|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
dopiero teraz widzę, że chyba powinnam przestać oglądać te głupie seriale bo wszyscy mnie wkurzają
![]() Ale czasem lubię obejrzeć coś, żeby się pośmiać... Np. "Dlaczego ja?" i "trudne sprawy" a jak słyszę tą muzykę to ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Malinko, Marysia jest nieśmiertelna więc musi żyć... Może coś jej się stanie, że nie będzie grała przez jakiś czas bo przecież ma co robić przy bliźniakach ale pewnie nie umrze A nieprzytomna teraz będzie leżeć na tej kanapie całe wakacje...
|
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Marysi to albo umrze i Paweł zajmie się dzieckiem albo w śpiączkę jakąś zapadnie, bo ta aktorka na serio jest w ciąży |
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra laski, ja uciekam, bo jutro rano ten lekarz ![]() DOBRANOC ![]() i nie rozgadać sie za bardzo
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-06-30 o 23:29 |
|
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marysia nie umrze, mówię Ci A Anetka już urodziła, dwóch synów |
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To powodzenia jutro u lekarza ![]() Ja też lecę spać bo się późno zrobiło ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
albo płaczą bez łez![]() Dobra ja naprawdę lecę... |
||
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
malinka9191 dastin dobranoc
![]() To ja będę oglądać Gotowe na wszystko
|
|
|
|
#3969 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeszcze się szef czepia, że nie zawsze robią nadgodziny, a jak jest 40 st. a oni cały czas w słońcu to po 12h chyba mają prawo mieć dość :P Cytat:
zdrowiej szybciutko a TŻ na pewno poprawi Cytat:
* będzie ok, na pewno ![]() Cytat:
Cytat:
bardzo strasznie było? bo pewnie i tak wcześniej czy później mnie to czeka :P Cytat:
nawet mnie wkurza jak ktoś patrzy co tam mam raz nawet się z exem o to pokłóciłam, bo wpadła mi nitka od szalika, a jechaliśmy tramwajem i tak mi łzy płynęły że jakiś dziadek mu laską przyłożył, że mnie krzywdzi, a ja i tak nie dałam sobie pomóc ![]() Dzień dobry Dostałam okres i tak mnie boli, że normalnie masakra miałam nadzieję, że po odstawieniu tabsów mi to nie wróci, ale chyba się przeliczyłam ale TŻ za to całą noc mnie mocno przytulał, tzn. ja się tyłkiem przytulałam do niego i grzał mi plecki i było znośnie ![]() aa i dziś mija nam dokładnie pół roku od zaręczyn Edytowane przez 201609062115 Czas edycji: 2011-07-01 o 07:02 |
||||||
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani psiknęła mi tylko czymś do ust, wsadziła ustnik, położyłam się na boku, no... i nie będę pisać szczegółów co się ze mną działo jak zaczęli wpychać mi tą rurę grubości mojego najmniejszego palca Efekt był taki, że nie mogłam zejść z tego łóżka bo myślałam, że zemdleję... Nie miałm wtedy jeszcze 18 lat, poszłam z mamą i pamiętam tylko tyle, że jak wyszłam z gabinetu to się rozryczałam, byłam w jakimś takim szoku![]() A co do półrocznicy to mój Tż na pewno by nie pamiętał i ja też ![]() Dzień dobry dziewczyny Jakaś taka niewyspana jestem. Położyłam się wczoraj przed 1 i jakaś taka teraz zamulona jestem ![]() Czekam na telefon od Tż-ta ale na 95% jest pewien, że będzie tam jednak pracować... |
|
|
|
|
#3971 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Mi już troszkę lepiej ale dziś też poleżę w łóżku i może uda się wyzdrowieć, dziś TŻ robi obiadek, śniadanko itp.(sam się zadeklarował że ja mam z łóżka nie wychodzić) Pogoda do bani! ![]() Widzę że miałyście poważną rozmowe o filmach też oglądam pierwszą miłość(chyba jedyny serial który oglądam od początku ) nie wiem jakoś mi się podoba.AaAa Marysia będzie żyć![]() A ja nawet w tych trudnych sprawach miałam okazje grać, ale ostatecznie złamałam rękę i nie poszlam , a dobrze płacą za taką rolę główną... hehe wiem.. wiem.. śmiech, ale ja tam się nie wstydzę;D malinka trzymam kciuki żeby u lekarza było wszystko ok ![]() Dastin ja jak byłam małą ok.9lat bylam w szpitalu i robili mi jakąś gastroskopie (czy jak to się pisze) ale chyba mało profesjonalną bo kurde sama musiałam sobie gumową rurkę włożyć do brzucha, połykć kawałek po kawałku przy tym chodzić jak bocian... to było okropne, byłam tym tak zmęczona żę aż zemdlałam;(
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile tam płacą za główną rolę?Miałaś sama sobie pchać gumową rurkę To chyba jednak nie to bo ta rurka nie jest gumowa i musisz leżeć bo oni patrzą w monitorze co jest w Twoim żołądku
|
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3974 |
|
Rozeznanie
|
300zł za jeden dzień zdjęciowy. tfuuu pokręciłam coś chyba tam było za całą prace....
To było to tylko oni potem podłączyli tzn włożyli w to drugą cieniutką z kamerą;/ mówie to chyba robili pierwszy raz, trauma do końca życia!!!!!
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-07-01 o 09:55 |
|
|
|
#3975 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3976 |
|
Rozeznanie
|
Angel no co Ty gadasz naprawdę dla Ciebie zastrzyk w dziąsło jest bardziej bolesny od leczenia na żywca?????:szok: Matko! Ja Cię podziwiam... Wchodząc do dentysty od razu mówie znieczulenie proszę... hehehe
Dastin. Dziś mam kanapki po Twojemu właśnie TŻ przygotował także uciekam na śniadanko!
|
#3977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Moj TZ sie nabija z DLACZEGO JA? I z TRUDNYCH SPRAW A co do seriali, na poczatku sa ciekawe, wciagajace, a pozniej do
|
|
|
|
|
#3978 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chyba bym tego nie zniosła nawet jak myję zęby to muszę robić przerwę, bo jak za długo trzymam coś w buzi to wymiotuję raz jak mi ortodontka robiła odcisk na zębach i za długo przytrzymała to ją splułam i ugryzłam Zapomniałam chyba dodać, że świetnego masz nowego avatarka A to nie jesteś za bardzo zadowolona z tej jego dodatkowej pracy? |
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Kurcze jaka konwersacja się wywiązałą na temat seriali;p ja M jak Miłość nie oglądam, bo już nie trawie tego filmu. Ale oglądam Pierwszą Miłość i też drażni mnie Paweł z tą swoją fryzurą. No i rozwalił mnie doszczętnie Eweliny strój do ślubu, ta suknia i to futro! Ło matko! A przecież była we Wrocławiu oglądać takie ładne suknie! heheNodziewczyny teściowa z tym młodym dziś w nocy do Polski jadą. Uff ![]() bo wczoraj znowu mała haja byłą;/grr Ale piękny dzień dziś u mnie słoneczko świeci, ale nie jest aż tak bardzo duszno![]() malinka kciuki 3mam za wizyte u lekarza;*
|
|
#3980 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Ty wracaj do zdrowia ![]() Malinko, trzymam kciuki
|
||||
|
|
|
#3981 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja teraz jem na śniadanie kanapki z sałatą, wędliną, pomidorem, ogórkiem i cebulką na to ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że avek się podoba A z pracy może nie tyle jestem niezadowolona co po prostu sceptycznie do tego podchodzę bo mój Tż pracuje sezonowo już nie pierwszy raz i prawie za każdym razem odbijało się to na naszym związku bo bardzo rzadko widywaliśmy się przez te dwa miesiące przez co dochodziło do kłótni. Niby teraz mówi, że miał by na zmiany ale ja sama nie wiem. Oczywiście mu nie zabronię tego, żeby pracował bo cieszę się, że jest taki zaradny i pracowity Zobaczymy jak to będzie![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Trochę odpoczniesz... Ten gówniarz znowu coś nabroił?![]() Taaaak ta suknia Eweliny i te dziwne futro ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Ale się wkurzyłam Tż miał zejśc z nocki o 9 rano a jest tam do tej pory bo czeka aż ten cały szef powie mu warunki pracy
|
||||
|
|
|
#3982 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki!
ja znowu wracam po przerwie. egzamin licencjacki na UW dno amerykańska literatura i kulturówka w miarę ok, ale językoznawstwo... wyszlam zdołowana, ale mam nadzieję, żę zdam!jeśli chodzi o tv to ja nie trafię tych trudnych spraw i dlaczego ja. i ten początek, np: warszawa, tu mieszka 40 letnia Teresa wraz z mężem i 16letnią córką ![]() pierwszą miłość oglądam sporadycznie, ostatnio załapałam się właśnie na ostatni odcinek ![]() ja do lekarzy kiedyś nienawidziłam chodzić, czułam się jeszcze bardziej chora:/ teraz, dzięki odczulaniu jest mi to obojętne. aczkolwiek mam fobię i dygam się przed pójściem do gin... chociaż powinnam to w końcu zrobić, bo nigdy nie byłam, a poza tym mam chyba węzły chłonne powiększone. na początku rodzinny lekarz mówił, że mogą być powiększone, bo miałam grzybicę po antybiotyku, ale to było kilka miesięcy temu, an dodatek miałam antybiotyk, tabletki dopochwowe... Może wy wiecie od czego jeszcze mogą być węzły powiększone?? sayuri, dastin- z myciem zębów mam tak samo... za długo przytrzymam i odruch wymiotny:/
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ta suknia to porażka... Ach wiesz ma głupie odzywki jego mnie drazną, obojętnie co powiesz to głupie teksty ;/ grrrr Heh z człowiekiem to się nie liczą, chcieliby żeby najlepiej za darmo pracowali;/
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do węzłów to nie mam pojęcia I nie mogę się zabrać za użycie globulek dopochwowych bo nic nie czuję, żebym tam miała jakieś zapalenie... Ale wolę się jeszcze raz zbadać. A no i ostatnio wyczułam coś w piersiach... W ogóle dziewczyny badacie sobie piersi?Bo ja za każdym razem coś wyczuwam, jakieś grudki i potem panikuję
|
|
|
|
|
#3985 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no nie da się powiedzieć, że to było przyjemne, ale jak czułam grubaśną igłę niemal w mózgu to zapominałam, że mam dziwne gardło później nie mogłam i tak połykać, więc stałam i plułam, ale znieczulenie długo trzymało i takie nieprzyjemne... ![]() Cytat:
Cytat:
te na szyi puchną od praktycznie każdego stanu zapalnego w organizmie, nawet od kataru jeszcze zależy jak bardzo spuchną a do gina lepiej jest iść Cytat:
i potem pytam TŻ czy tak było czy to już miałam a on zamiast sprawdzić to myśli, że go prowokuję i się do mnie dobiera a ja się stresuję
|
||||
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Początkowa reakcja była taka jak u Twojego, sayuri Ale w sumie stwierdził, że nic tam nie ma. Na wszelki wypadek wybiorę się do gina.
|
|
|
|
|
#3987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale i tak niedługo pójdę do gina, żeby mnie zbadała. Podobno najlepiej iść od razu po okresie ![]() Kurczę Tż dalej siedzi tam i czeka... Niedługo nie będzie mu się opłacało wracać do domu
|
||
|
|
|
#3988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ee mi nie przeszkadza jak mi ktoś w oku grzebie. Tyle badań u okulisty, soczewki - przezwyczaiłam się.
Ale mój szwagier przed ślubem oddał okulary do naprawy a ma duużą wadę to mu pani dała takie soczewki jednodniowe. Zakładała mu je chyba z 15 minut a potem jak mu wieczorem siostra zdejmowała to piszczał ![]() Mi się też tak kiedys zrobiło. Szkam siczewki - nigdzie jej nie ma, w oku też no i coś mnie to oko bolało i znalazłam właśnie pod powieką ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) I ma odruch wymiotny na miętowy smak ![]() Cytat:
i zawsze jak cos tam wymacam to panikuje, ale niegdy nic tak naprawde nie znalazłam ![]() Co do badań to najgorsza u mnie była tomografia głowy z kontrstem
|
||||
|
|
|
#3989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w ogóle mam mega kryzys w związku z powrotem do domu. nie umiem się dogadać z mamą, wiecznie kłótnie, nie wiem jak wytrzymam 2 lata do ślubu mieszkając z rodzicami. jak jest dobrze to super, ale jak już źle to najchętniej bym poszła gdzieś w cholerę... inaczej sobie wyobrażałam swoje życie po obronie... przepraszam za te smęty, ale nie mam się komu wygadać, bo po skończeniu studiów i kontakt z koleżankami się urwał...
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my od tego jestesmy poza tym takich co nie mogą się dogadać z rodzicami jest nas więcej A nie ma możliwości żebyć zamieszkała z TŻ wczesniej?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

A nieprzytomna teraz będzie leżeć na tej kanapie całe wakacje...

zdrowiej szybciutko 
, trzymam kciuki! A jaki to lekarz jeśli mogę wiedzieć?
ale TŻ za to całą noc mnie mocno przytulał, tzn. ja się tyłkiem przytulałam do niego i grzał mi plecki i było znośnie 

To chyba jednak nie to bo ta rurka nie jest gumowa i musisz leżeć bo oni patrzą w monitorze co jest w Twoim żołądku

Tż miał zejśc z nocki o 9 rano a jest tam do tej pory bo czeka aż ten cały szef powie mu warunki pracy![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)