|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
co prawda śpiewało się kiedyś na imprezach na wiosce i raz w jakimś tam konkursie, ale tutaj bym się nie odważyła, głos by mi drżał za bardzo![]() FlightlessBird dobranoc
|
|
#4112 |
|
Rozeznanie
|
FlightlessBird dobranoc
udanej soboty i powodzenia na egzaminie.ooj ja śpiewać uwielbiam, jak byłam młodsza to konkursy w szkole, domach kultury itp się wygrywało, najlepsze są karaoke zawsze jak mamy "misje" ze znajomymi lecimy na jakieś karaoke i zawsze coś się wygra ( wygrałam darmowy karnet na siłownie, beczke 5litrową piwa, kufle i kieliszki,wejściówki do kina i na basen) więc myślę, że nie będzie problemu z zaśpiewaniem tego;p
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-07-01 o 21:55 |
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Przekaże TŻowi
Bo to on ma egzamin. Ja już po
|
|
|
|
#4114 |
|
Rozeznanie
|
Spoko, spoko... przepraszma widocznie nie doczytałam
ale TŻ też przydadzą się kciuki
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co tu tak ucichłoo?
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-07-01 o 22:23 |
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4117 |
|
Rozeznanie
|
malinka dzięki
![]() no cisza nastała jak nie tu;p
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju faktycznie kolorowo sie tu zrobiło
ale super to wygląda tak żywo jest![]() co do tych filmików ślubnych to obejrze sobie je jutro ale już mogę Wam powiedzieć, że napewno będę płakać.Ja tam się szybko wzruszam![]() A co do swojego ślubu to jestem więcej jak pewna, ze będę płakała na błogosławieństwie i na podziekowaniu rodziców. Wiecie co ja też uwielbiam sobie marzyć tak przed snem o ślubie i o tych całych przygotowaniach. I też czasami mam mśli czy to aby napewno się wydarzy, czy to nie jest za piękne. Dziś spisałam sobie tytuły ksiązęk które bym chciała przeczytać, bo ja uwielbiam czytać książki. I mówię do TŻ, zę muszę sobie kupić 36 ksiązel;p a on do mnie "kochanie a ja myślałem, że my na wesele będziemy zbierać". Zrobiło mi się miło na serduszku jak to usłyszałam fajnie, że też o tym myśli tak często jak ja
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze no normalnie nie mogę się napatrzeć na te nasze nowe kolorki
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zakochałam sie w tej piosence http://radeon1029.wrzuta.pl/audio/5A..._all_this_time usłyszałam ją w filmikach co dastin wstawiła i tak słucham jej teraz cały czas
|
|
#4122 |
|
Rozeznanie
|
A ja już mówię dobranoc do usłyszenia jutro
![]() Przyjemnych snów
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() Sama też już znikam, bo po 6 pobudka do maluchów Śpijcie dobrze
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też już mówię dobranoc ![]() Do jutra piękne ![]() kolorowych
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle to witam was wieczorową porą ![]() Nie miałam dziś czasu do Was zajrzeć, bo byłam w odwiedzinach u cioci i mojego najmłodszego kuzyna (tego co Wam pisałam, który się urodził 2 miesiące temu) Jaki on jest cudowny! ![]() No a poza tym to kurde mam doła ![]() Jakoś dziś mnie wzieło na przemyślenia i jest mi przykro, że mam teraz taką sytuację z tatą... W domu normalnie rozmawia ze wszystkimi domownikami a do mnie ani słowa nie mówi.. W dodatku właśnie kupił mojemu bratu rower.. I nie chodzi o to, że jestem zazdrosna, ale mi nigdy nic nie kupił, a jemu tak.. W ogóle czuję się jakaś gorsza.. Ech... Jestem na studiach, dobrze się uczę, pracuję, planuję założenie rodziny i chyba powinien być ze mnie dumny.. A on nic.. Za to mój brat ledwo zdał maturę, nie idzie na studia, pracuje na myjni a ojciec jest z niego wielce dumny, że ma takiego super syna.. Przykro mi jest, bo ja sie staram a on dalej mnie traktuje jako najgorszą.. Wiem, że to jest głupie, że tak się porównuję z bratem, ale zaczynam powoli wysiadać psychicznie.. Ech rozpisałam się trochę.. Sorki, ale musiałam się wyżalić
|
|
|
#4126 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a mi ta chodzi teraz po głowie, też z tych filmików jest taka optymistyczna aż zastanawiam się czy jej czasem w czymś nie wykorzystać![]() http://czzrock122.wrzuta.pl/audio/3V...on_-_everybody Cytat:
Cytat:
Kurcze no i poznikały ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
No ale cóż... czasem tak sobie myślę, że kiedyś doceni jaką ma córkę, tylko czy to nie będzie za późno
|
|||||
|
|
|
#4127 | |||||
|
Zadomowienie
|
Ale tu u Was teraz kolorowo...
Malinka9191 to teraz cytrynka, druga Malinka_070190 tez owocowa :P Dastin co do ginekologa najlepiej isc na od dnia do trzech przed okres lub zaraz po ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Nie nawidze sledzi!! ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Na studiach najgorsi sa mlodzi mgr i nowi doktorzy, bo mysla, ze zdobyli dr to sa ALFA and OMEGA oraz ledwo zipiejacy profesorowie!! ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- FlightlessBird to co ja mam przygotowac dla TZta, jak sie tyle czasu nie widzielismy?? Romantyczna kolacja z kapiela to malo :P Masaz tez za wiele nie zdziala :d ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Agunineczka wiem co czujesz i jak Ci przykro... Moi rodzice czasem porownuja mnie do siostry, a ze ona lepsza, lepiej sie uczyla, ze juz w moim wieku zrobila to i owo and takie tam... Czesto tez mi mowia rodzice spojrz, naszych znajomych corka, ktora ma 18 lat robi tamto i siamto, a Ty...?? Zawsze im odpowiadam, ale ja nie mam tego co Waszych znajomych corka, poza tym jak chce cos zrobic to Wy wielkie HALO robicie, wiec SORRY... Wtedy jest mi przykro, bo wiem, ze nie doceniaja mnie i tego co robie!! Dopiero jak gdzies wyjade i mnie nie ma dlugo - och, jaka to ja Kochana corcia... I ile bylo glupich gadek o mieszkanie z TZetem, ech... Kochana Dasz rade wierze w Ciebie i 3mam ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Calkiem fajnie sie pisze samej do siebie :P Wiedzialam, ze jestem nawiedzona!! A czemu Wy spicie?? Hello, pobudka nie lenimy sie juz!! Qrde, u mnie 07:08 juz!! Niedobre dziewczynki Skoro tak to ide sobie!! Milego czytania moich bazgrolek i nie piszcie tyle, bo nadrabiania mam, ze hohoho!!
Edytowane przez NAUGHTYxANGEL Czas edycji: 2011-07-02 o 01:18 |
|||||
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() znowu wpadłam tylko na chwilę, dzisiaj mam egzamin i jutro 2 ostatnie ;/ kurcze siedzę i się uczę, ale ciągle wydaje mi się, że mam w głowie pustkę w poniedziałek, mam nadzieję, że uda mi się już wrócić na dobre a teraz proszę o kciuki wiem, że są niezawodne ![]() buziaki i miłego weekendu!
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() dastin super jest ta nutka nie lubie takiech piosenek za bardzo, ale ta mi się spodobałą i siedzi mi teraz w głowie![]() agunieczka jest przykro, ze masz taką sytuacje... A próbowałaś powiedzieć ojcu, ze boli Cię takie traktowanie przez niego...?? Może to coś pomoże..?? NAUGHTYxANGEL no właśnie takie porównywanie do kogoś jest najgorsze, Ty to Ty, a córka znajomych to inna bajka. ![]() Dziewczyny pojechali!!!!! Można robic impreze hihihimonisia magiczne kciuki będę 3mała;* ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- A tak pozatym to mam zapiam iść dziś na zakupy do New Yorkera. Chcę sobie kupić trampki, body w groszki i getry najlepsze że wystarczy mi 15 euro na wszystko jupiii!!
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubie sobie przed ssem wyobrażać np minę TŻ jak mnie zobaczy w dniu ślubu itp ![]() agunieczka
|
|
|
|
|
#4131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry, chociaż dla mnie nie dobry Nie dość, że pogoda do bani bo wieje i pada i jest zimno to jeszcze pokłóciłam się bardzo z Tż-tem oczywiście o jego pracę Już widzę jakie te wakacje będą zaje.bisteJeszcze dodatkowo się stresuję tym, że powinnam dzisiaj dostać okres |
||
|
|
|
#4132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia! Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję sytuacji ze szwagrem.. A tż będzie jednak całe wakacje pracował, tak?
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie stesuj się tym okresem kochana, bo jeszcze przez ten stres może Ci się opóźnić! Będzie dobrze ![]() Mam nadzieję, ze z TŻ się szybciutko pogodzisz
|
|
|
#4134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moje pytanie: o której wrócisz? odpowiedział: nie wiem... Czyli już rozumiem, że będzie tam siedział to zamknięcia baru a to może nastąpić nad ranem...![]() Jutro ma być ten niby spływ kajakowy o 16.00 ale jak będzie taka pogoda to raczej nie pojedziemy i co pewnie zrobi mój Tż? Wróci do pracy... Cytat:
|
||
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze musicie się pogodzić i już! A TŻ niech zrozumie, że praca nie jest najwazniejsza i nie musi w niej siedzieć bez konca! Bo jak nie to My sie z nim policzymy! Kurcze oglądałam właśnie te filmiki... Jeny jak ja już bym tak chciała...
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak jestem tak wkurzona to nie myślę o ślubie
|
|
|
|
|
#4137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hey dziewczynki. Wczoraj nie miałam czasu do Was zajrzeć. Do południa się uczyłam, potem się szykowałam do wyjazdu na uczelnie, egzamin i po egzaminie na piwko z dziewczynami i moim TŻ poszłam, tzn. my z TŻ pepsi. Egzamin poszedł dobrze na 22 pytania na 1 nie znałam odp, tylko i tak się boję, bo z tą babką nigdy nic nie wiadomo....
Ja cebulki nienawidzę. Bleee.... Gotować też lubię, ale rzadko to się zdarza, bo jak mam iść i coś robić, a babcia mi będzie marudziła, że to nie tak, to inaczej, to mnie szlag jasny trafia... Więc czekam, aż się wyprowadzimy z TŻ i będę miała swoją kuchnię. Tylko jeszcze do tego trochę czasu. Co do mojej wagi to wstyd się przyznawać... 84 kg Najbardziej mnie dobija to, że nie jem wcale dużo. Jeśli chodzi o endokrynologa to naprawdę trudno trafić na naprawdę kompetentnego, albo ja po prostu miałam do niech pecha... ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Idę sprzątać a jest tego trochę...
|
|
|
|
#4139 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
agu a rozmawiałaś z Tatą że Cię to rani?? jego zachowanie i faworyzowanie brata? Angel widzę że nawet spodobała Ci się rozmowa z samym sobą ![]() monisia trzymam kciuki ![]() Dastin to przyjemnego sprzątania, ja właśnie skończyłam generalne porządki przed mam nadzieje wyprowadzką, dziś o 15 przychodzi właściciel zobaczymy co to będzie, oby nie robił problemów(Proszę o kciuki żeby było ok) mu_minka1988 coś o tym wiem ja przez złe leki w pewnym momencie ważyłam 65kg , ale zawzięłam się i waże 51 w porywach 52kg. Ja jutro mam ostatni egzamin i w końcu wakacje. Mam dobry humor bo może uda się załatwić TŻ pracę u Mojego Taty w firmie ![]() A poza tym to muszę jechać na zakupy, a strasznie mi się nie chce dodatkowo ta pogoda, wieje i zimno strasznie jest:/
Powietrze pachnie jak malinowa mamba! Edytowane przez aga512152 Czas edycji: 2011-07-02 o 12:19 |
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Byłam na zakupach, nawet deszcz i wiatr mnie nie zniechęcił, ale nic nie kupiłam, samo brzydactwo w tych sklepach Tylko uszy mi niepotrzebnie zmarzły
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

co prawda śpiewało się kiedyś na imprezach na wiosce i raz w jakimś tam konkursie, ale tutaj bym się nie odważyła, głos by mi drżał za bardzo

Bo to on ma egzamin. Ja już po

wiem, że są niezawodne