|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Jakie dodatki do tej sukni ślubnej
Witam wszystkich,
To moja suknia: http://www.sarah.com.pl/foto/galeria...kat=10&id=2108 Jeżeli chodzi o fryzurę i bukiet to jestem w miarę zdecydowana - coś plecionego a kwiaty będą w fiolecie, buty też już są - to nie dokładnie te , ale są podobne. Jednak nie mogę się zdecydować co do ewentualnej biżuterii, torebki i wszelakich innych dodatków. Bardzo Was proszę o jakieś propozycje i rady. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie dodatki do tej sukni ślubnej
Piękne bukiety
. Ja bym założyła małe kolczyki- perełki i bransoletkę z pereł- oczywiście, jeśli nie jesteś przesądna .
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Bransoletka przede wszystkim.Co do kolczyków to jak już uważasz-można delikatnie,można bogato bo mimo że sukienka zakrywa szyję to ramiona na wierzchu.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
super buciki też takich szukam.
A co do biżuterii też uważam że delikatne kolczyki i bransoletka. Ja będę miała podobną sukienkę i poszukuje czegoś delikatnego z pereł. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem też postawić musisz na bransoletkę. Tylko mi tu bardzij pasowaloby coś z kamieniami, a nie z perełkami. Kolczyki już niekoniecznie. Jeśli to delikatne.
Jeśli chodzi o fryzurę, to mi najbardzoj podoba się ta pierwsza. Lubię takie naturalne. Ale to też zależy od twojej urody, bo nie wiedząc jak wygladasz, ciężko cokolwiek poradzić na 100%
Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrtyobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką Wymiana książkowia |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem, skoro będziesz miała takie piękne fioletowo purpurowe bukiety, to warto zaakcentować kolor także w bransoletce. Dopasujesz się tym samym do kwiatu w butonierce męża, gdy odstawisz już bukiet. Jak założysz perły, będziesz wyglądała ładnie, ale jak każda inna panna młoda... Moje propozycje poniżej to srebrne lub złote bransoletki z naturalnymi kamieniami szlachetnymi i półszlachetnymi. Koszt od 130 zł Szeroki wybó na e-bay. Mam nadzieję, że podoba Wam się mój pomysł
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bukiety świetne sama myślę o fiolecie fryzury cudne wszystkie... mamy widze podobny gust buty pierwsza klasa a jesli chodzi o biżuterię to i Javarem i Grubstein maja racje jak chcesz delikatnie wybierz perełki jak chcesz trochę zaszaleć to coś fajnego z fioletem będzie dobrze będziesz pięknie wyglądała 3mam kciuki
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za wszystkie dotychczasowe rady
![]() Wciąż nie jestem zdecydowana co do biżuterii, chciałabym coś co będę mogła nosić też później, a tu raczej wolę skromniejsze dodatki. Przeglądałam internet i podczas gdy bransoletki mi się w miarę podobają to z kolczykami mam straszny problem, a nie chcę bez. Mam trzy srebrne bransoletki, które mogłabym tu wykorzystać - takie nie rzucające się zbytnio w oczy. ( to te na czerwonym tle) Może obrączki i pierścionek zaręczynowy coś wam podpowiedzą o moim guście ![]() Nie mam też pojęcia jaka torebka będzie pasowała i co gorsza gdzie ją dostać. Edytowane przez Anusia111 Czas edycji: 2011-07-03 o 14:13 |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Suknia piękna, ja mam bardzo podobną, tylko to na szyję mam z koronki
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Odradzam perły z wiadomych przyczyn - przesąd.Nie chcę straszyć i zniechęcać ale znam kilka osoó które miały perły (panny młode) i nie są teraz szczęśliwe a nawet niektóre po rozwodzie.Ja jednak wierzę w przesądy...
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę wiedzieć ile ta suknia kosztuje?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Kupowałam w lutym więc jakiś czas temu, ok. 2500,00. Była wtedy też jakaś zniżka chyba 200zł.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
jeśli chodzi o biżuterię to chyba najlepsze będą jakieś małe kolczyki i skromna bransoleta.. bo suknia sama w sobie przyciąga uwagę i nie ma sensu obładowywać się dodatkowymi blyskotkami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.

Ania

.

będzie dobrze będziesz pięknie wyglądała