|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Ja też nie
Dla siebie mam z wczoraj jeszcze kawałek roladki ze szpinaku Edytowane przez charal Czas edycji: 2011-06-30 o 13:53 |
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję pięknie
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nic nie robie ... zła jestem
znowui się pokóciłam z TŻ-tem ... ja nie wiem jak to jest, że jak ja go o coś proszę to są wielkie żale i pretensje "jak ja moge go prosić", a jak ojciec go prosi żeby mu pomógł coś zrobić to leci i nawet słówkiem nie piśnie (tylko mi się potem żali) ... jak on pracuje to nie mam się jak ruszyć z tej zabitej dechami wsi to jeszcze jak poproszę, żeby mnie zawiózł do Warszawy to jest wieeelki problem
|
#1024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Iduś mam ten sam problem. Kilka razy zdarzyło się tak że byłam umówiona z tż że odbierze mnie ze szkoły i pojedziemy gdzieś. Godzinę przed przyjazdem pisał esa że jedzie z mamą na zakupy bo go poprosiła. I nieważne było to że my byliśmy umówieni już tydz wcześniej
|
|
|
#1025 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki, ale u mnie burza i tak strasznie leje
ja przelotem w domu, wróciłam z pogrzebu i jak lunęło....właśnie sie zbieram znowu do pracy. Jeszcze jutro....ufffCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja też lubię Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a autobusy kursują? Dziewczyny proszę o poradę bo jakże by inaczej ....Oczywiście kuchnia.... Blat ciemna Arabeska, kafle na ścianę ciemny grafit polerowany, płyta gazowa czarne szkło i problem ze zlewem - czy czarny granitowy czy stalowy? Lepiej zeby znikł czy się wyróżniał? Podłoga jasno szara a meble białe pomóżcie bo ja już wyczerpałam swoją wyobraźnię.... płyta i zlew ulokowane są niedaleko siebie.---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Roxi, dziecinko sto lat i zdrówka!!!!
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh h kłótnie przez kochanego tatusia już przerabiałam nie raz , wszyscy tacy sami są dobrze że mam samochód to jakąś niezależnośc mam
|
|
#1027 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A mebelki macie z jakiej firmy? Za jakiś czas też bym chciała kuchnie zmienić i właśnie białą chcę...
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
roxi: najlepszego dzisiaj rozpoczynam walkę z rejestracją, zobaczy się
|
#1029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
![]() padam w ogole nie mam czasu odpocząć na tych wakacjach jeszcze:/ pierwszy raz dzisiaj na kupiłam dzisiaj w lumpku dwie marynarki - czarną z H&M i granatową strasznie się z nich ciesze, z e marynarki to obecnie moje ulubione odzienie wierzchnie i nie bede musiała dużo kasy wydać za każdą zapłaciłam 8zł;]idę Was chociaż nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
pochwal się terminem jak bedziesz znała
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2011-06-30 o 16:18 |
||
|
|
|
#1030 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a ja wróciłam niedawno z mini zakupów i spotkania z koleżanką, zakupiłam 3 lakiery po 2zł każdy (szary, niebieski jasny, i pomarańczowy) i różowe sandałki na paskach za 14,90zł (kosztowały 34,90 ale dostałam zniżkę 20zł bo miałam niedawno urodziny) ![]() roxi wszystkiego najlepszego ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
ROXI KOCHANA 100 LAT w zdrowiu szczęściu i radości ~!!
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ewelinko Kochana, zycze Ci duzo radosci, spelnienia marzen, zdrowka, mniej zmartwien ![]() Zyj na 100 lat!
|
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi najlepsze życzenia od Kuni i jej torebek
!! ![]() Zapytam Was o cos w szczególności Danule i te z Was które sie broniły niedawno. Powiedzcie jak było w waszym przypadku z tzw prezentem dla promotora?? Pytam bo u mnie osoby z seminarium mają bardzo różne podejście i wychodzą kwasy w tym momencie za 5 dwunasta przed obroną
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja chyba nie muszę się bronić bo mój promotor nie odpowiada na maila..............znowu: cojest: ![]()
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Wam z całego serca |
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
eh, ta rejestracja to jakieś szaleństwo
sama nie wiem, mam 6 kierunków spisanych, zaraz będę wybierać je drogą eliminacji
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u nas wydaliśmy już 300 zł na prezent dla promotora (jest nas 9 osób) do tego po bukiecie kwiatów dla każdego z komisji (4 osoby), ciasto, kawa, a są 2 osoby którym ciągle za mało , wczesniej chciały się nawet po 100zł zrzucac na sam prezent!!
|
|
#1039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co za rozrzutność Według mnie lepiej nie ryzykować czymś więcej niż kwiatami-żeby nie było, że sie czegoś w zamian oczekuje
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na ciastka w trakcie obrony i soku, i dodatkowo jakieś placki po obronie, na pewno o czymś zapomniałam bo ja nie włączałam się w organizację tego wszystkiego, 30zł dałam i święto.
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
to widze, że wszędzie normalnie, tylko u mnie chore jazdy
![]() Dzięki Moniuleczka, Danula za odpowiedzi
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi sto lat,kochana i szafę torebek
D&A Edytowane przez iza251 Czas edycji: 2011-06-30 o 18:43 |
|
|
|
#1044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ech chciałabym się dowiedzieć czy mam w przyszłym tygodniu obronę, fajnie by było Normalnie czeski film mówię wam![]()
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
beznadzieja.. Ja sie musze zacząć uczyć ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
mam:
filologię polską, szwedzką, słowiańską, rosyjską, judaistykę i bibliotekoznawstwo (to na UJ) na AGH kulturoznawstwo (w sumie nie widzę w tym sensu...) na UP rosyjską filologię i tak kminię teraz
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szwedzki chyba trudny jest? Z tego zestawu odradzałabym bibliotekoznawstwo.. Po polonistyce na UJ jest moja siostra.. koleżanka po UP. Żadna by nie doradzała tego kierunku Rosyjski przeżywa renesans, też może być fajne
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej ku filologii polskiej, to już od dawna, na razie złożyłam na Uj, jakoś UP mało mnie pociąga jako uniwersytet, sama nie wiem dlaczego ![]() Rosyjska wydaję mi się najciekawsza ze wszystkich filologii, ale znów słowiańska mnie kusi, a dzisiaj wpadła mi w oko ta judaistyka
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już na 4 roku więc się nie raz już słyszałam gdzie to potrzebują ludzi z rosyjskim ja chce zostać tłumaczem wiec sie firmami (póki co) nie interesuję ale coraz wiecej firm ma takie zapotrzebowanie z tym że ja osobiśvie jestem od początku na specjalności biznesowej( biznesowy język, prawny, technologiczny itp-oczywiście po tym jak się już w ogóle nauczyliśmy literek ) nie wiem czy jest taka opcja na innych uczelniach ( za moim czasów nie było) ja nawet nigdzie indziej nie skłądałam papierów tylko na 2 kierunki do Rz - drugi w razie gdybym na rosyjską się nie dostała.kuturoznawstwo i bibliotekarstwo osobiście bym odradzała, natomiast fil polską widzę bardziej jakoś... studiowanie w sensie pogłębiania wiedzy natomiast niekoniecznie jako wiedzę przydatną w takiej ilości ludzi jaka kończy ten kierunek... a judaistyka - moja koleżanaka z grupy poszła na UJ. zrezygnowała w połowie roku, bo kompletnie nieprzyszłościowy kierunek.
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2011-06-30 o 20:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

to bedzie sniadanie?? 
"szukam sygnalu..."

w ogole nie mam czasu odpocząć na tych wakacjach jeszcze:/ pierwszy raz dzisiaj na 

na ciastka w trakcie obrony i soku, i dodatkowo jakieś placki po obronie, na pewno o czymś zapomniałam bo ja nie włączałam się w organizację tego wszystkiego, 30zł dałam i święto.