|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wyobrażasz sobie seks z łapciem
|
||
|
|
|
#4622 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
A seks z łapciem fajna rzecz: 'Co tylko zechcesz Kochanie'
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kłotnie w związku też są potrzebne
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
amigagdynia i patusia tez chyba wygraly, nie pamietam juz w zestawie 1 jest baza pod makijaz GG, zel rozswietlajacy Very Me, tusz do rzes, korektor podwojny i roz do policzkow ![]() musso, chyba zaraz zaczne robic tego bananowca bo od wczoraj
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie co ja nie mam talentu do ciast
nie wychodzą mi za to pizze robie ponoć boską
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię stanowczych i zdecydowanych mężczyzn
Papuciom mówię ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Justyna, a jak tam te duże zestawy kosmetyków? Wygrałaś? |
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przegrałam w ostatniej sekundzie o 1,50 zł ![]() piontka za stanowczych mężczyzn kochanie
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4631 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszukaj sobie w internecie o takim programie Snajper Allegro, przypuszczam, że za jego pomocą zostałaś przelicytowana.
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Składniki: 2 tabliczki (200 g) gorzkiej czekolady 1 kostka (200 g) masła 100 g mąki 300 g cukru 6 jaj 50 g łuskanych włoskich orzechów Nad garnkiem z gotującą się na małym ogniu wodą rozpuścić w misce masło z pokruszoną czekoladą, dokładnie rozmieszać. Jaja ubić mikserem, stopniowo dodawać cukier i mąkę. Do masy jajecznej wmiksować przestudzoną czekoladę i wymieszać z pokruszonymi orzechami. Spód blachy ( u mnie 26×21) wyłożyć pergaminem/ wysmarować tłuszczem, ciasto wlać na blachę. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 st. C, piec 18-20 minut (piekłam o ok.5 minut dłużej). Ostudzić, wyjąć do góry dnem. Oprószyć cukrem pudrem ( nie odwracałam i nie posypałam cukrem pudrem). Ja robię tak, że biorę 1 tabliczkę gorzkiej i 1 tabliczkę mlecznej czekolady, ale wtedy tylko połowę cukru I wrzucam jeszcze maleńkie kawałeczki czekolady, ale to już na sam koniec![]() Ciasto wygląda jak zakalec, ale takie ma być Jest świetne![]() I ja dodaję jeszcze szczyptę proszku do pieczenia ![]() |
|
|
|
|
#4633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
dzięki - sprobuje upiec w weekend
|
|
#4634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 szlanka mąki 1 szklanka cukru 1 szklanka manny 1 kg jabłek cynamon 0,5 kostki margaryny mąkę, cukier i manne mieszasz razem, jabłka obierasz, trzesz na tartce i dodajesz cynamon, smarujesz blachę i sypiesz szklankę tego suchego, kładziesz pół jabłek, poźniej szklanke suchego, resztę jabłek i na koniec szklankę suchego, na wierzch kładziesz margarynę startą na tartce lub pokrojoną w cienkie plastry i pieczesz w 200 stopniach około 40 minut ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też muszę coś na niedziele wymyślić może właśnie sypańca
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Młoda kiedyś to robiła, ale nie jadła, bo nie lubię "zdechłych" owoców |
|
|
|
|
#4638 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry Laski
k***a ale zmarzłam 11 stopni w lipcu to juz są jaja![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to mam zawsze dziwne sny,a proroczy miałam raz chyba tylko,śnił mi się chłopak mojej przyjaciółki,że z nią zerwał i zaczął startować do mnie,sprawdziło się za 3 miesiące Cytat:
zazdro szczę kosmetyków konkurencji Ostatnio mam ochotę na kilka,kocham np.krem do rąk z pompką Milk&Honey zdaje się![]() Cytat:
ma być spoojny,cierpliwy ale oczywiście nie pantofel![]() Cytat:
ja zjem jeden kawałe i koniec,słodko,mdło i nie lubię ogólnie najbardziej lubię kopiec kreta i karpatkę,reszta może nie istnieć![]() dobra,wskoczyłam w golf i idę na zewnątrz |
|||||
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm to trzymajcie za mnie kciuki w niedziele
może w koncu mi się uda
|
#4640 |
|
Rozeznanie
|
150 g posiekanej gorzkiej czekolady
150 g masła 6 jajek 250 g cukru pudru 100 g mielonych migdałów 4 łyżki kakao starta skórka i sok z 1 limonki ( można zastąpić cytryną ) 1.Czekoladę i masło topimy w garnku na małym ogniu. 2. Ubijamy jajka z cukrem, aż ich objętość zwiększy się trzykrotnie. Używam do tego miksera. Mielone migdały mieszamy z kakao i dodajemy do jajek z cukrem, a następnie ostrożnie dodajemy ostudzoną czekoladę z masłem. Na koniec wlewamy sok z limonki i startą skórkę. Mieszamy. 3. Formę wykładamy papierem do pieczenia, przekładamy masę i wstawiamy do rozgrzanego piekarnika na 180 C stopni, na ok. 40 minut. Proponuje po 35 minutach sprawdzić ciasto (powinno stężeć na powierzchni, ale w środku będzie jeszcze półpłynne – to znak, że można już wyłączyć piekarnik). |
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi http://www.youtube.com/watch?v=GSLSw...eature=related cały dzień słucham tej piosenki bo mi sie właśnie wspomina jak przy niej "ostro " tancowałam z wujkiem haha mam nadzieje że nie bedzie to nagrane
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-01 o 17:45 |
|
|
|
|
#4642 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
wiesz i tacy faceci się zdarzają, i kobity co to lubią, więc mnie już nic nie zdziwi ![]() W każdym bądź razie, też nie lubię papuci. Lubię jak facet ma swoje zdanie, zna swoja wartość, jest pewny siebie, ale nie jest agresywny i nie podnosi głosu - mnie o to chodziło, nie o papucia. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
To wezmę się za niego
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-07-01 o 17:55 |
|||
|
|
|
#4643 | ||
|
Zadomowienie
|
hehe to spałaś tak jak moje dziecko dzisiaj- jak nigdy bo max godzinkę śpi po południu- ale taka pogoda dzisiaj-idealna na spanie.
Cytat:
Cytat:
a może ten sen to taka przestroga, że mam nie przesadzać bo jak ten mój luby, niespotykanie spokojny człowiek, kiedyś nie wytrzyma tego mojego wybuchowego charakteru to tak się właśnie to skończy jak mój sen powyżej...
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest kwestia opanowania a nie wieku . bo faceci są różni przeróżni ![]() Ja jak się z moim pokłócę to potrafi mąż się do mnie nie odzywać z dwa dni wrrrrrr ale to wtedy kiedy coś było z mojej winy
|
|
#4645 |
|
Zadomowienie
|
aaa i od tygodnia co tu wejdę to zapominam a chciałam zapytać, bo któraś z Was (chyba Jamapi) kupowała na allegro te bibułki matujące z bourjois i jakie wrażenia? bo nie wiem czy zamówić te właśnie czy te co weszły teraz z avonu? jak sądziecie te nasze avonowe coś warte?
|
#4646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi to własnie podczas drzemki sniło się ze mój luby mnie zdradza z jakaś martyną przez gg tak się w ten sen wczułam że jak się przebudziłam to byłam tak na niego wkurzona , jakby był wtedy obok mnie to by się boroczkowi oberwało poważnie ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
ja ci polecam jeszcze z douglass`a - są cudowne i kosztują 9 zł z groszami ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
ja mam taki wredny charakterek jak sie z nim kłoce , wszystko mu wypomne przypomne zademonstruje , jestem tak dociekliwa , czepialska aaaaa juz nie wspomne jak zwyczajnie nie mam humoru bez kija nie podchodz bo zabije odrazu . Jak już serio wpadne w histerie że ze mnie aż kipi to czasem potrafie rzuć obok niego czymś w sciane a już przesrane jest kiedy wpadne w histeryczny płacz ..... ktoś ma gorzej ?
|
|
#4647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale robię co niedzielę, bo sama w domu nie jestem ![]() zjem kawałek i styka na jakiś czas ![]() Cytat:
avonowe i tak zamówię - z ciekawości
|
|
#4650 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Może twój organizm podświadomie wyłapuje, to co on podświadomie wysyła i w snach wszystko wychodzi ![]() Cytat:
A znam też takich, którym można przypisać dojrzałość wcześniej. Tak faceci są przeróżni, zdążyłam już to zauważyć i nawet doświadczyć w ciągu tych 35 lat Cytat:
A pamiętam, ze kiedyś Avon miał bibułki matujące zupełnie inne - takie gumowe. Nie wiem czy ktoś pamięta.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

Przynajmniej nie trzeba się wykłócać o swoje racje, bo od razu jest jasne, że masz rację

Papuciom mówię

11 stopni w lipcu to juz są jaja