|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
dzieczyny chce ktoras gucci by gucci?chetnie oddam wieksza ilosc, jakos mi nie lezy ten zapach chwilowo
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogę zrobic odlewki: Fantasy EDP -Britney Spears, Organza EDP-Givenchy, Provocative Woman EDP-E. Arden 5-th Avenue EDP- E.Arden Carolina Herrera EDT-Carolina Herrera Black XS EDT - Paco Rabanne Belle en Rykiel EDP-Sonia Rykiel L de Lolita Lempicka edp Sephora- Caramel vanilla Mam odlewki: Etro Mahogany- 8/10 Jesus del Pozo- Halloween Freesia 8/10 Van Cleef & Arpels -Automne edt 18/22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
Agulewi coś u mnie za Aliena?
w wątku "Szukam" mam kilka flaszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zadomowienie
|
Kobiety, ma któraś na zbyciu L'Instant Guerlaina?
![]()
![]() |
#4865 |
Raczkowanie
|
flaszki na wymianę są nieaktualne, poza Fiktor&Rolf Flowerbomb edp ok. 30/100, wymienię najchętniej na Angel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Próbki na wymianę - aktualizacja 03.2020 Edytowane przez teclo Czas edycji: 2011-06-30 o 23:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Rozeznanie
|
Poszukuje probek zapachow Diptyque
![]() Wzamian oferuje probki SL (kazda po 1.5ml): SERGE LUTENS Five O'Clock au Gingembre EDP SERGE LUTENS Gris Clair EDP SERGE LUTENS Serge Noir EDP
#4868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Comme des Garcons 8 88 The Different Company Jasmin de Nuit Burberry Brit edp Balenciaga Cristobal edt John Galliano edp Kenzo Flower Oriental Rochas Absolu W podpisie nie było 2 probek, które wczesniej wybrałam: Calvin Klein Beauty i John Varvatos edp czy są jeszcze aktualne? Napisz ile byś chciała Black xs i Belle en Rykiel. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję:
- Rose Essentielle Bvlgari - Insolence Guerlain - Bvlgari pour femme Mogą być to próbki/odlewki. Odwdzięczę się tym co w podpisie ![]()
#4870 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oraz: Lalique Amethyst ok.1.7 ml Dior Dune ok 1.7 ml Givenchy Organza ok.2 ml Kenzo Flower by Kenzo Le Parfum ok.2ml Chanel no5 Eau Premiere ok 1.8 ml AoD edt ok. 1.8 ml Shalimar edt ok.2 ml chciałabym : - Code edp 1,5 ml (r) - Midnight Poison 1,7 ml (r) co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najbardziej zależy mi na Belle en Rykiel - interesowałaby mnie odlewka nawet powyżej 5ml. Black XS - wystarczy 1-2 ml na porządne testy. Za moment ogarnę to mililitrowo, ok? ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Ode mnie wychodzi ok. 17ml. Poprosiłabym więc tak: Etro Mahogany 8ml Belle en Rykiel 5ml Black XS 4ml OK? ![]()
![]() |
#4872 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
odleję Ci trochę więcej, belle 10 i black xs 5 priv? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
A Liqueur de Parfum też wchodzi w grę?
#4875 |
Zakorzenienie
|
Weźcie to ode mnie , proszę
![]() 5ml / 5ml ciemnej czekoladki (at.) ok.4ml / 5ml Habanity (at.) 4ml Byredo Baudelaire (f.) 2,5ml Alexander McQueen - My Queen (sam.) 2,5ml Pierre Balmain - Balmya (sam.) 4ml Bvlgari - Au the Rouge (f.) ok. 7ml / 10ml VC&A -Printemps (at.) ok.6ml J.D.Pozo - Haloween Fresia (f.) 2,5ml Lolita Lempica - Fleur Defendue (sam.) 2,5ml CB I Hate Perfume - Burning Leaves (sam.) 2,5ml Angel fiołkowy (sam.) 10ml Terre D'Hermes (at.) 9ml / 10ml CK BE (at.) najchętniej Hypnose , Black XS , coś świeżego- lekkiego-owocowego lub nawet nie na zapachy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
które Cie dokładnie interesują?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
Prawie wszystkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Mnie interesuje tylko Escada Magnetism i Boss Intense , no i Ralph Lauren Wild ale tu widzę,że chcesz oddać całą flakon, a nie odlewkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2,5ml Alexander McQueen - My Queen (sam.) 4ml Bvlgari - Au the Rouge (f.) 2,5ml Lolita Lempica - Fleur Defendue (sam.) 2,5ml Angel fiołkowy (sam.) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście jestem chętna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Raczkowanie
|
tak
![]() a ile tego masz? bo chcę się pozbyć całej flaszki, najlepiej też za flachę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Konto usunięte
|
Szukam odlewki L'Occitane Amber, Lutens Daim Blond oraz Thierry Mugler Angel Liqueur
![]() Mam sporo zapachów. Lista w wątku wymiankowym. |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Perfume Lover
|
Witam znajdziesz coś u mnie za:
#4885 |
Zakorzenienie
|
Chętnie lub trochę mniej chętnie wymienię
![]() Flakony: Smellbent, Never never land - ok. 15-16ml (zdjęcie) ODLEWKI: Creed, Love in White 7-7,5ml Parfum d'Empire, Osmanthus Interdite 3ml JhaG, Citizen Queen 2,4ml Thierry Mugler, Rose Angel 2,5ml Les Parfums De Rosine, Diabolo Rose 2ml Laboratorio Olfattivo, Daimiris 2ml O. Durbno, Turquoise ok. 3ml (at 10ml) L'Artisan, Ananas Fizz 2ml Hermes, 24, Faubourg edt 5ml Bvlgari, Petits et Mamans 5ml Musc Ravageur 5ml Brecourt, Mauvais Garcon 2,2ml Brecourt, Agaressence 2,2ml Demeter, Heart Breaker 3ml PRÓBKI: Ch. Dior, Dolce Vita 1ml Givenchy, Ange Ou Démon ok. 0,5ml Demeter, Cinnamon Bun 2,5-2,7ml Demeter, Poison Ivy 0,8ml Parfum d'Empire, Cuir Ottoman 1-1,2ml Parfum d’Empire, Wazamba 1,2ml Heeley, Cardinal ok.1ml Yves Rocher, Cedre Bleu 1ml Tauer, Lonestar Memories 0,5ml Winter Delice 0,8ml Smellbent, Elf 1-5ml Reminiscence, Les Notes Gourmandes, Do Re 1-1,5ml Lolita Lempicka, Si 1-2,5ml Diptyque, L'eau Trois 0,7ml Diptyque, L`Eau de Tarocco 2ml Diptyque, Opone 2ml John Varvatos edp 1,5ml Givenchy, Organza Indecence 2,5ml Lutens, Serge Noir 0,6ml Rose Muskissime ok. 1ml Paco Rabanne Pour Elle 2ml CB I Hate Perfume, Burning Leaves 0,8-0,9ml CdG, Laurel ok.0,8ml BOND NO. 9 Andy Warhol Silver Factory 1,5ml Frapin, 1697 ok. 0,8-1ml Jacques, Irissime ok. 1-1,5ml Huitieme Art Parfums, Naiviris ok. 1,5-1,7ml Huitieme Art Parfums, Ciel D'Airain ok. 1,3-1,5ml O. Durbano, Pink Quarz ok. 1ml Histoires de Parfums, 1876 Mata Hari 1ml Hermes, Kelly Caleche edt, ok. 1-1,5ml Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2011-07-02 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4887 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Podoba mi się: Parfum d'Empire, Osmanthus Interdite 3ml L'Artisan, Ananas Fizz 2ml Parfum d'Empire, Cuir Ottoman 1-1,2ml Parfum d’Empire, Wazamba 1,2ml Diptyque, L'eau Trois 0,7ml Diptyque, L`Eau de Tarocco 2ml Diptyque, Opone 2ml BOND NO. 9 Andy Warhol Silver Factory 1,5ml Frapin, 1697 ok. 0,8-1ml O. Durbano, Pink Quarz ok. 1ml Znajdziesz coś u mnie? Aktualna lista w wątku wymiankowym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś u mnie? Mogę coś szukać poza wątkiem, tylko napisz co konkretnego ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Niestety wszystkie znam
![]() Cytat:
![]() Niestety wszystko znam. A szukam przede wszystkim niszy, której nie znam. Największe chcice wypisałam w wątku w podpisie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
oddam:
Givenchy Organza First Light około 0,6 ml Kenzo L'Eau Par Kenzo Indigo Pour Femme Issey Miyake L’Eau d’Issey Florale T. Mugler Angel 1ml T. Mugler Angel La Rose 1 ml Guerlain Apres L'Ondee 0,8-0,9 ml Chanel Coco Mademoiselle edt 1 ml Micallef Royal Muska 0,5-,0,6 ml YSL Opium Poesie de Chine – odlewka w atomku 1,5-2 /10 ml Guerlain Eau de Shalimar - odlewka w atomku 3/5 ml Chloe Eau de Fleurs Capucine - odlewka w atomku 3,5 ml Goldenoil Lipa edt 7/8 ml - odlewka w penie Lancome Hypnose Elixir 1 ml Davidoff Good Life 0,8 ml Rochas Soleil Jesus Del Pozo In White 1ml Trussardi Inside Delight 2ml Christian Dior J’adore L’eau 0,4 ml Szukam: La Perla Eclix Juliette Has a Gun Lady Vengeance Juliette Has a Gun Miss Charming E. Lauder Beautiful Sheer L'Occitane white Tea Mariella Burani Bouquet de Roses Aigner Private Number P.Rabanne Ultraviolet Aquatic Plastic Charles Jean Brosseau Violette Menthe Ghost Summer Flirt oraz wszystko co mi wpadnie w oko ![]()
odlewki szukają nowego domu https://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=7025 Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2011-07-14 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.