|
|
#2611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
|
|
|
#2612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Serduszko boli, cierpi i jeszcze tak szybko rana się nie zagoi. Lecz Lucka on Cię nie kocha... Zamierzasz długo żyć w tej świadomości, że mu się odmieni ? Powiedział Ci jasno i wyraźnie, że Cię nie kocha... Nic z tym już nie zrobisz. Wiem, że to jest ciężkie i ciężko jest Ci się z tym pogodzić ale taka jest prawda. Zacznij coś robić, on dzisiaj wyjeżdża i nie będzie go 2 tygodnie. Chcesz czekać dwa tygodnie cały czas płacząc ? |
|
|
|
|
#2613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ciagle wierze ze jeszcze bedzie dobrze ![]() ja tez wyjezdzam w poniedzialek na szczescie, co prawda tylko na 3 dni, ale zawsze to cos
|
|
|
#2614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chce poczekać aby przemyśleć... Ale sama powiedziałaś, że Cię nie kocha :| Zachowuje się jak mój eks, daje nadzieje na coś czego nie będzie. |
|
|
|
|
#2615 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2616 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2617 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jeśli powiedział, że Cię nie kocha, to jest tego pewien i żaden wyjazd mu w tym nie pomoże. On po prostu nie chce, żebyś lamentowała, więc daje Ci nadzieję, aby mieć spokój.
|
|
#2618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja sobie myślę że może to po prostu kryzys, przejdzie mu i będzie dobrze, że wcale nie jest tak że mnie nie kocha
|
|
|
#2619 |
|
Rozeznanie
|
Ja na Twoim miejscu chyba sama bym mu podziękowala. I rzuciła tylko "jak coś to wiesz gdzie mnie szukać" - może to jego "myslenie" ma być przepustką do super zabawy na wyjeździe?
|
|
|
|
#2620 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Widzicie Dziewczyny, właśnie dlatego faceci tak się opierają przed powiedzeniem wprost, że nie kochają - wiedzą, że to i tak niewiele da.
|
|
#2621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie, nie chciałam już tego pisać... W ogóle tak najeżdżamy na tych facetów. A ja coraz bardziej zastanawiam się jak oni na to reagują, co czują, czy ich to boli, czy cierpią, czy myślą o tym... Czy po prostu przyjmują to na klatę i żyją dalej. |
|
|
|
|
#2622 |
|
Wtajemniczenie
|
Ćwiczyłam na ściance wspinaczkowej
|
#2623 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Kolega Zakalca mi mówił, że on przez 2 miesiące po tym, jak mnie rzucił, był nie do życia, nie wychodził z domu poza treningami, zżerały go wyrzuty sumienia i kontaktował się ze mną, choć kumpel go przekonywał, że to nie ma sensu i chciał mu zabierać telefon. Dopiero po niecałych 3 miesiącach odważył się stawić czoło demonowi i zjawić u mnie. Ty na moje nogi ćwicz!
|
|
|
#2624 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no wlasnie ja mam wrazenie ze my rozpamietujemy, zastanawiamy sie co oni robia, czy mysla itp, a oni po prostu przechodza do porzadku dziennego. Tez bym tak chciala
|
|
|
#2625 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#2626 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ćwiczę ćwiczę
![]() I nie Twoje tylko moje ;] ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
|
|
#2628 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2629 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Rozeznanie
|
tak, tak, bo kiedy oni zapewniają nas jak to bardzo nas kochają, mamią buziaczkami, przytulaskami, uśmieszkami w swojej głowie przygotowują się do rozstania; a potem dziwią się, że my reagujemy jak reagujemy i że nie rozumiemy bo przecież to narmalne ze dzień po "nie wyobrażam sobie życia bez ciebie" podają tekst "odchodzę, nie kocham cię". i nie piszcie, że to nic dziwnego bo sama zrywałąm 3letni związek i pomimo tego, że byłam kilka lat młodsza załatwiłam to z klasą i szacunkiem dla tej drugiej osoby, i nie twierdzę, że ona nie cierpiała, bo napewno cierpiała ale przynajmniej nie czuła się jak ostatni śmieć i idiota. potrzeba tylko odwagi, charakteru i piprzo*** przyzwoitości
|
|
|
|
#2631 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny wróciłam z wakacji tygodniowych nad morzem z kumpela,było super,opaliłam się chociaż pogoda była tylko 2 dni.Na tym wyjeździe prawie wcale nie myślałam o problemach z facetem (przypomnę,że 3 tygodnie temu dowiedziałam się ,że on na początku naszego związku wchodził na seks czaty i przesyłał sobie nagie fotki z dziewczynami,przestał to robić ok. rok temu). Dalej nie wiem co zrobić,mamy się zobaczyć w przyszłym tygodniu i ustalić co dalej,a ja dalej stoję w punkcie wyjścia.
Ja to widzę tak: on w ogóle nie zdawał sobie sprawy ,że takie coś może skrzywdzić i że to zdrada - dopiero teraz to zaczyna sobie uświadamiać,co go nie usprawiedliwia.Dla niego chyba nie istnieje takie pojęcie jak zdrada emocjonalna,ale jak mnie facet raz klepnął w tyłek to już było wtedy wielkie halo. Dziwi mnie to,że potrafił to robić (czatować i nagie fotki oglądać od tych dziewczyn),a następnego dnia płakać i przeżywać ,że mnie zostawia ,bo musiał wyjechać na 2 tygodnie.Trochę mi się to gryzie z pojęciem prawdziwej miłości. Zauważyłam,że robił to często jak się kłóciliśmy,albo jak mnie nie było , bo np. wyjechałam na wakacje,z tego powodu również mi bardzo przykro, bo w co jak w co ,ale pod tym względem w niego bardzo wierzyłam,jak nikomu innemu i dlatego jest tak ciężko .
|
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie są żadne wytłumaczenia
|
|
#2633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bałam się bardzo, ale odważyłam się na rozmowę.. po prostu nie wyobrażałam sobie innego wyjścia.. byłam Mu to winna po tych 3latach (nawet po tym, jak mnie traktował),a o wysłaniu sms'a nawet nie pomyślałam.. do pewnego poziomu się nie zniżę..
|
|
#2634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faceci często zniżają się do takiego poziomu. Aby iść na łatwiznę i własnego spokoju. |
|
|
|
|
#2635 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2637 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
można? można... trzeba tylko chcieć i mieć jaja! Cytat:
po prostu tak zostałam wychowana i tyle.. życie nie jest sielanką, a ludzie nie zawsze dobrzy i wspaniali, ale pomimo wszystko nie zniżę się do pewnego poziomu..
|
|
#2638 |
|
Rozeznanie
|
Lucka, dziewczyny mają rację. Jak nie kocha to znaczy, że mu już nie zależy. A te całe "separacje" to na nic się zdają...
Przerabiałam taką sytuację przez ponad pół roku!! I teraz żałuję, że się od razu nie zdecydowałam na wyjście z twarzą z tego, ale cóż skoro to taka wielka miłość (z mojej strony). Wiem, co czujesz, ale oszczedz sobie tego. Moj eks jak sie potem okazalo wcale nie chcial wracac do mnie tylko sobie inną znalazł i oszukiwał mnie mydląc oczy, że jest nadzieja. On do samego konca nie wiedział którą z nas wybrać Najgorsze jest to, że ja sobie doskonale zdaje sobie sprawę, że to skonczone, że to dupek i kłamca, ale kochac nie przestaję Nie wiem co ze sobą zrobić. Jakie to wszystko jest dziwne.
|
|
|
|
#2639 |
|
Wtajemniczenie
|
No dokładnie, wręcz przeciwnie, piszę to na jego niekorzyść.
Ok,ja czatowałam czasami z facetami,ale nic poza tym i zawsze mówiłam ,że mam kogoś i niczego nie szukam. Gdyby to się działo teraz,zerwałabym od razu,ale ,najdziwniejsze ,że te akcje były jak zaczęliśmy ze sobą być co jakiś czas,a rok temu przestał. Hmmm...może mi tak ciężko,bo to mój pierwszy facet,i same wiecie jak to jest: tyle wspólnych wspomnień,pierwsze razy itp. Co nie zmienia faktu ,że czuję się jakby to wszystko było kłamstwem,za każdym razem jak mówił kocham Cię to kłamał. |
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

Nie wiem co ze sobą zrobić. Jakie to wszystko jest dziwne.
[/CENTER]