|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
byliśmy w biedrze na zakupach; ile kasy zostawiliśmy do masakra
![]() noi kupiłam te drinki sobieski właśnie piję mój ulubiony "mojito" pewnie na jednym się nie skończy ![]() zaskoczyło mnie, że każdy ma inny smak - nie wiedziałam, że aż tyle jest
|
#4652 |
|
szeryfcio
|
A ja sobie wcinam truskawki ze śmietaną
![]() Widziałam Kairrę na pasku, odezwij się kochana, co tam u ciebie
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wcinam lacuchy mmm :miam:powiedz mi ile dałaś za te bibułki z chanel ?
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-01 o 20:18 |
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Ja mam bardzo spokojnego męża i przy nim też taka się zrobiłam...często mamy inne zdanie, ale udaje nam się wszystko przegadać. Kiedyś myślałam że jak ktoś spokojny to w łóżku mniejszy chojrak, ale niekoniecznie... Dziś niby taki senny dzień a moja córcia spała 35minut(akurat w drodze na zakupy)w sklepie mi się od razu obudziła i właziła mi do przymierzalni Mimo wszystko zakupy udane, ale mina mojego męża jak wróciłam z torbami bezcenna...jak mu się pokazałam w nowych ciuszkach zmienił zdanie no i jeszcze tekst"przecież marzyłam o takich szortach"wszystko zmienia...cieszy się że "mam takie małe marzenia, które jest w stanie spełnić"![]() Najbardziej nie lubię tzw"cichych dni"...jakby mi mąż takie rzeczy urządzał to bym się wyprowadziła... ![]() Pogoda nieciekawa, a jutro ma być grill z okazji 30 mojego brata...chyba będzie trzeba przenieść się do domu... ![]() Na niedzielę zaplanowałam bananowca a w tygodniu koniecznie ten sypki jabłecznik...mniam...:brz ydal: |
|
|
|
#4655 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ... tak patrzę w sieci, że kosztują ponad 100. W życiu bym tyle za bibułki nie dała ![]() A co to są lacuchy? Aaa może o racuchy chodzi?
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-07-01 o 20:33 |
|
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4657 |
|
szeryfcio
|
Aaa
![]() Wiecie, udało mi się znaleźć wakacje ![]() Myślałam, że już nic na lipiec nie znajdę, bo późno (a zwlekałam bo myślałąm, ze z last minute skorzystamy, ale jednak za drogo) i dziś coś udało mi się zaklepać. Uff, ulga, gdzieś te kosmetyki na słońce, co zakupiłam w Avonie wykorzystam
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
spox.... tak logopedycznie zabrzmiało
mojej koleżanki córeczka nie mówiła R, więc poszli do logopedy.... logopeda tak dzieciaka im wyćwiczyła, że młoda przestała mówić L ... sprawdzałyśmy: "Aniu, powiedz: lalka", na co ona -"RaRka" |
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
bananowiec sie robi a sypaniec w niedziele
widzialam juz gdzies podobny przepis tylko, ze chyba jeszcze z dodatkiem platkow owsianych, ale od roku zabieram sie zeby zrobic
|
#4661 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
jesteśmy ze sobą 11 lat najwięcej drobnych spięć mieliśmy w pierwszym roku chodzenia,docieraliśmy się a te "spięcia" wygladały tak,że on mi coś mówił,krytykował bądź mówił co mu się nie podoba,a ja się obrażałam byłam strasznie obrażalska i fochliwa,na szczęście już tak nie jest nie wyobrażam sobie mnie jak rzucam szklankami czy czymkolwiek prędzej się rozbeczę i wyjdę z domu albo zamknę się w łazience ![]() Cytat:
wyjaśnijcie mi,jak one wyglądają? są suche czy takie wilgotne jak odświeżające? serio tego nie wiem w ciągu dnia,jak mi się buzia natłuści,zawsze odciskam w zwykłą chusteczkę higieniczną i przypudrujęCytat:
![]() ech jutro do pracy,i to jeszcze mam ambitny plan iść na 6,tylko nie wiem czy wstanę
|
|||
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje
![]() Tak się ucieszyłam, dostałam mocy sprawczej i umyłam ściany na klatce i wyszorowałam schody 3 godziny roboty ale jestem dumna.Kot mi chciał pomagać, mam tylko nadzieję że od mokrego ogona nie zdechnie ;/ Młody i głupi Lucyfer ![]() Jeśli chodzi o allegro to ja mam taki patent, czekam sobie do 2 minuty do końca, loguję się żeby przypadkiem się nie okazało że mnie wywaliło i odświeżam, odświeżam aż będzie poniżej minuty, staram się uchwycić ten moment kiedy z 1minuta zmienia się na poniżej i włączam stoper jak jest tak już 40sek to daję najdziwniejszą cenę np 35,86 czy jakieś inne końcówki i szybko klikam... Wygrywam tam buty w 5 sekund przed końcem. Snajper chyba 15 sek przed końcem przebija? Czasem się nie udaje jak ktoś przywali swoje maximum z kosmosu, ale w tym roku już 6 par mam ![]() Bo ja kocham buty.... |
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne że umiemy sobie wybaczać
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4665 | |||
|
szeryfcio
|
Do Chłapowa, okolice Władysławowa
![]() Cytat:
Jakbyście zamieszkali, to by okazja szybciej przyszła ![]() Ale my też się długo nie kłóciliśmy. No ja rzucałam różnymi rzeczami, ale żałuję teraz, bo przeginałam pałę i wpłynęło to nieco na relacje między nami. Te bibułki są jak papier pergaminowy, tylko bardziej miękkie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam taki patent na allegro, że daję nienormalne końcówki.
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
apropos allegro - ma któraś z Was linka do tej "truskaweczki" co sprzedawała bardzo tanio avon?
jestem bardzo ciekawa, jak jej konto wygląda
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że ma konto na minusie - więcej komentarzy negatywnych niż pozytywnych. Chyba to było -130, ale pewności nie mam
|
|
|
|
|
#4669 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/show_user.php?uid=21591558 |
|
|
|
|
#4670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o mamo nadal masakra
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4672 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z czasem jej się unormowało i gdzie miało być "L" było "L" a gdzie "R" było "R"Cytat:
a ja na te drinki to właśnie przedwczoraj trafiłam zupełnie przypadkowo w biedronce, poszłam na stoisko z winami, żeby se wybrać jakieś winko na wieczór (i od razu miałam przed oczyma tą winiarnię o której pisała Resscue ) no i patrzę a tu te drinki w super cenie!Cytat:
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam spać , miłych koszmarków cukiereczki
![]() Oja84 - hehe moja winiarnia już się zmniejsza zostało mi może z 85 butelek z ponad setki
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-01 o 23:09 |
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
wOw Co to za truskaweczka ? Podczytuję Was od niedawna i takiego konta na allegro jeszcze nie widziałam, a sama dużo buszuję. Ceny super i pokrywa koszty przesyłki ? Nawet komuś się udało dostać przesyłkę
![]() Znacie z forum tą allegrowiczkę? |
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włącz gg |
|
|
|
|
#4678 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Mój się pyta czy jestem zadowolniona .Cytat:
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć aniołki
u mnie w koncu wyszło słoneczko To znaczy że dzisiaj zabieram się za okna czuje że jestem pełna werwy wiec trzeba to jakoś sporzytkować http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,...6-1-17415.html zanazłam takie coś co wy o tym myślicie ? nie wydaje wam się że będą tam zwyczajnie naciągać ? ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- ohhh jak to musi słodko brzmieć ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() http://allegro.pl/cettua-bibulki-mat...604637998.html ja mam te i są super
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-02 o 08:27 |
|
|
|
|
#4680 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

pewnie na jednym się nie skończy

ja wcinam lacuchy mmm :miam:
Ja mam bardzo spokojnego męża i przy nim też taka się zrobiłam...często mamy inne zdanie, ale udaje nam się wszystko przegadać. Kiedyś myślałam że jak ktoś spokojny to w łóżku mniejszy chojrak, ale niekoniecznie...
Dziś niby taki senny dzień a moja córcia spała 35minut(akurat w drodze na zakupy)w sklepie mi się od razu obudziła i właziła mi do przymierzalni

ja mam taki wredny charakterek jak sie z nim kłoce , wszystko mu wypomne przypomne zademonstruje , jestem tak dociekliwa , czepialska aaaaa juz nie wspomne jak zwyczajnie nie mam humoru bez kija nie podchodz bo zabije odrazu .
wyjaśnijcie mi,jak one wyglądają? są suche czy takie wilgotne jak odświeżające?
serio tego nie wiem