![]() |
#3841 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oryginał czy podróbka? Część II
No widzi Pani,roznie bywa.Ja np kupuje bardzo duzo ale do Pani juz nie zajrze bo sie zrazilam.
![]() Pozdrawiam i dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Ale jak bym wystawiała przedmioty z dokładną informacją, jaka jest różnica w wysyłce przy PZA i płatności na konto i potem dostała takiego w formie maila "kiedy do groma ..." to też bym chyba odpowiednio zareagowała, tak jak Sprzedająca Nie ma co się zrażać, sytuacja wyjaśniona, a jak Sprzedająca pewna, to może jednak u niej kupować, a nie tam gdzie może i szybko, ale mniej pewnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Zadomowienie
|
misianko masz sporo racji ale moj mail z "do groma" nie byl pierwszym mailem. Wczesniejsze, w ktorych pytalam grzecznie informowaly mnie,ze owszem sprzedajaca widziala ze jest wplata ale nie wysle "bo nie chce wykladac na przesylke". Potem,ze by wyslala ale nie wysle bo jestem niecierpliwa lub cos w ten desen. Tez moze zirytowac.
Szczerze- gdybym widziala,ze ktos oplacil.A tlumaczylam,ze oplacilam mechanicznie przez place z allegro -to bym juz "wylozyla" z wlasnej kieszeni to 7 zlotych i wolalabym miec klientke na dluzej. ![]() Mam nadzieje,ze juz nie ma o co bic piany ![]() Edytowane przez Ewa_Ch Czas edycji: 2011-06-29 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Przyczajenie
|
Hej kobietki. Która z Was zna się troszke na Lanvinowskich perfumkach? Upatrzyłam sobie Lanvina Marry me! i po dłuższych oględzinach stwierdzilam, że mocno się rożni wygląd flakonika od innych oferowanych na All. Ja widze istotną różnicę w kokardce. I nie wiem czy napis "Lanvin" na koreczku powinien być? Jeszcze nie mialam dużego flakonika i nie wiem. Sprzedawca upiera się, ze to oryginał, ale po mojej obiekcji dotyczacej kokardki, nie odp juz na maila. Dodaje zdjęcia.(cena 115zł/75ml)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam nie widze nic podejrzanego w tym flakonie ![]() a tutaj masz tester 75 ml za 100 zl plus przesylka 13
![]() |
#3846 |
Matka buldoga
|
Hmm, a ja widze roznice w kokardkach. Nie powinna byc skladana jak harmonijka? Przynajmniej na allegro takie widzialam, poza jedna aukcja. I denko jakies takie krzywe, ale moze akurat ten typ tak ma. Hmm...u ciebie kod jest na dnie butelki, a u sprawdzonego sprzedawcy widzialam chyba na tylnej sciance.
No nie wiem, nie znam sie na tym zapachu. Nie chce tez robic zadymy.
#3847 |
Zakorzenienie
|
kokardka faktycznie inna
ale kod na spodzie flakonika jest ok u Indizio też na spodzie ![]() i układ identyczny tu: http://www.fotosik.pl/aukcje/aukcjaP...4f9f57c76.html w ręcę flachy nie miałam, także nie oceniam Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-06-30 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Przyczajenie
|
Witam,
Mam pytanie do ekspertów, jak czytam jest ich tu wielu vel wiele przemiłych Pań. Bardzo proszę o weryfikacje pewnej aukcji all czy sprzedawane perfumy to oryginał, cena dosyc niska , niby tester , czy testery też podrabiaja ...?? zależy mi na kupnie oryginału ... w najlepszej możliwej cenie (kryzys) Serdecznie dziękuje z góry za odpowiedź. nr aukcji :1689866163 link: http://allegro.pl/hugo-boss-bottled-...689866163.html Jestem nowy, nie wiem czy można dodawać link do postu... Bardzo proszę o odpoiwedz. Pozdrawiam, Lucasch. |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można, można ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497616&page=80 ![]() Tu weryfikujemy kupione już butle, które mamy już u siebie na podstawie zdjęć, ew. wstawiamy fotki konkretnych flakonów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Przyczajenie
|
Dzieki Asiuuuuula, wpisałem tam , ale się nie pojawił post
![]() ... a w miarę szybko chciałem uzyskać odpowiedź... Możesz coś na ten temat powiedzieć...?? Plis. Pozdrawiam, Lucasch |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zakorzenienie
|
Madziu, prosiłaś o zdjęcia dna Chloe, są po 2 zdjęcia Chloe Intense, EDP i Rose
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wody to ja bym nie brała ![]() Porównaj sobie zdjęcia z tej aukcji: http://allegro.pl/hugo-boss-bottled-...680761719.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powiedzcie mi prosze jak to jest z kodem w Alien Thierrego Muglerra...Mam 60ml klasyczny i 60ml Lumineccente i one maja wypiaskowane tylko dwa znaki..nie ma klasycznego kodu pisakowego jak w przypadku np Angela(kilku cyfrowy)...W Klasycznym Alienie mam CR zas w Alienie LUminescente L 3...czy wlascicielki Aliena moga mi pomoc i porownac,czy tez tak maja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
kosmita jakiś normalnie
|
Pilna prośba o weryfikację aukcji korektora, sprzedający raphs:
http://allegro.pl/giorgio-armani-hig...685907101.html (cena w douglasie na dziś 170 pln, więc połowa taniej ... trochę mnie zbija z tropu, choć atrakcyjna szalenie ![]() EDIT: pomyłka, nie ten wątek weryfikacyjny ![]()
![]() |
#3857 |
Zadomowienie
|
mam taki i ten wyglada identycznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Przyczajenie
|
Witam! Parę dni temu zakupiłem wodę toaletową Calvin Klein Euphoria Intense Men (100ml)
Miałem do wyboru taką za 119 zł, i za 139zł u tego samego sprzedawcy, więc wybrałem tą tańszą, dopiero później gdy przyszła dojrzałem że malutkimi literkami na aukcji było napisane że to tester. No nic trudno, ten sam perfum w sumie. Mam wątpliwości co do jego oryginalności, wydaje mi się (choć być może to moje przewrażliwienie) że tester w sephorze trzymał się na skórze dłużej i pachniał intensywniej. (w poniedziałek zrobię próbę). Na temat sprzedawcy ktory mi sprzedał perfumy przeczytalem już po fakcie dużo niepochlebnych opinii, ale to być może jest związane z tym że ludzie konkurują i oczerniają innych aby zbic lepszy interes. Oto zdjęcia produktu, sam nie dopatrzyłem się żadnych różnic pomiędzy oryginałem. Jedyne co mogło budzić wątpliwości to niestarannie naklejona naklejka z numerem seryjnym , pod którą były bąble powietrza (przykleiłem ją lepiej później). Korka nie ma, jest takie kółko z tektury na atomizer założone. |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
kosmita jakiś normalnie
|
a dzięki
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3860 |
Przyczajenie
|
Dodam jeszcze że moje zastrzeżenia co do tych Calvinow Kleinów to:
-Po spsikaniu sie strasznie czuć woń alkoholu (10-20s), w moich starych lacostach czerwonych nie bylo tego tak czuć tylko prawie od razu perfum -atomizer nie daje mgiełki jak owe lacosty, tylko troche bardziej sika -tester z sephory utrzymal sie na mnie w upalny spocony dzien psikniety na niezbyt czystą wewnetrzna strone łokcia 6 godzin. Natomiast te moje (rowniez tester) mozna powiedziec ze wywietrzaly po 4,5 godziny. zaoszczedzilem moze z 40% ceny, jak ma byc podróba to nastepne chyba kupie w sephorze a nie na allegro... sprzedawca to Iperfuma. reszta posta jest we wczesniejszym poscie ktory zawiera zalączniki w ktorych sa zdjecia flakonu dlatego czeka na moderacje i nie pojawilo sie po kolei. Edytowane przez Kamil_Orzech Czas edycji: 2011-07-01 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3861 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu masz najtańszy oryginalny tester : http://allegro.pl/hugo-boss-bottled-...669377646.html http://allegro.pl/hugo-boss-boss-bot...653763387.html http://allegro.pl/hugo-boss-bottled-...682128178.html ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
Woń alkoholu czuc czasami, przy oryginalnych zapachach , ktore mają już "swoje lata" . Nie ma takiego sprzedawcy na allegro - podaj prawidłowy nick. Jezeli chodzi o sprzedawcę iperfuma to sprzedaje oryginały i jest w polecanych sprzedawcach
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-07-02 o 00:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Przyczajenie
|
Cześć,
czy istnieją oryginały perfum Viktor&Rolf Flowerbomb o pojemności 75 ml? na All. są właśnie takie - podobno z USA bądź Dublina i ich cena jest bardzo atrakcyjna (nr na opakowaniu perfum to 38E71E) - czy to są oryginalne perfumy (opisywane są oczywiście jako oryginalne)? |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.fragrantica.com/perfume/V...bomb-1460.html To tylko wymysł podróbkowiczów, tak jak Lancome Hypnose o poj. 100 ml, które nie istnieją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Przyczajenie
|
Dzięki za szybką odp. Tak myślałam, że to zbyt piękne, aby móc kupić te perfumy (oryginał) w oferowanej na All. cenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tia i kosztują 125 zl ![]() ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-07-02 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Zadomowienie
|
Proszę napiszcie co sądzicie o tej wodzie Miss Dior Cherie?
#3867 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3869 | |
Perfume Lover
|
Cytat:
Ja mam ten zapach, na oko flakon, rureczka, szkło, napisy z tyłu nalepki itd, są ok, ale nie widzę kodu z tyłu. Naklejka tak odbiła flesza, że nic na niej nie widać, czy jest zmazany napis z niej?
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
Naklejka chyba jest starta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.