Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-30, 23:26   #3961
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
jaka lista hehe
dopiero teraz widzę, że chyba powinnam przestać oglądać te głupie seriale bo wszyscy mnie wkurzają
Ale czasem lubię obejrzeć coś, żeby się pośmiać... Np. "Dlaczego ja?" i "trudne sprawy"a jak słyszę tą muzykę to

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Z Bartka to robią taka ostatnią ofiarę losu
Paweł to na oczy prawie nie widzi tak zarósł
A ta to w ogóle myśli że jest super bo zachowa ciążę w tajemnicy
fajnie to ujęłaś

Malinko, Marysia jest nieśmiertelna więc musi żyć... Może coś jej się stanie, że nie będzie grała przez jakiś czas bo przecież ma co robić przy bliźniakach ale pewnie nie umrzeZresztą myślałam, że ona jednak urodzi w filmie bliźniaki i będzie grała cała rodzinka no ale będzie tylko córka...A nieprzytomna teraz będzie leżeć na tej kanapie całe wakacje...
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 23:27   #3962
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
dopiero teraz widzę, że chyba powinnam przestać oglądać te głupie seriale bo wszyscy mnie wkurzają
Ale czasem lubię obejrzeć coś, żeby się pośmiać... Np. "Dlaczego ja?" i "trudne sprawy"a jak słyszę tą muzykę to
Najlepsze jest jak śpiewają to Trudneee spraawy Zawsze z siostrą śmiejemy się z tego jak opętane

A co do Marysi to albo umrze i Paweł zajmie się dzieckiem albo w śpiączkę jakąś zapadnie, bo ta aktorka na serio jest w ciąży
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 23:28   #3963
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
a jaka gra aktorska

dobra laski, ja uciekam, bo jutro rano ten lekarz

DOBRANOC

i nie rozgadać sie za bardzo

Edytowane przez malinka9191
Czas edycji: 2011-06-30 o 23:29
malinka9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 23:29   #3964
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

fajnie to ujęłaś

Malinko, Marysia jest nieśmiertelna więc musi żyć... Może coś jej się stanie, że nie będzie grała przez jakiś czas bo przecież ma co robić przy bliźniakach ale pewnie nie umrzeZresztą myślałam, że ona jednak urodzi w filmie bliźniaki i będzie grała cała rodzinka no ale będzie tylko córka...A nieprzytomna teraz będzie leżeć na tej kanapie całe wakacje...
Stary 2011-06-30, 23:29   #3965
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepsze jest jak śpiewają to Trudneee spraawy Zawsze z siostrą śmiejemy się z tego jak opętane

A co do Marysi to albo umrze i Paweł zajmie się dzieckiem albo w śpiączkę jakąś zapadnie, bo ta aktorka na serio jest w ciąży
Mi zawsze Tż spiewa nad uchem, trudneee spraaawyyy

Marysia nie umrze, mówię Ci
A Anetka już urodziła, dwóch synów
Stary 2011-06-30, 23:30   #3966
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
a jaka gra aktorska
Kwestie recytują i jeszcze nieraz świrują "Zostawcie mnie chcę być sama, nie kamerujcie mnie teraz" Jak by ludzie nie wiedzieli że to jest sztucznie nagrywane
Stary 2011-06-30, 23:32   #3967
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
a jaka gra aktorska

dobra laski, ja uciekam, bo jutro rano ten lekarz

DOBRANOC

i nie rozgadać sie za bardzo
taaa ... gra aktorska pierwsza klasa

To powodzenia jutro u lekarza

Ja też lecę spać bo się późno zrobiłoDobranoc

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Kwestie recytują i jeszcze nieraz świrują "Zostawcie mnie chcę być sama, nie kamerujcie mnie teraz" Jak by ludzie nie wiedzieli że to jest sztucznie nagrywane
Albo przekręcają słowa, albo zatną się i nie wiedzą co powiedzieć albo płaczą bez łez

Dobra ja naprawdę lecę...
Stary 2011-06-30, 23:33   #3968
dahna1990
Zakorzenienie

malinka9191 dastin dobranoc
To ja będę oglądać Gotowe na wszystko
Stary 2011-07-01, 07:00   #3969
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
na budowach to tak jest... niestety. Najwięcej roboty jest właśnie lecie. Nasz znajomy też pracuje na budowach i teraz praktycznie od rana do wieczora nie ma go w domu. Nawet w weekendy.
to tak jak mój TŻ jeszcze się szef czepia, że nie zawsze robią nadgodziny, a jak jest 40 st. a oni cały czas w słońcu to po 12h chyba mają prawo mieć dość :P

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Ale mam smutasa TŻ oblał ten ważny egzamin poszłam na lumpkowanie nic nie znalazłam, a co gorsza wracając (ubrana byłam w krótkie spodenki japonki i bluzkę na ramiączkach) pogoda zmieniła się diametralnie zaczęło wiać , padać tak zmokłam a teraz mam 39stopni gorączki leże pod kołderką i dalej jest mi zimno..
Oj, biedactwo zdrowiej szybciutko a TŻ na pewno poprawi

Cytat:
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki za mnie, bo idę do lekarza do którego zapisałam się pół roku temu mam nadzieję, że będzie wszystko ok
Trzymam * będzie ok, na pewno

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Dziewczynki pamietacie jak prosiłam Was o kciuki za dzien próby Mojego TŻ? Musze Wam podziekować, bo dostał tą pracę. Fakt wymarzona to ona nie jest, bo będzie dźwigał kartony z mięsem, ale za granicą trzeba brać to co dają. Ważne, ze na kontrakt dostanie albo na 1,5 roku narazie, albo odrazu na stałe

Dziś byłam na zakupach i kupiłam sobie dwie fajne bluzki za 5 euro prawie jak za darmo
Gratuluje

Cytat:
Bedzie dobrze, trzymam kciuki! A jaki to lekarz jeśli mogę wiedzieć?
Mnie nigdy tak bardzo nie stresowała wizyta u lekarza jak u gastrologa jak miałam wprowadzaną rurę do żołądka

Oj... bo ja taka właśnie jestem czasem grzeczna dziewczynka a czasem
O fuj!! Mnie też chcieli to robić raz, ale jak dostałam skierowanie to w momencie pół roczny ból brzucha mi przeszedł bardzo strasznie było? bo pewnie i tak wcześniej czy później mnie to czeka :P

Cytat:
toś Ty strachliwa jest
Ja też nie lubię jak ktoś mi grzebie w oczachJak mi coś wpadnie do oka to nie pozwalam nikomu patrzeć co tam jest, wyjmować bo nie mam zaufaniaMuszę sama sobie grzebnąć
Ja też muszę sama nawet mnie wkurza jak ktoś patrzy co tam mam raz nawet się z exem o to pokłóciłam, bo wpadła mi nitka od szalika, a jechaliśmy tramwajem i tak mi łzy płynęły że jakiś dziadek mu laską przyłożył, że mnie krzywdzi, a ja i tak nie dałam sobie pomóc

Dzień dobry
Dostałam okres i tak mnie boli, że normalnie masakra miałam nadzieję, że po odstawieniu tabsów mi to nie wróci, ale chyba się przeliczyłam ale TŻ za to całą noc mnie mocno przytulał, tzn. ja się tyłkiem przytulałam do niego i grzał mi plecki i było znośnie

aa i dziś mija nam dokładnie pół roku od zaręczyn ciekawe, czy TŻ zapamięta :P

Edytowane przez 201609062115
Czas edycji: 2011-07-01 o 07:02
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 09:16   #3970
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość

O fuj!! Mnie też chcieli to robić raz, ale jak dostałam skierowanie to w momencie pół roczny ból brzucha mi przeszedł bardzo strasznie było? bo pewnie i tak wcześniej czy później mnie to czeka :P

Każdy przeżywa to inaczej ale ja to przeżyłam okropnie. Nigdy więcejMyślałam, że wyzionę tam ducha. Myślałam, że to trwa wieczność a to było tylko 5 min...Pani psiknęła mi tylko czymś do ust, wsadziła ustnik, położyłam się na boku, no... i nie będę pisać szczegółów co się ze mną działo jak zaczęli wpychać mi tą rurę grubości mojego najmniejszego palcaEfekt był taki, że nie mogłam zejść z tego łóżka bo myślałam, że zemdleję... Nie miałm wtedy jeszcze 18 lat, poszłam z mamą i pamiętam tylko tyle, że jak wyszłam z gabinetu to się rozryczałam, byłam w jakimś takim szoku

A co do półrocznicy to mój Tż na pewno by nie pamiętał i ja też

Dzień dobry dziewczynyJakaś taka niewyspana jestem. Położyłam się wczoraj przed 1 i jakaś taka teraz zamulona jestem
Czekam na telefon od Tż-ta ale na 95% jest pewien, że będzie tam jednak pracować...
Stary 2011-07-01, 09:35   #3971
aga512152
Rozeznanie

Dzień dobry
Mi już troszkę lepiej ale dziś też poleżę w łóżku i może uda się wyzdrowieć, dziś TŻ robi obiadek, śniadanko itp.(sam się zadeklarował że ja mam z łóżka nie wychodzić)
Pogoda do bani!
Widzę że miałyście poważną rozmowe o filmach też oglądam pierwszą miłość(chyba jedyny serial który oglądam od początku) nie wiem jakoś mi się podoba.AaAa Marysia będzie żyć
A ja nawet w tych trudnych sprawach miałam okazje grać, ale ostatecznie złamałam rękę i nie poszlam , a dobrze płacą za taką rolę główną... hehe wiem.. wiem.. śmiech, ale ja tam się nie wstydzę;D

malinka
trzymam kciuki żeby u lekarza było wszystko ok
Dastin ja jak byłam małą ok.9lat bylam w szpitalu i robili mi jakąś gastroskopie (czy jak to się pisze) ale chyba mało profesjonalną bo kurde sama musiałam sobie gumową rurkę włożyć do brzucha, połykć kawałek po kawałku przy tym chodzić jak bocian... to było okropne, byłam tym tak zmęczona żę aż zemdlałam;(
Stary 2011-07-01, 09:39   #3972
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Mi już troszkę lepiej ale dziś też poleżę w łóżku i może uda się wyzdrowieć, dziś TŻ robi obiadek, śniadanko itp.(sam się zadeklarował że ja mam z łóżka nie wychodzić)
Pogoda do bani!
Widzę że miałyście poważną rozmowe o filmach też oglądam pierwszą miłość(chyba jedyny serial który oglądam od początku) nie wiem jakoś mi się podoba.AaAa Marysia będzie żyć
A ja nawet w tych trudnych sprawach miałam okazje grać, ale ostatecznie złamałam rękę i nie poszlam , a dobrze płacą za taką rolę główną... hehe wiem.. wiem.. śmiech, ale ja tam się nie wstydzę;D

malinka trzymam kciuki żeby u lekarza było wszystko ok
Dastin ja jak byłam małą ok.9lat bylam w szpitalu i robili mi jakąś gastroskopie (czy jak to się pisze) ale chyba mało profesjonalną bo kurde sama musiałam sobie gumową rurkę włożyć do brzucha, połykć kawałek po kawałku przy tym chodzić jak bocian... to było okropne, byłam tym tak zmęczona żę aż zemdlałam;(
No co Ty... miałaś grać w trudnych sprawach?A ile tam płacą za główną rolę?
Miałaś sama sobie pchać gumową rurkęTo chyba jednak nie to bo ta rurka nie jest gumowa i musisz leżeć bo oni patrzą w monitorze co jest w Twoim żołądku
Stary 2011-07-01, 09:50   #3973
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Cytat:
Czasem tak dziewczyny mają, że jedzą na potęgę a chudziutkie jak anorektyczki i taka jest ich natura. A Twoja mama jest chudziutka? Bo ja mam figurę mojej mamy. Moja mama jak była w moim wieku to też była chudaDopiero teraz zaczęła tyć i ma trochę ciałka a tak to nie była ani za gruba ani za chuda... Wiem, że ja pójdę po niej
Moja mama byla przed ciazami szczuplejsza ode mnie i duzo wyzsza (10 cm), a teraz to ma cialka sporo Ale mam nadzieje, ze mi po ciazy za duzo nie zostanie
NAUGHTYxANGEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 09:52   #3974
aga512152
Rozeznanie

300zł za jeden dzień zdjęciowy. tfuuu pokręciłam coś chyba tam było za całą prace....
To było to tylko oni potem podłączyli tzn włożyli w to drugą cieniutką z kamerą;/ mówie to chyba robili pierwszy raz, trauma do końca życia!!!!!

Edytowane przez aga512152
Czas edycji: 2011-07-01 o 09:55
aga512152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 09:57   #3975
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Cytat:
U mnie pielęgniarka tak samo, ale jak kumpela, która była ze mną powiedziała pielęgniarce ile ja jem to dała sobie spokój
A ja pamietam, ze jak bylam w szkole podstawowej i gimnazjum, to pielegniarki i lekarze mowili, ze mam otylosc i ooo... A teraz co?? Ze za chuda

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
powiem Wam, że strasznie mie stresuje myśl o tej wizycie u lekarza :/

ogólnie zawsze mam stresa przed wizytami
A ja moge chodzic do lekarzy, ale babeczek, a nie facetow, bo wtedy troche sie krepuje

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Ja jakoś pod koniec lipca idę do dentysty i wole o tym nie myśleć Obym nie uciekła z fotela
Kiedyś bolał mnie ząb i mama zabrała mnie do dentysty, ja sie nastawiłam na plombę, a dentystka obejrzała zęba i mówi że do wyrwania. Od razu wstałam zabrałam kurtkę i nie patrząc na mamę zwiałam z gabinetu Mama musiała mnie gonić
A ja lubie chodzic do stomatologa. A jak sie pyta o znieczulenie, to mowie NIE, bo ja sie boje tego zastrzyku Na zywca mniejszy bol
Stary 2011-07-01, 10:01   #3976
aga512152
Rozeznanie

Angel no co Ty gadasz naprawdę dla Ciebie zastrzyk w dziąsło jest bardziej bolesny od leczenia na żywca?????:szok: Matko! Ja Cię podziwiam... Wchodząc do dentysty od razu mówie znieczulenie proszę... hehehe

Dastin. Dziś mam kanapki po Twojemu właśnie TŻ przygotował także uciekam na śniadanko!
Stary 2011-07-01, 10:08   #3977
NAUGHTYxANGEL
Zadomowienie

Cytat:
Angel no co Ty gadasz naprawdę dla Ciebie zastrzyk w dziąsło jest bardziej bolesny od leczenia na żywca?????:szok: Matko! Ja Cię podziwiam... Wchodząc do dentysty od razu mówie znieczulenie proszę... hehehe
No proste, dwa razy mialam zastrzyk i dziekuje nie chce wiecej!!

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Moj TZ sie nabija z DLACZEGO JA? I z TRUDNYCH SPRAW

A co do seriali, na poczatku sa ciekawe, wciagajace, a pozniej do Nie obejrze 200 odcinkow i nadrobie wszystko dwoma
Stary 2011-07-01, 10:15   #3978
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Każdy przeżywa to inaczej ale ja to przeżyłam okropnie. Nigdy więcejMyślałam, że wyzionę tam ducha. Myślałam, że to trwa wieczność a to było tylko 5 min...Pani psiknęła mi tylko czymś do ust, wsadziła ustnik, położyłam się na boku, no... i nie będę pisać szczegółów co się ze mną działo jak zaczęli wpychać mi tą rurę grubości mojego najmniejszego palcaEfekt był taki, że nie mogłam zejść z tego łóżka bo myślałam, że zemdleję... Nie miałm wtedy jeszcze 18 lat, poszłam z mamą i pamiętam tylko tyle, że jak wyszłam z gabinetu to się rozryczałam, byłam w jakimś takim szoku

A co do półrocznicy to mój Tż na pewno by nie pamiętał i ja też

Dzień dobry dziewczynyJakaś taka niewyspana jestem. Położyłam się wczoraj przed 1 i jakaś taka teraz zamulona jestem
Czekam na telefon od Tż-ta ale na 95% jest pewien, że będzie tam jednak pracować...
Obrzydlistwo chyba bym tego nie zniosła nawet jak myję zęby to muszę robić przerwę, bo jak za długo trzymam coś w buzi to wymiotuję raz jak mi ortodontka robiła odcisk na zębach i za długo przytrzymała to ją splułam i ugryzłam

Zapomniałam chyba dodać, że świetnego masz nowego avatarka tak mi się słonecznie zrobiło jak rano go zobaczyłam, mimo tej parszywej pogody

A to nie jesteś za bardzo zadowolona z tej jego dodatkowej pracy?
Stary 2011-07-01, 10:32   #3979
malinka_070190
Zakorzenienie

Dzien dobry
Kurcze jaka konwersacja się wywiązałą na temat seriali;p ja M jak Miłość nie oglądam, bo już nie trawie tego filmu. Ale oglądam Pierwszą Miłość i też drażni mnie Paweł z tą swoją fryzurą. No i rozwalił mnie doszczętnie Eweliny strój do ślubu, ta suknia i to futro! Ło matko! A przecież była we Wrocławiu oglądać takie ładne suknie! hehe

Nodziewczyny teściowa z tym młodym dziś w nocy do Polski jadą. Uff
bo wczoraj znowu mała haja byłą;/grr

Ale piękny dzień dziś u mnie słoneczko świeci, ale nie jest aż tak bardzo duszno

malinka kciuki 3mam za wizyte u lekarza;*

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 10:41   #3980
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Już urodziła, na początku kwietnia

Cytat:

Cytat:
Wprawdzie ja miałam tylko laparoskopowe badanie gardła, ale faza wstępna jest taka sama jak przy gastroskopii, tzz. znieczulenie gardła. Dla mnie to było najgorsze. Nie umiałam powietrza złapać...Ostatnio jak byłam w szpitalu mi to robili. Jak wróciłam na salę chciałam się trochę napić, żeby zabić ten brzydki smak, ale przez znieczulenie odruch połykania zaniknął na pół godziny. Zaczęłam się dusić i reakcja taka jak Twoja Dastin - płacz. Zestresowałam się całym tym badaniem, może dlatego..

Cytat:
Dzień dobry
Pogoda do bani!
Jaki dobry ten Twój Tż A Ty wracaj do zdrowia

Malinko, trzymam kciuki

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 10:59   #3981
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
300zł za jeden dzień zdjęciowy. tfuuu pokręciłam coś chyba tam było za całą prace....
To było to tylko oni potem podłączyli tzn włożyli w to drugą cieniutką z kamerą;/ mówie to chyba robili pierwszy raz, trauma do końca życia!!!!!
Cytat:

Dastin. Dziś mam kanapki po Twojemu właśnie TŻ przygotował także uciekam na śniadanko!
no to smacznego życzę Ja teraz jem na śniadanie kanapki z sałatą, wędliną, pomidorem, ogórkiem i cebulką na to
Cytat:
Obrzydlistwo chyba bym tego nie zniosła nawet jak myję zęby to muszę robić przerwę, bo jak za długo trzymam coś w buzi to wymiotuję raz jak mi ortodontka robiła odcisk na zębach i za długo przytrzymała to ją splułam i ugryzłam

Zapomniałam chyba dodać, że świetnego masz nowego avatarka tak mi się słonecznie zrobiło jak rano go zobaczyłam, mimo tej parszywej pogody

Ja też jak myję zęby i czyszczę język to nie raz mam odruch wymiotny bo za głęboko wsadzę szczoteczkę

Cieszę się, że avek się podoba

A z pracy może nie tyle jestem niezadowolona co po prostu sceptycznie do tego podchodzę bo mój Tż pracuje sezonowo już nie pierwszy raz i prawie za każdym razem odbijało się to na naszym związku bo bardzo rzadko widywaliśmy się przez te dwa miesiące przez co dochodziło do kłótni. Niby teraz mówi, że miał by na zmiany ale ja sama nie wiem. Oczywiście mu nie zabronię tego, żeby pracował bo cieszę się, że jest taki zaradny i pracowityZobaczymy jak to będzie

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Kurcze jaka konwersacja się wywiązałą na temat seriali;p ja M jak Miłość nie oglądam, bo już nie trawie tego filmu. Ale oglądam Pierwszą Miłość i też drażni mnie Paweł z tą swoją fryzurą. No i rozwalił mnie doszczętnie Eweliny strój do ślubu, ta suknia i to futro! Ło matko! A przecież była we Wrocławiu oglądać takie ładne suknie! hehe

Nodziewczyny teściowa z tym młodym dziś w nocy do Polski jadą. Uff
bo wczoraj znowu mała haja byłą;/grr

Ale piękny dzień dziś u mnie słoneczko świeci, ale nie jest aż tak bardzo duszno

malinka kciuki 3mam za wizyte u lekarza;*
Uff to dobrze, że już dzisiaj jadą Trochę odpoczniesz... Ten gówniarz znowu coś nabroił?

Taaaak ta suknia Eweliny i te dziwne futroJak ją zobaczyłam to wybuchnęłam śmiechemWybrała najgorszą suknię. Wyglądała jak halka

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Ale się wkurzyłam Tż miał zejśc z nocki o 9 rano a jest tam do tej pory bo czeka aż ten cały szef powie mu warunki pracyA dzisiaj na 18 znowu idzie na nockę...Czy Ci ludzie w ogóle liczą się z człowiekiem?!
Stary 2011-07-01, 11:04   #3982
misienka
Raczkowanie

hej dziewczynki!
ja znowu wracam po przerwie. egzamin licencjacki na UW dno amerykańska literatura i kulturówka w miarę ok, ale językoznawstwo... wyszlam zdołowana, ale mam nadzieję, żę zdam!

jeśli chodzi o tv to ja nie trafię tych trudnych spraw i dlaczego ja. i ten początek, np: warszawa, tu mieszka 40 letnia Teresa wraz z mężem i 16letnią córką
pierwszą miłość oglądam sporadycznie, ostatnio załapałam się właśnie na ostatni odcinek

ja do lekarzy kiedyś nienawidziłam chodzić, czułam się jeszcze bardziej chora:/ teraz, dzięki odczulaniu jest mi to obojętne. aczkolwiek mam fobię i dygam się przed pójściem do gin... chociaż powinnam to w końcu zrobić, bo nigdy nie byłam, a poza tym mam chyba węzły chłonne powiększone. na początku rodzinny lekarz mówił, że mogą być powiększone, bo miałam grzybicę po antybiotyku, ale to było kilka miesięcy temu, an dodatek miałam antybiotyk, tabletki dopochwowe... Może wy wiecie od czego jeszcze mogą być węzły powiększone??

sayuri, dastin- z myciem zębów mam tak samo... za długo przytrzymam i odruch wymiotny:/

misienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 11:08   #3983
malinka_070190
Zakorzenienie

Cytat:
no to smacznego życzę Ja teraz jem na śniadanie kanapki z sałatą, wędliną, pomidorem, ogórkiem i cebulką na to

Ja też jak myję zęby i czyszczę język to nie raz mam odruch wymiotny bo za głęboko wsadzę szczoteczkę

A z pracy może nie tyle jestem niezadowolona co po prostu sceptycznie do tego podchodzę bo mój Tż pracuje sezonowo już nie pierwszy raz i prawie za każdym razem odbijało się to na naszym związku bo bardzo rzadko widywaliśmy się przez te dwa miesiące przez co dochodziło do kłótni. Niby teraz mówi, że miał by na zmiany ale ja sama nie wiem. Oczywiście mu nie zabronię tego, żeby pracował bo cieszę się, że jest taki zaradny i pracowityZobaczymy jak to będzie

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Uff to dobrze, że już dzisiaj jadą Trochę odpoczniesz... Ten gówniarz znowu coś nabroił?

Taaaak ta suknia Eweliny i te dziwne futroJak ją zobaczyłam to wybuchnęłam śmiechemWybrała najgorszą suknię. Wyglądała jak halka

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Ale się wkurzyłam Tż miał zejśc z nocki o 9 rano a jest tam do tej pory bo czeka aż ten cały szef powie mu warunki pracyA dzisiaj na 18 znowu idzie na nockę...Czy Ci ludzie w ogóle liczą się z człowiekiem?!

No ta suknia to porażka...

Ach wiesz ma głupie odzywki jego mnie drazną, obojętnie co powiesz to głupie teksty ;/ grrrr

Heh z człowiekiem to się nie liczą, chcieliby żeby najlepiej za darmo pracowali;/

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 11:29   #3984
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misienka Pokaż wiadomość
hej dziewczynki!
ja znowu wracam po przerwie. egzamin licencjacki na UW dno amerykańska literatura i kulturówka w miarę ok, ale językoznawstwo... wyszlam zdołowana, ale mam nadzieję, żę zdam!

jeśli chodzi o tv to ja nie trafię tych trudnych spraw i dlaczego ja. i ten początek, np: warszawa, tu mieszka 40 letnia Teresa wraz z mężem i 16letnią córką
pierwszą miłość oglądam sporadycznie, ostatnio załapałam się właśnie na ostatni odcinek

ja do lekarzy kiedyś nienawidziłam chodzić, czułam się jeszcze bardziej chora:/ teraz, dzięki odczulaniu jest mi to obojętne. aczkolwiek mam fobię i dygam się przed pójściem do gin... chociaż powinnam to w końcu zrobić, bo nigdy nie byłam, a poza tym mam chyba węzły chłonne powiększone. na początku rodzinny lekarz mówił, że mogą być powiększone, bo miałam grzybicę po antybiotyku, ale to było kilka miesięcy temu, an dodatek miałam antybiotyk, tabletki dopochwowe... Może wy wiecie od czego jeszcze mogą być węzły powiększone??

sayuri, dastin- z myciem zębów mam tak samo... za długo przytrzymam i odruch wymiotny:/
Z egzaminem będzie dobrze

A co do węzłów to nie mam pojęciaMusiałabyś iśc koniecznie do gina bo rodzinny Ci nie pomożeJa też jakiś czas temu bałam się iśc do gina. Myślałam, że nie wejdę jak stałam przed gabinetem ale jakoś poszło i wcale niebyło tak źle. A przynajmniej potem masz ulgę, że jesteś zbadana i wiesz, że wszystko ok. Ja za jakiś czas pójdę bo jakiś czas temu miałam cyto robione i na nim wyszło, że nieczytelne bo mam zapalenie grzybiczeI nie mogę się zabrać za użycie globulek dopochwowych bo nic nie czuję, żebym tam miała jakieś zapalenie... Ale wolę się jeszcze raz zbadać. A no i ostatnio wyczułam coś w piersiach...

W ogóle dziewczyny badacie sobie piersi?Bo ja za każdym razem coś wyczuwam, jakieś grudki i potem panikuję
Stary 2011-07-01, 11:47   #3985
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Wprawdzie ja miałam tylko laparoskopowe badanie gardła, ale faza wstępna jest taka sama jak przy gastroskopii, tzz. znieczulenie gardła. Dla mnie to było najgorsze. Nie umiałam powietrza złapać...Ostatnio jak byłam w szpitalu mi to robili. Jak wróciłam na salę chciałam się trochę napić, żeby zabić ten brzydki smak, ale przez znieczulenie odruch połykania zaniknął na pół godziny. Zaczęłam się dusić i reakcja taka jak Twoja Dastin - płacz. Zestresowałam się całym tym badaniem, może dlatego..
Też miałam swego czasu często znieczulane gardło jak mi ściągali ropę z ropni okołomigdałkowych no nie da się powiedzieć, że to było przyjemne, ale jak czułam grubaśną igłę niemal w mózgu to zapominałam, że mam dziwne gardło później nie mogłam i tak połykać, więc stałam i plułam, ale znieczulenie długo trzymało i takie nieprzyjemne...

Cytat:

No jak tak ma ta praca wyglądać, to się nie dziwię, że potem psują się Wam relacje teraz to już chyba nigdzie nie liczą się z człowiekiem, a już na pewno nie z jego czasem :P

Cytat:

Ale które węzły? te na szyi? czy jakieś inne? bo dużo ich jest te na szyi puchną od praktycznie każdego stanu zapalnego w organizmie, nawet od kataru jeszcze zależy jak bardzo spuchną
a do gina lepiej jest iść też byłam na początku przerażona, a teraz jestem przerażona jak długo nie pójdę :P

Cytat:
W ogóle dziewczyny badacie sobie piersi?Bo ja za każdym razem coś wyczuwam, jakieś grudki i potem panikuję
Mam dokładnie tak samo i potem pytam TŻ czy tak było czy to już miałam a on zamiast sprawdzić to myśli, że go prowokuję i się do mnie dobiera a ja się stresuję
Stary 2011-07-01, 11:56   #3986
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dokładnie tak samo i potem pytam TŻ czy tak było czy to już miałam a on zamiast sprawdzić to myśli, że go prowokuję i się do mnie dobiera a ja się stresuję
Ja ostatnio wyczułam coś w lewej piersi. Nie wiedziałam już sama czy mi się wydaje. Poprosiłam Tż żeby to sprawdził Początkowa reakcja była taka jak u Twojego, sayuri Ale w sumie stwierdził, że nic tam nie ma. Na wszelki wypadek wybiorę się do gina.

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 12:08   #3987
dastin
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Ja ostatnio wyczułam coś w lewej piersi. Nie wiedziałam już sama czy mi się wydaje. Poprosiłam Tż żeby to sprawdził Początkowa reakcja była taka jak u Twojego, sayuri Ale w sumie stwierdził, że nic tam nie ma. Na wszelki wypadek wybiorę się do gina.
Ja też jak coś znajdę to pytam się Tż-ta czy to byłoA on chętnie bada mi piersiA jak ostatnio to coś wyczułam to kazał mi dotkąć swoich cycuchów i okazało się, że on ma to samo
Ale i tak niedługo pójdę do gina, żeby mnie zbadała. Podobno najlepiej iść od razu po okresie

Kurczę Tż dalej siedzi tam i czeka... Niedługo nie będzie mu się opłacało wracać do domu
Stary 2011-07-01, 12:16   #3988
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
ja nawet Tż-towi nie pozwalam
ee mi nie przeszkadza jak mi ktoś w oku grzebie. Tyle badań u okulisty, soczewki - przezwyczaiłam się.
Ale mój szwagier przed ślubem oddał okulary do naprawy a ma duużą wadę to mu pani dała takie soczewki jednodniowe. Zakładała mu je chyba z 15 minut a potem jak mu wieczorem siostra zdejmowała to piszczał bo mu się złozyła na pół i wlazła pod powieke
Mi się też tak kiedys zrobiło. Szkam siczewki - nigdzie jej nie ma, w oku też no i coś mnie to oko bolało i znalazłam właśnie pod powieką

Cytat:
to tak jak mój TŻ jeszcze się szef czepia, że nie zawsze robią nadgodziny, a jak jest 40 st. a oni cały czas w słońcu to po 12h chyba mają prawo mieć dość :P

Oj, biedactwo zdrowiej szybciutko a TŻ na pewno poprawi

Trzymam będzie ok, na pewno

Gratuluje

Ja też muszę sama nawet mnie wkurza jak ktoś patrzy co tam mam raz nawet się z exem o to pokłóciłam, bo wpadła mi nitka od szalika, a jechaliśmy tramwajem i tak mi łzy płynęły że jakiś dziadek mu laską przyłożył, że mnie krzywdzi, a ja i tak nie dałam sobie pomóc

Dzień dobry
Dostałam okres i tak mnie boli, że normalnie masakra miałam nadzieję, że po odstawieniu tabsów mi to nie wróci, ale chyba się przeliczyłam ale TŻ za to całą noc mnie mocno przytulał, tzn. ja się tyłkiem przytulałam do niego i grzał mi plecki i było znośnie

niezły dziadek

Cytat:

też tak robie. Mój denstysta jak doi niego przychodze to:"Pani ze znieczuleniem, tak?"
Cytat:

Mój TŻ tak ma, on nic nie może do buzi włożyć (jak to brzmi ) I ma odruch wymiotny na miętowy smak

Cytat:

A co do węzłów to nie mam pojęciaMusiałabyś iśc koniecznie do gina bo rodzinny Ci nie pomożeJa też jakiś czas temu bałam się iśc do gina. Myślałam, że nie wejdę jak stałam przed gabinetem ale jakoś poszło i wcale niebyło tak źle. A przynajmniej potem masz ulgę, że jesteś zbadana i wiesz, że wszystko ok. Ja za jakiś czas pójdę bo jakiś czas temu miałam cyto robione i na nim wyszło, że nieczytelne bo mam zapalenie grzybiczeI nie mogę się zabrać za użycie globulek dopochwowych bo nic nie czuję, żebym tam miała jakieś zapalenie... Ale wolę się jeszcze raz zbadać. A no i ostatnio wyczułam coś w piersiach...

Ja mam takie małe że żebra przez nie czuje i zawsze jak cos tam wymacam to panikuje, ale niegdy nic tak naprawde nie znalazłam

Co do badań to najgorsza u mnie była tomografia głowy z kontrstem
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 12:22   #3989
misienka
Raczkowanie

Cytat:

Jeju ja to się strasznie denerwuję:/ miałam iść jak wrócę do domu ze stancji, ale teraz mam takiego stresa, że nie wiem czy się odważę:/ a chodziło mi o węzły w pachwinach. wyskakuje mi taka kulka, raz malutka okrągła, a raz duże jajo...

w ogóle mam mega kryzys w związku z powrotem do domu. nie umiem się dogadać z mamą, wiecznie kłótnie, nie wiem jak wytrzymam 2 lata do ślubu mieszkając z rodzicami. jak jest dobrze to super, ale jak już źle to najchętniej bym poszła gdzieś w cholerę... inaczej sobie wyobrażałam swoje życie po obronie... przepraszam za te smęty, ale nie mam się komu wygadać, bo po skończeniu studiów i kontakt z koleżankami się urwał...

misienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 12:28   #3990
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju ja to się strasznie denerwuję:/ miałam iść jak wrócę do domu ze stancji, ale teraz mam takiego stresa, że nie wiem czy się odważę:/ a chodziło mi o węzły w pachwinach. wyskakuje mi taka kulka, raz malutka okrągła, a raz duże jajo...

w ogóle mam mega kryzys w związku z powrotem do domu. nie umiem się dogadać z mamą, wiecznie kłótnie, nie wiem jak wytrzymam 2 lata do ślubu mieszkając z rodzicami. jak jest dobrze to super, ale jak już źle to najchętniej bym poszła gdzieś w cholerę... inaczej sobie wyobrażałam swoje życie po obronie... przepraszam za te smęty, ale nie mam się komu wygadać, bo po skończeniu studiów i kontakt z koleżankami się urwał...
no co Ty my od tego jestesmy poza tym takich co nie mogą się dogadać z rodzicami jest nas więcej A nie ma możliwości żebyć zamieszkała z TŻ wczesniej?
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości