|
|
#2521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
|
|
|
#2522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Lucka dokladnie tak jak napisala Zverka powiedzial, ze nie kocha, ze mu nie zalezy wiec juz nie ma nad czym myslec. Moge sie tu wypowiedziec z wlasnej perspektywy, ze bedziesz sie tylko meczyc w czasie tej 'przerwy' . Bedziesz zameczac sie domysleniami, niepewnosc bedzie Cie dobijac, uwierz. Skoro chcial sie rozstac, uszanuj to. Z czasem bedzie lepiej.
Musialam Wam napisac, zdalam mature ale jestem szczesliwa
|
#2524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wakacji udanych życzę i dostania się na wymarzone studia <o ile chcesz tego>
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chce chce ale za rok, robie sobie rok przerwy bo teraz chce troche popracowac i zarobic pieniazkow
|
|
#2526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Było super. I teraz chcę tam na stałe pojechać Czas zmian mnie dopadł:P
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pracowalas tam? eee ale na stale jakos nie chcialabym tam wyjechac nie to co nasza Polska, tylu fajnych chlopakow co u nas tam na pewno nie ma
|
|
#2528 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny!
Cytat:
![]() Cytat:
. Ja raczej będę reagowała alergiczno-agresywno-kategorycznie![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ehhh az mi się trochę smutno zrobiło, że dla mnie to już koniec...ale cóż, czeka mnie już inne,nowe i wcale nie gorsze życie. Nie warto oglądać się wstecz.
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Blueone dziekuje
bo gdzies chyba przeoczylam ta informacje, ze sie obronilas pewnie, ze tak , im dluzej tu siedze tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze po czyms co sie skonczylo czeka nas cos lepszego
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie- gratuluję Wam obron i zdanych matur
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- Siala dobrze ze zerwalas kontakt i wszystko usunelas, to w jakims sensie pomaga. Madrze piszesz, ze musisz zaczac zyc dla siebie, to prawda. Ja tez zaczynam zyc dla siebie i tylko dla siebie Zamierzam robic rzeczy, spelniac swoje pasje na ktore nie mialam czasu bedac w zwiazku (w sumie nadal w nim tkwie)
|
#2532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kompletnie nie moge spac, poszlam o 1 do lozka i do teraz lezalam i myslalam, i w koncu wlaczylam kompa i siedze tu tak bezsensownie, podczas kiedy on spokojnie spi i niczym sie nie przejmuje. jest mi tak strasznie zle ze az ciezko to opisac slowami ![]() ![]()
|
|
|
#2533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluje zdanej matury teraz mozna sprawdzić to on line?
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Raczkowanie
|
Tzn wiem czemu... Otóż w sobote koleżanka mojego ex wychodzi za mąż i tak sobie myśle, czy on na to wesele nie pójdzie z jakąś inną... |
|
|
|
#2535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jesteście już razem więc może iść z kim chce. Wiem, że to boli ale weź się w garść ! ![]() Weź się za siebie, żyj dla siebie a nie kimś, kto ma na Ciebie wyje bane. To jest moje nowe motto ![]() Ja dzisiaj nie spałam całą noc, tak mnie brzuch bolał, dobrze że dzisiaj mam usg więc się dowiem co i jak. 3 miesiące ciąży za mną, wymioty minęły, niedługo powiększający się z dnia na dzień brzuch, obolałe nogi, rozstępy mmmmm I like ![]()
|
|
|
|
|
#2536 |
|
Wtajemniczenie
|
masakra po prostu, ja cala noc nie spalam bo myśli mi po prostu nie pozwalają, już robiłam wszystko, czytałam książkę, oglądałam plotkare i na niczym sie nie umiem skupić.
Najbardziej na świecie bym chciała żeby przyjechał, przytulił mnie i powiedział że wszystko będzie dobrze a on jest taki strasznie niemiły dla mnie już od dawna
|
|
#2537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tego nie zrobi :| Powiedział, że Cię nie kocha, przynajmniej był szczery a nie dawał Ci tandetne, wymuszone nadzieje. I nie zastanawiaj się co by było gdyby przyjechał etc... Myślisz, że po dwóch tygodniach zmieni nagle decyzję ? Nie jesteś zabawką aby się bawił Tobą i Twoimi uczuciami. Nikt tak nie powinien robić. |
|
|
|
|
#2538 |
|
Raczkowanie
|
howdoi wiem, że nie jesteśmy razem, ale od naszego rozstania minęło półtora tygodnia... Masakra wczoraj miałam taki super dzień a dzisiaj to już lepiej nic nie mówie...
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, doskonale Cię rozumiem. Też to przechodziłam, bywało ciężko lecz sobie radzę po tak długim czasie. Będzie Ci ciężko, to dopiero początki, nie każdy jest tak silny, że radzi sobie z tym po miesiącu. Ale uwierz, tego kwiatu jest pół światu, spotkasz kiedyś kogoś wartościowego, kto pokocha Cię taką jaką jesteś, będzie skradał Ci buziaki, przytulał w każdej chwili ![]() Aaaa i gratuluję zdanych matur iiii obrony prac !
Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-06-30 o 09:32 |
|
|
|
|
#2540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najbardziej mnie martwi co z wakacjami, co ja bede robic. przeciez perspektywa spedzenia w domu 3 miesiecy to jest jakis koszmar, kompletnie nie wiem co ze soba zrobic, podczas gdy on ma milion planow na to lato i w ogole sie mna nie przejmuje kompletnie nie liczy sie z moimi uczuciami,mam wrazenie ze szuka czegos co móglby mi jeszcze powiedziec zeby jeszcze bardziej zabolalo
|
|
|
#2541 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest wiele opcji, ja też spędzę wakacje bez niego. Jeszcze jestem w gorszej sytuacji bo jestem w ciąży, więc muszę na siebie uważać ![]() A wykorzystuję każdy dzień, biegam, czytam, przeglądam ciuszki i te sprawy. Chodzę na spacery dotlenić organizm, staram się przebywać między ludźmi. Jadę na miesiąc do Francji i też zastanawiam się czy wytrzymam tam aż tyle... Lecz trzeba być dobrej myśli. Te wakacje mogą przerodzić się dla Ciebie w coś fajnego, niezapomnianego a może akurat spotkasz kogoś interesującego
|
|
|
|
|
#2542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie znam twojej historii, musi ci być potwornie cięzko ![]() zrobiłam straszną głupotę, o tej 4 w nocy wysłałam mu mega długą wiadomość na gg, po prostu nie mogłam się powstrzymać, już łapię się każdej okazji. A najgorsze jest to, że ja naprawdę wiem że on nie jest mnie wart kompletnie, a ja o niego jeszcze zabiegam. Nie opowiadałam wam długiej tasiemcowej historii, ale on był dla mnie naprawdę okropny, a ja mimo to nie chce byc sama
|
|
|
#2543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz co jest najgorsze ? To, że jeszcze nie dawno mówił czułe słówka a teraz mnie nienawidzi, poniża na każdym kroku, ubliża, wyzywa. To mnie najbardziej boli. Nie odzywa się już do mnie z 3-4 dzień... Nie interesuje go już dziecko. Stwierdził, że będzie nieszczęśliwy i lepiej jak sama wychowam to dziecko. To tak w skrócie. ![]() Boli, lecz żyję dalej. Boli ta myśl, że wyzbył się uczuć do własnego dziecka. No ale cóż, podjął taką a nie inną decyzję, zaakceptowałam ją. Nie pisz do niego. Wiem, że to trudne, ale bądź konsekwentna. I zobaczysz na niektóre sprawy będzie Ci łatwiej spoglądać i je oceniać. |
|
|
|
|
#2544 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny,paranoja...sni lo mi sie ze zagadal do mnie na fecebooku "co tam u ciebie,i czy mi zalezy jeszcze"
haha
|
|
|
|
#2545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem taka słaba, byle kryzys, byle rozstanie i nie potrafie pozbierać się do kupy, tak cholernie bym chciała żeby mnie przytulił do siebie
|
|
|
#2546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lepiej aby tego nie robił, jak Cię nie kocha i nie chce być z Tobą. Na prawdę szkoda się łudzić. <przytul>
|
|
|
|
|
#2548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie potrafie sobie wyobrazić że mam zerwać kontakt z jego rodziną, wszystkich ich strasznie lubię i szanuję, i tak cholernie zazdroszcze jego kolegom, że mogą go spotykać, mogą się z nim widywać, i zawsze będą mogli
|
|
|
#2549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

Znajdziesz sobie nowego

ale jestem szczesliwa 

. Ja raczej będę reagowała alergiczno-agresywno-kategorycznie