|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Przyczajenie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4
Hej, ja jestem na 32 dniu i jestem z siebie dumna! Czesto chcę się poddać.. Ale trwam dalej :P Efekty są, ale odchudzam się do tego. Po zgubieniu tłuszczyku brzuch będzie całkiem ekstra!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Efekty ćwiczeń A6W, 8 minute, itp ... - zdjęcia
Kciuki całego wszechświata Ci nie pomogą, bo A6W nie jest od spalania tłuszczu.
![]() |
#1083 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Życzcie mi powodzenia bo wakacje tuż tuż. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Przyczajenie
|
a6w pomoże ci zgubić tłuszczyk z brzucha bo to jedyny zestaw ćwiczeń który jest tak specyficznie skonstruowany aby spalać tkanke tłuszczową, sama nazwa aerobiczna 6 mówi sama za siebie,tym właśnie różni się od innych brzuszków itp.wiadomo że najlepiej dołączyć ćwiczenia kardio i wtedy efekt murowany.ja też robie 6 i straciłam 3 cm w pasie a jestem na 20dniu
pozdrawiam i życze wtrwałości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1087 |
Przyczajenie
|
mpt nie robie tylko brzuszków- biegam 5 razy w tygodniu i chodze na platforme aby ujedrdnic ciało+masaże i zdrowa dieta. Proponuję zajrzec na strony poświęcone a6w i poczytać dla kogo i do czego jest a6w.
to co można znaleźć na stronie a6weidera.eu " A6W czyli zestaw ćwiczeń inaczej nazywany Aerobiczną Szóstką Weidera jest stworzony dla osób, które chcą skutecznie pozbyć się niechcianej tkanki tłuszczowej z okolic swojego brzucha, przy okazji wzmacniając wszystkie mięśnie brzucha, czyli zarówno mięśnie proste, poprzeczne jak i skośne. DLA KOGO JEST PRZEZNACZONY ZESTAW ĆWICZEŃ A6W? Zestaw sześciu ćwiczeń przeznaczony na czterdzieści dwa dni treningów jest przeznaczony dosłownie dla każdego kto chce poprawić wygląd mięśni swojego brzucha lub zrzucić trochę zbędnych kilogramów właśnie z tych okolic. Dosłownie każdy kto czuje się na siłach może spróbować podołać wyzwaniu jakie stawia Joe Weider w swoim zestawie sześciu ćwiczeń na mięśnie brzucha, wystarczy jedynie chcieć i mieć silną motywację do tego aby wytrwać w tym boju." nie twierdze że jeśli ktoś ma 20 kilo nadwagi to a6w sprawi że bedzie mieć płaski brzuch...ale efekt jest i można zgubić nawet 10cm bo znam takie przypadki są też djęcia w necie ludzi którzy na rożnych forach wysyłają swoje foty przed i po i różnica jest widoczna, czasem nawet bardzo widoczna. oczywiście masz prawo mieć inne zdanie, tylko uważam że każdy powinien spróbować jeśli ma ochotę i sprawdzić na sobie czy to działa czy nie. ja też uważałam że a6w nie spali tłuszczu bo przecież ćwiczenia na brzuch temu nie służą ale jak się okazało zaczęłam tracić ok.1cm tygodniowo odkąd robie a6w.czyli coś w tym jest. zgadzam się że najlepiej nie ograniczać sie tylko do a6w- wtedy efekty będa powalające pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Przyczajenie
|
Ja skończyłam 6 weidera.Efekt raczej mnie nie zadowala.Troche brzuszek spłaszczyło,ale nie tak jak bym tego oczekiwała.Myślę, że są lepsze ćwiczenia bo to wydaje mi się przereklamowane.Pod koniec też strasznie nudne i czasochłonne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Przyczajenie
|
No ja dziś kończę a6w
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Przyczajenie
|
Możecie pokazać efekty?
![]() Ja jestem na 5 dniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
Dołączam się
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Raczkowanie
|
jakiś czas temu skończyłam szóstke. teraz zaczełam od nowa jestem na 6 dniu. efekty są, jestem bardzo zadowolona, ale chcę wiecej. jak skończe całą, wstawie zdjecia:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Przyczajenie
|
6 weidera .
Czy to dobre ćwiczenia na redukcję tłuszczyku na brzuchu?czy może są lepsze zestawy w tym temacie?
![]()
![]() |
#1094 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 6 weidera .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Przyczajenie
|
Dot.: 6 weidera .
Ćwiczenia na rzeźbę. Ja dodatkowo skaczę na skakance lub biegam. Wtedy widać efekty w spalaniu tłuszczyku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 6 Weidera. Przygotowujemy się na strój kąpielowy i piękny brzuch!!
już jest wątek o 6 weidera
![]()
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Przyczajenie
|
Dot.: Aerobiczna 6 Weidera skuteczny?
Witajcie! Widzę, że wiele z Was poddało się. Starałam się przeczytać wszystkiego posty, jednak niestety nie byłam w stanie
![]() Ostatnio szukając ćwiczeń na brzuch znalazłam właśnie a6w, dziś minął 3 dzień ćwiczeń ![]() ![]() Ciekawa jestem, czy naprawdę widać efekty. Brzuch mnie przyjemnie boli, czuję, że coś się tam dzieje nareszcie ![]() Czy ćwiczy ktoś jeszcze i jeśli tak na jakim jest etapie? ![]() ![]() I witam na forum! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Raczkowanie
|
Dot.: 6 Weidera. Przygotowujemy się na strój kąpielowy i piękny brzuch!!
Hej mam dopiero dwa dni A6W i potrzebuję motywacji, bo zawsze mi jej brakuje
![]()
![]() |
#1099 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dlaczego mówisz o dyscyplinie w niejedzeniu przed spaniem? Ostatni posiłek powinien być lekki, ale powinnaś go zjeść minimum 3 godziny przed snem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
jagagaga to zależy kiedy się chodzi spać. Ponoć najlepiej zjeść ostatni posiłek przed 17 (ja niestety nie mogę się do tego przekonać, bo zwykleod tej godziny mam czas na jakiś normalny posiłek
![]() Co do 6teczki zdecydowanie polecam. Każdemu! Zarówno tym, co chcą zgubić trochę tłuszczyku jak i tym, którzy są szczupli i chcą mieć ładnie wyrzeźbiony brzuszek. Na razie przerwałam ćwiczenia, ale niedługo do nich wracam (od nowa ![]()
szukam lakierów (bordo, czarny), farb akrylowych i podobrazi ![]() Proszę odpowiadaj u mnie. Zapraszam do wymiany! ![]() Książki i telefon nokia 2220 slide Ciucholand Różności handmade i 3 pendrive'y. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jestem w połowie szóstki weidera ![]() hmm zauważyłem po tym czasie już pozytywną zmiane mojego brzucha ![]() http://imageshack.us/photo/my-images/833/a6wo.jpg/ jeszcze słabe efekty bo wcześniej nic na brzuch nie robiłem ćwiczeń. Czuje że mięśnie rosną ![]() ![]() ![]() co sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jestem w połowie szóstki weidera ![]() hmm zauważyłem po tym czasie już pozytywną zmiane mojego brzucha ![]() http://imageshack.us/photo/my-images/833/a6wo.jpg/ jeszcze słabe efekty bo wcześniej nic na brzuch nie robiłem ćwiczeń. Czuje że mięśnie rosną ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Zadomowienie
|
Hej,dziewczyny przepraszam ale nie mam czasu przekopywać trzech części wątku,a może znajdzie się chętna osoba do udzielenia mi odpowiedzi
Mianowicie:jak już kończymy 6 weidera,mijają te 42 dni to co dalej? Robicie jakieś brzuszki,żeby utrwalić efekty? Czy odpoczywacie parę dni i znów zaczynacie to samo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A6W nie jest na chudnięcie.
![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś zaczęłam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1106 |
Raczkowanie
|
A ja wczoraj sobie odpuściłem 1 dzień... Nie miałem zupełnie ochoty zmusić siebie do ćwiczeń. Dzisiaj już nadrobiłem. 15 dzień, jutro 16.
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
przeżyłam dzień 2
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Raczkowanie
|
16 dzień wykonany. Powiewa już nuudą...
![]() |
#1109 |
Przyczajenie
|
Wiem że słabe efekty, bo nic wcześniej na brzuch nie robiłem i jeden cykl na pewno nic nie da
![]() ![]() ps. hmm nic się nie chudnie? ja straciłem 2-4 cm w pasie... a jem więcej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Rozeznanie
|
Ja już jakiś czas temu skończyłam "przepisową" a6w, ćwiczę dalej kilka razy dziennie po 3 serie 24 powtórzeń. Mięśnie mi się troszkę podbudowały, ale bez rewelacji. Nigdy nie miałam żadnych oponek, rano nawet brzuch jest płaski. Niestety jedzenie mi go wywala. A nie jem dużo, ani żadnych potraw powodujących jakieś wzdęcia. Myślicie, że jak dalej będę ćwiczyć, to coś to zmieni?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.