Krakowianki - wybiła część XII! - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-29, 20:53   #391
kamakrk
Zadomowienie

Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!

Ja też mam wolną zniżkę do Sephory jak chcecie. I -5% do Douglasa...

Też mi tak włoski wrastały. Ale teraz peeling kawowy przed każdym goleniem, pianka z Isany i ta pomarańczowa maszynka gilette (czy tam jak to się pisze) i w życiu nie miałam takich gładkich nóg... Mmm są...

[perfectaA]349201[/perfectaA]
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 21:06   #392
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ja używam scrubu do ciała Swedish Spa z Oriflame, genialny jest Ale teraz staram się tylko depilować nogi, kiedyś mi wrastały, ale odkąd w miarę je nawilżam + peelinguję to przestały (sporadycznie się zdarzy). I zauważyłam, że przerzedziły się Może kiedyś w końcu przestaną odrastać, tak jak mojej mamie przestały.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 21:33   #393
Melka88
Zakorzenienie

Kamakrk, tylko twojego przelewu jeszcze nie mam
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 21:42   #394
sabbra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość

lalaith ma na wymiankowym glyceryl. Nie kuś mazidłami, bo pewnie bym coś wzięła a nie mogę
A to ulituje się

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość

sabra chętnie Ci go oddam bo nie jest mi potrzebny
Chętnie przygarnę. Zaraz zajrzę do Ciebie czy coś bym miała na wymianę. Przy okazji bym odebrała krem (dla meżczyzn Avon). Masz go jeszcze prawda...? Bo zapobiegawczo zapłaciłam już za niego, przewidując, ze nie bede miała kiedy odebrać
sabbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 22:04   #395
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Dostałam drugą kartkę
Myślałam, że opowiadasz o takich kartkach jak w futbolu już mi ta sesja mózg zlasowała, tak wolno kojarzę, że masakra! Wczoraj pytałam wszystkich, czy idą po wpis ze statystyki, a były to akurat te osoby, które jeszcze muszą napisać zaliczeniówkę i mi o tym mówiły ze 3 razy
Cytat:
Dziewczyny ja zwariuję Moje nogi są w strasznym stanie - od depilatora powrastały mi włoski, mimo regularnych peelingów i masaży szorstką rękawicą więc postanowiłam się jakiś czas nie depilować. Kupiłam wczoraj Gillette Venus klasyczną, na której temat naczytałam się peanów na kwc, ponieważ nie było nigdzie zniżki to wydałam 30zł + 20zł za piankę dla skóry wrażliwej. I co? Tak jak jednorazówki mnie charatały, tak ta maszynka też mnie scharatała, tak że całe nogi mam we krwi i boli jak cholera A jutro chciałam iść na rower w króciutkich spodenkach Nie mówiąc już o tym że miało nie być czarnych krop a są Co mam robić
Mam podobne problemy z nogami

m^6 ja bym chętnie pojechała do Ikei wcześniej, ale mam egzamin o 17.30 jakoś się będę musiała przedrzeć przez tłumy

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 22:10   #396
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Ja potrzebuję tylko 1 rzecz Ale fajnie byłoby wziąć w sumie 3 żeby mieć 20% taniej, może ktoś jeszcze coś potrzebuje ?
Może ja coś wezmę

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
A o której się możemy spotkać? Ja się dostosuję, byle przed 16 .
Ale kiedy? Jutro? Myślałam, że możesz tylko popołudniu. Jak dla mnie może być nawet rano (bez przesady )

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
m^6 ja bym chętnie pojechała do Ikei wcześniej, ale mam egzamin o 17.30 jakoś się będę musiała przedrzeć przez tłumy
weź ochraniacze!
Stary 2011-06-29, 22:14   #397
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Ale kiedy? Jutro? Myślałam, że możesz tylko popołudniu. Jak dla mnie może być nawet rano (bez przesady )
Jestem na urlopie teraz . Myślałam, że z lalaith się umówimy . Tylko to będzie ciężkie, bo po pierwsze zmienił mi się plan, a po drugie jutro raczej nie będę dostępna na forum rano ani popołudniu .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 22:19   #398
kasiencja
Pani Buka

SdC, będziesz miała moje perfumy od Melki? może sztafetą jakoś się uda przekazać

http://www.jogawparku.pl/index.php/w-krakowie/ tak na to patrzę... nigdy nie byłam na jodze, może warto spróbować? to blisko mnie aczkolwiek 3 lipca pewnie pogody nie będzie a tydzień później mnie nie ma...

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 22:21   #399
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Ineso - może najpierw spróbuję tej fizyki przed wyjazdem

http://allegro.pl/prof-pedzle-do-mak...680167024.html tak sobie patrzę na te pędzle z zamowienia w klubie ciekawe jak z jakością... chociaż z tych to bym mogła którejś oddać pędzel do pudru, bo nie potrzebuję

edit: Onet w prognozie pogody na piątek pokazuje 13stopni i 17,7 mm deszczu
jakość adekwatna do ceny mam taki zestaw tylko mniejszy i tak: pędzel do pudru jest ok, z tego do różu nie jestem zadowolona bo strasznie gubi włoski, ten do korektora jest super, do cieni i eyelinera też ujdą, natomiast mam też taki mały kabuki, o ten http://allegro.pl/kabuki-bambo-sunsh...dzel-do-pudru-
i1582484536.html i jest super! mięciutki, sprężysty, nie "Łysieje" i jest idealny do nakładania pudru bambusowego. Dlatego teraz zamawiam ten zestaw: http://allegro.pl/bambo-kabuki-flat-...683038962.html

Malla - kliknęłam już Twój zestaw pędzli jak prosiłaś

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 22:22   #400
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
SdC, będziesz miała moje perfumy od Melki? może sztafetą jakoś się uda przekazać
Jeśli je znajdę .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-29, 22:25   #401
Melka88
Zakorzenienie

SdC, musisz patrzec do gory :P
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-29, 22:29   #402
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ja zwariuję Moje nogi są w strasznym stanie - od depilatora powrastały mi włoski, mimo regularnych peelingów i masaży szorstką rękawicą więc postanowiłam się jakiś czas nie depilować. Kupiłam wczoraj Gillette Venus klasyczną, na której temat naczytałam się peanów na kwc, ponieważ nie było nigdzie zniżki to wydałam 30zł + 20zł za piankę dla skóry wrażliwej. I co? Tak jak jednorazówki mnie charatały, tak ta maszynka też mnie scharatała, tak że całe nogi mam we krwi i boli jak cholera A jutro chciałam iść na rower w króciutkich spodenkach Nie mówiąc już o tym że miało nie być czarnych krop a są Co mam robić
A kremy do depilacji włosków? Ja używam jakiegoś najtańszego za 4 zł z tesco i nie narzekam
Stary 2011-06-30, 00:08   #403
Annabelle
Zadomowienie

Moim zdaniem absolutnie bezkonkurencyjny jest wosk. Ja mam takie włoski, że jak rano ogolę, to wieczorem mam już odrosty. Plus to, że po maszynce też się wrastają włoski. Depilator miałam i to jeden z tych lepszych. Abstrahując od moim zdaniem koszmarnego bólu, to włoski wrastały na potęgę, a sama depilacja nie była aż taka dokładna. Kremów również próbowałam, wiele z nich wywołuje na mojej skórze reakcje alergiczne, a jeden nawet (i to de facto do skóry wrażliwej) wypalił mi skórę, zrobił blizny (które na szczęście zeszły, ale chyba po miesiącu). Pasta cukrowa jest trudna w obsłudze, a depilacja nią trwa bardzo długo. Paski pociągnięte zimnym woskiem po prostu nie usuwają owłosienia. Dlatego też po wypróbowaniu wszystkich metod depilacji świata polecam wosk.
Sama kupiłam sobie woskownicę, kupuję też w hurtowni specjalne fizelinowe paski i rolki wosku. Włoski na prawdę odrastają rzadsze, delikatniejsze, skóra jest gładka po depilacji - żadnych czarnych kropek, umiejętnie wykonana nie wywołuje podrażnień. Lalaith jeżeli chcesz, możemy się kiedyś umówić, mogę ciachnąć Ci nogi woskiem po kosztach - to znaczy tylko tam za zużyty wosk, itd. Robię to na sobie od bardzo dawna, robiłam też wielu koleżankom, także satysfakcja gwarantowana A jeżeli nie, to kup sobie woskownicę, jest warta swojej ceny

Annabelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 07:11   #404
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Powiem na forum, może któraś się skusi.
Najpierw musimy polubić użytkownika Veet i po lewej stronie kliknąć zakładkę konkursową. Później musimy wpisać nick jakiejś osoby, która bierze udział w konkursie (np. nick granat) i jak najbliżej godziny 8, 15 lub 20 kliknąć "głosuj" a później spośród 5 kremów kliknąć ten, który ta osoba wybrała (granat, czyli ja, wybrałam drugi od lewej krem). I już
O tym czy się wygrało strona informuje na maila powiązanego z fb.
Jakaś masakra, w ogóle mi się zmieniała osoba jak kliknęłam granat i na Ciebie wskoczyło o 8:01 więc już chyba po ptakach Poza tym to chyba nie ten krem o który mi chodziło jest do wygrania

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Cytat:
Przepraszam, myślałam, że to SdC pytała
Zniżka jest wielokrotnego użytku, ale tylko do niedzieli i tylko z kartą. Mogłybyśmy się umówić np. jutro Bo w weekend raczej mnie nie będzie...
A wód avonowych raczej nie będzie do tygodnia co?
Wiem, upierdliwa jestem ale muszę jutro znaleźć inny prezent na dzień ojca w takim razie
Raczej nie będzie
Możemy się jutro umówić W sumie ja jeszcze postanowiłam kupić 1 pędzelek i zastanawiam się... bo widziałam że przy zakupie 2 produktów Sephory 3 najtańszy dostaje się gratis i może pędzle też się do tego wliczają Bo jeśli tak to nawet nie potrzebowałabym Twojego rabatu tylko skorzystała z promocji która jest w sklepie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Ja używam scrubu do ciała Swedish Spa z Oriflame, genialny jest Ale teraz staram się tylko depilować nogi, kiedyś mi wrastały, ale odkąd w miarę je nawilżam + peelinguję to przestały (sporadycznie się zdarzy). I zauważyłam, że przerzedziły się Może kiedyś w końcu przestaną odrastać, tak jak mojej mamie przestały.
Ja całe życie regularnie peelinguje i nawilżam nogi

Cytat:
Napisane przez sabbra Pokaż wiadomość

Chętnie przygarnę. Zaraz zajrzę do Ciebie czy coś bym miała na wymianę. Przy okazji bym odebrała krem (dla meżczyzn Avon). Masz go jeszcze prawda...? Bo zapobiegawczo zapłaciłam już za niego, przewidując, ze nie bede miała kiedy odebrać

Cytat:

http://www.jogawparku.pl/index.php/w-krakowie/ tak na to patrzę... nigdy nie byłam na jodze, może warto spróbować? to blisko mnie aczkolwiek 3 lipca pewnie pogody nie będzie a tydzień później mnie nie ma...
Ja byłam, mogę się kiedyś z Tobą przejść jak będzie ładnie

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
A kremy do depilacji włosków? Ja używam jakiegoś najtańszego za 4 zł z tesco i nie narzekam
Mi nie chwytają wszystkich włosków

Cytat:
Napisane przez Annabelle Pokaż wiadomość
Moim zdaniem absolutnie bezkonkurencyjny jest wosk. Ja mam takie włoski, że jak rano ogolę, to wieczorem mam już odrosty. Plus to, że po maszynce też się wrastają włoski. Depilator miałam i to jeden z tych lepszych. Abstrahując od moim zdaniem koszmarnego bólu, to włoski wrastały na potęgę, a sama depilacja nie była aż taka dokładna. Kremów również próbowałam, wiele z nich wywołuje na mojej skórze reakcje alergiczne, a jeden nawet (i to de facto do skóry wrażliwej) wypalił mi skórę, zrobił blizny (które na szczęście zeszły, ale chyba po miesiącu). Pasta cukrowa jest trudna w obsłudze, a depilacja nią trwa bardzo długo. Paski pociągnięte zimnym woskiem po prostu nie usuwają owłosienia. Dlatego też po wypróbowaniu wszystkich metod depilacji świata polecam wosk.
Sama kupiłam sobie woskownicę, kupuję też w hurtowni specjalne fizelinowe paski i rolki wosku. Włoski na prawdę odrastają rzadsze, delikatniejsze, skóra jest gładka po depilacji - żadnych czarnych kropek, umiejętnie wykonana nie wywołuje podrażnień. Lalaith jeżeli chcesz, możemy się kiedyś umówić, mogę ciachnąć Ci nogi woskiem po kosztach - to znaczy tylko tam za zużyty wosk, itd. Robię to na sobie od bardzo dawna, robiłam też wielu koleżankom, także satysfakcja gwarantowana A jeżeli nie, to kup sobie woskownicę, jest warta swojej ceny
Pewnie że bym chciała

A jaka długość musi być do tego?
Stary 2011-06-30, 08:22   #405
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Musisz mieć bardzo wrażliwą skórę. Ja używam najtańszej maszynki z BIC ( takiej żółtej) bo jest dla mnie najlepsza- nie podrażnia tak jak te drozsze maszynki z paskiem nawilżającym. Do tego żel do golenia dla kobiet z Isany ( swoją drogą co chwila podnoszą jego cenę). Rewelacyjny duet.
Niestety odebrałam już swoje zamówienie z tego sklepu

Wczoraj postanowiłam się w końcu za siebie wziąć. Poszukałam w internecie jakiegoś klubu fitness niedaleko mnie i co się okazało? Że na stadionie hutnika, czyli jakieś 600m ode mnie, jest całe centrum rekreacyjne z siłownią, basenem, sauną, tenisem, boiskami... od 3 lat!! Pobiegłam wczoraj na zajęcia, jestem oczarowana, kupiłam od razu karnet na 12 wejść
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 08:26   #406
kamakrk
Zadomowienie

Dzisiaj pierwsza lekcja salsy...

Stary 2011-06-30, 08:37   #407
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej nie będzie
Możemy się jutro umówić W sumie ja jeszcze postanowiłam kupić 1 pędzelek i zastanawiam się... bo widziałam że przy zakupie 2 produktów Sephory 3 najtańszy dostaje się gratis i może pędzle też się do tego wliczają Bo jeśli tak to nawet nie potrzebowałabym Twojego rabatu tylko skorzystała z promocji która jest w sklepie
Ta zniżka jeste wielokrotna to nawet jakbym coś chciała to się nie skończy
A jest jeszcze ta promocja 3 w cenie 2? Bo też o czyms tam myślałam. To jaki chcecie. Jakbyś się chciała dzisiaj umówić to napisz o której to napisałabym do SdC bo ma jej tu nie być Ja mogę nawet już Tylko najbardziej pasowałaby mi GKazimierz (albo Plaza bo tam mam zniżkę do rossmana też).
Stary 2011-06-30, 08:45   #408
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Wczoraj postanowiłam się w końcu za siebie wziąć. Poszukałam w internecie jakiegoś klubu fitness niedaleko mnie i co się okazało? Że na stadionie hutnika, czyli jakieś 600m ode mnie, jest całe centrum rekreacyjne z siłownią, basenem, sauną, tenisem, boiskami... od 3 lat!! Pobiegłam wczoraj na zajęcia, jestem oczarowana, kupiłam od razu karnet na 12 wejść

I chyba o Com Com nieraz wspominałyśmy
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 08:55   #409
201608010929
Konto usunięte

Cytat:

I chyba o Com Com nieraz wspominałyśmy
to ewidentnie brak umiejętności czytania ze zrozumieniem
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 09:09   #410
nicRu
maszyna, nie człowiek

Mistrzyni, moja koleżanka chodziła tam na zajęcia jakieś typu fitness+taniec i była przezadowolona
Stary 2011-06-30, 09:31   #411
Annabelle
Zadomowienie

Cytat:

Pewnie że bym chciała

A jaka długość musi być do tego?
Długość około pół centymetra.

Wróciłam właśnie z uczelni, oficjalnie czeka mnie kampania wrześniowa...
Egzamin z matmy zdały 3 osoby na 32. Spoko ...

Annabelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 09:34   #412
kasiencja
Pani Buka

a ja na tańcu brzucha się wczoraj poddałam stać w miejscu i kręcić umiem, ale chodzić i kręcić jednocześnie to już trudno

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
jakość adekwatna do ceny mam taki zestaw tylko mniejszy i tak: pędzel do pudru jest ok, z tego do różu nie jestem zadowolona bo strasznie gubi włoski, ten do korektora jest super, do cieni i eyelinera też ujdą, natomiast mam też taki mały kabuki, o ten http://allegro.pl/kabuki-bambo-sunsh...dzel-do-pudru-
i1582484536.html i jest super! mięciutki, sprężysty, nie "Łysieje" i jest idealny do nakładania pudru bambusowego. Dlatego teraz zamawiam ten zestaw: http://allegro.pl/bambo-kabuki-flat-...683038962.html
dzięki, z tym że ja nie potrzebuję pędzla do pudru itd, bo mam z ELFa, bardziej myślałam o kilku małych pędzelkach, przemyślę o jeszcze - mam czas

Cytat:
Ja byłam, mogę się kiedyś z Tobą przejść jak będzie ładnie
ok

u Was też taka dziwna pogoda? ciemno, szaro, ponuro, i przed chwilą lało a ja muszę wyjść

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 09:46   #413
kamakrk
Zadomowienie

Muszę się wygadać, bo mi cycki opadły...

Doszłam do wniosku, że czas usunąć znaczniki ze zdjęć i usunąć zdjęcia z B. i zmienić status na "wolna"... No i co? Dostałam zaraz wiadomość na gg, że już przygotowane wszystko na wieczór... Poczułam się co najmniej dziwnie... Sam mnie zostawił a teraz mi wyrzuty robi. I mam wrażenie, że chce we mnie wzbudzić poczucie winy... A sam jedzie z jakąś laską, niby to koleżanką siostry i innymi nad morze.

Jest mi ktoś w stanie to wytłumaczyć?

Stary 2011-06-30, 09:58   #414
cholernarejestracja
Copyraptor

Kasiencja trudno, trudno. Ale ja wciąż uważam, że Kasia za szybko z materiałem leci

Ja właśnie siedzę w bibliotece i zamierzam napisać w 2h pracę, którą ludzie piszą po 2-3 dni. Brawa dla mnie.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 10:05   #415
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamakrk Pokaż wiadomość
1. Muszę się wygadać, bo mi cycki opadły...

2. Jest mi ktoś w stanie to wytłumaczyć?
1. szkoda cycków
2. dla mnie to jest typowy męski przejaw potrzeby "posiadania" kobiety mówiąc prosto- zachowanie psa ogrodnika.
Skoro Cię zostawił to niech się od Ciebie odwali to raz, a dwa skoro wyjeżdża z jakimiś pannami nad morze to tym bardziej niech się odwali.

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Kasiencja trudno, trudno. Ale ja wciąż uważam, że Kasia za szybko z materiałem leci

Ja właśnie siedzę w bibliotece i zamierzam napisać w 2h pracę, którą ludzie piszą po 2-3 dni. Brawa dla mnie.

ja tam w Ciebie wierze
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 10:08   #416
kamakrk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
1. szkoda cycków
2. dla mnie to jest typowy męski przejaw potrzeby "posiadania" kobiety mówiąc prosto- zachowanie psa ogrodnika.
Skoro Cię zostawił to niech się od Ciebie odwali to raz, a dwa skoro wyjeżdża z jakimiś pannami nad morze to tym bardziej niech się odwali.
Dzięki Dżi-dżi.

Cholerka Ty jesteś zdolna bestia to dasz radę z zamkniętymi oczami

Stary 2011-06-30, 10:16   #417
cholernarejestracja
Copyraptor

A dziękuję, dziękuję

Kama - sam fakt, że wciąż Cię takie szczeniackie zagrywki ruszają o czymś świadczy. Musisz się z niego wyleczyć. Zerwij kontakt.
Stary 2011-06-30, 10:18   #418
kamakrk
Zadomowienie

Może i tak. Ale chodzi o fakt, że od razu napisał. Tak to się nie odzywa... A kontakt musi jeszcze chwilę zostać, bo ma u mnie rower...

Stary 2011-06-30, 10:21   #419
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Może i tak. Ale chodzi o fakt, że od razu napisał. Tak to się nie odzywa... A kontakt musi jeszcze chwilę zostać, bo ma u mnie rower...
No bo chce Ci wjechać na psychikę. I, jak widać, udaje mu się. Był z Tobą bardzo długo - wie jak gryźć tak, żeby bolało.

Postaw ultimatum - bierzesz rower w ciągu tygodnia albo leci na gumtree do działu "oddam".
Stary 2011-06-30, 10:21   #420
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
1. a ja ostatnio mam jakies załamki i zastanawiam się czy 2 magisterki i jedne studia 5-letnie w 2 lata to dobry pomysł
Póki dajesz radę i nie zmieniłaś się w kłębek nerwów, jest dobrze
Cytat:
Co takiego super jest w tych kremach?
Dopiero co Trust w długaśnym poście opisywała ich fenomen
Cytat:
Malla, oświeć mój sklerotyczny umysł: czy to co teraz na BU jest pudrem bambusowym z owsem i jedwabiem to nowość czy to to co w skócie nazywałyśmy bambusem z owsem (bo takowego nie ma)?
Nie wiem, czy tamten miał jedwab, ale bambus i owies są te same.
Cytat:
No dobra... ja Cię kocham

Cytat:
Też mi tak włoski wrastały. Ale teraz peeling kawowy przed każdym goleniem, pianka z Isany i ta pomarańczowa maszynka gilette (czy tam jak to się pisze) i w życiu nie miałam takich gładkich nóg... Mmm są...
Przed każdym goleniem? Golę się cała codziennie, chyba bym zwariowała z peelingowaniem o 7 rano...
Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Myślałam, że opowiadasz o takich kartkach jak w futbolu już mi ta sesja mózg zlasowała, tak wolno kojarzę, że masakra!
Też pomyślałam o takich kartkach
I mam podobny problem
Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
Malla - kliknęłam już Twój zestaw pędzli jak prosiłaś
Dziękuję Wymagają przelewu teraz czy dopiero całość?
Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Ty się musisz brać za siebie?

Com Com mój eks uczył się tam pływać.
Cytat:
Dostałam zaraz wiadomość na gg, że już przygotowane wszystko na wieczór...
Na jaki wieczór?

Zwalanie winy i tłumienie wyrzutów sumienia to częsta sprawa u strony porzucającej, zwłaszcza jak startuje do kogoś nowego.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-06-30 o 10:23
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości