|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Dawno na all nie zaglądałam a przypadkowo na nie trafiłam
![]() Zdj pochodzi z allegro.
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolalabym majonez czyms zastapic, wiec moze - gesty serek homo i troche soli moze cos z tego wyjdzie ;p---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- danula, poczlapalam ze wszystkimi papierami i ladnie przygotowanym telefonem do ery, a gosciu na dzien dobry mowi mi,ze co ja oczekuje OD TEGO telefonu!! przeciez on wlasnie powinien wytrzymywac gora 3 dni!! powiedzialam,ze to niemozliwe - w necie czytalam,ze bateria daje rade nawet do tygodnia na co gosciu odparl,ze jezeli po 2 tygodniach bateria dalej bedzie trzymala tylko 1,2 dni to mam przyjsc. postaram sie w sobote pojechac do salonu nr 1, w ktorym to babka od razu powiedziala zebym przyniosla tel i wysle go do wawyw ogole dzisiaj mi cos swirowal wchodze na internet, a ten mi od razu gasnie (w sensie,ze tel sie wylaczyl) .. musialam wyjac baterie i juz bylo ok. ale sam telefon jest swietny kali, fajne butki ![]() i co???????????? zostalam sama na polu bitwy???????? Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-07-01 o 00:06 |
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja jeszcze jestem
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie ważne jest, że się nie rozładowuje jak np. masz końcówkę baterii, dzwonisz i pada no nic co zrobić jakoś przez kilka lat nie wymyślili lepszych baterii, trzeba czekać![]() Ja ogólnie też jestem zadowolona, musiałam się przyzwyczaić do ekranu dotykowego(nie mylić z naciskowym ) i teraz jest ok
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja na razie zmykam- pewnie zaglądnę ale nie wiem o której![]() daga to ryz dziki firmy kupiec- z tyłu będzie .tróllik i kali zapomniałam jaki macie ten telefon i teraz nie wiem jaki chcę na razie kochane |
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
danula, a przy pisaniu smsow czesciej korzystasz z klawiatury qwerty, czy z dotykowca?? ja przyznam sie,ze pisze tylko na qwerty
ale w tramwaju/autobusie jak czlowiek sie jedna reka trzyma czegos to nie ma mowy- trza z dotykowca leciec ;p
|
|
|
|
#1087 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Na pewno wyjdzie super ![]() Sami kafelkujecie?
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
monia, e no co Ty, juz spadasz?? a nocny marek gdzie sie podzial? mamy ten tel http://1.bp.blogspot.com/_Eqifx4Ax0x...llo+kitty.jpeg zapamietaj i lec go kupic!! nie tylko vatika, parka, aida i vivien bedzie nas laczyc
to ja tez zmykam, ale nie, ze do spania ;p moze jakis film ogladne.. dobranoc wszystkim!!
|
|
|
|
#1089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ludzi jak ludzi jak można tak naszego Danonka olwać ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() reaktywacja! ![]() daga a ten Wasz telefonik to nie był jakoś mniej różowy??????? znalazłam to samsung wave -moja wyszukiwarka zapamietała :cmok :kupiłaś decenariosy? ![]() znikam! |
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dziękuję Wam za wszystkie rady i słowa otuchy, jeszcze jutro (czyli dziś ) spokojnie się zastanowię i ostatecznie zadeklaruję na kierunki A i mama dokupiła mi jeszcze karton na torebki i stoi pusty.... czyżby mi coś sugerowała? Cytat:
chyba jutro obczaję właśnie pewną parę ![]()
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2011-07-01 o 04:29 |
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Postanowiłam- koniec z blondem, wracam do ciemnych włosów A w poniedziałek kliknę sobie w prezencie jakąś torebkę a będzie to Krystyna bordowa Aida karmelowa Albo jasnobeżowa Sigrid Czy jest tu jakaś posiadaczka zarówno kawowej Vivien jak i tej różowawej aidy? |
|
|
|
#1093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Reniu
Rzut beretem, jakieś 10 min drogi. Tyle, że on w wakacje nawet chyba codziennie, albo prawie codziennie przyjeżdża do mojej miejscowości ![]() Cytat:
![]() Ja niedawno w chińskim sklepie kupiłam podobne, tylko, że beżowe. O dziwo bardzo wygodne ![]() Cytat:
Ja od niedawna mam Sony Ericssona Xperie x10 mini pro i jestem zadowolona Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry |
|||
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A oto dowód, charal w wersji pierwotnej
Edytowane przez charal Czas edycji: 2011-07-01 o 09:30 |
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj też się chyba przejdę do Rossmanna po farbę, bo już mam spore odrosty i jutro bym się przefarbowała
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeżdzę na rowerku (niecierpię z rana:/) i oporządzam leżącego jeszcze tate, za 4 godziny do Rz. bo od 18 kurs przedmałżeński.... matko nie wiem jak wysiedzę do 22 i kolejne dwa dni potem... ahh :P ale przynajmniej z TŻ-tem będziemy wreszcie razem non stop , jeszcze boiad musze zaraz zrobić, wiec niestety może tylko zdąże nadrobić :/ a wrócę w niedzielę
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- więc trzymam kciuki, żeby nie odwołał ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
|
|
#1099 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam nadzieję, na zdjęcia końcówego efektu![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
a pochwalisz się już po powrocie efektem?? ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci tu prawdę powiadam moja miła ![]() Ja nie raz myślę, żeby się obciąć tak do ramion, ale mi trochę szkoda. Zresztą chyba nie byłoby mi dobrze w krótkich. Ty co innego, pasują Ci krótkie (aczkolwiek nie widziałam Cię w długich ), i chyba nawet lepiej się w takich czujesz, prawda ?![]() Cześć Fashion |
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roxi ja się czuję zdecydowanie lepiej w krótkich, ale Ty masz śliczne włosy, szkoda byłoby obciąć Edytowane przez charal Czas edycji: 2011-07-01 o 10:16 |
|
|
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile dałaś ? ![]() Dzień dobry U mnie od wczoraj leje i leje a dziś muszę wyjść i jechać się na prawko zapisać ![]() ale wrzucę dziś moje zakupy z całego miesiąca na zakupowy ![]()
|
|
|
#1103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz śliczne włosy ja bym na Twoim miejscu zostawiła jakie są![]() ja zapuszczam, ale tylko i wyłącznie na ślub - niecierpie na sobie długich włosów bo mi się wydaje, ze mam brzydkie i że lepiej mi w takich jak miałam na boba obcięte... w przyszlym tygodniu musze isc do fryzjerki, żeby mi z tych miernot jakąs fryzurę delikatnie zrobiła:/ ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
w blond też - ale w brązie masz pazur i jesteś taka wyrazista i taka...rozpromieniona![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
ale będę miała co nadrabiać w niedzielę u mnie też leje - w ogóle pogoda jak z
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, nie moje rejony w ogóle, na szczęście, ale to wszędzie się mogło zdarzyc, ech jak to trzeba uważać na siebie!
![]() W kwestii moich problemów z upominkiem promotorskim, nastąpiła wielka awantura, osoba obraziła się, zabrała zabawki i spokój jest.
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie chyba zostanę przy długich ![]() Cytat:
39 zł ![]() U mnie tak samo, ciągle pada ![]() Kali a nie wiesz gdzie mogłabym dostać zwykłe, proste, koralowe/czerwone balerinki ? Ciągle takich szukam i nie mogę znaleźć ![]() Cytat:
A już wiesz jaką fryzurę byś chciała mieć na ślubie ?
Edytowane przez roxana222 Czas edycji: 2011-07-01 o 10:36 |
|||
|
|
|
#1107 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
ale u mnie dzisiaj pada deszcz od 6 rano jakaś masakra ![]() Cytat:
A co do zlewu w kuchni lepiej chyba taki żeby jego nie było widać (tylko trzeba jeszcze brać pod uwagę który lepiej się czyści )---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
|
|
#1108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
razem z przesyłką dałam 25zł
Fashion może jeszcze zdążysz - wrzuciłam zdj na zakupowy
|
|
#1110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam dzisiaj zrobić ciasto z truskawkami ale taki deszcz pada że mi sie nie chce z domu wychodzić ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

co ja tak sałatkuję
-poza 2 łyżkami majonezu
wolalabym majonez czyms zastapic, wiec moze - gesty serek homo i troche soli 
W sumie ważne jest, że się nie rozładowuje jak np. masz końcówkę baterii, dzwonisz i pada
no nic co zrobić jakoś przez kilka lat nie wymyślili lepszych baterii, trzeba czekać

ale pocieszam się faktem że na pewno będzie lepiej niż teraz - istne pobojowisko, jakby kto wrzucił granat do chaty 

... ludzi jak ludzi jak można tak naszego Danonka olwać 

i kolejne dwa dni potem... ahh :P ale przynajmniej z TŻ-tem będziemy wreszcie razem non stop
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale będę miała co nadrabiać w niedzielę