Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-30, 19:15   #2641
Anusiak 83
Raczkowanie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Ach... uwiebiam śluby
My w sierpniu będziemy mieli 1wszą rocznicę.
To tak jak my Mam nadzieję, że uda nam się do tego czasu skończyć remont i wybyć na swoje

glam ja jeszcze w ogóle ruchów nie czuję, a co dopiero dwójki, to musi być super uczucie

O matko, rzuciłam się na tą pizzę, zjadłam 2 kawałki i teraz nie mam siły się ruszać. A potem zdziwiona że pupa rośnie
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 19:29   #2642
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ja wczoraj pisałam, że sprzedałam przedwczoraj suknie....nie czytałyscie Moja kosztowala 2100 (1900 dałam wtedy bo byla jakas promoca do konca miesiaca) a sprzedalam za 800 zł.
Na allegro nie polecam wystawiac, nei ma sensu. Ja dalam ogloszenia na portalu we-dwoje.
A długo miałaś ja wystawiona na tym portalu? Moja już tam tkwi z 2 miesiące... w ogóle wystawiłam ja na różnch- nawet nie pamiętam ilu... na all to może by i poszla ale za jakieś 200zł :/ a za tyle to nie oddam! ja za swoją dałam 3tyś...

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 19:35   #2643
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
A długo miałaś ja wystawiona na tym portalu? Moja już tam tkwi z 2 miesiące... w ogóle wystawiłam ja na różnch- nawet nie pamiętam ilu... na all to może by i poszla ale za jakieś 200zł :/ a za tyle to nie oddam! ja za swoją dałam 3tyś...
Ja miałam podobnie. Długo była na all. i innych portalach i nic. Zapłaciłam za nia 2700 i sprzedać chce tak za 1000zł ale wiem że za tyle nie pójdzie. Więc już dawałam 600zł i też nic.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gallery-81232083-500x500.jpg (63,0 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gallery-81762192-500x500.jpg (53,2 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gallery-80638932-500x500.jpg (37,0 KB, 38 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2011-06-30 o 19:44
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 20:07   #2644
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:

Ja Moja sukienkę sprzedałam na mojeciuchy spróbuj może akurat ci sie uda

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 20:28   #2645
janeczka7891
Zadomowienie

Dobry wieczór.
Jak mi ciężko was nadrabiać heh ale po troszku w wolnej chwili i jakoś daje radę;-)

Dziewczyny macie super brzuszki

Cytat:
Napisane przez bienioka Pokaż wiadomość
Super zdjecia, super brzuszki. Wyobrazacie sobie, ze ja do tej pory nie mam ani jednego zdjecia ciazowego!!!! Na poczatku sobie obiecywalam, ze bede co tydzien przynajmniej jedno pstrykac, tak dla porownania. I co?? Musze w koncu poprosic TZ, zeby cos pstryknal.
Ja dokładnie tak samo, jakoś tak dziwnie wszystko trzymam na pamiątkę a zdjęcia sobie nie potrafię zrobić :/ ehhh te lenistwo
Dziś pstryknę sobie już bo to normalnie gańba heheh

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
ja ogladalam, ale jak dla mnie to mocno naciagane- rozumiem ze mozna myslec ze sie utylo, nie miec mdlosci itd ale kobity tych ruchow- zwlaszcza jak sa intensywniejsze to chyba nie da sie przeoczyc zwlaszcza w przypadku kobiet dla ktorych to byla druga ciaza...
ja i w pierwszej i w drugiej ciazy pierwszy objaw mialam wstret do perfum- a normalnie to maniaczka perfumowa jestem i juz sama ta reakcja mnie upewnila tym razem co jest na rzeczy na dluugo przed spodziewana data @
Ja też tak myśle, albo te dziewczyny nie mają czucia własnego ciała, ze coś się dzieje w organizmie to są jakieś naprawdę nieteges. Ja wolę nie patrzeć na takie rzeczy bo ci ludzie mnie denerwują w tych programach.

Zdjęcia slubne piękne, te indyjskie wesele miodzio Coś pięknego.
My właśnie we wtorek mieliśmy swoją pierwszą rocznicę... suknię jeszcze mam ale zdecyduję się ją dać do komisu, chociaż koleżanka jeszcze zagadywała czy by się w nią zmieścila itd. Więc może mi się ją uda sprzedać

Tak w ogóle to ja nie wiem co ze mna jest co chwilę chce mi się jeść, tak dziwnie mi burczy w brzuchu, a do kibelka to tak często chodzę, że cięzko mi to zliczyć ale gdzieś ok 20 razy. Masakra czy wy też tak macie czy ze mną jest coś nie tak? Wiem, że tam się wszystko rozciąga itd ale żeby ledwo co się człowiek wysiusia i dosłownie za 30 sekund znowu musi iść to normalne?
janeczka7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 21:07   #2646
ggoraa
Zadomowienie

Jestem!. Bylam u tesciow, bo przedwczoraj mieli 31 rocznice slubu i dopiero wrocilismy z obiadu.
Cytat:
mi sie ostatnio snilo ze bylam w szpitalu i mnie przygotowywali do cesarskiego ciecia i ze sie dopytywalam lekarzy czy dzieci maja jakas szanse bo to dopiero 17 tydz...a lekarz mi na to powiedzial ze nie ale maja kupca na moje jajniki i tluszcz okolomaciczny (skad mi sie cos takiego jak ten tluszcz w ogole wzielo ) i kazal mi fakture sprzedazy podpisac....jezzzu obudzilam sie przerazona
Matko jaki sen!!! My to musimy spisac nasze sny i wydac jakas powiesc

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Wygralam pare rzeczy dla dzidzi w konkursie, gdzie trzeba było zaproponować własna wyprawkę co prawda zajęłam drugie miejsce, a nagroda głowna była o taka ale i tak sie ciesze z nagrody pocieszenia

o taki zestawik:
Gratulacje, zawsze to cos do wyprawki

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Za mąż mogę wychodzić codziennie oczywiście za tego samego TŻ

Miłego oglądania zaraz druga tura

Na 2 - Z chlebkiem moja mama a z kieliszkami teściowa
Na 4 - mój brat z moją przyjaciółką
Na 5 - zabawy oczepinowe - śmiechu przy tym było nie miara
Na 6 - 8 Tańce ze świadkową
Super zdjecia- ja uwielbiam ogldadac zdjecia z takich rodzinnych uroczystosci
Cytat:
to jest zdjecie z naszego slubu w Indiach- bardzo zaluje ale z tego slubu mam ogromniasty album (wazy skromniutkie 7 kilo ) i filmy na dvd natomiast zadnych zdjec w wersji cyfrowej
Z checia bym obejrzala te 7 kg- egzotyczne sluby i inna tracyja- super sprawa.

Moj slub byl 10 lat temu i mamy malo zdjec, bo to zawila sprawa byla- nie bylo wesela, tylko przyjecie i tylko dla rodziny Tżta i naszych paru znajomych ( moi rodzice nie wyrazili zgody na slub, wiec to troche historia jak romeo i julia...), generalnie mam pare fotek w albumie, jak dorwe kabelek to zeskanuje wam jak to sie wygladalo 10 lat temu hihih)

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
polewczka!!! od jutra juz tylko z gorki. Jutro moze dowiem sie juz kogo tam nosze, co i tak nei przeszkodzilo mi w rozpoczeciu zakupow dla chlopaka (intuicja matki najlepsza, tak?)

na ebayu udalo mi sie kupic 49 sztuk ciuszkow dla malucha (neiktore nie uzywane) za rownowartosc 65zl i to wszystko z nexta gapa itd
No to teraz z gorki A zazdroszcze ebayowych zakupow, bo jak mieszkala w uk to bylam doslownie UZALEZNIONA od wylapywania okazji ( przez 5 miesiecy wygralam 270 aukcji po korzystnych cenach- glownie szmatki i rzeczy do nowego mieszkania)....oh jak ja tesknie za ebayem!!!

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane mamuśki
Wybaczcie ale dzsiaj chyba was nie nadrobię
Wyjazd udał się, opaliłam się chociaż siedziałam w cieniu
Na 18 wybieramy się do restauracji dzisiaj 4 rocznica naszego ślubu
A jutro idę na USG 3D/4D nie wiem czy wam pisałam że mi przełożyli miałam mieć 21 czerwca i gdybym nie zadzwoniła to by nawet mnie nie powiadomili
A i co najważniejsze wczoraj zaczęłam 7 miesiąc
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!niech ten wieczor bedzie mile spedzony
No i popatrz- ty juz 7 miesiac...matko....oj teraz zobaczysz jak czas zacznie szybko uciekac

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Też pokażę, bo miałam suknię nietradycyjną A męża chowam, bo on nie chce się ujawniać
Uwielbiam takie klimatyczne zdjecia.... moj Tż jest raczej za tradycyjnymi

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Drogie Mamusie, byłam wczoraj na usg (20 tydz ciazy i 3dni). Z dzidzią wszystko dobrze, rozwija się prawidłowo. I ku zdziwieniu wszystkich doktor stwierdziła, że to dziewczynka Wszyscy mówili, że tak ładnie wyglądam, że w rodzinie mojego Tż same chłopy, a tu proszę dziewuszka hihihi Tylko mam nadzieję, że za miesiąc się nie okaże, że jednak chłopczyk - ale najważniejsze, żeby zdrowe Maleństwo, płeć obojętna tak naprawde.
Niestety do końca kolorowo nie było, bo moje łożysko jest trochę za nisko i muszę uważać na siebie, zero seksu (eh,eh,eh) i powinno się podnieść wraz ze wzrostem macicy - bo jest jeszcze wcześnie i ma czas się ułożyć gdzie powinno. No, ale ja się troszkę zmartwiłam.. Ale wierzę, że będzie dobrze.. Musi być!
Kochana, w mojej pierwszej ciazy mialam podobnie...generalnie lekarz zalecil, abym polezala jakies 2- 4 tygodnie, aby sie lozyska unioslo-ale ja sie czulam wtedy na tyle silna, ze to zlalam...ogolnie poprzednia ciaze od pierwszego dnia to moglam gory przenosic. ale wracajac do sprawy- mialam lozysko caly czas bardzo nisko do konca- no i niestety przez to urodzilam wczesniej o 3, 5 tygodnia- poprostu Filip za bardzo napieral na czop porodowy , ktory wypadl poprosru i mi wody sie wylaly- to bylo nie jakies tam kapanie,ale niagara Stad moj porod tyle trwal, bo on nie chcial wcale jeszcze wychodzic.

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Ja Moja sukienkę sprzedałam na mojeciuchy spróbuj może akurat ci sie uda
Kurcze, ja moja bym chciala sprzedac, ale mam takie male rozmiary (tzn mialam 10 lat temu), ze nie znjade drugiej takiej- musialam miec czyte na wymiar, bo to chyba rozmiar by byl 34.Jak pisalam wyzej- znajde kabel jutro i wkleje foty

Jeszcze dopisze- moja obecna waga to 51 , wiec od poczatku juz 5-6 kg na plusie ( z Filipem w calosci bylo 8)

Edytowane przez ggoraa
Czas edycji: 2011-06-30 o 21:09
ggoraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 22:09   #2647
domi7ks
Zakorzenienie

Tincia 10 miesięcy I w końcu znalazła się chetna, która poszukiwała mojej sukni
na allegro nie ma sensu

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 22:45   #2648
ggoraa
Zadomowienie

Moja dzidzia wlasnie ma pierwsza czkawke, ale tak sie ulozyla, ze mi sie dostaje za kazdym razem po jelitach i innych wnetrznosciah
Stary 2011-07-01, 01:10   #2649
dreamnes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Moja dzidzia wlasnie ma pierwsza czkawke, ale tak sie ulozyla, ze mi sie dostaje za kazdym razem po jelitach i innych wnetrznosciah
moja niunia tez jak tylko siade to sie rusza Ale jak zjem cos slodkiego to lakomczzuszka tyle tej wody wypije ze przez godzine czka ją ale piekne uczucie. Wkońcu wiem że tam jest

jestem szczęśliwą mamą
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 06:16   #2650
glamourous
Zakorzenienie

hej dziewczynki witam sie i spadam do pracy
kurcze bede musiala sie znow wyrwac dzis z pracy na jakies 2 godz na ta wizyte u pediatry- mala ju zniby lepiej, nie goraczkuje ale martwi mnie ze wczoraj tylko 3 razy w ciagu calego dnia siusiala a pila naprawde sporo, pilnowalismy zeby sie nie odwodnila
Stary 2011-07-01, 06:37   #2651
glamourous
Zakorzenienie

aha wklejam fotki brzuszka podwojnego poczatek 18 tc (17+3/4 dni)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (113,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (120,9 KB, 58 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 06:51   #2652
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Nie trzeba mieć ciągłości 33 dni chorobowego. U mnie tak jest za 8 dni czerwca pracodawca wypłacił mi wynagrodzenie, na resztę czekam od ZUSu. 33 dni u mnie są liczone od początku roku. A byłam 2 tygodnie na zwolnieniu w kwietniu, potem w maju i teraz w czerwcu i tak wyszło, że 33 dni minęło koło 10 czerwca. I są to 33 dni kalendarzowe a nie robocze, np. jak ma się zwolnienie od 1 do 14 czerwca czyli 14 dni jest liczone, nie ważne, że część zwolnienia przypadło na weekendy.

zgadza sie. jedynie u mnie problem taki ze umowe mam od 13tego czerwca... i nie wiem jak to rozwiązac..... wziasc najpierw L4 do wrzesnia jako chorobowe, a dopiero potem l4 ciążowe ?!

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 07:18   #2653
Ona231
Zadomowienie

Dzień dobry

Dziewczyny ale pędzicie, jeden dzień i takie zaległości w czytaniu i oglądaniu Super zdjęcia, co jedno to ładniejsze. A i brzuszki też urocze
Seona super czarno - białe uwielbiam mają w sobie coś

witaminkaccc jaką masz umowę? Od trzeciego miesiąca umowa (na czas określony, próbny itp.) automatycznie ulega przedłużeniu do dnia porodu.

Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki idę dzisiaj na wizytę, niby wszystko jest w porządku ale jakoś się boję.
Stary 2011-07-01, 07:32   #2654
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

Witajcie
glamourous brzuszek super, chyba nawet widać na zdjęciu jednego malucha (czy zdaje mi się?)
To ja wczoraj rano jęczałam, że boli mnie głowa.. niestety to był początek do pracy nie dałam rady pójsc, wymiotowałam jak szalona aż wieczorem zwiózł mnie Tz do szpitala Nie zgodziłam sie zostać i na własną odpowiedzialność wróicłam do domu, totalnie odwodniona dostałam jakieś koszmarne w smaku napoje do wypicia i jakość dziś zyje...
A żeby nei było smutno to moi domownicy Rudy, którego już niestety nie ma i Max, który dzielnie zajął jego miejsce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kotek styczen - luty 029.jpg (155,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rudy i kudłaty 005.jpg (149,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SNC00093.jpg (12,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SNC00098.jpg (13,2 KB, 6 załadowań)

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 07:43   #2655
glamourous
Zakorzenienie

Ona na pewno wszystko bedzie w porzadku

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
Witajcie
glamourous brzuszek super, chyba nawet widać na zdjęciu jednego malucha (czy zdaje mi się?)
zdaje ci sie, ja mam takie wystajace kosci biodrowe
Stary 2011-07-01, 07:44   #2656
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Ona na pewno wszystko bedzie w porzadku
Też mam taką nadzieję, dziękuję
Stary 2011-07-01, 08:38   #2657
dygotka8
Zakorzenienie

Aniolina,a mój też to chyba myśli,że posiadanie psa to luzik-że nie trzeba się nim zajmować..ba,a co innego ma myśleć jak pies którego mieli to teściowa się nim zajmowała,a on czasem go wyprowadził wieczorem i w wekendy bo rano to nie.
glamourous a widziałaś może gdzies takie sweterk jak
http://www.halens.pl/nws/okazje/moda...__m398394.html tylko,ze w jednym kolorze?bo w paski to bym raczej nie chciała chyba

dobra,nadrabiam czytanie

ważę już 63 kg,ale jeansach się ważyłam więc pewnie w legginach byloby mniej

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 08:40   #2658
goldika
Zakorzenienie

hej Dziewczyny
wpadlam tylko sie pozegnac. Wczoraj skonczyl mi sie transfer na internet wiec nie moglam pisac. Teraz siedze na uczelni wiec korzystam z okazji.

Wracam za tydzien jade w las wiec watpie ze dorwe gdzies internet.

Ps. wyskoczyl mi mega ciazowy brzuch :szok: ale to dobrze bo Tata chetnie go obejrzy i przyjaciolki

goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 08:42   #2659
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Aniolina,a mój też to chyba myśli,że posiadanie psa to luzik-że nie trzeba się nim zajmować..ba,a co innego ma myśleć jak pies którego mieli to teściowa się nim zajmowała,a on czasem go wyprowadził wieczorem i w wekendy bo rano to nie.
glamourous a widziałaś może gdzies takie sweterk jak
http://www.halens.pl/nws/okazje/moda...__m398394.html tylko,ze w jednym kolorze?bo w paski to bym raczej nie chciała chyba

dobra,nadrabiam czytanie

ważę już 63 kg,ale jeansach się ważyłam więc pewnie w legginach byloby mniej
ja sobie zamowilam wlasnie czerwono- biale paski i czarny. a czarnego nie chchcesz? czy rozmiaru twojego nie ma? z jednobarwnych to bezowe jeszcz ewidze ze sa 36/38 i 40/42
a czarny jest 40/42- ja taki wlasnie wzielam bo moze przytyje no i w ogole bedzie sie czym owijac

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2011-07-01 o 08:44
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 08:43   #2660
lina84
Rozeznanie

Witam przyszłe mamy )
Ale mialam zaległości w czytaniu
Ja we wrześniu będe miała 2 rocznice ślubu
Suknie wypożyczałam ,za nową zapłaciłabym 2 tys ,a za wypozyczenie 700 zł .
Nie dziwie się ze ciężko sprzedać suknie-to jednak trzeba mierzyć -ja bym chyba sie nie zdecydowała tak w ciemno kupić.
Jutro ide na wesele właśnie-to już 3 pod rząd Ale już powiedziałam mojemu tż że jak wytrzymam do 24 to max -z reguły to o tej godzinie przewracams się na 2 bok )
buśka mielego dzionka laski
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 08:44   #2661
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie ostatnio snilo ze bylam w szpitalu i mnie przygotowywali do cesarskiego ciecia i ze sie dopytywalam lekarzy czy dzieci maja jakas szanse bo to dopiero 17 tydz...a lekarz mi na to powiedzial ze nie ale maja kupca na moje jajniki i tluszcz okolomaciczny (skad mi sie cos takiego jak ten tluszcz w ogole wzielo ) i kazal mi fakture sprzedazy podpisac....jezzzu obudzilam sie przerazona
przepraszam,ale uśmiałam się
mi się śniło przedwczoraj,że urodziłam bliźniaki,a dzisiajsszje nocy śniło mi się,że urodziłam w 20 tyg synka....

u mnie glukoza będzie badana od razu 75 g-padnę tyle godzin nie jeść!!rano pojechać na badanie(jak korków nie ma to jakieś 20-25 min autobusem)potem wypić to badziewie i czkeać 2 godziny-ze 3 razy mój żołądek się przekręci na druga stronę;/

Stary 2011-07-01, 08:46   #2662
glamourous
Zakorzenienie

dygotko jeszcze takie znalazlam z tych asymetrycznych
http://www.halens.pl/okazje/moda_dam...__m399230.html

http://www.halens.pl/okazje/moda_dam...__m399392.html

http://www.halens.pl/okazje/moda_dam...__m398155.html
Stary 2011-07-01, 08:50   #2663
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Golidka super że brzuszek wyskoczył. Niech rośnie w siłę ;-)
Ale dziś u mnie pogoda deszcz,deszcz,deszcz - przeleżę dziś cały dzień

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 08:54   #2664
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
glamourous[/B]-i jak,tunika z allegro doszła?bo jestem w trakcie czytania na 86 str więc nie wiem...ale jeśli nie to radzęs ię odezwać do sprzedawcy.a przelew robiłaś na konto czy płatne przy odbiorze??
[/COLOR]
a co slepemu po oaczach-widziałam tylko w paski-czarnej nie zauważyłam
doszla doszla, wczoraj listonosz przyniosl. przy czym az tak mega zadowolona to nie jestem- rozmiar niby m/l ale powiedzialabym ze to 36/male 38. teraz niby w nia wchodze ale jest juz teraz dosc obcisla, niby ma na brzuszku marszczenie ale jakos nie widze zeby mi sie za pare miesiecy tam moglo cos zmiescic

u nas jeszcze nie pada ale zapewne bedzie wkrotce
Stary 2011-07-01, 08:54   #2665
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Domi7ks, gratulacje! Ja też sporo rzeczy wygrywam. Słyszałam o tych konkursach facebookowych (moja koleżanka z innego forum wygrała tam podróż na Seszele!!!!!!) , ale nie mam tam konta i jakoś nie mogę się przekonać do tej strony, chociaż konkursy kuszą
też nie mam konta i też kuszą te konkursy....oj kuszą

glamourous
-i jak,tunika z allegro doszła?bo jestem w trakcie czytania na 86 str więc nie wiem...ale jeśli nie to radzęs ię odezwać do sprzedawcy.a przelew robiłaś na konto czy płatne przy odbiorze??

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
ja sobie zamowilam wlasnie czerwono- biale paski i czarny. a czarnego nie chchcesz? czy rozmiaru twojego nie ma? z jednobarwnych to bezowe jeszcz ewidze ze sa 36/38 i 40/42
a czarny jest 40/42- ja taki wlasnie wzielam bo moze przytyje no i w ogole bedzie sie czym owijac
a co slepemu po oaczach-widziałam tylko w paski-czarnej nie zauważyłam

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Pojechałam sobie dzisiaj na targ i kupiłam czereśnie i truskawki, i zobaczyłam bób też kupiłam
poproszę o jakieś przepisy na bób

co do klubu to ja jeśli chcę coś którejś z Was napisać nie na forum to piszę na pw a Ele1030 mam na nk więc w razie cot to tam mogę do niej napisać

glamuorous ,zdjęcia extra

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-07-01 o 08:57
Stary 2011-07-01, 09:06   #2666
glamourous
Zakorzenienie

jakim cudem moja odp na post Dygotki sie znalazla nad jej postem???
Stary 2011-07-01, 09:10   #2667
rojku
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Jak patrzę na wasze brzuszki to zaczynam podejrzewać, że u mnie coś jest nie tak.U mnie nic nie widać.Nigdy nie byłam chuda i zawsze miałam oponkę na brzuchu więc myślałam ze to kwestia czasu ale dzis skonczyłam 15tc a tu nic. Tłuszczyk jak był tak jest i nie jest to spowodowane ciąża.Wizytę mam w środę ale mam jakieś złe przeczucia, że coś idzie nie tak.
fatal nie martw się mi zaczął wychodzić pod koniec 16 albo poczatkiem 17tego

Dziewczyny! Piszę, bo mnie wczoraj koleżanka przeraziła. Mówi do mnie: ale wiesz, że nie wolno się głaskać po brzuchu i najlepiej też nie kłaść rąk, bo można sprowokować skurcze niepotrzebne macicy. Słyszałyście to od lekarzy? Bo ona mówi, że jej tak mówił jej lekarz, może to też jest różnica, bo jej się zaczęła skracać szyjka już w 22 tygodniu ciąży? Się przestraszyłam, bo ja lubie czasem położyć rękę i czuć podwójnie małe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 09:13   #2668
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Cześć mamusie

Ależ się objadłam ... zjadłam 5 naleśników z serkiem, bananem, nutellą i migdałami. Teraz będę umierać.

Poruszyłyście temat ślubu. Ja miałam 22 maja pierwszą rocznicę ślubu. Na weselu miałam 160 osób, także spore wesele, ale było super. Na fb i na nk mam zdjęcia. Na priw mogę podać moje dane to zaprosimy się do znajomych i nawzajem pooglądamy
ja poproszę namiary na nk
Cytat:
acha chcialam powiedziec ze dzis sie poskarzylam na forum ze drugi blizniak nie fika- ale po poludniu zaczal teraz sobie razem harcuja, caly brzuch mi chodzi, na zewnatrz jeszcze nie widac ale ciekawe jak bedzie to wygladalo za pare miesiecy
skoro u Ciebie poskutkowałao poskarżenie się to i ja chciałam się poskarżyć,że mały nie kpie mamusi-mimo,że mamusia czeka i prosi,że teraz ma niepowtarzalną okazję by pokopać rodzicielkę

Stary 2011-07-01, 09:17   #2669
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Dzień dobry. Ja oczywiście na chwileczkę. U mnie w domu szykuje sie jeszcze większy sajgon. Teściowie wymyślili sobie aby położyć płytki w ganku i w korytarzy - w sumie dobrze, że nasze remonty ich zmobilizowały, ale bałagan będzie na 102. Jeszcze jakby tż miał na tyle czasu aby to sprawnie zrobić, w lipcu będzie prawie mieszkał w pracy więc remonty będą się ciągły. Gdyby nie ciąża to bym się nauczyła kłaść płytki
zmyslkobiety kiciuś rewelacyjny

Cytat:
Oj niestety pies to obowiązek, zwłaszcza w bloku, bo niezależnie od rasy trzeba go kilkakrotnie w ciągu dnia wyprowadzać na spacer by załatwił swoje potrzeby. A przy szczeniaku naprawdę trzeba spędzić trochę czasu zanim nauczy się go co i jak. Ja mieszkam w domu a i tak mam co robić przy psinie - potrzebuje dużo ruchu i samo podwórko nie wystarcza by się wybiegała. Nie wspomnę o ciągłym sprzątaniu, bo na podłodze wala się zgubiona przez psinę sierść.

Tak jak obiecałam chwalę się moimi zwierzakami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2007 3 (6).jpg (49,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS851784.jpg (56,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS852017.jpg (73,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS852253.jpg (69,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS854492.jpg (40,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS856191.jpg (102,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS856578 - Kopia.jpg (73,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS858848.jpg (52,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS858921.jpg (107,7 KB, 8 załadowań)
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 09:19   #2670
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
fatal nie martw się mi zaczął wychodzić pod koniec 16 albo poczatkiem 17tego

Dziewczyny! Piszę, bo mnie wczoraj koleżanka przeraziła. Mówi do mnie: ale wiesz, że nie wolno się głaskać po brzuchu i najlepiej też nie kłaść rąk, bo można sprowokować skurcze niepotrzebne macicy. Słyszałyście to od lekarzy? Bo ona mówi, że jej tak mówił jej lekarz, może to też jest różnica, bo jej się zaczęła skracać szyjka już w 22 tygodniu ciąży? Się przestraszyłam, bo ja lubie czasem położyć rękę i czuć podwójnie małe.
slyszalam o tym ale myslalam ze to ma zastosowanie na samym poczatku kiedy zagraza poronienie? ja tam cala ciaze gadalam, glaskalam, pukalam do Soni i jakos nic nie bylo. ale moz ew przypadku zagrozen to sie wszelkie mozliwe srodki ostroznosci zachowuje...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości