|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
Cześć Psychole
![]() Wczoraj miałam wzorowy, idealny dzień jeśli chodzi o dietę, i w ogóle był to szczęśliwy dzień ![]() TŻ dał mi piękną koszulkę nike ![]() ![]() później było boskie wiadomoco ![]() i znowu ![]() Później natomiast poszłam z siostrą na rolki i tam zaczęły nas spotykać dziwne rzeczy. ja poszłam bez stanika, makijażu/kremu/bazy na twarzy, z rozmazanym tuszem, w jakiejś starej oversizowej różowej bluzce (eee, kto nas zobaczy o tej porze? niee, nikt przecież, niemożliwe w ogóle ![]() A tam tak - najpierw zgraja nastoletnich przystojniaków (słodka bananowa młodzież ![]() ![]() generalnie było to straszne, traumatyczne przeżycie, chciałabym dziś pójść znowu na rolki, ale nie wiem czy się odważę ![]() Później nagle zaczęli tą drogą przejeżdżać starzy kumple z gimnazjum (oooOoo anka jak Ty się zmieniłaś! bla bla bla) (zauważyłam tendencję do zamiłowania marką audi wśród roczników 87/88/89. na 5 samochodów ze znajomymi w środku 4 to były audi, jeden to był mega wieśniak tuning golf :|) mniejsza z tym, najfajniejsze w tym wszystkim było to, że znalazłam motyla i jest teraz moim przyjacielem, przyniosłam go do domu i siedzi sobie na klawiaturze, na parapecie ![]() ![]() ![]() ![]() Psyhe, gratuluję zdanej matury, ale powiedz mi dziecko, w końcu zerwałaś z D. czy nie. a R sobie odpuść, nie marudź już! Cindy, Ty też nie marudź. co z Twoim Londynem?Matką się nie przejmuj. moja ma to samo. zawsze mnie krytykowała, teraz nasze kontakty ograniczają się do jakiegoś niezbędnego minimum. to smutne, krępuję się jej, kompletnie o niczym jej nie mówię. nasze kontakty są strasznie zimne, oschłe. Mam nadzieję, że nie doprowadzę do takiej sytuacji w kontaktach z moimi dziećmi.
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-06-30 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1982 |
Zadomowienie
|
oddałam TŻtowi pierścionek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 |
Zakorzenienie
|
#1984 |
Zadomowienie
|
![]() |
#1985 |
Zadomowienie
|
bo mnie wkurzył....
![]() Nie wiem jestem jakaś dziwna... Pisałam Wam że go przepraszałam że jestem rozdrażniona, prawda? No i napisałam tam jeszcze że po części to chyba temu że nie mamy czasu dla siebie ostatnio. I pytam Was czy takie stwierdzenie znaczy chcę iść się bzykać?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem co Ci odpisać.
Od początku Twoich opisów, dla mnie ta wasza relacja jest dziwna, niejasna i niedojrzała. Przepraszam, że tak piszę, ale z mojej perspektywy tak to wygląda. Po jego świetnej metamorfozie - widzę,że spełnia jakieś tam minimum jeśli chodzi o bycie mężem i ojcem. Dużo pracuje, z Wami spędza mało czasu bo praca mu na to nie pozwala. Wybiera inne formy relaksu, kiedy macie okazje na to, by nacieszyć się sobą - tak jak piszesz - jesteście na grillu/on ogląda mecz/ kopie piłkę Myślę że pomysł z kartką był trochę nieprzemyślany.A on już jakoś zareagował?
#1987 |
Zadomowienie
|
Czyli standard nigdy nie mają na nic siły i czasu ale na sex to zawsze , NIC im nie przeszkodzi ...
mi sie wydaje że on nie dojrzał do dorosłego związku. dziś sie ważyłam 55,5 kg ![]()
![]() |
#1988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak zareagował... Jeszcze bardziej niedojrzale niż ja. Napisał: "Lepiej zastanów się co robisz bo ja tego już nie znoszę". Zawsze sypał tekstami w tym stylu bo wiedział że boje się że odejdzie i wtedy za nim biegałam. Brakuje mi go po prostu ![]() ![]() ![]() dobra uciekam z małymi na chwilę na dwór.... Ale napiszcie co myślicie bo mi jakoś wtedy tak łatwiej spojrzeć na wszystko inaczej.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Okazuje się, że sytuacja się powtarza, nie mozecie się dogadać On jest pewny, ze Ty czujesz się zagrożona przez taki głupi tekst. to głupie ![]() Głupia sprawa, ostatnio w poczekalni u lekarza miałam w ręku cosmpolitan, trafiłam na artykuł pt." efekt gumki" kiedy facet odsuwa się od Ciebie, zrób dodatkowy krok w tył (nie reaguj na jego fochy i manipulacje) wtedy ta gumka naciągnie się i facet wróci do Ciebie (Psyhe, dotyczy to też Twojego sfochowanego D.) ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- no i jeszcze jedno - to trochę brak konsekwencji, dając wam niby ostatnią szansę, a tak na prawdę, w obliczu kłótni (w efekcie której oddajesz pierścionek ;/) co się zmienia? jutro znowu będzie dla Ciebie misiem i kochanym wariatem błędne koło i powrót do naszych moralizatorskich gadek sprzed 2 /3 tygodni.
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
Noo dobra, jestem przed cholernie trudnym egzaminem i moge być niesympatyczna, ale:
MalaPikanteria po pierwsze i tak nie odejdziesz ![]() Po drugie- co z tego, że spędzacie każdy weekend u sąsiadów? Sama nie możesz wyjść z inicjatywą zmiany tego? Rozumiem, chcesz żeby po tej sytuacji się starał- ale rozstanie to nie jest sprawa jednej strony, jeśli się sypie to wina obojga. Szczerze mówiac mam wrażenie że czekasz aż on będzie cały czas wspaniały, ach i och. Niestety, będzie zmęczony, padnięty, nie będzie miał czasu, Ty tak samo. Seks? Mężczyźni traktują to trochę inaczej, mimo wszystko ![]() Nie lubię tego, że za wszystko tu obwinia się facetów. Skoro uważasz, że nie rozmawiacie, to on nie zna Twoich problemów. Nie, faceci się nie domyślają, jeśli siedzisz cicho myślą że wszystko ok ;] Więc w sytuacji, kiedy nie ma między Wami komunikacji i Ty nagle zostawiasz pierścionek- nie dziwię się jego reakcji. Rozumiem, że chcesz, żeby on wykazał jak najwięcej dobrej chęci, no ale na litość- to jest związek, musicie ze sobą dużo rozmawiać i mieć chęć jakiegokolwiek kompromisu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Zakorzenienie
|
też myślę, że to wina obojga, też jestem pewna tego, że nie odejdziesz i jeśli nie zaczniecie rozmawiać i słuchać siebie nawzajem, wyłapywać potrzeb - nie dojdziecie do porozumienia i ciągle będziecie się przepychać i straszyć nawzajem, że któreś z Was odejdzie
![]()
#1992 |
Zadomowienie
|
jak czytam te diety oczyszczające to aż sie boje
![]() Nie dam rady :/ lubie jesć, i co ja zrobie, a jak myśle o odchudzaniu to odrazu czuje głód ![]() siedze i pije kawe 3w1( choć wiem że nie powinnam) i jestem głodna masakra jakaś.
![]() |
#1993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do D. to wczoraj gadaliśmy przez telefon i był średnio miły, średnio się dogadywaliśmy itp. No, ale jak już się to jakoś rozkręciło to zapytałam czy tęskni, na co on nic nie odpowiedział... Więc powiedziałam, że to dalej nie ma sensu. Później zadzwonił, ale powiedziałam żeby dzisiaj to zrobił bo muszę trochę ochłonąć. No i zobaczymy czy oddzwoni. Za młoda jestem na takie problemy w związku zwłaszcza w początkowej fazie. Ja za nim latać nie będę i płakać na pewno też nie. Jak się rozstaniemy to jego strata ![]() Co do R., aniabania, pewnie masz rację... ![]() A ja chyba po prostu boję się, że jak się z tym czy z tamtym rozstanę to już nigdy nie będę miała faceta ![]() Po części to też moja wina, bo po tym ex'ie wiecie którym, każdego mojego następnego faceta podejrzewam o zdrady, że spotykają się z kimś innym, że są ze mną tylko dla seksu i oni tego też nie wytrzymują. ![]() Muszę nabrać chyba do tego wszystkiego zdrowego dystansu bo inaczej każdy jeden mój związek będzie się szybko kończył. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1996 | ||
Zadomowienie
|
Laski ja wiem że to jest wina obojga. Zawsze tak jest. A z tymi weekendami to tu gdzie mieszkamy nie ma innej formy rozrywki... Chciałabym spędzić czas tylko z nim, móc pogadać, przytulić się ale on stwierdził że to go nudzi
![]() Cytat:
On się pierwszy nie odezwie. ![]() co do diety ok. Nie jem słodyczy już 2 dni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odkąd zaczęłam jeść większe śniadania, problem trochę się poprawił,ale niestety nadal istnieje. żeby go wyeliminować wynajduję sobie na wieczór dużo zajęć, żeby nie myśleć o jedzeniu.
![]() |
#1998 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wieczorami nie jem, jem ok 16 duzy obiad po powrocie z pracy .. a wieczorami to bardzo żaaaaadko. musze wyciagnac skakane i troche poskakać.
![]() ![]() |
![]() |
#1999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będziesz miała,i to fantastycznego, kochanego i wymarzonego ![]() przeczekajcie swoje fochy razem z D. i zobaczy się co dalej ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2001 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja od wszystkiego robię się wredną jędzą i tyle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Zakorzenienie
|
A D. jak się nie odezwie dzisiaj to poczekam kilka dni...
![]() |
#2003 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit: dobra idę gotować dzieciaczkom obiad. Może to tylko napad przed@ depresji? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-06-30 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2004 | |||
Zakorzenienie
|
My we wrześniu jedziemy w góry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gratulujemy ![]() A co do D. ... i tak psyche z tego nic nie będzie. Początek,a zobacz jak on się zachowuje? Tylko się szarpiecie. Zamiast kolejnego faceta poszukaj przyjaciółki, nabierzesz dystansu ![]() ![]() MałaPikanteria, obydwoje jesteście winni. Dziwisz się,że na seks ma czas i ochotę skoro sama od początku jak tylko wrócisz machnełaś przy nim tyłkiem? Mówiłam Ci,że tak będzie. Poczuł,że z powrotem będzie miał gorące łóżko i obiady to wrócił,a jak chcesz porozmawiać to już czasu i sił brak. Obydwoje musicie przewartościować swój związek. Zrobić coś z Waszym życiem. Chcesz przez najbliższe 5 lat żyć tak jak teraz? Tż cały dzień w pracy,a Ty w domu z dziećmi,bez pracy i znajomych? Dobra nadrobiłam Was to idę się zważyć,a potem wsunąć owsiankę na śniadanie :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Zakorzenienie
|
O kurde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- monia, mam przyjaciółkę, ale ma jeszcze gorszy charakter ode mnie (jeżeli chodzi o podejście do facetów) ![]() Jakoś po niedzieli jak dostanę kasę to sobie kupię piłkę do ćwiczeń ![]() A co do koloru włosów, bardzo podobają mi się zimne brązy, ale ja się ciężko opalam, a dla mnie jak brąz to tylko do opalonego ciałka ![]() A taki brąz???
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-06-30 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chcę! i dlatego mieliśmy się wyprowadzic, ja znalazłabym pracę, on swoją miał zmienić na taką gdzie będzie pracował mniej godzin. Ale mu dobrze u mojej mamy bo jak nie ma to na opłaty nie weźmie (właśnie ostatnio nie wzięła pierwszy raz), opał kupi, w niedzielę obiad zrobi (zawsze jemy z nią, a nigdy nie chce żebym coś dokupiła), dla małej jogurty/słodycze czasami też kupi.... Dobra kończę bo czuję że zaczynają mnie ponosić emocje ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- mi się ten pierwszy podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
Właśnie mnie też, ale nie wiem czy mi będzie pasować
![]()
![]() |
#2008 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten 1 brąz ładny. Cytat:
Chyba bym faceta gołymi rękoma udusiła jakby chciał żerować na mojej mamie ![]() Zważyłam się i nie ma katastrofy biorąc po uwagę moja ostatnia dietę,a raczej jej brak ![]() wzrost: 175cm. waga: 61kg.,mam @ więc liczę że coś spadnie :P biodra: 94cm. talia: 67cm. biust: 68/94cm. udo 50.5cm. łydka: 35.5cm. W sumie od miesiąca wymiary bez zmian. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślisz, że ten pierwszy będzie mi pasował? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.