|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
![]() Zaniu - wszytskiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
Czytanie ze zrozumieniem - wbiłam sobie do głowy, że chodzi tylko o naukę w szkole. A może jakiś kurs etc, żeby być tłumaczem przysięgłym? To już chyba więcej możliwości...Albo - w ogóle jakieś przekwalifikowanie. Znajomy jest doktorem slawistyki - nawet uczył na uniwerku w Słowenii jakiś czas - ale jest samoukiem - programistą, i teraz pracuje właśnie jako programista. Namawialiśmy go, żeby spróbował, skoro go to interesuje, a uczyć nie chce - i udało się, ma już umowę na stałe, i jest bardzo zadowolony...
Toruń to nie pipidówka - nie łam się ![]() Edytowane przez VI4 Czas edycji: 2011-06-30 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zadomowienie
|
Do przysięgłego to mi daleko, muszę się jeszcze pouczyć. ogólnie chcę iść na kurs, ale na to potrzebne są właśnie pieniądze. odkąd pracuję cały czas chodzę na kursy językowe.
W sumie trochę się sama przekwalifikowałam, nigdy przecież nie pracowałam jako nauczyciel ![]() Póki co chyba pójdę na ten telemarketing. Nie mam wyjścia w sumie.
![]() |
#1174 | |
Konto usunięte
|
100 latek Zaniu
![]() ![]() ![]() ![]() tylko kto z Toba tyle wytrzyma ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
Szto latkuff Żaniaaa
![]() ![]()
#1176 |
Matka buldoga
|
Czeeeesc
![]() Rillo, jakbym miala nascie lat to bym sie przyznala, ale chyba w pewnym wieku juz nie nalezy sie chwalic ![]() Lou, na lody zawsze chętnam ![]() Pod kinem o 17.50, przyjelam do wiadomosci ![]() Naf, ta podroz...oj tak, to zyczenie mi sie podoba ![]() ![]() Jiuno moze tylko nie do ![]() ![]() Navo, no coz....jak sie nikt nie znajdzie to zglosze sie do ciebie ![]() ![]() Kochane dziewczyny, wszystkim wam dziekuje za zyczenia ![]() ![]() ![]() Brid, a jaki produkt/usluge czy co tam bedziesz oferowac klientom w telemark.? U mnie w miescie byla oferta pracy w telemark, ale ja chyba bym sie nie nadawala, nie umiem wciskac ludziom kitu. Poza tym, wiem jak sie traktuje takie osoby, mowie o telemarketerkach (jesu co za nazwa). Czytalam ta historie o dziadku. Kupuje Angore, a ten artykul/list przeoczylam ![]() Jedno jest pewne, ja nigdy bym nie mogla oddac moich rodzicow do domu starcow/domu opieki (jak zwal tak zwal). Chyba bym sie ciagle martwila czy jest im tam dobrze. No i...pojawilyby sie u mnie wyrzuty sumienia. Pogoda mnie drazni, rano wychodze deszcz, wiatr, a jak wracam do domu to chce sie ugotowac, a nie mogloby byc na odwrot ![]() A jutro burze i 16 stopni....a w sobote 14, no jak wspaniale ![]() Pije - jak to mowi Lou ![]() Marzy mi sie ekspres cisnieniowy, moze dostane na prezent slubny ![]() Swoja droga, jest tu jakas kawoszka oprocz mnie? ![]() Zmienili szate graficzna google, nie podoba mi sie. Wczesniej mialam po lewej mala ikonke/logo google ktore mi pokazywalo czy jest jakies swieto/okazja/urodziny a teraz zwykly napis. Beznadzieja.
#1177 |
Wtajemniczenie
|
Helol
![]() A ja to spie jak niedzwiedz-nie wiem co jest grane? ![]() ![]() Na co dziewczyny idziecie do kina?Wezcie mnie ze soba!!!! ![]() Brid gratuluje pracy i zycze powodzenia...w doslownym tego slowa znaczeniu ![]() ![]() ![]() Caly dzien dzisiaj burzowy i leje ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Zania,jam kawoszka i tez marze o expresie cisnieniowym.Ale na prezent slubny to sie nie doczekam,moze kupimy na spole? ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a najchetniej bym poszla na 4-letnia informatyke dzienna ![]() daj znac jak sie co wykluje... ja! ale mnie wiele do szczescia nie potrzeba, lyzeczka kawy sypanej i mleczko skondensowane ![]() ![]() Nie wiem czy juz sie tak przyzwyczailam czy co, ale kawe pije jedynie dla smaku. Orzezwienie umyslowe mam po niej raczej slabe, wole Red Bulla lub inne napoje z tauryna. To jest dopiero kop pozytywnej energii ![]() Gip, moze zmiana klimatu tak na Ciebie dziala? ![]() Idziemy na "Melancholie" Triera, idziesz z nami? ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-30 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Konto usunięte
|
Zaniu wszystkiego naj naj naj
![]() ![]() Lou tak mówiąc szczerze to chodzi za mną ten wyjazd, bo jakakolwiek zmiana jest mi szalenie potrzebna. Ale zobaczymy, bo może do tego czasu już będę miała jakąś nową pracę ![]() A taką mini potrzebę wyjazdu zrealizuje w niedziele: jadę do Książa niby to zobaczyć zamek a tak naprawdę to na szaszłyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | ||
Matka buldoga
|
Cytat:
I my nie idziemy do kina, my idziemy na film ![]() ot tak mi sie skojarzylo z tekstami facetow ![]() Na "Melancholie". Lou wybrala pozycje ![]() Pomysl z ekspresem ciekawy, ale nie wiem w jakim stanie byloby urzadzenie po takich podrozach ![]() Cytat:
![]() ![]() Informatyka...no tez fajna sprawa, ogolnie IT luuuuubie, ale jako hobby. Mleczko skondensowane...o taaak, wiemy co dobre ![]() U mnie kawa to uzaleznienie, z ktorym nie walcze bo i po co ![]() Sa perfumy kawowe? Mialam kiedys L'or Torrente, niby tam kawa jest, ale nic nie czulam. ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Pink, dziekuje za zyczenia ![]() A dlaczego potem detoks? W domu nie bedziesz pic kawy?
![]() |
#1181 |
Zadomowienie
|
Oj, ja też uwielbiam kawkę! Ale bez zaśmiecania mlekami, cukrami, ot taką saute!
Zaniu - miałam żel pod prysznic kawowy z Ives Rocher - cudo! Normalnie miałam ochotę jeść tę pianę ![]() Cały czas myślę - podpisać umowę, czy nie. Bo nie dodałam najważniejszego - ta praca jest w Bydgoszczy a ni Toruniu, więc dochodzą dojazdy... W sumie jeszcze mnie tak baaardzo nie pili, jeszcze mogę trochę poczekać na jakiś odzew z innych miejsc. Do 19 mi płacą, bo przecież jestem na urlopie ![]()
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
Zaniu, wszystkiego najlepszego
![]() Ja tez bym sobie jeszcze postudiowała, a co ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Konto usunięte
|
Bridgeta ja bym brała, w sumie nie wiadomo kiedy dostaniesz ten następny telefon. A jeśli to umowa zlecenie to okres wypowiedzenia to tydzień lub dwa więc tragedii nie ma. Ja do sierpnia się nie martwię a potem to będę chyba włosy rwać z głowy z nerwów
![]() ![]() Zania detoks, bo nie mam ekspresu w domu a że przyzwyczaiłam sie do dobrego ![]() Jula a próbowałaś szukać w bankach czy jako PH? |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Daleko bys miala? Jak masz autko, to bierz robote. Nie bedziesz gnusniec w domu, a przy okazji jak cos fajnego wpadnie to wypowiesz im i tyle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jesli chodzi o kawe, z moja miloscia do niej poswiecilabym sie i pila ta "gorsza" byleby nie stracic calkowicie tego luksusu ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- A zapomnialam. Cos na poprawe humoru, a propos telefonow ![]() ![]()
![]() |
#1185 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moj kolega pracowal w czyms takim dla Play. Biedak nabawil sie nerwicy przez ciagly stres w pracy. Non stop na podsluchu i cisnienie zeby jakas tam norme wyrobic. Juz nie mowiac o ludziach odbierajacych tel ![]() ![]() To jest praca w ktorej milo nie bedzie, wiec nie wiem czy nie warto nawet sie przemeczyc o 'bulce i wodzie' i nie poczekac na cos lepszego. Ale ja rozpieszczona jestem, wiec nie musisz mnie sluchac ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-30 o 20:49 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, próbowałam w bankach. Wysłałam chyba do wszystkich możliwych, ale oni wolą albo osoby już z doświadczeniem albo młode osoby, które sobie "urobią". Takie mam wrażenie. Po co im ktoś, kto był kierownikiem? Z resztą, kim mogłabym być tam? - kasjerem? Pewnie trzeba by było zaczynać od najniższego stanowiska w hierarchii i też od niskiej stawki. Poza tym bankowość mnie jakoś nie kręci jakoś specjalnie. Wolałabym szeroko pojęty HR, ale tam też mnie nie chcą.
Do PH brak mi odwagi... Chciałabym robić coś kreatywnego, fajnego, bez nadmiernej kontroli szefostwa, z nastawieniem na wynik a nie "dziubanie od-do"...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zakorzenienie
|
A ja się herbatkuję, aczkolwiek zaczęłam pić Neskę 3w1
Giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip ssssssssss!!!!!! Słuchaj, skoro One mogą, czemu my się nie możemy gdzieś w Katowicach spotkać? ^^
#1188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Brid,ja to jak Lou,tez bym tej roboty nie wziela.Takiej,w Macu i w kostnicy ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam telemarketerką - za nic w świecie bym do tego nie wróciła.. Ale to trzeba umieć być telemarketerem...
Gips ![]() ![]() Eeeeejjj! Ja się upominam.. tu tyle obiecanych pocztówek miałam i nic... ![]()
#1190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zadomowienie
|
Pojawił się jeszcze jeden problem (sorry, że zanudzam, ale nie mam tu z kim pogadać...)
Powiedziano mi, że umowa jest na 3 mies podpisywana. Niby można zerwać, ale poszperałam w necie i wyczytałam opinie byłych pracowników - jak się zrywa każą sobie zwracać koszty szkolenia. Ponoć wysokie :/ Przejrzałam konto - jeszcze nie ma tragedii, dostanę jeszcze na dniach zwrot kaucji za mieszkanie, mieszkam u siostry za free (tylko do września bo ona się potem przeprowadza do Łodzi) więc chyba odpuszczę... Tym bardziej, że jak sprawdziłam połączenia - wychodziłabym o 6 rano powrót przed 19. Po odliczeniu kosztów biletów zostanie może 800 zł... Samochód się kompletnie nie opłaca, bo mam benzyniaka, a odległość to ponad 50 km :/ Zaniu - pewnie, że próbowałam peelingu kawowego - uwielbiam! Ja tam lubię wszystko co kawowe, zwłaszcza lody ![]()
![]() |
#1192 | ||||
Zadomowienie
|
Polazłam sobie na trochę poszlajać się z kijkami, a Wy tu się tak rozkręciłyście
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zaniu, za mąż się wydajesz? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A propos pracy - u mnie się wykluwa perspektywa złapania chyba całkiem fajnej pracy dodatkowej (takiej typowo papierkowej) ![]() ![]() ![]() Bridgeta, a nie chciałabyś się przeprowadzić razem z siostrą do Łodzi? ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-30 o 22:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=nafnaf;27855473]
Zaniu, za mąż się wydajesz? ![]() ![]() ![]() Eeee,nie wszystko na raz ![]() Ciekawe ktora z Nas najszybciej sie wyda? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zadomowienie
|
Ja tam się nie piszę - nie widzę siebie w białej kiecce pośrodku takiego cyrku. Zresztą, nie mam co się martwić, nikt mnie nie chce za żonę
![]()
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Ja rezygnuje, nie planuje ponownego ślubu, chyba że taki.. odświeżający :P
A tego, ostatnio rozmowa z mężem i go nie poznaje - widocznie odległość służy związkowi i jemu... ;P Mnie rozwala to http://www.youtube.com/watch?v=VS6I9HimCUU
#1196 |
Wtajemniczenie
|
Brid,ale to Panienskie w Naszym towarzystwie?
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Zania, Ty się wydajesz?
![]()
#1198 |
Zadomowienie
|
Gipssi - nie no na panieński to zawsze
![]() Ogólnie na panieńskim byłam raz i to była najdziwniejsza impreza w moim życiu. Zaprosiła mnie siostra M (która delikatnie mówiąc jest bardzo strange). Zjechały się jej dziwaczne koleżanki ze studiów. Nuda jak cholera. One sączyły jakieś Reddsy, ja wódą spiłam pannę młodą, tak że pierwszy raz w życiu urwał jej się film. Odpadła gdzieś o 22.30. W międzyczasie coś gadaliśmy o necie itp. Ja mówię, że nie mam szajsbuka ani innych nk. Jedna z takim bulwersem: To ty nie wiesz, że jak nie ma cię w necie to nie istniejesz?! Mąż panny młodej jest jeszcze bardziej strange. Impreza odbywała się w domu, no to żeby on nie siedział sam (a kolegów nie ma) M zawołał chrzestnego żeby z nim popić. Przed 12 nasza impreza padła bo się laski popiły Reddsami, resztę wieczoru przebalangowałam z M i jego chrzestnym (za✂✂✂isty człowiek). Tak oto wyglądał mój jedyny wieczór panieński.
![]() |
#1199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie kazdy jeden mowi, ze sie nie nadaje. Bystrzy som, a ja sie umartwiac sie nie bede. Tym bardziej, ze na wsio z etykietka 'na cale zycie' reaguje atakiem paniki ![]() ![]() ![]() wole jeszcze kilku takich calkiem niejedynych niz tego jedynego...
![]() |
#1200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.