|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#37291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal - cz. VIII
Cytat:
|
|
#37292 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
pamiętam, że ktoś już o to pytał, ale nie zapamiętałam odpowiedzi (a do rąk go próbowałaś? )będę niedługo robić zamówienie z BU, (dla siebie i kuzynki), nigdy nie kupowałam niczego z myślą o włosach ![]() co myślicie o tym: http://www.biochemiaurody.com/sklep/...horsetail.html, jakaś nowość ![]() macie swoje typy z BU?
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-07-01 o 17:50 |
|
|
|
#37293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, jak to się mogło stać?
|
|
#37294 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
no bo przecież włosy najważniejsze, co tam dłonie
|
|
#37295 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mi to do głowy nie przyszło, żeby tym kremem dłonie posmarować
|
#37296 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę kupić Moc natury WAX - intensywnie regenerująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych lub WAX - intensywnie regenerująca maseczka do włosów osłabionych z tendencją do wypadania. Nie wiem, czy to polski czy inny
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Umyłam dziś pierwszy raz odżywką - ciekawe jaki będzie efekt Mam nadzieję, że będzie ok, bo wieczorem wychodzę ze znajomymi.
|
#37297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zaraz zacznę szukać bezzapachowych kosmetyków dla zakręconych ciężarnych
|
||
|
|
|
#37298 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu po ponad roku się ujawniłam i zamieściłam swój wpis w dzienniku
![]() Zapraszam Krytyka mile widziana
|
#37299 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znalazłam w kuchni
-sok aloesowy -olej lniany -olej kukurydziany -oliwę z oliwek Czy da się zrobić z tego jakieś dobre psikadło???
|
|
|
|
#37300 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
do włosów w sumie jeszcze nie używałam w dużej ilości ![]() Padłam |
|
|
|
|
#37301 |
|
Zakorzenienie
|
Demka o to pewnie go kupię
![]() a co do Maru (filmiku nie oglądam, bo mam za słabe łącze , ale kociaka znam on i te jego kartonowe pudła Seduction jakbyś mogła pomniejszyć zdjęcia w dzienniku, bo strasznie źle się ogląda anoska niesamowita przemiana Ty masz takie falo-loki, bo na dole spiralkują trochę (na typach to się sama też nie wyznaję), piękny był ten naturalny rudy...czemu dzieciaki są takie okrutne
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-07-01 o 21:07 |
|
|
|
#37302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jaki słodziak Każdy kot, którego miałam ginął w dziwnych okolicznościach. Jeden uciekł gdy był jeszcze dość mały i tak zmarzł że nie dało się go odratować, inny bardzo lubił się z psem i pewnego dnia ten pies udusił go swoim ciężarem, innego samochód przejechał. To chyba jakaś klątwa A ja tak lubię kociaki
|
|
|
|
|
#37303 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś już widziałam tego kotka
Jest przesłodki ![]() Moja kicia też nieraz przybiera takie pozy, że padam ze śmiechu anoska bardzo ładna przemiana Gratuluję
www.pustamiska.pl Edytowane przez marika161 Czas edycji: 2011-07-01 o 21:06 |
|
|
|
#37304 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
piękne można dotknąć? ![]() Rewelacja naprawdę |
|
|
|
|
#37305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie wiadomo co to za typ skrętu ![]() dziękuję ![]() dziękuję ![]() nie! dotykać nie wolno ale pomiziać delikatnie owszem ![]() dzięki
|
|
#37306 | ||
|
Zakorzenienie
|
anoska - niezła przemiana
kocham rudy, bez wzajemności... Twój jest piękny!! ;] Cytat:
Cytat:
Na wcierkę, na domieszki, na psikadło z wodą
|
||
|
|
|
#37307 | ||||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Gdzie te zdjęcia? ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
do czegoś się przyda ![]() Chciałabym takiego kociaka ubaw po pachy.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
Jadąc dziś do pracy widziałam, że na drodze leżał jeden fajny żbik...
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-07-02 o 08:31 |
||||
|
|
|
#37308 |
|
Zakorzenienie
|
czesc zakrecone
postaram sie wrzucic pozniej fotki jak to wyglada mam nadzieje ze skretu mi nie poluzowalo ![]() anka d rowniez czekam na fotki jestem bardzo ciekawa twoich wlosow i fryzury ![]() bernardko a gdzie twoje fotki i nowy kolorek wlosow![]() anoska widzialam wpis w dzienniku bardzo ladnie ci sie ukladaja
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-07-02 o 08:56 |
|
|
|
#37309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dziś olejowałam całą noc olejem ze słodkich migdałów, dawno nie olejowałam, z 1,5 miesiąca Zobaczymy, co na to włoski Niedługo zmywam.
|
||
|
|
|
#37310 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dalej planuję medycynę, ale niestety dopiero za rok będę podchodzic do matury z chemii i biologii, bo w tym roku kończyłam szkołę plastyczną i z racji dyplomu i co najmniej 10h szkoły dziennie nie miałam szans uczyc się dodatkowo jeśli chciałam miec sensowne wyniki na koniec. ![]() Także teraz idę na rok do studium medycznego (żeby się nie rozleniwic całkiem, bo wiadomo, że im więcej ma się czasu tym mniej się zrobi) i czeka mnie wielkie rycie dodatkowo Cytat:
bo nic tak nie ożywia domu jak kot! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
<- jeszcze trochę i tak będę reagowac na widok swojej szafki z produktami do-włosowymi ![]() Cytat:
Ja to mogłabym z Gorylem konkurowac spokojnie... Cytat:
(Potwór Zakupowy już mi tam kwiczy w środku )Cytat:
W ogóle używam go do wszystkiego, stóp, rąk, włosów i na wszystko ma dobry wpływ ![]() anoska, twój naturalny kolor jest idealny Dzisiaj spłynęła na mnie zaległa kasa w końcu, może kupię solidną suszarkę. Zaraz wyruszam na polowanie
|
|
#37311 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj kupiłam odżywkę b/s Joanny z lnem
Jestem bardzo ciekawa jej działanie ale mycie dopiero jutro, albo i pojutrze ![]() myszka2020 pokaż zdjęcia włosków
|
#37312 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tego giganta jeszcze nie widziałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Umyłam wczoraj włosy odżywką i jest super. Włosy (jak na razie) zaakceptowały moją propozycję z czego się cieszę
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2011-07-02 o 11:43 |
|||||
|
|
|
#37313 |
|
Zakorzenienie
|
no i mam fotki
troche po farbowaniu problem z ulozeniem ale kolejne mycie i bedzie lepiej
|
|
#37314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#37315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#37316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#37317 |
|
Zakorzenienie
|
Caskado no jak to jest problem z ułożeniem
![]() pięknie
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-07-02 o 21:05 |
|
|
|
#37318 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarka, nie potrafię zmniejszyć zdjęć
Zawsze pomniejszałam w Irfan View, a teraz nie idzie
|
#37319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudne Maliniarka ja widzę że u ciebie to będą loki jednak ![]() Sorrki że znowu tak zaginąłem, ale ostatnio się zdenerwowałem na mój internet i napisałem takiegooooo długiego posta, a tu się wyłączył i nie mogłem odzyskać..... Tak więc miałem proste włosy na zakonczenie <nie >Pierwszy raz się tak cieszyłem bo kolorek naturalny ale i tak mi się zmienił przez ten rok Z przodu włosy przy samym czole taki duży pas rośnie mi dobre, 2 tony jaśniejsze taki prawie prawie ciemny blond ![]() Ale dobra . Wyprostowane ułożyłem dość futurystycznie, bo miałem występ a z resztą nie lubię nudy....więc: Całość wyprostowaną ale nie tak idealnie tak że był proste ale nie jak od fryzjera, i z prawej strony włosy dałem za ucho odsłaniając dwa kolce w chrząstce, po czym przewiązałem włosy bandamą idącą przez czoło na włosach tych za uchem, a z drugiej strony ją schowałem pod włosy i tak na to opadające odbite od skóry zostawiłem. Oczywiście czego się nie spodziewałem (ale to dobry znak ) włosy się po falowały i jeszcze ciekawiej to wyglądało.Ogólnie jestem (byłem ) zachwycony bo potem przez 2 dni włosy były no w świetnej formie, wiadomo bez sylikonów klap zrobiły ale nie przetłuszczały się no i w ogóle cieszyłem się.Następnie już ostatniego dnia (środa rano prostowane, piątek późne popołudnie wybrałem się do Magnolii za naradą Cudownej ELOE) Kupiłem sobie 2 słoiczki Artiste w śmiesznej cenie coś 2.30 ?? . I jak powróciłem do domu to wypróbowałem, umyłem panią potters , potem żeby je przeprosić dałem alttere granat aloes, bo zakupiłem też. Siedziałem tak przez 1 h, po czym zmyłem i ułożyłem na żel, ale dawałem go mało bo jeszcze nie próbowałem, włosy nawet się w miarę skręciły, ale i spuszyły )A dzisiaj: Mycie - pani Potters aloes Odżywianie- alterra granat aloes 20 min Spłukanie- na bez spłukiwała pani Potters aloes bo już mi kaski nie starczyło Delikatne odciśnięcie w arafatkę, ale tak że dalej były mokre , nakładanie żelu artiste w dużej ilości, bo ostatnio dałem więcej i ogólnie się to prezentowało przyzwoicie. Troszkę ugniatania, odciśnięcie w arafatkę jeszcze, i ugniatanie i tak właśnie siedzę z mokrymi zobaczymy co będzie ale ostatnio mi się skręt z tyłu poprawił a ten na środku głowy taki trochę lipny...
|
|
#37320 |
|
Zakorzenienie
|
myszka
seduction mimi maliniarka gagz ![]() wogole moje wlosy to zasluga informacji jakie czytam na wizazu
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 6 (0 użytkowników i 6 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

)

, ale kociaka znam 

Każdy kot, którego miałam ginął w dziwnych okolicznościach. Jeden uciekł gdy był jeszcze dość mały i tak zmarzł że nie dało się go odratować, inny bardzo lubił się z psem i pewnego dnia ten pies udusił go swoim ciężarem, innego samochód przejechał. To chyba jakaś klątwa
A ja tak lubię kociaki
piękne 
Na wcierkę, na domieszki, na psikadło z wodą

Mam drobne loko-fale (niestety nadmiar dimethiconu spowodował rozprostowanie i placek, ale dajemy radę na podpięciu
za drugiego kociaka, a Ty trzymaj za mnie. Wczoraj TŻ był bliski zmiany decyzji
ja zabraniam
Pamiętam, jak zaczynałam od jednej odżywki i maski, teraz od 2 czy 3 miesięcy nic nie kupuję, a nadal mam jeszcze 4 maski, 7 odżywek ds, 3 bs, 3 szampony i trochę olei, choć te już się kończą
<- jeszcze trochę i tak będę reagowac na widok swojej szafki z produktami do-włosowymi
>