakim jest etapie? (dodam, że dziś robiłam 2 serie po 6 powtórzeń, jutro zaczynają się 3 serie )

I witam na forum!
Witamy witamy!
Ale dlaczego mówisz o dyscyplinie w niejedzeniu przed spaniem? Ostatni posiłek powinien być lekki, ale powinnaś go zjeść minimum 3 godziny przed snem Ja zjadam czasami nawet pół h przed snem, jeśli wcześniej ćwiczyłam
jagagaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-19, 00:31   #1100
Aspho
Raczkowanie

jagagaga to zależy kiedy się chodzi spać. Ponoć najlepiej zjeść ostatni posiłek przed 17 (ja niestety nie mogę się do tego przekonać, bo zwykleod tej godziny mam czas na jakiś normalny posiłek )

Co do 6teczki zdecydowanie polecam. Każdemu! Zarówno tym, co chcą zgubić trochę tłuszczyku jak i tym, którzy są szczupli i chcą mieć ładnie wyrzeźbiony brzuszek. Na razie przerwałam ćwiczenia, ale niedługo do nich wracam (od nowa ). Już po kilku dniach widziałam poprawę, nie tylko lepiej się czułam, miałam wrażenie, że wreszcie czuję jakieś mięśnie na swoim brzuchu. To chyba najlepszy zestaw ćwiczeń z jakim na razie się spotkałam.

Proszę odpowiadaj u mnie.

Zapraszam do wymiany!

Książki i telefon nokia 2220 slide

Ciucholand

Różności handmade i 3 pendrive'y.
Aspho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 21:33   #1101
piotre188
Przyczajenie

Witam
Jestem w połowie szóstki weidera ciężko jest, najwięcej boli mnie szyja :/
hmm zauważyłem po tym czasie już pozytywną zmiane mojego brzucha zamieszczam zdjęcie niżej
http://imageshack.us/photo/my-images/833/a6wo.jpg/

jeszcze słabe efekty bo wcześniej nic na brzuch nie robiłem ćwiczeń. Czuje że mięśnie rosną tylko jeszcze tego nie widać :E Ale wcześniej miałem okrągły brzuszek, teraz powoli coś się zarysowuje taki rowek zrobił mi się na środku brzucha
co sądzicie?
piotre188 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-29, 21:36   #1102
piotre188
Przyczajenie

Witam
hmm zauważyłem po tym czasie już pozytywną zmiane mojego brzucha zamieszczam zdjęcie niżej

jeszcze słabe efekty bo wcześniej nic na brzuch nie robiłem ćwiczeń. Czuje że mięśnie rosną tylko jeszcze tego nie widać :E Ale wcześniej miałem okrągły brzuszek, teraz powoli coś się zarysowuje taki rowek zrobił mi się na środku brzucha
Stary 2011-07-02, 17:20   #1103
tobiaszowa
Zadomowienie

Hej,dziewczyny przepraszam ale nie mam czasu przekopywać trzech części wątku,a może znajdzie się chętna osoba do udzielenia mi odpowiedzi

Mianowicie:jak już kończymy 6 weidera,mijają te 42 dni to co dalej? Robicie jakieś brzuszki,żeby utrwalić efekty? Czy odpoczywacie parę dni i znów zaczynacie to samo?
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-03, 22:54   #1104
KamilM93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez piotre188 Pokaż wiadomość
Witam

co sądzicie?
Jak na połowę to kiepsko.
A6W nie jest na chudnięcie.
KamilM93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-05, 16:42   #1105
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Ja dziś zaczęłam Oczywiście moje ćwiczenia to nie tylko A6W ( bo podobno to nie spala tłuszczu ) ale staram się też podejmować inną aktywność która zmusza do wysiłku mój brzuszek i nogi Nie zależy mi na jakimś wielkim chudnięciu, tylko na poprawieniu wyglądu sylwetki-mam nadzieję że się uda

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-06, 14:05   #1106
KamilM93
Raczkowanie

A ja wczoraj sobie odpuściłem 1 dzień... Nie miałem zupełnie ochoty zmusić siebie do ćwiczeń. Dzisiaj już nadrobiłem. 15 dzień, jutro 16.
Stary 2011-07-06, 18:34   #1107
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

przeżyłam dzień 2

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 14:05   #1108
KamilM93
Raczkowanie

16 dzień wykonany. Powiewa już nuudą...
Stary 2011-07-07, 18:01   #1109
piotre188
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez KamilM93 Pokaż wiadomość
Jak na połowę to kiepsko.
A6W nie jest na chudnięcie.
Wiem że słabe efekty, bo nic wcześniej na brzuch nie robiłem i jeden cykl na pewno nic nie da po skończeniu pierwszego, zaczynam robić drugi cykl
ps. hmm nic się nie chudnie? ja straciłem 2-4 cm w pasie... a jem więcej
Stary 2011-07-08, 18:06   #1110
Ankhi
Rozeznanie

Ja już jakiś czas temu skończyłam "przepisową" a6w, ćwiczę dalej kilka razy dziennie po 3 serie 24 powtórzeń. Mięśnie mi się troszkę podbudowały, ale bez rewelacji. Nigdy nie miałam żadnych oponek, rano nawet brzuch jest płaski. Niestety jedzenie mi go wywala. A nie jem dużo, ani żadnych potraw powodujących jakieś wzdęcia. Myślicie, że jak dalej będę ćwiczyć, to coś to zmieni?

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości