|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
Cytat:
![]() ![]() psyhe 4! wrzucę obecne foty, wymiary i wagę; obczaicie sobie bo chce mieć porównanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
Piękne to one są bez tony lakieru, utrwalaczy, szamponu z sls, suszarki-a na tamtym zdjęciu są tym skatowane
![]() Tutaj mam zdjęcie moich maleństw bez żadnego syfu :P Pies zajął mi już połowę łóżka chociaż mała jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() Ewelka ogarnij się bo do wiadra będziesz musiała robić ![]() ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2011-06-30 o 22:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje ostatnio podobnie sie ukladaja, takie falki, ale grzywka taka ladna nie chce byc ![]() ![]() mi niesamowicie wypadaja, ide na badanie krwi, chcialabym jutro ale nie wiem czy sie rano zbiore. Ceny pobrania krwi mnie przerazaja ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() za tydzien o tej porze bede wsiadac do pociagu do Gdanska! Nie wiecie jaka ma byc pogoda??? ale odreaguje ostatnie ciezkie 4 miesiace! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Ci zazdroszczę tego Gdańska ![]() ![]() LASKI! Chodźcie się w wakacje spotkamy gdzieś w Polsce na alkoholową libację ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2011-06-30 o 22:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zadomowienie
|
Wy to macie pipki fajne wloski takie kędziorki, megaa !
Moje są takie nieokreślane i jeszcze tak ich malutko ![]() ![]() Ja się piszę ! ![]() ![]() ![]() A jedziecie na Woodstock? To by była niezła okazja ![]()
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
o, to dołączę do dzisiejszych żali, a co
![]() ale spier*liłam ten egzamin. Uczyłam się dużo i nic ![]() ![]() Aaaale! Na pocieszenie odebrałam z poczty moje śliczne szpile i świat stał się piękniejszy ![]() Milusia- będzie dobrze ![]() I też jestem pasztetem strasznym ![]() ![]() Monia, śliczne włosy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2078 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry!
jak tam u Was pogoda? u mnie pochmurno i duszno , i zaczynam kolejny "fascynujący" dzień w pracy :/ siedze i obsługuje smierdziuchów fuuj! Monia włoski masz piekne! a co do libaci to jak mi czas pozwoli to moge sie dołączyć ![]() kolejny dzień diety zobaczymy czy wytrzymam :/ dziś mi powinna przyjsc forma na tarte i na mufinki ![]() ![]()
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2011-07-01 o 07:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() umarłam ![]() Cytat:
![]() ![]() achh. ale ja nie jadę, TŻ by tego nie przeżył ![]() Cytat:
![]() ![]() co za życie Fryzura z Rabiosy - BOSKA ![]() ![]() ![]() ![]() Buty jakieś ze zbiorowych zamówień? ![]() Kochane moje, strasznie chciałabym się z Wami spotkać ![]() ![]() ![]() apropo niego, to wczoraj się pokłóciliśmy, napisał tekst którym strasznie mnie zawiódł. I czekam na przeprosiny :P ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() muffinki?! tarta?! oo nie, nie przeżyłabym na diecie z takim sprzętem ;p
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-07-01 o 07:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zadomowienie
|
właśnie dostałam czekolade ... i co teraz?!
eee tam spotkanie z dziewczynami z internetu to nic ![]() ![]() ![]() wiec nie taki straszny diabeł jak go malują ![]() ja lubie piec, nie koniecznie musze to jeść co zrobie, wystarczy mi satysfakcja że mi sie uda wypiek ![]()
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2011-07-01 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Także ja nie widzę w tym nic złego ![]() Potrafisz nie zjeść tarty, muffinka?! zazdroszczę ![]() ![]() Czekoladę oddaj wrogowi! Aaaa,Monia, fajne włoski, takie delikatne masz te fale, moje loki są beznadziejne ![]() nie mogę trafić na dobrego fryzjera i każda wizyta kończy się płaczem ![]()
![]() |
#2082 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aj to fajnie ja od swojego obecnego Tż tez dostawałam lity kartki itp ale sie to skonczyło jak zaczelismy byc razem ... a było to takie urocze i troche tęsknie za Tym. ja mam taka dziwna przypadłość że zazwyczaj to co gotuje pieke to nie jem (nie wiem dlaczego) lubie dac to komuś jak zrobie a sama nie musze jesć - najadam sie samym widokiem. wrogowi?! hmm ... nie mam dostepu do tej Psity ![]() zaczeło padac u mnie :/
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2011-07-01 o 07:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
często jest tak , że jak już z kimś jesteśmy, to rezygnujemy z wielu rzeczy, które tej drugiej osobie się podobają, są dla niej fajne
![]() mój facet też z wielu zrezygnował, ale i ja stałam się wygodna i o niektórych hm, zapomniałam :P Z tymi ciastami - ja tak nie umiem ![]() U mnie jeszcze nie pada, ale pogoda jest jakaś dziwna, raz ciepło,raz zimno - nie mam pojęcia w co się ubrać? ![]() A wiecie co? ![]() ![]() ![]() A wystarczyły zimne prysznice i syrenka ![]()
#2084 |
Zadomowienie
|
SYRENKA a co to takiego???
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
#2086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaAAaAaaaa ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
długo byłam do tego sceptycznie nastawiona,i nie wierzyłam, ze moze mi pomóc
![]() teraz używam jej codziennie rano/wieczorem. z rana zawsze biorę zimny prysznic (krótki - 1/2 minuty ![]() ![]() fakt,że tego cellu miałam niewiele ![]()
#2088 | ||
Zadomowienie
|
Heeeey!
![]() Monia super włosy ![]() Laski egzaminy zdacie - nie martwcie sie tak ![]() Cytat:
![]() ![]() Już nie komentuję jego zachowania, naprawdę nie mam na to sił.... ![]() Z dietą ok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Zadomowienie
|
mój Tż też sie nie odzywa jak poszedł na 18 do pracy na noc tak cisza i nie jest to pierwszy raz, a podkleśle że dość żadko sie widujemy bo raz czy dwa razy w tyg ... a potem mi sie dziwi że ja sfochowana jestem na niego i np: nie chce mi się ten teges
![]() MałaPikanteria - ale ten Twój to przesadza już :/ ale nie wiem co mam Ci poradzić. Dać mu kopniaka? żeby oprzytomniał?
![]() |
#2090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit: giovinezza przepraszam ale ja Cię nie pamiętam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- no a szkoda bo to naprawdę czasami małe rzeczy a sprawiają duuużo przyjemności.... Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-07-01 o 09:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Rozeznanie
|
Wiecie jak mnie wku! ten jeden punkt
![]() ![]()
61-48-47-46-45 ![]() To dziwne, że po niektórych mostach tak łatwo jest przejśc... a żeby wrócic wymaga to wysiłku, odwagi i trudu Edytowane przez milusia1991 Czas edycji: 2011-07-01 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeden punkt,echhh no rozumiem. ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ![]() ![]()
![]() |
#2093 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam ciemny brąz wpadający w czarny eee a zawsze chciałam mieć blond, ale mi nie pasuje ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() mooniaaaa zakochałam się w Twoich włosach śliczne są ![]() Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-07-01 o 09:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie jadę,nie lubię takiej muzyki,nie moje klimaty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale u mnie okropna pogoda, od rana deszcz pada jak szalony ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie też pada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | ||
Zakorzenienie
|
Joł łomenki
![]() Zaraz was nadrobię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Pierwsze co mi się rzucilo w oczy to moniaaa, ale masz piękne włosy ![]() ![]() ![]() milusia, zazdroszczę takiego TŻta ![]() ![]() aniabania, nie daj się! ![]() ![]() Co do fryzury z dzieciństwa mylono mnie z chłopczykiem bo byłam obcięta na grzyba ![]() Jak mi włosy urosną to zrobię sobie taką Shakirę tylko bez tej grzywki bo kiedyś już taką miałam i była bardzo nietrafiona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Twój TŻ przechodzi ludzkie pojęcie ![]() ![]() ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-07-01 o 11:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ten ch** jeszcze się nie odezwał, ani smsa, nic ![]() Przecież ja się w końcu wkur**ę i powiem mu że ma spier***** a on się pewnie ucieszy i się spakuje... Chyba dobrze mu było "na wolności".... Przepraszam ale bucham mega złością... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki ma obecnie kontakt z dzieckiem? Bo skoro rano wychodzi do pracy i wraca przed północą to chyba za bardzo nie ma z małą kontaktu? To jest najbardziej wkurzające. Bo Ty sobie poradzisz, a dziecko??? Chyba ma jakieś zobowiązania wobec małej?! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
widziałyście nowy teledysk Katy Perry z Rebecca Black?
![]() Ania, z zamówieniowego ![]() ![]() Ta fryzura nie męczy, ciągle myślę czy by mi pasował ![]() Eee, weekend dla nas kiedyś znajdziesz :P Tylko musiałybyśmy ustalić miejsce, Katowice? ![]() ![]() monia, teoretycznie wyników nie mam, ale nie odpowiedziałam na pytania. no wrzesień. Trudno ![]() Czemu tak strasznie leje kiedy muszę wyjść, a w domu nie ma wolnego auta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Staram się zajmować małą jak najlepiej potrafię ale czasami naprawdę padam psychicznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.