|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
Nie żebym coś wiedziala o tym kierunku, ale tak się wydaje taką zapchajdziurą... z jednej rodziny jak pedagogika, wszelkie kierunki kończące się na znawstwo... moje subiektywne odczucie, może się myle
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To czemu poszłas na taką "zapchajdziurę"?:coje st: jak ty tak możesz no a później się zajmiesz pedagogowaniem i taką postawę masz gołymbiową Moje "znawstwo" było całkiem fajne przez pierwsze 3 lata a potem to echh, jak bym wiedziała, że takie nudy to bym robiła magisterkę z czego innego
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach widzisz u mnie bardzo szybko poszła rejestracja i nawet dziekanica była miła, nie mogłam wyjść z szoku Nigdy nie mów nigdy
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-06-30 o 20:47 |
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Buenos Dias wszystkim
![]() Charlize gratulacje ! Roxi słoneczko wszystkiego najcudowniejszego , wytrwałości w spełnianiu marzeń, uśmiechu tak promiennego żeby przeganiał wszystkie chmury na niebie i szafy bez dna żeby wszystkie torebki się pomieścił A u mnie cyrk na kółkach już nie mam kompletnie siły się uczyć ... sesja jeszcze się nie skończyła jutro powinnam iść zaliczyć ćwiczenia ... przez których brak zaliczenia mam 1 wrzesień ale sie nie naucze do jutra bo przedmiot nie taki lekki żeby w 1 wieczór się nauczyć ... a jeszcze mam problemy z współpracą w grupie bo musimy projekt oddać, a współpraca jest żadna i już się bardzo pożarłam z 2 dziewczynami z grupy mam ochotę si poddać i pierdzielić to wszystko już przepraszam Was że się tak zjawiam i jeszcze marudzę ,ale musiałam się wyżalić
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem cóż więcej mogę napisać . Chyba tylko tyle : trzymaj się i nie poddawaj się!!!! Udało mi się upolować jezzówki za 25zł
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj zaginela dziewczyna w tym miejscu, w ktorym ja biegam i o podobnej godzinie ![]() wrocilam z galerii i padam!!!!!!!!! a tu jeszcze mam biegac... |
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1059 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trzymam kciuki, żebyś jak najszybiciej i efektywniej dobrnęła do końca ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
|
#1060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
Na pewno jakoś sobie poradzisz, niedługo to wszystko się skończy Trzymaj się Kochanie Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1061 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobrrrrry wieczór!
ROXI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zdrówka, dobrego humorku, fajnych wakacji, obłędnych torebek i obiektów tylu ile zechcesz owiniętych wokół Twego małego paluszka- ślicznotko!!!!! Cytat:
Cytat:
!z takimi decyzjami lepiej nie czekać!Cytat:
ja bym kontrastowy wolała ![]() Cytat:
za trafny wybór!Cytat:
![]() : przytul:dobrze bedzieCytat:
biegaj w druga stronę ![]() iduś ponawiam komunikat info - odpowiedziałam Ci z syropami w niedzielę- poczekam na jeżyny i zrobię Twoja tartę z wiśniami tzn jeżynami |
||||||
|
|
|
#1062 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
z mojego kierunku bronily sie 2 osoby i zrzucilysmy sie po bukiecie dla calej komisji wysle na pw ROXI, wszystkiego naj, naj , znalezienia fajnego tzeta, ktory kupowalby Ci torebeczki i aby spelnily sie wszystkie Twoje marzenia, albo chociaz te najwazniejsze |
|||
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
), zdrowia, szczęścia, pomyślności i duuuuuużo pięknych torebek (niekoniecznie z etorebki Cytat:
|
|
|
|
|
#1064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
strach wychodzić z domu no
|
||
|
|
|
#1065 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylkomi jakoś nie podrodze żeby zacząć się uczyć (ach to lenistwo )Cytat:
Na pewno się nie poddam bo już końcówka ... aleco wam powiem to wam powiem ... uważnie dobierajcie sobie zespoływ jakich pracujecie (o ile macie taką możliwość ) bo potem się będziecie denerwować i stresować niepotrzebnie ![]() Cytat:
Cytat:
jak dobrze skoncze projekt i nie bedzie mial zastrzeżeń do niego to w poniedziałek skończę jak coś nie będzie grało to w środę + wrzesień ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- A tak w ogóle to co u was bo mam tyły na wątku ? Co się dzieje z Rybką że jej nie ma tu ostatnio? Danulka jak sprawa z promotorem i Twoją pracą ?
|
|
|
#1066 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak zaczęłam czytać te życzenia, to akurat obiekt napisał |
|||
|
|
|
#1067 |
|
BAN stały
|
Roxi, spełnienia marzeń i wielu nowych celów (i obiektów
) 100 lat!
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki kochane za troske
bede uwazac na siebie, na szczescie nie biegam samamam straszna prosbe: jezeli ktoras z Was bylaby w zarze i widziala ta bluzke w rozmiarze L to moglaby mi kupic?? (kosztuje 79 zl) pieniadze natychmiast bym przelala. w krakowie nie moge jej zlokalizowac
|
|
|
|
#1069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : *![]() *![]() Ja też mam teraz nerwówkę echhh tak to czasem jest ![]() Cytat:
No praca oddana ale promotor milczy Jutro go zmolestuję telefonicznie jak mi do rana nie odpisze bo jak tak można męczyć ludzi, no jak![]() ![]() : prosi:
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
jutro sie spotykacie |
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile znowu mi nie napisze smsa, że jednak nie może ![]()
|
|
|
|
|
#1072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na wątku też ostatnio bywam z "doskoku" - ale tak ogólnie to zamówień na etorebce coraz mniej, jakość marna, obsługa też nie ta (problemy z reklamacjami itp.) aż mnie nie kuszą etorebki A Rybka - przeprowadza się do wynajętego mieszkanka i będzie na "swoim" ![]() Cytat:
wywołałyśmy "wilka z lasu" To udanego spotkania z obiektem (pamiętał o urodzinach ? )
Edytowane przez maggie82 Czas edycji: 2011-06-30 o 22:30 |
||
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Dla wszystkich na dobranoc : KRÓLIKOMOPS
I zmykam spać |
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć Nie mam pojęcia, ale GG, facebook pewnie mu przypomniały ![]() Świetny ten królikomops Dobranoc |
|
|
|
|
#1075 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mąż uparcie twierdzi, że ciemny a wyróżniać się będzie bateria i kolor dodatków Meble zamówione u lokalnego stolarza Strasznie się boję jak to wyjdzie ale pocieszam się faktem że na pewno będzie lepiej niż teraz - istne pobojowisko, jakby kto wrzucił granat do chaty ![]() Cytat:
Cytat:
Mówisz? Ja właśnie dziś sobie tak pomyślałam że może by tak zmienić pierwotną wersję..... ale mąż nieugięty (moze i dobrze ).Dobranoc dziewczynki, dziekuję za rady. Jeszcze jutro i mam urlop 2 tygodnie. Spędzę go na kaflowaniu łazienki i montażu drzwi i kuchni.
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
niech sprobuje
daleko od Ciebie mieszka?![]() dobranoc maggie monia, where are you? |
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
renia, maggie, roxi
Cytat:
![]() ![]() :mni am:corpus delicti : |
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dajesz mi znak zebym wpadla do Ciebie?? zjadlabym salatke, poogladala Twoje torebki i lakiery monia, a co tam w salatce jest?? to takie brazowe?? - grzybki, czy jakies pestki?
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-06-30 o 23:20 |
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co ja tak sałatkuję![]() to sałatka z ryżu dzikiego- z propozycji na kartoniku w którym się znajduje ów ryż- bardzo ją polubiłam- to zdrowa sałatka -poza 2 łyżkami majonezuEdytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-06-30 o 23:29 |
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
Mopsiu
Jakie cudo Reeeniaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dagna jak telefon masz już nową baterię?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

już nie mam kompletnie siły się uczyć ... sesja jeszcze się nie skończyła 
. Chyba tylko tyle : trzymaj się i nie poddawaj się!!!! 

!z takimi decyzjami lepiej nie czekać!
za trafny wybór!

jutro sie spotykacie