![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXX
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Gryx zrobił ze mnie lenia i grubasa
![]() A tu niestety koniec mojej tygodniowej beztroski, spokój został zakłócony ![]() Rano dostałam maila z sekretariatu, że mam się z nimi pilnie skontaktować w sprawie praktyk, bo szkoła przekazała im informację, że nie może mnie przyjąć. No i zonk. ![]() ![]() ![]() Po 20 sierpnia to niech się ugryzie w doopę, jeszcze zostanę na lodzie przed samym wrześniem. No i miałam akcję załatwiania praktyk w innej szkole, w poniedziałek mam się spotkać z dyrektorem, a później będę musiała wszystko odkręcać na uczelni i w szkole nr 1. Praktyki obowiązkowe, po prostu muszę to odwalić, nawet jeśli uczenie bachorów to ostatnie, o czym marzę, a wszędzie robią wielką łaskę, że mnie przyjmą. Zawsze coś, zawsze ✂✂✂✂a coś. ![]() Z przyjemniejszych rzeczy - ogląda tu ktoś Mad Men? Jestem coraz bardziej urzeczona tym serialem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
![]() No, biorąc pod uwagę pogodę , to by było straszne ![]() Cytat:
![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-07-01 o 19:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gryx fajne streszczenie ![]() to pisałam ja, Flo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-07-01 o 19:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
A z torebkami to jest tak, cztery są OK piata(brązowa) do wymiany .
Z butami tak ,że piękne ryłkowe idą do wymainki na promocyjne czarne kozaki eksbutu, brązowe "pracowe " baleriny na klasyczne czerwone butki skórzane bez pięty, na słupku pozostałe trzy pary OK
#37 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() rozumiem Cię, tez miałam, praktyki w szkole i ciężko było z załatwianiem ![]() Cytat:
![]() dokładnie ![]() Z butów Poznań nawet może być, trochę za dużo tych głazów ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Bosze, co to za tagi
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
grozi wypollizowaniem
|
a ja nie jade do barlinka
![]() ![]()
#40 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale może zacznę - podpatrzę jak ubierają tę rozłożystą ![]() edit: łoeesuu jaką ona ma cudowną talię ![]() też tak kcem ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-01 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
grozi wypollizowaniem
|
ale za to bede miec sushi na pocieeszenie
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- fogle to rozpoczęlam testowanie zapaszków..kurcze pół roku mialam przerwy w testingu ![]() ![]() dzisiaj Alkemi-i znowu---> kcem to ![]()
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serialu nie znam- gdzie jest? Kochana, chcesz ćwiekowe szpile? Odebrałam fuksjowe z rozciągania i będę ćwiczyć w nich No więc- dzień maiałam fatalny- dawno mi się nie zdarzyło tyle przykrych rzeczy, ale - jedna!!!- się udała- mianowicie wczoraj, jak pisałam, że jestem matołem, powodem było, że mi się Chloe Intense odwidziało...tzn piękne nadal, ale ...co tam będę pisać... I babka zgodziła się odstapić od transakcji!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
![]() Pada, wieje, zimno i spać mi się chce. Ze mnie towarzystwa dziś nie będzie ![]() Dobrze że już wiem gdzie mam pisać ![]() Do jutra ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Aha, Gryksiu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-07-01 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
nie wyrabiam, idę się drzemnąc .
#45 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ten Nowy Jork, lata 60-te, ta niedzisiejszość, seksowne sekretarki piszące na maszynach, kury domowe z amerykańskiego przedmieścia palące w kuchni faję za fają i obgadujące wszystkich sąsiadów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, czy leci teraz gdzieś w tv, ja ściągam z netu. Przyszła ma paletka Bad Girl ![]() Podoba mi się. A Ty co myślisz, cbru? ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() hello ![]() uuu zgłupiałam jak zobaczyłam 2 bary z 3 zerami Gryxiu wstęp wymiata ![]() Byłam dziś very naughty girl ![]() i w ogóle przez Was zaczęłam właśnie oglądać Grę o Tron.... aaaa Naiat - korektor Shiseido wydajny ale nakłada się średnio, Helenka lepsza i łatwiejsza w obsłudze.
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-07-01 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Nindżopesz
|
Remont i didy w tagach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to ja Flo
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
no ta - Krysia Ch.
![]() http://3.bp.blogspot.com/_Te4ZvzD2v1...n-mad-men2.jpg http://img2.timeinc.net/instyle/imag...dricks-300.jpg to ja mam chudszą doopę a talię szerszą ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-01 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A nie łatwiej było w notatniku albo łordzie? ![]() A Ci to się nudzi? ![]() Boże co za dzień, a dokładniej popołudnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i byłam dziś w Orsayu i nie wiem o co chodzi, ale parę lat temu to ciuchy były tam tylko na chude dziewffczyny, a teraz zauważam, że często gęsto rozmiar 36 jest na mnie za duży? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ta rozmiarówka naprawdę jakaś dziwna tam jest, nie sądzicie?? ![]() A i był dziś elektryk, popatrzył, ocenił i może jutro będzie robił to po południu albo w pn po południu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i jeszcze dziś po południu mieliśmy nieprzyjemną sytuację z sąsiadem bucem - ćwierćinteligentem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-07-01 o 20:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
ło, zagłam czasoprzestrzeń
![]() kolejny dowód na to, że chuda talia rzondzi ![]() ![]() Kuffa, ideu poszukać ćwiczeń na brzuch, jeszcze sobie dowalę ![]()
#56 | |
Zakorzenienie
|
Opowiadaj
![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ło matulu, chyba cię lofffciam ![]() ![]() ![]() bossskie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to się wypowiedziałam ![]()
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, nie rób tego- biedna kobieta poczuje się tylko winna (wiem, bo i mnie czasem o eks donosili i myslałam, że spalę się ze wstydu- a to już trochę jakby współuzależnienie, ale to ostatnie nie na temat) ![]() a! I od 2 dni Cię maluję- czy możesz być ubrana na czarno?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.