![]() |
#4801 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() a ja kasy ni mam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jakoś przeżyjeu Twój zgrabny tyłeczek ![]() Cytat:
![]() http://www.cattlekate.com/public/sto...ian_skirts.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-30 o 08:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba muszę poszukać Chloe... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Drobinkowe mam, ale może nie zaszkodzi jeszcze jeden skoro taki fajny ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
BAN stały
|
Cytat:
No i może jeszcze warto obadać rozświetlacz w sztyfcie Topshopu. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
BAN stały
|
Wcięło mi posta na dzień dobry!
![]() A więc WITAM! Po dlugim okresie nieobecności na forum barowym.. nawet nie pamietam kiedy ostatnio z wami pisałam i o czym., widzę nowe osoby... Moja dziecina ma prawie 11 miesięcy już, czas leci.. chyba na jesień pisałam.. chyba... zdąrzyłam w tym czasie mieszkac to tu to tam, dużo przejść... dostac po tyłku... aż wreszcie wyrobić sobie uznanie i być w zgodzie z wlasnym ja.. a nie była to latwa droga.. co więcej.. nie wiem czy pisałam ale obronilam w grudniu mgr i nic po nim nie mam.. tak beznadzieja ale nic! Nos mi ześwirował po ciąży i perfumy które kochałam poszły w inne ręce... a odnosnie perfum, ma któraś/yś na zbyciu addicta i hypnotic p.? I by się podzielił kropelką? Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2011-06-30 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | ||
Zakorzenienie
|
O właśnie- ja piję mleko skondens b. słodkie i łamię biel kawą
Cytat:
![]() Cytat:
Musimy się zobaczyć ![]() Jakoś się nie zastanawiałam, czy jest znany, czy nie- na razie mi nie przeszkadza- przez lata pachnialam bardzo oryginalnie
![]() |
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4807 |
never say no to panda
|
no samiuśko
wchodzę na allegro, patrzę, a tu już kliknięte, zupełnie nie wiem, jak to się stało ![]() bry ![]() i od razu się muszę pożalić, a przy okazji poradzić dzień w dzień, z wyłączeniem weekendów i świąt, od ponad 2 tygodni od godz. 6-7 rano zaczyna się napierniczanie pod oknem hiciorów radiowych (Radio Zet i Złote Przeboje) na 99% to robole, które na dachu zakładają rynny ok. południa radyjo wyłączają i zaczynają nakufiać ciężkim sprzętem (wiertary, szlifiery, piły etc etc) - akurat do tego nic nie mam, bo robotę odwalić muszą, ale czy do kufy nędzy mogę coś zrobić w sprawie tego radyja, które mnie budzi i potem zasnąć ponownie nie idzie? chodzę spać ok. 2 w nocy, a pobudka jest przymusowa ok. 6 i już naprawdę zaczynam nie wyrabiać psychicznie, dosypiam w ciągu dnia, co mi rozwala wcześniejsze chodzenie spać i tak w kółko chciałam wezwać policyję / straż miejską, ale sęk w tym, że tu, gdzie mieszkam, nie jestem zameldowana, choć powinnam i męczy mnie, że przy okazji mogą robić problemy o obowiązek przynajmniej tymczasowego meldunku nosz kufa, w kropce jestem, a mi psychika zaczyna klękać ![]()
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
pytanie do ciastlowiczek: reflektowałaby która na taką bluzkę?
Capłam przez one cudne rękawy, ale potem stwierdziłam, że brąz to nie mój kolor i ani razu nie założyłam ![]() rozm.L, ale elastyczny, połyskujący welur
#4809 |
BAN stały
|
No nic idę z dzieckiem na spacer... potem zajrzę..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() CBR ![]()
#4811 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak prawdę mówiąc to u mnie też bardziej mleko z kawą niż kawa z mlekiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
I ja niestety nie pachnę oryginalnie, lubię jak inni pachną oryginalnie, ja muszę mieć "niekonfliktowe" zapachy bom migrenowiec. Cytat:
![]() A z Panami radzę..... porozmawiać. Ja ostatnio trafilam na takich co zrozumieli że mi łep pęka, a teraz z daleka się uśmiechają i mówią dzień dobry. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
Cytat:
a teraz musiałabym wychynąć z okna i drzeć ryja do góry, bo cały praktycznie czas siedzą na dachu :/
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ja mam taki sekret- Halston 2009. Jeszcze go publicznie nie nosiłam. A co nosisz? Ludzieeeee!!!!!!!! Kliknęłam Chloe Intense!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zakorzenienie
|
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Cię pamiętam z nicka i kojarzę chyba z "ciążą" ![]() spadam i ja - miłego deszczowego ![]() Ju - gratuluję i zazdroszczę baaaardzo ![]() heh i kurdeu pogrzało mię - nie umiałam w cieple używać - było nie było rześkiej Stelli Nude - tak strasznie przyzwyczaiłąm sie do tgeo ze pachniałąm nią zimą - ze kojarzy mi sie z kurtką zimową automatycznie - no i nie umiem się przełamać - co deszcz to próbuje i nic - i nawet lepiej w zimie pachniałą teraz gorzej ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-30 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |||
grozi wypollizowaniem
|
ół je! ![]() ![]() Cytat:
ale wiesz..teraz sie wszystko zmieniło ![]() i za zostawienie dida odbierajo prawa rodzicielskie ![]() za pozostawienie dida do lat 15 swojemu losowi mozna isc do paki nawet Cytat:
![]() Cytat:
helo! witaj znów ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-30 o 10:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
Pochwalę się- śmigam w super szpilach z ćwiekami jak mały Kazio- niedługo test na spacerze z psami
![]()
#4820 |
Nindżopesz
|
Cześć Zuzuniu
![]() Tym razem ja miałam sen o remoncie... Otóż, co w śnie nie było ukazane, kupiliśmy chatę wielką jak stodoła, wyremontowaliśmy sami a do resztek najęliśmy fachowców. I akcja zaczyna się kiedy budzi mnie męski głos "jakaś idiotka to remontowała". Wyskoczyłam wściekła i nieumalowana z łoża i poszłam się kłócić, że sam jest debilem i ma wypjerdalać. Więc fachoffcy wyszli, przyszedł inny - muody, czarnowłosy, przystojny ![]() Kibel miał remontować. Poszłam z didem na spacer, wróciłam a tam łaźnia zainstalowana na jakby wieży widokowo-obserwacyjnej (naprawdę duża to chata była), pod wieżą kolejka a przystojniak z kolegami pobierają opłaty za skorzystanie, jeszcze rozłożyli stragan z papierem toaletowym, mydłem i t-shirtami, słuchają Zetki z mojego radyjka i tańcują z czekającymi klientkami. Poszłam ich opjerdolić a przystojniak tylko błysnął zębami i zaczął mnie namawiać do zakupu mojej (!) łososiowej srajtaśmy. No i mnie zbajerował i poszliśmy razem na wieżę (znaczy do wc) gdzie liczyłam na wspólną kąpiel w jacuzzi ale okazało się, że póki co zdążyli zainstalować tylko sedes i ogromne okna na cztery strony świata. Z wrażenia dostałam nagłego napadu lęku wysokości i się obudziłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o boze, popłakałam sie ![]()
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Red, cóż za sen!
![]() No, mission impossible, czyli wybór ciuchów na cp zakończona ![]() W tym roku straszę w tradycyjnych upiorno-gockich klimatach ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-30 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
never say no to panda
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-30 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suk.: sukienka cz b 001.jpg sukienka cz b 003.jpg
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
Ju ślicznie Ci w tej sukience
![]()
#4827 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witaj, witaj! ![]() ![]() Pamiętne Feuerversicherung ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie no wczonsający sen ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetnie Ci w takim fasonie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję , Maju- nie jest jakaś SPECJALNA, ale bardzo mi pasuje
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.