|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
Jestem turbopasztetem
Milusia,weź przestań, nie zdało bardzo dużo osób, podobno aż 1/4? ja bym w życiu nie zdała matmy, gdyby powiedzieli mi o tym w pierwszej klasie LO ![]() to nie Twoja wina xD Poprawisz na pewno Cindy,głowa do góry. mnie ten egzamin łączny dopiero czeka, wiem że go nie zdam z gramatyki jestem dobra, lubię ją, czytanie też mi jakoś idzie, ale słuchanie mam na takim poziomie,że skutecznie zaniża mi pozostałe w miarę dobre wyniki ![]() nie znoszę tych testów, są dziwnie formułowane, nie skupiam się na tym co słyszę, tylko czytam pytanie w między czasie, później się zawieszam i wychodzi z tego wielki ch*j ![]() Nativa rozumiem w 100%, ale nagranie ............. padaka :|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
jestem! przytyłam i niemogę tego zaakceptować
dzisiaj widziałam kilka lasek z LO,z którymi nigdy się nie lubiłyśmy ta druga też, a jakie ma nogi?! :|echh
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od jutra się odchudzamy i wytrwamy w tym
|
|
|
#2046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
OMG, w uwadze był pan, który się zaczął odchudzać
z ok. 210kg. waży już 199,4
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Jak będę tyle żarła to będę tak wyglądać
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
ania, ja Cię nie będę pocieszac, bo też jestem pasztet!!
a no te testy są porąbane, a najbardziej mnie wkurza pytanie co ten człowiek myślał albo czuł... skąd ja to mam do ch wiedziec?? bez sensu. Mi najgorzej pisanie idze ehhh zdam we wrześniu ![]() A mi idzie świetnie odchudzanie, nie daję się na razie. To chyba przez to, że wiem, że jutro będzie masakra co do jedzenia i alkoholu :P
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
no cos Ty!! co Ty gadasz jesteś ode mnie tylko 2 cm niższa a ważysz 45 kg a ja 10 kg wiecej :| to co ja mam powiedziec?! mój brzuch to GIGANT!!!! http://www.youtube.com/watch?v=gFp7q-IJqno "lubie to!" a najbardziej BASISTE!! dziś zaczął sie Opener - a ja w domu
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2011-06-30 o 20:22 |
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie... Jaki macie kolor włosów? ![]()
|
|
|
#2052 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba pujde na szybko rower bo czuje że mnie cos rozpiera!!!! wrrrrrrr
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2011-06-30 o 20:29 |
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Nie biegam dzisiaj
Ale za to piję desperadosa 580ml
|
|
#2054 |
|
Zadomowienie
|
juuuuu jestem! ale sie zmachałam!! ale mi lepiej...
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, open air, a ja w domu, rozpaczam! nawet nie miałam jak pójść na rolki, bo jest tak zimno!
(apropo rolek, mam newsa! dostanę rolki od TŻa, różoweeee! )Psyhe, ale to zobrazowałaś ;| takie obrazki działają na mnie lepiej niż zdjęcia patyczaków ;| fee. Cindy, pisanie ja lecę ciągle wg tego samego schematu, piszę jakieś ubogie sentencje, koszmar wrr.---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- moniska, brawo! ratujesz honor grupy
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2057 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ja to bym sie dobrego słodkiego winka napiła!! z Wami wszystkimi
|
|
#2058 |
|
Zadomowienie
|
Mi z dietą jak na razie idzie ok. Chociaż TŻ mnie wku**ił i mam ochotę na czekoladę - mam 2 mleczne w lodówce
![]() Nie dam się jej ![]() Aniu nie przesadzaj, damy radę razem.... Ja odkąd piszę na wątku też przytyłam.... teraz trochę powoli gubię.... Psyche ja mam naturalnie taki ciemny brąz ale myszowaty trochę zawsze farbowałam na czarno, raz miałam blond A teraz chcę ten kolor, i tak obciąć włosy (zmotywowałaś mnie do zmian )kurcze nie mogę znależć tej fotki gdzie widać przód twarzy
|
|
|
|
#2059 |
|
Zadomowienie
|
ja też nie piję (od niedzieli) i nie jem słodyczy (od poniedziałku)
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
heheheh,Psyhe - brawo xD
będziesz miała wielki brzuchol :P porównuję zdjecia z teraz i sprzed roku, zaraz się popłaczę:|
|
#2061 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psyhe! Masz wielki brzuchol ![]() Pokaż nam jak wyglądasz teraz i sprzed roku Jak nie chcesz publicznie to załóż album prywatny i dodaj fotki![]() Cytat:
![]() TŻ to niech Cię w tyłek pocałuje! Dziewczyny, to piwo mnie coś skolowacilo
|
|
|
#2063 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochana
Cytat:
Nie przejmuj się tym egzaminem,będzie juz na wrzesień? Zepniesz poślady i zdasz ![]() Tutaj są moje włosiska https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=120 Tylko to zdjęcie sprzed pół roku :P Niedługo myśle je przyciemnić bo pojawiają mi się siwe w jednym miejscu Wrzucam dzisiejszy jadłospis,jestem w miare zadowolona :P śn: owsianka z bananem,kostka czekolady o: 2 parówki w cieście. 2 kieliszki likieru, 1 delicja p: łyżka lodów smietankowych ![]() k: 2 kromki razowca z ogórkiem + wieśniak Zaraz podliczę jak to kalorycznie wyszło. |
|
|
|
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
Hey pasztety !
![]() Ale na machałyście postów już w tej części nawet nie nadrabiam ![]() U mnie tyle zmian !!! Nowe wspolne mieszkanie z moim M, bezgranicznie zakochana i dobrze mi z tym, praca, ktora pochłania mnostwo czasu a do tego koniec szkoły itp itp. brak czasu na podtarcie tyłka, że tak powiem ![]() ale do rzeczy najważniejszej!u mnie dramat, wyglądam okropnie ehh to malo powiedziane, mam takie kompleksy na swoim punkcie, że nie moge sobie z tym poradzic ide w starej sukience bo nie mam kasy teraz na nic, mieszkanie mnie wypłukało a ledwo co się dopinam, a najgorsze jest to, ze nie potrafie sobie odmówić i wpycham wielkie ilości w siebiekupiłam nawet zeszyt, zaczęłam zapisywac wszystko co jem i jak to kacl wygląda i dupa...pierdzielony żarłok... troszkę mi ulżyło, ale nigdy nie miałam wagi powyżej 61 a teraz 64 ! a co najgorsze nie mam wagi w domu i nawet nie mogę się kontrolować czekam tylko do 10-go i to będzie 1 rzecz jaką kupie A I NA KONIEC MOICH WYPOCIN CHCĘ POWIEDZIEĆ, ŻE PRZERWĘ TE ✂✂✂ANE FATUM NASZEGO WĄTKU 4 lipiec ! mega redukcja i nawet jak bd musiała jesc tylko 1 jogurt dziennie, schodnę! do tego zapisuję się do najdroższego klubu fitness, który mam obok domu, motywacja max karnet ok. 800 zł i to na pół roku jest i musisz płacić nawet jak zrezygnujesz !
Edytowane przez giovinezza Czas edycji: 2011-06-30 o 22:19 |
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
uaaaaaaaaaaaaa!
Giovinezza! ![]() myślałam że o nas zapomniałaś! Faktycznie wiele zmian u Ciebie mieszkasz z facetem?! tym nowym?! wow! super pisz często ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Psyhe, wstydzę się jak na nie patrzę
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Giovinezza
Dobrze,że juz wszystko ok z tż ![]() A co do diety-to najważniejsze że widzisz,że pochłaniasz wszystko jak leci. Teraz musisz się zebrać do kupy i przestać jeść!!! Chcesz całe lato przechodzić z kompleksami? A potem z żalem patrzeć na wakacyjne zdjęcia? bierz się w garść, kup syrenkę, oliwkę albo żel antycellulitowy i codziennie się szoruj. Wywal syf z kuchni, zapełnij lodówkę zdrowym żarciem. Wydrukuj przepisy, ćwiczenia. I DO ROBOTY KOCHANA! |
|
|
|
#2067 |
|
Zadomowienie
|
Jak tu jest dobrze !
Tak mieszkam z tym "nowym" dzisiaj spędzam 2 nockę na nowym mieszkaniu, szkoda tylko, że sama bo mój M w pracy ale już jutro wraca i lecimy na weselicho,w końcu pozna moją rodzinę i powrót 4 lipca ! więc ogień musi być z dietą na maksa, oglądałam stare zdjęcia, wtedy wydawalo mi się, że jestem smok a teraz to patrzeć nie mogę ale koniec użalania się i bezradności! Robię zakupy więc wybieram to co zdrowsze wiadomo, gotujemy razem, (ale mój M to taki typowy facet kg ziemniaków polanych tłuszczem +kg smażonego mięsa bo inaczej to nie obiad ) [to nie problem, robię na osobnych patelniach, surówki sobie odkładam a on już sobie poleje, doda co tam lubi a mięsko wybieram ja więc jesli o to chodzi to sobie radzę], ale w sumie to nie wiem, bo muszę Wam kobitki wytłumaczyć nie jem słodyczy wcale, nawet nie pamiętam jak smakuje czekolada! ziemniaków czy kaszy, często zato wcinamy makarony, ale jaaa! lubie jeść i się po prostu przepycham, nie mogę się nasyciś a do tego to jest takie dobre ! Jak mam wybrać deser lodowy z ulubionymi dodatkami a obiad miecho i surowkę to wybiorę miecho tylko np. na śniadanko zjem 3 kromki razowca takie porządnego z mega dodatkami wypiję pól kartonu soku pomidorowego i minie 20 minut a ja bym coś zjadła Jak wspominałam, kupiłam zeszyt chce wszystko zapisywać, nigdy nie liczyłam kacl nie zwracałam uwagi ile pochłaniam, może tu robię błąd, nie wiem sama .... I właśnie moniaa jak ja mam przestać jeść ? Fuck! ogarnę to muszę ! i chcę! jeszcze nie wiem jak, ale wszystko jest do zrobienia, wypracowania nie ? Pindy moje
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
A to Ty z tym nowym jesteś
W takim razie niech się Wam tam układa na nowym mieszkaniu ![]() Może spróbuj stopniowo ograniczać ilość jedzenia? Tak,żeby skurczyć żołądek? Albo dopychać się jakimś białkiem,surowymi warzywami? Tak,żeby dostarczyć organizmowi więcej błonnika? Edit:zerknęłam na Twój podpis, babo Ty masz ponad 170cm. jak dobrze pamiętam i do 51 chcesz zejść?! |
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa żem jest jak wyglądasz![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Monia, masz piękne włosy Kocham brąz
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez czuje sie okropnie. Smialo moge stwierdzic, ze tak źle nie wygladalam jeszcze nigdy, teraz tyje nierownomiernie, wszytsko idzie mi w nogi i brzuch! wczoraj sie zebralam, kupilam brokuly, kalafior, obmyslilam jakis plan, a dzis juz mi sie tego nie chce marzylam o nalesnikach - i dobrze ze maki nie bylo. W ostatniej chwili cofnelam sie ze sklepu - chcialam kupic czekolade, no tak mnie ciagnie do zarcia!najwazniejsze ze masz plan i ze dobrze Ci sie uklada a najbardziej widze ze przytylam - po tym jak siadam na kibel
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

z gramatyki jestem dobra, lubię ją, czytanie też mi jakoś idzie, ale słuchanie mam na takim poziomie,że skutecznie zaniża mi pozostałe w miarę dobre wyniki 

dzisiaj widziałam kilka lasek z LO,z którymi nigdy się nie lubiłyśmy
ta druga też, a jakie ma nogi?! :|

BLOGUJĘ 

marzylam o nalesnikach - i dobrze ze maki nie bylo. W ostatniej chwili cofnelam sie ze sklepu - chcialam kupic czekolade, no tak mnie ciagnie do zarcia!