Wakacje 2011 w pełni ,a nasze marzenie o studiach za chwilę się spełni!cz. VIII - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-30, 23:09   #2131
chococabana
Rozeznanie

Dot.: Wakacje 2011 w pełni ,a nasze marzenie o studiach za chwilę się spełni!cz. VIII

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;27856692]Dziewczyny zdające na UŚ, powiedzcie, czy muszę wpisywać numer świadectwa maturalnego czy oni sami to maja gdy pobiorą moje wyniki 7 lipca? bo juz sama nie wiem, nie moge sie tam tego doczytać[/QUOTE]

Numer świadectwa wpisałam, a wyniki sobie pobiorą. Tak myślę.
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca...
____ Piotruś! <3 ____
chococabana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 23:14   #2132
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69
Konto usunięte

Dot.: Wakacje 2011 w pełni ,a nasze marzenie o studiach za chwilę się spełni!cz. VIII

Cytat:
Napisane przez reverse Pokaż wiadomość
Oni to pobierają według numeru pesel, ale numer świadectwa powinno się wpisać. Ręki sobie nie dam uciąć, ale raczej tak jest jak napisałam
Spoko, dziękuję, już znalazłam, dopytałam sie studentów i wpisałam a teraz czekam do 7 aż sami pobiorą resztę
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 23:22   #2133
pranknature
Zadomowienie

wpisuje sie nr swiadectwa w zakladce moje konto - > wykształcenie a potem uzupelniasz inne.
pranknature jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 23:32   #2134
lilavati007
Wtajemniczenie

ZDAŁAM!!!
Nie nadrobiłam was za bardzo, bo jestem na wakacjach, ale przyszłam co nieco poczytać i się pochwalić. Tak więc moje wyniki:
polski: 81%
niemiec: 77%
matma podst: 96%
matma rozsz: (fanfary): 98%
fizyka rozsz: 52%

Edytowane przez lilavati007
Czas edycji: 2011-06-30 o 23:35
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 01:43   #2135
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomkaa_ Pokaż wiadomość
nie zdałam podstawy, zawsze byłam słaba z matmy no cóż poradzić, muszę podejść do poprawki, 7 osób z mojej klasy to samo. Niby ogólniak a pół szkoły oblało

Nie martw się, ja też oblałam I u mnie również dużo w klasie nie zdało.

Angielski - 98 %, polski 83 %.
Pochlastać się można.
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 05:34   #2136
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez veronicas15 Pokaż wiadomość
Nie martw się, ja też oblałam I u mnie również dużo w klasie nie zdało.
Coś w tym roku bardzo dużo maturzystów oblało.
Ale zawsze jest jeszcze poprawka w sierpniu i można jeszcze iść na jakiś mniej popularny kierunek. A pozostałe wyniki świetne.

A tak wogóle poszłam wczoraj spać dość późno, a teraz budzę się trochę po 6 i za cholere nie mogę zasnąć, a nie jestem wyspana.
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 07:17   #2137
paktofonika99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misziaaa18 Pokaż wiadomość
u wszystkich w domu nie ciekawie??? trzeba gdzieś wyjechać
tak, prawdopodobnie za tydzień jedziemy z tż nad morze, ale nic nie wiadomo jeszcze dokładnie

Cytat:
Napisane przez GirlOfDeath Pokaż wiadomość
Jutro będzie lepiej.
Cytat:
Napisane przez Katalonkaaa Pokaż wiadomość
paktofonika trzymaj się
paktofonika99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 07:42   #2138
mikimarta
Raczkowanie

eh dziewczyny wspolczuje. Ja zdalam, powiedzmy tak sobie musicie mi pomoc. Skladam na uniwersytet lodzki. Wpisalam moje wyniki, dane i teraz czekam na rekrutacje? a papieiry dowoze dopiero gdy sie dostane?
mikimarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 08:06   #2139
DarkOne
Raczkowanie

Ja tez skladam na uniwersytet lodzki i tam wystarczy podac dane, kierunki, wyniki i dokonac wplat. No i czekac. Dopiero jak cie przyjma (12 lipca wyniki) to do 19 bodajze masz czas by wyslac papiery.

DarkOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 08:14   #2140
Hargalaten
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Japonka_ Pokaż wiadomość
Po dwóch przegranych setach rezygnujesz z oglądania? Ja oglądam do końca, mam jakąś głupią nadzieję że może się jeszcze odrodzą
I też mam nadzieję, że w Final Eight będą grac świetnie, jeszcze jest trochę czasu więc mam nadzieję że się zregenerują
Ja też mam nadzieję, bo naprawdę zasługują swoimi umiejętnościami na ugranie czegoś. A nie, że wszyscy ich skazują na porażkę, bo nie ma Zagumnego, Wlazłego i Winiarskiego (wkurza mnie to niemiłosiernie :P).
A zrezygnowałam, bo mnie już zaczęli denerwować. Ja teraz potrzebuję siatkarskiej radości, którą mi chłopaki przynoszą, a nie dodatkowych powodów by chodzić wkurzonym
Ale słyszałam, że Michał Kubiak dał radę w 3 secie.

Cytat:
Najbardziej mnie kręci siatkówka (w sensie kibicowania, ja do sportów, szczególnie zespołowych, mających coś do czynienia z piłkami, mam dwie lewe ręce i nogi ), ale chętnie pooglądam też jakieś pływanie, lekkoatletykę, piłkę ręczną jak leci Widzę że ty bardziej piłka nożna(barca w avku ), za którą osobiście nie przepadam, tak samo jak za koszykówką
Czuję z Tobą porozumienie sportowe!
Siatkówka

No i dzień dobry wszystkim .

Edytowane przez Hargalaten
Czas edycji: 2011-07-01 o 08:28
Hargalaten jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 09:07   #2141
_Japonka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hargalaten Pokaż wiadomość
Ja też mam nadzieję, bo naprawdę zasługują swoimi umiejętnościami na ugranie czegoś. A nie, że wszyscy ich skazują na porażkę, bo nie ma Zagumnego, Wlazłego i Winiarskiego (wkurza mnie to niemiłosiernie :P).
A zrezygnowałam, bo mnie już zaczęli denerwować. Ja teraz potrzebuję siatkarskiej radości, którą mi chłopaki przynoszą, a nie dodatkowych powodów by chodzić wkurzonym
Ale słyszałam, że Michał Kubiak dał radę w 3 secie.

Czuję z Tobą porozumienie sportowe!
Siatkówka

No i dzień dobry wszystkim .
"Porozumienie sportowe" heheh Michał Kubiak zawsze daje radę! Szczerze to nie wiem za bardzo co się działo w 3. secie bo nadrabiałam wątki na wizażu, a mecz sobie leciał w tle Ja też byłam nastawiona na zwycięstwo, a tu masz Już mi się wydawało, że dzięki temu wyjazdowi "za ocean" fajnie się zgrali i będzie coraz lepiej...niby Brazylia grała świetnie, ale nie powinniśmy przegrac w takim stylu...
Trudno, pozostaje czekac na Final Eight, musimy byc na podium! (i zyskac te pkt do rankingu, bo niedługo IO )

They make it look so easy. Connecting with another human being. It's like no one told them it's the hardest thing in the world.
_Japonka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 09:20   #2142
Hargalaten
Zadomowienie

Cytat:
"Porozumienie sportowe" heheh Michał Kubiak zawsze daje radę! Szczerze to nie wiem za bardzo co się działo w 3. secie bo nadrabiałam wątki na wizażu, a mecz sobie leciał w tle Ja też byłam nastawiona na zwycięstwo, a tu masz Już mi się wydawało, że dzięki temu wyjazdowi "za ocean" fajnie się zgrali i będzie coraz lepiej...niby Brazylia grała świetnie, ale nie powinniśmy przegrac w takim stylu...
Trudno, pozostaje czekac na Final Eight, musimy byc na podium! (i zyskac te pkt do rankingu, bo niedługo IO )
Daje, daje. Szkoda tylko, że nie wiadomo czy w PW zostanie (mój klub, to na jego punkcie lekkiego hopla* )
Też mi się wydawało, że się zgrali, a nawet jak mówili, że pod koniec były jakieś zgrzyty, to to raczej normalne po 3 tygodniach widzenia się dzień w dzień, 24/7. Poza tym, w Brazylii grali świetnie, tylko bardzo chrzanili te koncówki, akurat to wołało o pomstę do nieba. A tak to przecież grali normalnie punkt za punkt! Miałam ogromną nadzieję na genialną walkę w Katowicach.
To już tylko tydzień, w środę zaczynają się mecze. Oby udało się wywalczyć podium, punkty są potrzebne na gwałt! Póki co, tylko z ME nie ma problemu z kwalifikacją xD. A tak to, jak odpukać by nie wyszło, zawsze jeszcze coś może wyjść na Pucharze Świata.

*Mam nawet wypisany wiadomy skład na ten rok xD Trochę za dużo dziur narazie... -.-

Edytowane przez Hargalaten
Czas edycji: 2011-07-01 o 09:22
Stary 2011-07-01, 09:51   #2143
sugarcane
Zadomowienie

nie udzielałam się za bardzo, ale jestem zaznaczona na początku wątku, więc..

pol pp - 77%
pol pr - 93%
ang pp - 100%
ang pr - 98%
hiszp pp - 100%
mat pp - 78%
WOS pr - 72%

jestem mega zadowolona, powinnam się dostać tam gdzie chcę
sugarcane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 09:53   #2144
paktofonika99
Zadomowienie

Czy któraś z was padła może 'ofiarą' przestępstwa internetowego? Jeśli tak, miałabym kilka pytań
Stary 2011-07-01, 09:56   #2145
_Japonka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hargalaten Pokaż wiadomość
Daje, daje. Szkoda tylko, że nie wiadomo czy w PW zostanie (mój klub, to na jego punkcie lekkiego hopla* )
Też mi się wydawało, że się zgrali, a nawet jak mówili, że pod koniec były jakieś zgrzyty, to to raczej normalne po 3 tygodniach widzenia się dzień w dzień, 24/7. Poza tym, w Brazylii grali świetnie, tylko bardzo chrzanili te koncówki, akurat to wołało o pomstę do nieba. A tak to przecież grali normalnie punkt za punkt! Miałam ogromną nadzieję na genialną walkę w Katowicach.
To już tylko tydzień, w środę zaczynają się mecze. Oby udało się wywalczyć podium, punkty są potrzebne na gwałt! Póki co, tylko z ME nie ma problemu z kwalifikacją xD. A tak to, jak odpukać by nie wyszło, zawsze jeszcze coś może wyjść na Pucharze Świata.

*Mam nawet wypisany wiadomy skład na ten rok xD Trochę za dużo dziur narazie... -.-
No mam nadzieję, że jednak dzięki pkt z LŚ i ME bez problemu się zakwalifikują do IO, nie przeżyłabym chyba nerwów związanych z kwalifikacjami
Rzeczywiście już niedługo turniej finałowy, aż przez te stresy związane z wynikami zapomniałam o tym Będzie pudło, jak nic!!!

They make it look so easy. Connecting with another human being. It's like no one told them it's the hardest thing in the world.
Stary 2011-07-01, 09:59   #2146
Katalonkaaa
Zadomowienie

GG do Katalonkaaa

Cytat:
Najbardziej mnie kręci siatkówka (w sensie kibicowania, ja do sportów, szczególnie zespołowych, mających coś do czynienia z piłkami, mam dwie lewe ręce i nogi ), ale chętnie pooglądam też jakieś pływanie, lekkoatletykę, piłkę ręczną jak leci Widzę że ty bardziej piłka nożna(barca w avku ), za którą osobiście nie przepadam, tak samo jak za koszykówką

Żegnam się, dobranoc (za dużo wrażeń jak na jeden dzień, żeby siedziec do późna)

żeby grać to nie, ja też nie mam talentu :p lubię tylko oglądać piłka nożna, ręczna, siatka, tenis i lekkoatletyka za to kosza bardzo nie lubię

paktofonika nigdy nie byłam w takiej sytuacji
Katalonkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 10:11   #2147
Hargalaten
Zadomowienie

Cytat:
No mam nadzieję, że jednak dzięki pkt z LŚ i ME bez problemu się zakwalifikują do IO, nie przeżyłabym chyba nerwów związanych z kwalifikacjami
Rzeczywiście już niedługo turniej finałowy, aż przez te stresy związane z wynikami zapomniałam o tym Będzie pudło, jak nic!!!
Jakby były zwykłe kwalifikacje, to bym tylko drżała o to, bym im się noga nie podwinęła więc liczę mocno na punkty. Ale w LŚ prosto nie będzie. W grupie na ME to głównie z Bułgarami będzie problem, Niemcy byliby do ugryzienia, póki nie ma jeszcze u nich Grozera (grupa to Polska, Bułgaria, Niemcy, Słowacja).

Ale liczę na chłopaków i wierzę że im się uda .
Stary 2011-07-01, 10:12   #2148
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaja_92 Pokaż wiadomość
Mi się zawsze wydawało, że wszyscy są tu z zachodu i północnego-wschodu. O właśnie mamy kogoś z okolic Szczecina, zachodniej części wybrzeża?
Taaak ? Mi się wydawało, że południe Polski przeważa tutaj na wątku.

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
ZDAŁAM!!!
Nie nadrobiłam was za bardzo, bo jestem na wakacjach, ale przyszłam co nieco poczytać i się pochwalić. Tak więc moje wyniki:
polski: 81%
niemiec: 77%
matma podst: 96%
matma rozsz: (fanfary): 98%
fizyka rozsz: 52%
Wow !
Stary 2011-07-01, 10:26   #2149
_basia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paktofonika99 Pokaż wiadomość
Czy któraś z was padła może 'ofiarą' przestępstwa internetowego? Jeśli tak, miałabym kilka pytań
Przestępstwa może i nie, ale byłam szantażowana przez jednego 'miłego' pana z allegro

Dzień dobry
_basia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 10:43   #2150
kaja_92
Wtajemniczenie

A jeszcze wrócę do matur- wiecie jaka u mnie była rozbieżność?
Klasa humanistyczna- najlepsze dziewczyny(biorące udział w olimpiadach z polskiego, ale nie zwolnione z matur) miały z podstawy po 70%, jedna nawet 50%.
A te najsłabsze, z 2 na świadectwie, które się nie uczyły i tak dalej miały po 90% : O

W mojej klasie praktycznie każdemu z R poszło lepiej niż z podstawy
Stary 2011-07-01, 10:46   #2151
paktofonika99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _basia Pokaż wiadomość
Przestępstwa może i nie, ale byłam szantażowana przez jednego 'miłego' pana z allegro

Dzień dobry
może nie będę dokładnie mówić o co chodzi, sęk w tym, że po naradzie z policją wysłałam do tego pana list z wezwaniem do zapłaty etc, ale niestety nie odebrał go, a na zwrocie napisano, że adresat zmienił miejsce zamieszkania, więc jestem w czarnej du.pie, skoro adres zmienił, tel nie odbiera. dziś jadę po raz kolejny na policję, prawdopodobnie sprawa pójdzie do sądu, bo nie chodzi tu o małe pieniądze. Myślałam, że może któraś z was była w podobnej sytuacji i powiedziałaby jak sprawa się zakończyła, czytałam na innych forach i zazwyczaj sprawa wyjaśnia się po wysłaniu wezwania do zapłaty
Stary 2011-07-01, 10:51   #2152
_basia
Zadomowienie

Cytat:
może nie będę dokładnie mówić o co chodzi, sęk w tym, że po naradzie z policją wysłałam do tego pana list z wezwaniem do zapłaty etc, ale niestety nie odebrał go, a na zwrocie napisano, że adresat zmienił miejsce zamieszkania, więc jestem w czarnej du.pie, skoro adres zmienił, tel nie odbiera. dziś jadę po raz kolejny na policję, prawdopodobnie sprawa pójdzie do sądu, bo nie chodzi tu o małe pieniądze. Myślałam, że może któraś z was była w podobnej sytuacji i powiedziałaby jak sprawa się zakończyła, czytałam na innych forach i zazwyczaj sprawa wyjaśnia się po wysłaniu wezwania do zapłaty
Czyli rozumiem, że wysłałaś mu towar który kupił, a on nie chce zapłacić?
No to ścigaj go, nawet jeśli będzie trzeba iść do sądu- tym bardziej że chodzi o duże pieniądze! Nie daj się, z takimi to trzeba ostro

Ja miałam sytuację taką, że kupiłam płytę za 10zł ale napisałam facetowi, że jednak się wycofuje i że mogę mu oddać koszty (prowizję mimo że to allegro mu powinno oddać) a on do mnie, że mam mu oddać za płytę + 10 zł i że pójdzie do na policję jak nie oddam i że ''w obrączkach mnie do Bydgoszczy przywiozą''
Stary 2011-07-01, 10:54   #2153
tynus
Rozeznanie

Jej. Nie było mnie tydzień i w ogóle się nie orientuje etraz. nadrobiłam jakieś 20 stron ostatnich ; O.
Czytałam, ze jakiś klub powstał ; O (nawet nie wiedziałam, ze takie coś można robić x d).

Wyników gratuluje. Z moich wyników nawet jestem zadowolona, rok temu na geofizyke akurat bym się zalapałam ale w tym roku pewnie znowu strasznie podskoczy, więc nie mam szans.
tynus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 10:59   #2154
_Japonka_
Rozeznanie

Cytat:
Dosyc często coś sprzedaję i kupuję na allegro, ale nigdy nie miałam takich problemów na szczęście...Zresztą zawsze kiedy sprzedaję wysyłam po uprzednim zaksięgowaniu pieniędzy na koncie, w obawie przed taką sytuacją...
Ale oczywiście walcz o swoje, szczególnie, że jak rozumiem, nie chodzi tutaj o 20 zł

Stary 2011-07-01, 11:08   #2155
paktofonika99
Zadomowienie

chyba jednak muszę opowiedzieć dokładniej
kupiłam telefon [na alegratce] i przelałam pieniądze, facet wysłał niby kurierem, po tygodniu przesyłki nadal nie było, więc dzwonię do niego, mówię jak jest i powiedział, że przelewa pieniądze do mnie z powrotem. Mija miesiąc, pieniędzy nie ma, na listu nie odebrał, telefonu nie odbiera, jakby zapadł się pod ziemie.
Mam nauczkę, by wszystko od teraz kupować za pobraniem
Stary 2011-07-01, 11:09   #2156
alice333
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaja_92 Pokaż wiadomość
A jeszcze wrócę do matur- wiecie jaka u mnie była rozbieżność?
Klasa humanistyczna- najlepsze dziewczyny(biorące udział w olimpiadach z polskiego, ale nie zwolnione z matur) miały z podstawy po 70%, jedna nawet 50%.
A te najsłabsze, z 2 na świadectwie, które się nie uczyły i tak dalej miały po 90% : O

W mojej klasie praktycznie każdemu z R poszło lepiej niż z podstawy
U nas też były takie przypadki, matura nie zawsze odzwierciedla naszą wiedzę, dochodzi stres, itp.
Ja jestem zadowolona, że nie miałam dużo z polskiego, bo nigdzie mi się nie liczy i bym się wkurzała, że coś innego mam gorzej.
alice333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 11:12   #2157
_basia
Zadomowienie

Ja kupiłam telefon na allegro, niby nowy a po tygodniu zaczął się psuć i musiałam dać 30zł za naprawę- wiem, że nie dużo no ale miał być nowy

Z rzeczy droższych na internecie kupiłam jeszcze aparat i telewizor ale to też za pobraniem i w sprawdzonych sklepach- na allegro bym się chyba bała bo to już sumy z trzema zerami

Dobrze zrobiłaś z tą policją

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 11:37   #2158
Adus_
Zadomowienie

nie czytałam was od wczoraj, trochę nie chciałam się dołować, że wam super poszło, a mi tylko ok, trochę nie chciałam się nakręcać czytając która gdzie składa, bo dopiero przed chwilą wypełniłam druczki i po obiedzie robię przelewy.
Wczorajszy dzień był dziwny, nie mogłam zasnąć, po wyniki szłam z kolegą, który przechodził to dwa lata temu ('nie wiem czym ty się stresujesz, przecież będzie dobrze'). Sama nie chciałam tego oglądać, najpierw dałam jemu żeby ocenił jak bardzo tragicznie mi poszło, ale że usłyszałam 'będziesz zadowolona', więc chyba i wam mogę napisać ile z czego:
ang p 100%, r 85%
mat p 92% r 42% (niby mało, ale liczyłam na jakieś 20%, a jak doczytałam, że jestem na poziomie średniej krajowej... )
geo p 62%- też wyżej niż średnia krajowa, wybitnie nie jest, ale uczyłam się na dobrą sprawę jeden dzień, ujdzie.

A przelewy robię tylko na szczecińskie uczelnie- jednak chcę być blisko brata, póki mam taką możliwość, poza tym miałabym problem z mieszkaniem, a po przemyśleniu sprawy w akademiku mogłabym się stoczyć . A w Szcz nawet jesli nie znajdę kwatery to uczyć będę mogła się u brata. Tam też mam większość przyjaciół... Same rozumiecie. A kierunki się nie zmieniły- FiR< awaryjnie naklikałam 5 kierunków na ZUTcie.
Adus_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 11:39   #2159
kaja_92
Wtajemniczenie

Wrrrr, ale mnie nosi.

Wczoraj czekałam na koleżanką godzinę- na wyniki matur, bo potem miałyśmy gdzieś razem iść i ciągle mi pisała SMSy, że będzie za 5 minut. Kiedy przyszła to okazało się, że jednak nie może ze mną iść, bo musi do domu wracać- wystawia mnie już któryś raz.

Jeszcze przed chwilą napisałam na innym forum
"Matma P 98
Matma r 82
Jak na klasę humanistyczną, chyba nie jest źle."

To jakiś koleś mi odpisał:
"A co jeśli powiemy, że jest źle?"

Czasami nie mam siły do innych ludzi
Stary 2011-07-01, 11:46   #2160
chococabana
Rozeznanie

Już 12 a ja mam tylko pół strony do nadrobienia?
Wszystkie jeszcze odpoczywają po wczorajaszym opijaniu sukcesów?
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca...
____ Piotruś! <3 ____
chococabana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości