etorebka.pl cz. 29 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-30, 23:39   #1081
kali765
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Ty to masz szczęscie :P jakie??
Dawno na all nie zaglądałam a przypadkowo na nie trafiłam
Zdj pochodzi z allegro.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jazz.jpg (114,2 KB, 21 załadowań)
Stary 2011-07-01, 00:04   #1082
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
no sama nie wiem co ja tak sałatkuję

to sałatka z ryżu dzikiego- z propozycji na kartoniku w którym się znajduje ów ryż- bardzo ją polubiłam- to zdrowa sałatka -poza 2 łyżkami majonezu i śmietaną 30% której nie dodaję- jest w niej ten ryż, jogurt, blanszowane: marchewka i seler naciowy i u mnie zamiast orzechów- prazone migdały i pestki dyni- jest taka chrupiaca- nie mam szczypiorku za to
nie bede gorsza i tez sobie ja zrobie, a co wolalabym majonez czyms zastapic, wiec moze - gesty serek homo i troche soli moze cos z tego wyjdzie ;p

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ----------

danula, poczlapalam ze wszystkimi papierami i ladnie przygotowanym telefonem do ery, a gosciu na dzien dobry mowi mi,ze co ja oczekuje OD TEGO telefonu!! przeciez on wlasnie powinien wytrzymywac gora 3 dni!! powiedzialam,ze to niemozliwe - w necie czytalam,ze bateria daje rade nawet do tygodnia na co gosciu odparl,ze jezeli po 2 tygodniach bateria dalej bedzie trzymala tylko 1,2 dni to mam przyjsc. postaram sie w sobote pojechac do salonu nr 1, w ktorym to babka od razu powiedziala zebym przyniosla tel i wysle go do wawy

w ogole dzisiaj mi cos swirowal wchodze na internet, a ten mi od razu gasnie (w sensie,ze tel sie wylaczyl) .. musialam wyjac baterie i juz bylo ok. ale sam telefon jest swietny

kali, fajne butki

i co???????????? zostalam sama na polu bitwy????????

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!

Edytowane przez dagna1
Czas edycji: 2011-07-01 o 00:06
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 00:09   #1083
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
kali, fajne butki

Ja jeszcze jestem
Stary 2011-07-01, 00:11   #1084
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
nie bede gorsza i tez sobie ja zrobie, a co wolalabym majonez czyms zastapic, wiec moze - gesty serek homo i troche soli moze cos z tego wyjdzie ;p

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ----------

danula, poczlapalam ze wszystkimi papierami i ladnie przygotowanym telefonem do ery, a gosciu na dzien dobry mowi mi,ze co ja oczekuje OD TEGO telefonu!! przeciez on wlasnie powinien wytrzymywac gora 3 dni!! powiedzialam,ze to niemozliwe - w necie czytalam,ze bateria daje rade nawet do tygodnia na co gosciu odparl,ze jezeli po 2 tygodniach bateria dalej bedzie trzymala tylko 1,2 dni to mam przyjsc. postaram sie w sobote pojechac do salonu nr 1, w ktorym to babka od razu powiedziala zebym przyniosla tel i wysle go do wawy

w ogole dzisiaj mi cos swirowal wchodze na internet, a ten mi od razu gasnie.. musialam wyjac baterie i juz bylo ok. ale sam telefon jest swietny
Acha 1,2 dni to nieciekawie....ja teraz będę robić ostatnie samo-rozładowanie baterii i będę mierzyć czas W sumie ważne jest, że się nie rozładowuje jak np. masz końcówkę baterii, dzwonisz i pada no nic co zrobić jakoś przez kilka lat nie wymyślili lepszych baterii, trzeba czekać
Ja ogólnie też jestem zadowolona, musiałam się przyzwyczaić do ekranu dotykowego(nie mylić z naciskowym) i teraz jest ok

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 00:26   #1085
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:

w ogole dzisiaj mi cos swirowal wchodze na internet, a ten mi od razu gasnie (w sensie,ze tel sie wylaczyl) .. musialam wyjac baterie i juz bylo ok. ale sam telefon jest swietny

kali, fajne butki

ja na razie zmykam- pewnie zaglądnę ale nie wiem o której i czy nie padnę

daga to ryz dziki firmy kupiec- z tyłu będzie ten przepis- majonezu nie jest dużo niecałe 100gr a sałatka ma 1,5 kg- ale na pewno da sie z niego zrezygnować i czymś zastąpić- może serek właśnie albo doprawic jakos inaczej albo baaardzo duzo szczypiorku i taki miękki rodzaj niby fety????- ja zrezygnowałam tez z 30% smietany- dałam cały jogurt grecki po prostu. aha ten ryz cięzko kupić ja znajduję tylko w Leclercu.

tróllik i kali

zapomniałam jaki macie ten telefon i teraz nie wiem jaki chcętzn wiem, ze taki jak macie i ............ parę szczegółow- starośc

na razie kochane
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 00:27   #1086
dagna1
Zakorzenienie

danula, a przy pisaniu smsow czesciej korzystasz z klawiatury qwerty, czy z dotykowca?? ja przyznam sie,ze pisze tylko na qwerty ale w tramwaju/autobusie jak czlowiek sie jedna reka trzyma czegos to nie ma mowy- trza z dotykowca leciec ;p

Stary 2011-07-01, 00:32   #1087
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
No właśnie też mi się tak wydawało, dopóki nie nadszedł czas zakupu mąż uparcie twierdzi, że ciemny a wyróżniać się będzie bateria i kolor dodatków
Meble zamówione u lokalnego stolarza
Strasznie się boję jak to wyjdzie ale pocieszam się faktem że na pewno będzie lepiej niż teraz - istne pobojowisko, jakby kto wrzucił granat do chaty

Spędzę go na kaflowaniu łazienki i montażu drzwi i kuchni.
Mąż ma rację, słuchaj go
Na pewno wyjdzie super Tak to już jest - urządzanie mieszkania to spora frajda, ale i dużo stresu, zmęczenie. Za to po wszystkim będziecie mogli się cieszyć świeżym gniazdkiem

Sami kafelkujecie?
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 00:34   #1088
dagna1
Zakorzenienie

monia, e no co Ty, juz spadasz?? a nocny marek gdzie sie podzial? mamy ten tel http://1.bp.blogspot.com/_Eqifx4Ax0x...llo+kitty.jpeg zapamietaj i lec go kupic!! nie tylko vatika, parka, aida i vivien bedzie nas laczyc

to ja tez zmykam, ale nie, ze do spania ;p moze jakis film ogladne..

dobranoc wszystkim!!

Stary 2011-07-01, 02:22   #1089
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Oj fąfelku :
Ja też mam teraz nerwówkę echhh tak to czasem jest

Ribka ma przeprowadzkę

No praca oddana ale promotor milczy Jutro go zmolestuję telefonicznie jak mi do rana nie odpisze bo jak tak można męczyć ludzi, no jak
Walcz tygrysie o swoje ... ludzi jak ludzi jak można tak naszego Danonka olwać
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
I właśnie tak trzymaj dalej
Ja na wątku też ostatnio bywam z "doskoku" - ale tak ogólnie to zamówień na etorebce coraz mniej, jakość marna, obsługa też nie ta (problemy z reklamacjami itp.) aż mnie nie kuszą etorebki ...
A Rybka - przeprowadza się do wynajętego mieszkanka i będzie na "swoim" ....Może tu zajrzy do nas dzisiaj ??

wywołałyśmy "wilka z lasu" To udanego spotkania z obiektem (pamiętał o urodzinach ? )
No właśnie cieszę się że Wy zostałyście bo poza Wami ten wątek już długo by nie pozipał i nie miał sensu w sumie
Cytat:
Dla wszystkich na dobranoc : KRÓLIKOMOPS

I zmykam spać
padłam

Dobranoc
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 03:15   #1090
monica80c
Zakorzenienie

reaktywacja!

daga a ten Wasz telefonik to nie był jakoś mniej różowy???????
znalazłam to samsung wave -moja wyszukiwarka zapamietała:cmok :
kupiłaś decenariosy?

znikam!
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 04:28   #1091
CharLizZie
Zakorzenienie

Dobry
Dziękuję Wam za wszystkie rady i słowa otuchy, jeszcze jutro (czyli dziś ) spokojnie się zastanowię i ostatecznie zadeklaruję na kierunki
A i mama dokupiła mi jeszcze karton na torebki i stoi pusty.... czyżby mi coś sugerowała?
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Zdj pochodzi z allegro.
kocham jazzówki... te twoje bardzo ładne
chyba jutro obczaję właśnie pewną parę

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2011-07-01 o 04:29
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 08:20   #1092
charal
Zakorzenienie

Dzień dobry
Postanowiłam- koniec z blondem, wracam do ciemnych włosów
A w poniedziałek kliknę sobie w prezencie jakąś torebkę a będzie to
Krystyna bordowa
Aida karmelowa
Albo jasnobeżowa Sigrid

Czy jest tu jakaś posiadaczka zarówno kawowej Vivien jak i tej różowawej aidy?
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 08:54   #1093
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
N
miłego spotkania zyczę
Dziękuję Reniu

Cytat:
niech sprobuje daleko od Ciebie mieszka?
Rzut beretem, jakieś 10 min drogi. Tyle, że on w wakacje nawet chyba codziennie, albo prawie codziennie przyjeżdża do mojej miejscowości

Cytat:
Zdj pochodzi z allegro.
Bardzo ładne

Ja niedawno w chińskim sklepie kupiłam podobne, tylko, że beżowe. O dziwo bardzo wygodne

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
zapomniałam jaki macie ten telefon i teraz nie wiem jaki chcętzn wiem, ze taki jak macie i ............ parę szczegółow- starośc

Ja od niedawna mam Sony Ericssona Xperie x10 mini pro i jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Krystyna bordowa
Aida karmelowa
Albo jasnobeżowa Sigrid
A ja myślałam, że Twoje włoski są naturalne. Nie przypuszczałabym, że masz ciemne

Dzień dobry
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 09:13   #1094
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Dziękuję Reniu

Rzut beretem, jakieś 10 min drogi. Tyle, że on w wakacje nawet chyba codziennie, albo prawie codziennie przyjeżdża do mojej miejscowości

Bardzo ładne

Ja niedawno w chińskim sklepie kupiłam podobne, tylko, że beżowe. O dziwo bardzo wygodne

Ja od niedawna mam Sony Ericssona Xperie x10 mini pro i jestem zadowolona

A ja myślałam, że Twoje włoski są naturalne. Nie przypuszczałabym, że masz ciemne

Dzień dobry
Coś Ty, ja od dwóch lat farbuję na blond, zawsze marzyłam o platynowym blondzie, bo swoje mam bardzo ciemne, ale teraz mnie to już denerwuje, włosy mi bardzo szybko rosną, po miesiącu mam już 1,5 cm odrostów, a nie cierpię tego, muszę kłaść dekoloryzator na odrosty, następnie farbę, wszystko to strasznie niszczy włosy, dlatego postanowiłam wrócić do ciemnych włosków, zresztą wszyscy mnie na to namawiają
A oto dowód, charal w wersji pierwotnej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05539.jpg (35,4 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-07-01 o 09:30
Stary 2011-07-01, 09:34   #1095
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Coś Ty, ja od dwóch lat farbuję na blond, zawsze marzyłam o platynowym blondzie, bo swoje mam bardzo ciemne, ale teraz mnie to już denerwuje, włosy mi bardzo szybko rosną, po miesiącu mam już 1,5 cm odrostów, a nie cierpię tego, muszę kłaść dekoloryzator na odrosty, następnie farbę, wszystko to strasznie niszczy włosy, dlatego postanowiłam wrócić do ciemnych włosków, zresztą wszyscy mnie na to namawiają
W blondzie wyglądasz super, ale w ciemnych chyba jednak Ci lepiej No ale, ładnemu we wszystkim ładnie

Ja dzisiaj też się chyba przejdę do Rossmanna po farbę, bo już mam spore odrosty i jutro bym się przefarbowała
Stary 2011-07-01, 09:39   #1096
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Zdj pochodzi z allegro.
świetne

jeżdzę na rowerku (niecierpię z rana:/) i oporządzam leżącego jeszcze tate, za 4 godziny do Rz. bo od 18 kurs przedmałżeński.... matko nie wiem jak wysiedzę do 22 i kolejne dwa dni potem... ahh :P ale przynajmniej z TŻ-tem będziemy wreszcie razem non stop , jeszcze boiad musze zaraz zrobić, wiec niestety może tylko zdąże nadrobić :/ a wrócę w niedzielę
Stary 2011-07-01, 09:40   #1097
charal
Zakorzenienie

Cytat:
W blondzie wyglądasz super, ale w ciemnych chyba jednak Ci lepiej No ale, ładnemu we wszystkim ładnie

Ja dzisiaj też się chyba przejdę do Rossmanna po farbę, bo już mam spore odrosty i jutro bym się przefarbowała
Oj dziękuję za ten niezasłużony komplement Ty masz śliczne włoski, ja nosiłam wiele lat włosy do pasa, ale po ciązy wypadały całymi pasmami, i zmuszona byłam obciąć, najpierw do ramion potem coraz krócej, przez jakiś czas miałam nawet włosy na zapałkę obcięte
Stary 2011-07-01, 09:45   #1098
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Oj fąfelku : **
Ja też mam teraz nerwówkę echhh tak to czasem jest

Ribka ma przeprowadzkę

No praca oddana ale promotor milczy Jutro go zmolestuję telefonicznie jak mi do rana nie odpisze bo jak tak można męczyć ludzi, no jak: prosi:
szczerze nie rozumiem jak można tak traktować studentów :|myśmy termin obrony mieli z miesiąc wcześniej wyznaczony,a promotor ma swoje wady, ale jednak facet odpowiedzialny

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Dziękuję Domiś

O ile znowu mi nie napisze smsa, że jednak nie może
więc trzymam kciuki, żeby nie odwołał

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
I właśnie tak trzymaj dalej
Ja na wątku też ostatnio bywam z "doskoku" - ale tak ogólnie to zamówień na etorebce coraz mniej, jakość marna, obsługa też nie ta (problemy z reklamacjami itp.) aż mnie nie kuszą etorebki ...
A Rybka - przeprowadza się do wynajętego mieszkanka i będzie na "swoim" ....Może tu zajrzy do nas dzisiaj ??

wywołałyśmy "wilka z lasu" To udanego spotkania z obiektem (pamiętał o urodzinach ? )
zamówienia nie te, bo nawet nie ma już co zamawiać:P wszystko już mamy;P
Stary 2011-07-01, 09:48   #1099
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie też mi się tak wydawało, dopóki nie nadszedł czas zakupu mąż uparcie twierdzi, że ciemny a wyróżniać się będzie bateria i kolor dodatków
Meble zamówione u lokalnego stolarza
Strasznie się boję jak to wyjdzie ale pocieszam się faktem że na pewno będzie lepiej niż teraz - istne pobojowisko, jakby kto wrzucił granat do chaty
na pewno wyjdzie ślicznie i mam nadzieję, na zdjęcia końcówego efektu

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Dzień dobry
Krystyna bordowa
Aida karmelowa
Albo jasnobeżowa Sigrid

Czy jest tu jakaś posiadaczka zarówno kawowej Vivien jak i tej różowawej aidy?
ooo brązik a pochwalisz się już po powrocie efektem??

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
prześlicznie wyglądasz w takim kolorze
Stary 2011-07-01, 09:55   #1100
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Oj dziękuję za ten niezasłużony komplement Ty masz śliczne włoski, ja nosiłam wiele lat włosy do pasa, ale po ciązy wypadały całymi pasmami, i zmuszona byłam obciąć, najpierw do ramion potem coraz krócej, przez jakiś czas miałam nawet włosy na zapałkę obcięte
Jak to niezasłużony ? Ja Ci tu prawdę powiadam moja miła
Ja nie raz myślę, żeby się obciąć tak do ramion, ale mi trochę szkoda. Zresztą chyba nie byłoby mi dobrze w krótkich. Ty co innego, pasują Ci krótkie (aczkolwiek nie widziałam Cię w długich ), i chyba nawet lepiej się w takich czujesz, prawda ?

Cytat:
więc trzymam kciuki, żeby nie odwołał
Cześć Fashion
Stary 2011-07-01, 10:02   #1101
charal
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno wyjdzie ślicznie i mam nadzieję, na zdjęcia końcówego efektu

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

ooo brązik a pochwalisz się już po powrocie efektem??

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

prześlicznie wyglądasz w takim kolorze
Dziękuję czyli widzę że chyba to dobra decyzja, wszyscy mówią że w brązie lepiej
Roxi ja się czuję zdecydowanie lepiej w krótkich, ale Ty masz śliczne włosy, szkoda byłoby obciąć

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-07-01 o 10:16
Stary 2011-07-01, 10:10   #1102
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładne

Ile dałaś ?

Dzień dobry

U mnie od wczoraj leje i leje a dziś muszę wyjść i jechać się na prawko zapisać
ale wrzucę dziś moje zakupy z całego miesiąca na zakupowy
Stary 2011-07-01, 10:24   #1103
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to niezasłużony ? Ja Ci tu prawdę powiadam moja miła
Ja nie raz myślę, żeby się obciąć tak do ramion, ale mi trochę szkoda. Zresztą chyba nie byłoby mi dobrze w krótkich. Ty co innego, pasują Ci krótkie (aczkolwiek nie widziałam Cię w długich ), i chyba nawet lepiej się w takich czujesz, prawda ?

Cześć Fashion

masz śliczne włosy ja bym na Twoim miejscu zostawiła jakie są
ja zapuszczam, ale tylko i wyłącznie na ślub - niecierpie na sobie długich włosów bo mi się wydaje, ze mam brzydkie i że lepiej mi w takich jak miałam na boba obcięte... w przyszlym tygodniu musze isc do fryzjerki, żeby mi z tych miernot jakąs fryzurę delikatnie zrobiła:/

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Dziękuję czyli widzę że chyba to dobra decyzja, wszyscy mówią że w brązie lepiej
Roxi ja się czuję zdecydowanie lepiej w krótkich, ale Ty masz śliczne włosy, szkoda byłoby obciąć
naprawdę ślicznie wyglądasz w brązie w blond też - ale w brązie masz pazur i jesteś taka wyrazista i taka...rozpromieniona

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:

Ile dałaś ?

Dzień dobry

ojej to juz dzisiaj zakupów nie zobaczę ale będę miała co nadrabiać w niedzielę
u mnie też leje - w ogóle pogoda jak z ponad tydzień ;( kiedy będzie lepiej
Stary 2011-07-01, 10:25   #1104
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
wysle na pw
Dzięki, nie moje rejony w ogóle, na szczęście, ale to wszędzie się mogło zdarzyc, ech jak to trzeba uważać na siebie!
Cytat:
Dla wszystkich na dobranoc : KRÓLIKOMOPS
I zmykam spać
dobry jest

W kwestii moich problemów z upominkiem promotorskim, nastąpiła wielka awantura, osoba obraziła się, zabrała zabawki i spokój jest.

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 10:26   #1105
charal
Zakorzenienie

Cytat:

ja zapuszczam, ale tylko i wyłącznie na ślub - niecierpie na sobie długich włosów bo mi się wydaje, ze mam brzydkie i że lepiej mi w takich jak miałam na boba obcięte... w przyszlym tygodniu musze isc do fryzjerki, żeby mi z tych miernot jakąs fryzurę delikatnie zrobiła:/

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

naprawdę ślicznie wyglądasz w brązie w blond też - ale w brązie masz pazur i jesteś taka wyrazista i taka...rozpromieniona

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

ojej to juz dzisiaj zakupów nie zobaczę ale będę miała co nadrabiać w niedzielę
u mnie też leje - w ogóle pogoda jak z ponad tydzień ;( kiedy będzie lepiej
Ja Ciebie też widzę w bobie, uważam że idealnie do Ciebie pasuje taka fryzura, ale faktycznie tak się utarło że na ślubie tradycyjnie długie włosy z upięciem, zapewne do tradycyjnych sukien wygląda to uroczo, ja na swoim ślubie miałam burzę rudych loków, ale ja nie miałam kościelnego, co ja bym dała za idealnie proste włosy a nie tego barana którego muszę non stop prostować
Stary 2011-07-01, 10:35   #1106
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Decyzja jak najbardziej słuszna. Jak już się przefarbujesz to cyknij dla nas jakieś foto

Na razie chyba zostanę przy długich

Cytat:

Ile dałaś ?

Dzień dobry

39 zł

U mnie tak samo, ciągle pada

Kali a nie wiesz gdzie mogłabym dostać zwykłe, proste, koralowe/czerwone balerinki ? Ciągle takich szukam i nie mogę znaleźć

Cytat:

A już wiesz jaką fryzurę byś chciała mieć na ślubie ?

Edytowane przez roxana222
Czas edycji: 2011-07-01 o 10:36
Stary 2011-07-01, 11:18   #1107
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

ale u mnie dzisiaj pada deszcz od 6 rano jakaś masakra

Cytat:
Cześć dziewczynki, ale u mnie burza i tak strasznie leje ja przelotem w domu, wróciłam z pogrzebu i jak lunęło....właśnie sie zbieram znowu do pracy. Jeszcze jutro....ufff

a autobusy kursują?

Dziewczyny proszę o poradę bo jakże by inaczej ....
Oczywiście kuchnia....
Blat ciemna Arabeska, kafle na ścianę ciemny grafit polerowany, płyta gazowa czarne szkło i problem ze zlewem - czy czarny granitowy czy stalowy? Lepiej zeby znikł czy się wyróżniał? Podłoga jasno szara a meble białe pomóżcie bo ja już wyczerpałam swoją wyobraźnię.... płyta i zlew ulokowane są niedaleko siebie.

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Roxi, dziecinko sto lat i zdrówka!!!!
Reniu kochana współczuje ci z tym pogrzebem a w tym roku chyba ich już miałaś aż nadto

A co do zlewu w kuchni lepiej chyba taki żeby jego nie było widać (tylko trzeba jeszcze brać pod uwagę który lepiej się czyści )

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:

wczoraj zaginela dziewczyna w tym miejscu, w ktorym ja biegam i o podobnej godzinie

wrocilam z galerii i padam!!!!!!!!! a tu jeszcze mam biegac...
ojej nie biegaj tam albo o wcześniejszej porze a jeszcze lepiej namawiaj kogoś do towarzystwa

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Rosyjski fajny język ... nie potrafię ale zawsze chciałam umieć pisać po rosyjsku i czytać tylkomi jakoś nie podrodze żeby zacząć się uczyć (ach to lenistwo )

Na pewno się nie poddam bo już końcówka ... aleco wam powiem to wam powiem ... uważnie dobierajcie sobie zespoływ jakich pracujecie (o ile macie taką możliwość ) bo potem się będziecie denerwować i stresować niepotrzebnie

nie gadaj .. uważaj daguś na siebie

Nie poddam się jak dobrze skoncze projekt i nie bedzie mial zastrzeżeń do niego to w poniedziałek skończę jak coś nie będzie grało to w środę + wrzesień

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Trzymam jeszcze i staram się nie puszczać

A tak w ogóle to co u was bo mam tyły na wątku ?

Co się dzieje z Rybką że jej nie ma tu ostatnio?

Danulka jak sprawa z promotorem i Twoją pracą ?
A Rybka sie przeprowadza chyba od dzisiaj mieszka w nowym mieszkanku i nie ma teraz czasu

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 11:27   #1108
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Buenos Dias wszystkim
Charlize gratulacje !

Roxi słoneczko wszystkiego najcudowniejszego , wytrwałości w spełnianiu marzeń, uśmiechu tak promiennego żeby przeganiał wszystkie chmury na niebie i szafy bez dna żeby wszystkie torebki się pomieścił

A u mnie cyrk na kółkach już nie mam kompletnie siły się uczyć ... sesja jeszcze się nie skończyła jutro powinnam iść zaliczyć ćwiczenia ... przez których brak zaliczenia mam 1 wrzesień ale sie nie naucze do jutra bo przedmiot nie taki lekki żeby w 1 wieczór się nauczyć ... a jeszcze mam problemy z współpracą w grupie bo musimy projekt oddać, a współpraca jest żadna i już się bardzo pożarłam z 2 dziewczynami z grupy mam ochotę si poddać i pierdzielić to wszystko już

przepraszam Was że się tak zjawiam i jeszcze marudzę ,ale musiałam się wyżalić
trzymaj się kochana już zapewne jest bliżej końca niż dalej

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Zdj pochodzi z allegro.
ładne ile kosztują?

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
świetne

jeżdzę na rowerku (niecierpię z rana:/) i oporządzam leżącego jeszcze tate, za 4 godziny do Rz. bo od 18 kurs przedmałżeński.... matko nie wiem jak wysiedzę do 22 i kolejne dwa dni potem... ahh :P ale przynajmniej z TŻ-tem będziemy wreszcie razem non stop , jeszcze boiad musze zaraz zrobić, wiec niestety może tylko zdąże nadrobić :/ a wrócę w niedzielę
zdrówka dla taty

Stary 2011-07-01, 11:28   #1109
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
ładne ile kosztują?
razem z przesyłką dałam 25zł

Fashion może jeszcze zdążysz - wrzuciłam zdj na zakupowy
Stary 2011-07-01, 11:29   #1110
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ładnie moim skromnym zdaniem lepiej wyglądasz w ciemnych

Miałam dzisiaj zrobić ciasto z truskawkami ale taki deszcz pada że mi sie nie chce z domu wychodzić

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
razem z przesyłką dałam 25zł

Fashion może jeszcze zdążysz - wrzuciłam zdj na zakupowy
a można prosić link?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości