Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-30, 22:29   #2071
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Edit:zerknęłam na Twój podpis, babo Ty masz ponad 170cm. jak dobrze pamiętam i do 51 chcesz zejść?!
Równe 170 tak 53-51 idealnie było, wrzucę Wam fotki jak bd w domku, mam na starym kompie, wtedy czułam się idealnie i przede wszystkim jak najmniej % tł w cialku bo to w sumie od tego zależy wszystko, waga nie jest dla mnie najważniejsza, ale przy takiej pamiętam miałam swoje wymarzone wymiary;]

psyhe 4! wrzucę obecne foty, wymiary i wagę; obczaicie sobie bo chce mieć porównanie

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 22:31   #2072
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

Monia, masz piękne włosy Kocham brąz
Piękne to one są bez tony lakieru, utrwalaczy, szamponu z sls, suszarki-a na tamtym zdjęciu są tym skatowane
Tutaj mam zdjęcie moich maleństw bez żadnego syfu :P

Pies zajął mi już połowę łóżka chociaż mała jest Czuję,że jak za kwadrans się nie położę to zostawi mi tylko kawałek wyra i to pod ścianą :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_12099.jpg (106,2 KB, 32 załadowań)
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-30, 22:33   #2073
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez giovinezza Pokaż wiadomość
Równe 170 tak 53-51 idealnie było, wrzucę Wam fotki jak bd w domku, mam na starym kompie, wtedy czułam się idealnie i przede wszystkim jak najmniej % tł w cialku bo to w sumie od tego zależy wszystko, waga nie jest dla mnie najważniejsza, ale przy takiej pamiętam miałam swoje wymarzone wymiary;]

psyhe 4! wrzucę obecne foty, wymiary i wagę; obczaicie sobie bo chce mieć porównanie
Pamiętam Cię bo na starym wątku wymieniałyśmy się zdjęciami Twoje główne z nk było wpadające w oko

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
heeeeeeeej

ja tez czuje sie okropnie. Smialo moge stwierdzic, ze tak źle nie wygladalam jeszcze nigdy, teraz tyje nierownomiernie, wszytsko idzie mi w nogi i brzuch! a kompleksy, szkoda gadac! porazka!

wczoraj sie zebralam, kupilam brokuly, kalafior, obmyslilam jakis plan, a dzis juz mi sie tego nie chce marzylam o nalesnikach - i dobrze ze maki nie bylo. W ostatniej chwili cofnelam sie ze sklepu - chcialam kupic czekolade, no tak mnie ciagnie do zarcia!

najwazniejsze ze masz plan i ze dobrze Ci sie uklada
a najbardziej widze ze przytylam - po tym jak siadam na kibel haha serio, moje uda sa tak wielkie, ze wszytsko sie zlewa i niedlugo sie na klopa nie zmieszcze
Nie wyrobię
Ewelka ogarnij się bo do wiadra będziesz musiała robić Siedze i sama do siebie mordę cieszę

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2011-06-30 o 22:35
Stary 2011-06-30, 22:36   #2074
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Piękne to one są bez tony lakieru, utrwalaczy, szamponu z sls, suszarki-a na tamtym zdjęciu są tym skatowane
Tutaj mam zdjęcie moich maleństw bez żadnego syfu :P
monia cudooooooooo
moje ostatnio podobnie sie ukladaja, takie falki, ale grzywka taka ladna nie chce byc czego uzywasz?? dalej sprawdzony zestaw?

mi niesamowicie wypadaja, ide na badanie krwi, chcialabym jutro ale nie wiem czy sie rano zbiore. Ceny pobrania krwi mnie przerazaja

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Nie wyrobię
Ewelka ogarnij się bo do wiadra będziesz musiała robić Siedze i sama do siebie mordę cieszę
do wanny

za tydzien o tej porze bede wsiadac do pociagu do Gdanska! Nie wiecie jaka ma byc pogoda??? ale odreaguje ostatnie ciezkie 4 miesiace!
Stary 2011-06-30, 22:39   #2075
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
monia cudooooooooo
moje ostatnio podobnie sie ukladaja, takie falki, ale grzywka taka ladna nie chce byc czego uzywasz?? dalej sprawdzony zestaw?

mi niesamowicie wypadaja, ide na badanie krwi, chcialabym jutro ale nie wiem czy sie rano zbiore. Ceny pobrania krwi mnie przerazaja
Aktualnie leci 3 opakowanie waxu do wypadających (polecam! bo mi też leciały jak szalone od kilku miesięcy), babydream, migdałek, a b/s joanna natura niebieska. Do tego plunking i zaprzyjaźniłam się z pieluchą tetrową,w która odciskam włosy A grzywkę układam na prostownice bo wywija się razem z resztą włosów i czasami masakra.

Ale Ci zazdroszczę tego Gdańska

LASKI! Chodźcie się w wakacje spotkamy gdzieś w Polsce na alkoholową libację

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2011-06-30 o 22:50
Stary 2011-06-30, 23:59   #2076
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Wy to macie pipki fajne wloski takie kędziorki, megaa !
Moje są takie nieokreślane i jeszcze tak ich malutko i do tego z✂✂✂ałam po całości bo pofarbowałam a miałam już cale swoje do ramion i kolor też mi sie podobał, coś mi od✂✂✂ało i teraz masz babo placek... dziwny blond, ale już za poźno na powrót do naturalnych, z resztą jak mam pomyśleć, że znów 2 lata męczarni to

Ja się piszę ! alkoholowa libacja ! to tygryski lubią najbardziej
A jedziecie na Woodstock? To by była niezła okazja

giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 00:58   #2077
bita smietana
Zakorzenienie

o, to dołączę do dzisiejszych żali, a co

ale spier*liłam ten egzamin. Uczyłam się dużo i nic Jestem strasznie zła na to, ten facet mnie kiedyś do szału doprowadzi Ale jestem zła na siebie i mi przykro ;]

Aaaale! Na pocieszenie odebrałam z poczty moje śliczne szpile i świat stał się piękniejszy

Milusia- będzie dobrze Poprawisz i niedługo o tym zapomnisz. To nie wina uczniów, tylko tego JAK się naucza...

I też jestem pasztetem strasznym I już nie mam sił na to wszystko, na staranie się o to, żeby coś z tym zrobi, potrzebuję wakacji, a na wakacje to ja sobie poczekam

Monia,
śliczne włosy Bardzo mi się podobają Ja niby zapuszczam, ale mam dziką ochotę na fryzurę z Rabiosy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 07:25   #2078
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

Dzień Dobry!

jak tam u Was pogoda? u mnie pochmurno i duszno , i zaczynam kolejny "fascynujący" dzień w pracy :/ siedze i obsługuje smierdziuchów fuuj!

Monia włoski masz piekne!

a co do libaci to jak mi czas pozwoli to moge sie dołączyć

kolejny dzień diety zobaczymy czy wytrzymam :/

dziś mi powinna przyjsc forma na tarte i na mufinki i bede odrazu pewnie testować

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!

Edytowane przez monissskaa
Czas edycji: 2011-07-01 o 07:26
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 07:39   #2079
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

najwazniejsze ze masz plan i ze dobrze Ci sie uklada
a najbardziej widze ze przytylam - po tym jak siadam na kibel haha serio, moje uda sa tak wielkie, ze wszytsko sie zlewa i niedlugo sie na klopa nie zmieszcze

umarłam

Cytat:
Moje są takie nieokreślane i jeszcze tak ich malutko i do tego z✂✂✂ałam po całości bo pofarbowałam a miałam już cale swoje do ramion i kolor też mi sie podobał, coś mi od✂✂✂ało i teraz masz babo placek... dziwny blond, ale już za poźno na powrót do naturalnych, z resztą jak mam pomyśleć, że znów 2 lata męczarni to

PRODIGY!
achh. ale ja nie jadę, TŻ by tego nie przeżył
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
o, to dołączę do dzisiejszych żali, a co

ale spier*liłam ten egzamin. Uczyłam się dużo i nic Jestem strasznie zła na to, ten facet mnie kiedyś do szału doprowadzi Ale jestem zła na siebie i mi przykro ;]

Aaaale! Na pocieszenie odebrałam z poczty moje śliczne szpile i świat stał się piękniejszy

Milusia- będzie dobrze Poprawisz i niedługo o tym zapomnisz. To nie wina uczniów, tylko tego JAK się naucza...

I też jestem pasztetem strasznym I już nie mam sił na to wszystko, na staranie się o to, żeby coś z tym zrobi, potrzebuję wakacji, a na wakacje to ja sobie poczekam

Monia,
śliczne włosy Bardzo mi się podobają Ja niby zapuszczam, ale mam dziką ochotę na fryzurę z Rabiosy
ech, co do egzaminu - skąd ja to znam uwielbiam jak prof/czy dr na siłę chce mi udowodnić że nic nie umiem
co za życie
Fryzura z Rabiosy - BOSKA miałam taką w dzieciństwie Shakira fajnie w niej wyglada bardzo naturalnie, lekko, super!ale i tak jej nienawidzę
Buty jakieś ze zbiorowych zamówień? ja już tam nie wchodzę, bo zbankrutuję ;p

Kochane moje, strasznie chciałabym się z Wami spotkać niestety,mam zaplanowane już wszystko jak skończy się sesja (?), mam zamiar trochę zarobić, grafik napięty i już ułożony. poza tym TŻ by chyba padł gdyby dowiedział się że spotykam się z dziewczynami poznanymi przez Internet
apropo niego, to wczoraj się pokłóciliśmy, napisał tekst którym strasznie mnie zawiódł. I czekam na przeprosiny :P

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!

jak tam u Was pogoda? u mnie pochmurno i duszno , i zaczynam kolejny "fascynujący" dzień w pracy :/ siedze i obsługuje smierdziuchów fuuj!

Monia włoski masz piekne!

a co do libaci to jak mi czas pozwoli to moge sie dołączyć

kolejny dzień diety zobaczymy czy wytrzymam :/

dziś mi powinna przyjsc forma na tarte i na mufinki i bede odrazu pewnie testować
u mnie jest chłodno, ale fajne. powietrze takie wilgotne,rześkie - nie lubię jak jest duszno!

muffinki?! tarta?! oo nie, nie przeżyłabym na diecie z takim sprzętem ;p

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-07-01 o 07:38
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 07:40   #2080
monissskaa
Zadomowienie

właśnie dostałam czekolade ... i co teraz?!

eee tam spotkanie z dziewczynami z internetu to nic ja sie spotykałam z kolesiami... i moj obecny Tż tez jest poznany przez net i jesteśmy juz ze sobą 3 lata i 9 miesięcy a znamy sie 10 lat

wiec nie taki straszny diabeł jak go malują

ja lubie piec, nie koniecznie musze to jeść co zrobie, wystarczy mi satysfakcja że mi sie uda wypiek

Czas edycji: 2011-07-01 o 07:43
Stary 2011-07-01, 07:48   #2081
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie dostałam czekolade ... i co teraz?!

eee tam spotkanie z dziewczynami z internetu to nic ja sie spotykałam z kolesiami... i moj obecny Tż tez jest poznany przez net i jesteśmy juz ze sobą 3 lata i 9 miesięcy a znamy sie 10 lat

ja lubie piec, nie koniecznie musze to jeść co zrobie, wystarczy mi satysfakcja że mi sie uda wypiek
ja też poznałam chłopaka przez Internet,na prawdę świetny,długo utrzymywaliśmy kontakt,mieszkał w Stanach, a zawsze pamiętał o tym, żeby wysłać mi kartkę na urodziny/ święta jak zniknęłam z gg, nk, przysłał list, czy u mnie wszystko ok, itd a jaki przystojniak! zakochany w koszykówce, wysoooooooooooooooki . cudo, gdyby nie to, że wyleciał do tych Stanów,pewnie coś by z tego było

Także ja nie widzę w tym nic złego

Potrafisz nie zjeść tarty, muffinka?! zazdroszczę ja z reguły rzucam się na takie rzeczy

Czekoladę oddaj wrogowi!

Aaaa,Monia, fajne włoski, takie delikatne masz te fale, moje loki są beznadziejne
nie mogę trafić na dobrego fryzjera i każda wizyta kończy się płaczem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-01, 07:54   #2082
monissskaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
ja też poznałam chłopaka przez Internet,na prawdę świetny,długo utrzymywaliśmy kontakt,mieszkał w Stanach, a zawsze pamiętał o tym, żeby wysłać mi kartkę na urodziny/ święta jak zniknęłam z gg, nk, przysłał list, czy u mnie wszystko ok, itd a jaki przystojniak! zakochany w koszykówce, wysoooooooooooooooki . cudo, gdyby nie to, że wyleciał do tych Stanów,pewnie coś by z tego było

Także ja nie widzę w tym nic złego

Potrafisz nie zjeść tarty, muffinka?! zazdroszczę ja z reguły rzucam się na takie rzeczy

Czekoladę oddaj wrogowi!

Aaaa,Monia, fajne włoski, takie delikatne masz te fale, moje loki są beznadziejne
nie mogę trafić na dobrego fryzjera i każda wizyta kończy się płaczem

aj to fajnie ja od swojego obecnego Tż tez dostawałam lity kartki itp ale sie to skonczyło jak zaczelismy byc razem ... a było to takie urocze i troche tęsknie za Tym.

ja mam taka dziwna przypadłość że zazwyczaj to co gotuje pieke to nie jem (nie wiem dlaczego) lubie dac to komuś jak zrobie a sama nie musze jesć - najadam sie samym widokiem.

wrogowi?! hmm ... nie mam dostepu do tej Psity

zaczeło padac u mnie :/

Czas edycji: 2011-07-01 o 07:56
Stary 2011-07-01, 08:26   #2083
aniabaniaa
Zakorzenienie

często jest tak , że jak już z kimś jesteśmy, to rezygnujemy z wielu rzeczy, które tej drugiej osobie się podobają, są dla niej fajne
mój facet też z wielu zrezygnował, ale i ja stałam się wygodna i o niektórych hm, zapomniałam :P
Z tymi ciastami - ja tak nie umiem

U mnie jeszcze nie pada, ale pogoda jest jakaś dziwna, raz ciepło,raz zimno - nie mam pojęcia w co się ubrać?

A wiecie co? zniknął mi cellulit! jest go wyraźnie mniej
A wystarczyły zimne prysznice i syrenka

Stary 2011-07-01, 08:37   #2084
monissskaa
Zadomowienie

SYRENKA a co to takiego???

Stary 2011-07-01, 08:42   #2085
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
SYRENKA a co to takiego???
gąbka
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,27372,gabka-antycellulitowa.html&next =1

Stary 2011-07-01, 08:46   #2086
monissskaa
Zadomowienie

aaaAAaAaaaa to juz wiem, to ja tez musze zaczącz sie tym łorcować

Stary 2011-07-01, 08:52   #2087
aniabaniaa
Zakorzenienie

długo byłam do tego sceptycznie nastawiona,i nie wierzyłam, ze moze mi pomóc - pomimo tych wszystkich pozytywnych opinii.
teraz używam jej codziennie rano/wieczorem. z rana zawsze biorę zimny prysznic (krótki - 1/2 minuty ) a jednak takie minimum wystarczyło
fakt,że tego cellu miałam niewiele

Stary 2011-07-01, 09:03   #2088
MalaPikanteria
Zadomowienie

Heeeey!
Monia super włosy
Laski egzaminy zdacie - nie martwcie sie tak

Cytat:
Napisane przez psyhe666
TŻ to niech Cię w tyłek pocałuje!
wrócił o 23.... Mógł być w domu o 20.30 ale jechał z moim kuzynem po telefon dla niego (do jakiegoś kolegi). Jak wrócił nie odezwał się słowem - byłam już w łóżku ale wiedział że nie spałam....
Już nie komentuję jego zachowania, naprawdę nie mam na to sił....

Z dietą ok nawet poczułam że mam o niebo lepsze trawienie jak się tak nie obrzeram Wczoraj byłam tak na niego wściekła że zanim wrócił rozciągałam się i zrobiłam kilka ćwiczeń na brzuch - w sumie ok 40 min. Śniadanie już za mną - płatki z mlekiem. O 5.30 wypiłam jeszcze kawę.

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
długo byłam do tego sceptycznie nastawiona,i nie wierzyłam, ze moze mi pomóc - pomimo tych wszystkich pozytywnych opinii.
teraz używam jej codziennie rano/wieczorem. z rana zawsze biorę zimny prysznic (krótki - 1/2 minuty ) a jednak takie minimum wystarczyło
fakt,że tego cellu miałam niewiele
ja też używam gąbki i cellu nie mam kiedyś trochę go było na udach....

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 09:05   #2089
monissskaa
Zadomowienie

mój Tż też sie nie odzywa jak poszedł na 18 do pracy na noc tak cisza i nie jest to pierwszy raz, a podkleśle że dość żadko sie widujemy bo raz czy dwa razy w tyg ... a potem mi sie dziwi że ja sfochowana jestem na niego i np: nie chce mi się ten teges ii ma wiel;kie zdziko wtedy.

MałaPikanteria - ale ten Twój to przesadza już :/ ale nie wiem co mam Ci poradzić.
Dać mu kopniaka? żeby oprzytomniał?

Stary 2011-07-01, 09:26   #2090
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
mój Tż też sie nie odzywa jak poszedł na 18 do pracy na noc tak cisza i nie jest to pierwszy raz, a podkleśle że dość żadko sie widujemy bo raz czy dwa razy w tyg ... a potem mi sie dziwi że ja sfochowana jestem na niego i np: nie chce mi się ten teges ii ma wiel;kie zdziko wtedy.

MałaPikanteria - ale ten Twój to przesadza już :/ ale nie wiem co mam Ci poradzić.
kopniaka to ja powinnam dostać....

Edit:
giovinezza przepraszam ale ja Cię nie pamiętam pewnie temu że jestem krótko na forum.... To się przywitam Fajnie że Ci się układa

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
często jest tak , że jak już z kimś jesteśmy, to rezygnujemy z wielu rzeczy, które tej drugiej osobie się podobają, są dla niej fajne
no a szkoda bo to naprawdę czasami małe rzeczy a sprawiają duuużo przyjemności....

MOJA WYMIANKA

Edytowane przez MalaPikanteria
Czas edycji: 2011-07-01 o 09:19
Stary 2011-07-01, 09:43   #2091
milusia1991
Rozeznanie

Wiecie jak mnie wku! ten jeden punkt Masakra! Ostatnio też z TŻ nie układało się najlepiej... wczoraj pojechałam po wyniki i on dzwoni i pyta jak tam... a ja ryczę przez telefon i mówie mu "tak jak myślałam, zabrakl mi jeden punkt z matmy... " powiedziałam mu że mam juz dosyc życia ze nic sie nie uklada, matury nie zdałam, miedzy nami się wszystko psuje że zastanawiam sie nad sensem tego wszystkiego... po chwili ciszy w słuchawce TŻ mówi "dziubek obiecuje Ci że miedzy nami wsztysko się zmieni,postaram sie o to." Przyznał się że nie raz sam wszystkiego sobie nie przemysli , w złości powie zbyt wile, że nie docenia mnie i musi to w sobie zmienic. Wieczorem przyjechał z długą czerwoną różą i czekoladą wieeelką milką

Edytowane przez milusia1991
Czas edycji: 2011-07-01 o 09:44
milusia1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 09:45   #2092
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
Wiecie jak mnie wku! ten jeden punkt Masakra! Ostatnio też z TŻ nie układało się najlepiej... wczoraj pojechałam po wyniki i on dzwoni i pyta jak tam... a ja ryczę przez telefon i mówie mu "tak jak myślałam, zabrakl mi jeden punkt z matmy... " powiedziałam mu że mam juz dosyc życia ze nic sie nie uklada, matury nie zdałam, miedzy nami się wszystko psuje że zastanawiam sie nad sensem tego wszystkiego... po chwili ciszy w słuchawce TŻ mówi "dziubek obiecuje Ci że miedzy nami wsztysko się zmieni,postaram sie o to." Wieczorem przyjechał z długą czerwoną różą i czekoladą wieeelką milką
fajnie że potrafił odpowiednio zareagować super!
jeden punkt,echhh no rozumiem. ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło poduczysz sie matmy, poprawisz i będziesz miała mega satysfakcję

Stary 2011-07-01, 09:48   #2093
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzisiaj wazylam 47;/;/;/;/;/;/ Od jutra dieta

Mam pytanie... Jaki macie kolor włosów?
witajcie ja już po śniadaniu
ja mam ciemny brąz wpadający w czarny
eee a zawsze chciałam mieć blond, ale mi nie pasuje

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
pokażesz?
mooniaaaa zakochałam się w Twoich włosach śliczne są jaki to masz kolor?

Edytowane przez sensualangel
Czas edycji: 2011-07-01 o 09:53
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 10:19   #2094
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ale te włosy nie są takie same z siebie,to lata ciężkiej pracy i pielęgnacji,wiele godzin spędzonych w łazience i na wizażu,istna obsesja A Ty może ten blond pofarbuj na jakiś konkretniejszy?
Ja nie jadę,nie lubię takiej muzyki,nie moje klimaty

Cytat:
Aj i co,teraz na wrzesień go masz?

Cytat:
apropo niego, to wczoraj się pokłóciliśmy, napisał tekst którym strasznie mnie zawiódł. I czekam na przeprosiny :P
Nie daj się łatwo przeprosić, niech się stara

Cytat:

Mój też poznany przez net

Cytat:
Wiecie jak mnie wku! ten jeden punkt Masakra! Ostatnio też z TŻ nie układało się najlepiej... wczoraj pojechałam po wyniki i on dzwoni i pyta jak tam... a ja ryczę przez telefon i mówie mu "tak jak myślałam, zabrakl mi jeden punkt z matmy... " powiedziałam mu że mam juz dosyc życia ze nic sie nie uklada, matury nie zdałam, miedzy nami się wszystko psuje że zastanawiam sie nad sensem tego wszystkiego... po chwili ciszy w słuchawce TŻ mówi "dziubek obiecuje Ci że miedzy nami wsztysko się zmieni,postaram sie o to." Przyznał się że nie raz sam wszystkiego sobie nie przemysli , w złości powie zbyt wile, że nie docenia mnie i musi to w sobie zmienic. Wieczorem przyjechał z długą czerwoną różą i czekoladą wieeelką milką
Dobrze,że chociaż tż się zreflektował

Cytat:
Napisane przez sensualangel Pokaż wiadomość
mooniaaaa zakochałam się w Twoich włosach śliczne są jaki to masz kolor?
To mój naturalny brąz :P

Ale u mnie okropna pogoda, od rana deszcz pada jak szalony A ja muszę zaraz iść do przychodni i do apteki. A jutro miała byc urodzinowa biba tż na działce,mam nadzieję że ten deszcz szybko zniknie
Stary 2011-07-01, 10:28   #2095
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Przyznał się że nie raz sam wszystkiego sobie nie przemysli , w złości powie zbyt wile, że nie docenia mnie i musi to w sobie zmienic. Wieczorem przyjechał z długą czerwoną różą i czekoladą wieeelką milką
szkoda że mój tak nie potrafi.... Wiem, wiem wina leży po obu stronach...

U mnie też pada

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-07-01, 11:16   #2096
psyhe666
Zakorzenienie

Joł łomenki

Zaraz was nadrobię Wiecie, że ja dopiero co wstałam?

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Pierwsze co mi się rzucilo w oczy to moniaaa, ale masz piękne włosy Mniej więcej taki brąz by mnie interesował... Może ciut zimniejszy

milusia, zazdroszczę takiego TŻta widac, że facetowi zależy i chce żebyś była szczęsliwa

aniabania, nie daj się! ex TŻ chce ze mną pogadać dzisiaj, ale nie przez telefon (przez telefon jestem odważniejsza i bardziej wygadana ) i ma przyjechać, ale jeszcze się zgadamy.
Co do fryzury z dzieciństwa mylono mnie z chłopczykiem bo byłam obcięta na grzyba
Jak mi włosy urosną to zrobię sobie taką Shakirę tylko bez tej grzywki bo kiedyś już taką miałam i była bardzo nietrafiona

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:

Jak ja nie lubię jak faceci się tak nie odzwają, a później nie wiedzą o co nam chodzi i że przesadzamy I jak mówię któremukolwiek, że potrzebuję czułości, ciepła to od razu im się z seksem zlewa w jedną całość
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Heeeey!
Monia super włosy
Laski egzaminy zdacie - nie martwcie sie tak

wrócił o 23.... Mógł być w domu o 20.30 ale jechał z moim kuzynem po telefon dla niego (do jakiegoś kolegi). Jak wrócił nie odezwał się słowem - byłam już w łóżku ale wiedział że nie spałam....
Już nie komentuję jego zachowania, naprawdę nie mam na to sił....

Z dietą ok nawet poczułam że mam o niebo lepsze trawienie jak się tak nie obrzeram Wczoraj byłam tak na niego wściekła że zanim wrócił rozciągałam się i zrobiłam kilka ćwiczeń na brzuch - w sumie ok 40 min. Śniadanie już za mną - płatki z mlekiem. O 5.30 wypiłam jeszcze kawę.

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

ja też używam gąbki i cellu nie mam kiedyś trochę go było na udach....
Też używam syrenki
Twój TŻ przechodzi ludzkie pojęcie Jakby dzisiaj się do mnie nie odezwał to bym go zje*ała Nie wytrzymałabym nerwowo!
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2011-07-01 o 11:04
psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 11:43   #2097
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Jak ja nie lubię jak faceci się tak nie odzwają, a później nie wiedzą o co nam chodzi i że przesadzamy I jak mówię któremukolwiek, że potrzebuję czułości, ciepła to od razu im się z seksem zlewa w jedną całość

Też używam syrenki
Twój TŻ przechodzi ludzkie pojęcie Jakby dzisiaj się do mnie nie odezwał to bym go zje*ała Nie wytrzymałabym nerwowo!
No racja, im wszystkie czułości kojarzą się z sexem...
A ten ch** jeszcze się nie odezwał, ani smsa, nic
Przecież ja się w końcu wkur**ę i powiem mu że ma spier***** a on się pewnie ucieszy i się spakuje... Chyba dobrze mu było "na wolności"....
Przepraszam ale bucham mega złością...

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-07-01, 11:46   #2098
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
No racja, im wszystkie czułości kojarzą się z sexem...
A ten ch** jeszcze się nie odezwał, ani smsa, nic
Przecież ja się w końcu wkur**ę i powiem mu że ma spier***** a on się pewnie ucieszy i się spakuje... Chyba dobrze mu było "na wolności"....
Przepraszam ale bucham mega złością...
Spoko, każda z nas rozumie powagę sytuacji
A jaki ma obecnie kontakt z dzieckiem? Bo skoro rano wychodzi do pracy i wraca przed północą to chyba za bardzo nie ma z małą kontaktu? To jest najbardziej wkurzające. Bo Ty sobie poradzisz, a dziecko??? Chyba ma jakieś zobowiązania wobec małej?!
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 11:52   #2099
bita smietana
Zakorzenienie

widziałyście nowy teledysk Katy Perry z Rebecca Black?

Ania, z zamówieniowego takie: http://imageshack.us/photo/my-images/38/70001685.jpg/ nude. Fajne są
Ta fryzura nie męczy, ciągle myślę czy by mi pasował Wrzucę Wam kiedyś swoją fotę to powiecie;p

Eee, weekend dla nas kiedyś znajdziesz :P Tylko musiałybyśmy ustalić miejsce, Katowice? Ja mam złe wspomnienia odnośnie mężczyzn z internetu, ale z Wami będzie inaczej

monia
, teoretycznie wyników nie mam, ale nie odpowiedziałam na pytania. no wrzesień. Trudno

Czemu tak strasznie leje kiedy muszę wyjść, a w domu nie ma wolnego auta
Stary 2011-07-01, 11:55   #2100
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Spoko, każda z nas rozumie powagę sytuacji
A jaki ma obecnie kontakt z dzieckiem? Bo skoro rano wychodzi do pracy i wraca przed północą to chyba za bardzo nie ma z małą kontaktu? To jest najbardziej wkurzające. Bo Ty sobie poradzisz, a dziecko??? Chyba ma jakieś zobowiązania wobec małej?!
weźw ogóle nic nie mów ona wczoraj stała pod oknem i na niego czekała... W końcu zaczęła płakać wołając "tata" i zasnęła ze zmęczenia naprawdę wkurzył mnie na maxa.... Rozumiem że pracuje bo nie mamy kasy ale jak on potrafi na jednym takim grillu u znajomych wydać 150-200 zł (a weekendy są 4 w miesiącu) to ciężko żebyśmy tą kasę mieli...
Staram się zajmować małą jak najlepiej potrafię ale czasami naprawdę padam psychicznie

MOJA WYMIANKA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości