SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-01, 22:16   #241
Maja22Maja
Raczkowanie

Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Wybaczycie, że nie nadrobię i tak po chamsku dołączę?
No nie wiem, nie wiem

Pewnie, że tak !!
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

http://potworne.pl/index.php/potworn...aka-dla-kobiet
że ktoś to wymyślił, okropieństwo

Edytowane przez Maja22Maja
Czas edycji: 2011-07-01 o 22:17
Maja22Maja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 22:17   #242
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja22Maja Pokaż wiadomość

http://potworne.pl/index.php/potworn...aka-dla-kobiet

miałam isc spac ale zaraz ide

bordowa- dołączaj

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 22:31   #243
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Wybaczycie, że nie nadrobię i tak po chamsku dołączę?
Jasssne

Idę podmieniać.
Do jutra Niewiasty

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 22:45   #244
wiznatalka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maja22Maja Pokaż wiadomość
[/COLOR]http://potworne.pl/index.php/potworn...aka-dla-kobiet
ktoś miał wyobraźnię.. szkoda że nie pokazali na nodze

Obejrzałam właśnie Drużynę A, fajny można się pośmiać

Edytowane przez wiznatalka
Czas edycji: 2011-07-01 o 22:46
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 23:18   #245
ssnowdrop
Zadomowienie

Jestem, wróciłam Było naprawdę sympatycznie już jestesmy umowieni na kolejne spotkanie a dzieciaki przesłodkie jestem ulubiona ciocią dodatkowo najadłam sie karkowki. dzisiaj porzadziłam kulinarnie- i sałatka, i quiche, i karkówka były smakowite

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
idź idź jak już jesteś zrobiona to od kolegi na dyskoteki o ile kojarzę to porter działa, depo chyba jeszcze też, a bardziej kurturarnych knajp w czewie nie znaju bo nie bywaju
poszłabym, ale jestem w domu u siebie poza tym kasy brak;/
Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Ja lubię i to i to i to
W niedzielę wieczorem na polsacie zawsze oglądamy, np praktycznie zawsze
my tez do tego housa, desparatki no i nowy sezon trawki

freak-a na długo przyjechałaś? bo ja wracam w niedziele albo poniedziałek więc jeśli będziesz to mozemy wyskoczyc na spacer w alejach albo lody jeeeeeeeee! wreszcie spd z bliska!
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-01, 23:29   #246
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Dzieńdoberek
Stary 2011-07-02, 00:14   #247
Haniula
Zakorzenienie

Martita bylam na stazu 1.5 miesiaca. Pieniazki normalnie dostane

Kolezanki poszły, było miło nagadałysmy się, one wypily winko a ja soczek pizza smakowała i było gites chociaz Tifi był nieznosny :pała:
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 00:41   #248
irenkaaa
Zakorzenienie

Jakby ktoras tesknila to jestem

Laski alescie naprodukowaly
mam 240 postow do nadrobienia
z pracy wrocilam , nalesniki chlopu zrobilam i bede nadrabiac
wogole witam wszystkie te co mnie znaja i te co dopiero poznaja

Punto
co zrobilas z wlosami? o dobra juz doczytalam ... rozpierducha
spoko odrosna to nie reka kiedys sobie ruda rozpierduche zrobilam i poniszczyla wlosy a mialam prawie do pasa wiesz poszlam do Fryzjerki i kazalam maszynka przejechac wiecie ze ta babka prawie plakala jak to scinala
jesli moge cos polecic to barddzo dobra jest ta odzywka radical ze skrzypem miodzio super wloski po tym

Dudi kluski szare z cebulka ale mi smaka robisz jak ja dawno nic takiego nie jadlam

Lili powiedz tz-owi ze przy 34 czlowiek zyje ... tylko co to za zycie
ja najmniejsza temperature pamietam 33,8C ale wtedy tak samo umieralam jak przy prawie 41C ale zazwyczaj mam niska temperature jak choruje tak 34-35C u mnie to podobno norma ze organizm sie oslabia wtedy a nie lapie goraczki
2 razy tylko w ostatnich latach mialam okolo 40 masakra
podobno lepiej jak goraczka jest bo wtedy niby organizm walczy z choroba

Lilo zazdraszczam tych gor
musze chyba kiedys tz-a do zakopca zabrac i nad morze niech chlopak zobaczy Polske bo ciagle sie smieje ze mieso na kartki i puste polki

FreakChick
ja po rozpuszcaalnej lece szybko do wc a pijam z ekspresu lavazze i czasem zaszaleje bo kraven mi polecila ostatnio super kawke Illy mniam

seniorita tak tylko chce powiedziec ze pamietam ze mialam Ci pw na pewien temat napisac ale blagam poczekaj jeszcze troche bo teraz praca do niedzieli do pozna a potem pon i wt wolne ale cos czuje ze dalej bede pokoj odgruzowywac . w kazdym razie pamietam i napisze

teacherka
ja bym potrawke zrobila

lili ja tez mojemu robie co innego do jedzenia i sobie co innego

Marcia jak sie ciesze gratuluje pracy

Anastazja padlam z tego snu ... ze cie krocze potem bolalo kurde ja sie glosno smiac niemoge bo dzieci dawno spia
a mi sie kiedys snilo ze rodzilam i sie lapalam za brzuch i zwijalam sie z bolu i budze sie wogole z krzykiem i @ dostalam ale tak mnie masakrycznie bolalo

a najlepiej ostatnia noc przed wylotem z Francji ostatnio i mi sie snili terrorysci i mowie do tz-a a ten mnie w glowe stuknal i mowi glupia jestes ... jestesmy na lotnisku i jacys pozawijani z 2 dzieci a w tym snie dzieci tez byly terrorystyczne i wiecie co okazalo sie ze leca tym samym samolotem .. lecimy lecimy a przed samym ladowaniem stuardesa sprawdzala czy maja pasy wszyscy zapiete i stoi kolo tych dzieci i ojcu mowi ze jak nie zapna to bedziemy latac cala noc na Duplinem nosz myslalam ze ich sama zatluke bo niedosc ze sie zle czulam po tym zaslabnieciu w pociagu to glodna i wogole

Nadia Ty tez sie dzis rzucalas? mi rano tz mowi ty co jest rzucalas sie pol nocy po lozku
a mi sie jakies glupoty snily

Punto co to znaczy niedrogo za soniaka alfa? az musze zajrzec w specyfikacje ale puki co nie planuje nowego aparata bom na urodzinki dostala Nikusia

Kelpie
balabym sie jakbys tak spala gdzies w poblizu z tymi otwartymi oczami a ja tez kiedys gadalam przez sen teraz tz mi nie mowi to sa 2 opcje : albo nie gadam albo on nie rozumie i nie powtarza

apropo wyplaty pytam dzis szefowej czy na nastepna wyplate za urlop mi zaplaca a ta ze stoickim spokojem ,,mysle ze powinnas dostac ." i jeszcze wiecie co mi powiedziala,,a jestes gotowa?" to sie teraz zastanawiam na co gotowa hehe czy tak malo wyjdzie czy tak duzo ze mi ladny podatek zaje**ia

snow super ze wizyta sie udala
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 06:44   #249
Nadia5
Zakorzenienie

Ale się niewyspałam.
Zaraz uciekam pod prysznic. I na zakupy. Muszę owoców kupić bo nic nie ma. Jak wrócę będę rozprawiała się z bigosem.

Popołudniu spotkanie ze znajomymi.

Musze dziś zadzownić do fryzjera i zapisać się na farbowanie, odrosty mam już straszne a na ciekawego kuponu z grupona chyba się nie doczekam
Zaraz tż powinien być, na śniadanie dostanie ogórkową

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-07-02 o 07:00
Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 07:31   #250
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość

Lili powiedz tz-owi ze przy 34 czlowiek zyje ... tylko co to za zycie
ja najmniejsza temperature pamietam 33,8C ale wtedy tak samo umieralam jak przy prawie 41C ale zazwyczaj mam niska temperature jak choruje tak 34-35C u mnie to podobno norma ze organizm sie oslabia wtedy a nie lapie goraczki
2 razy tylko w ostatnich latach mialam okolo 40 masakra
podobno lepiej jak goraczka jest bo wtedy niby organizm walczy z choroba
no właśnie, człowiek przy 34 żyje, a mój Tż się dziwi, że takie zombie jak ja jeszcze chodzi przy takiej temperaturze

tak w ogóle to te nowe termometry mają pomiar od 32 z tego co wiem.

ale patrz... jak to jest.. masz 38 stopni to bierzesz coś na zbicie gorączki, a masz 34 to co robisz ja np. nie wiem co robic

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Ale się niewyspałam.
Zaraz uciekam pod prysznic. I na zakupy. Muszę owoców kupić bo nic nie ma. Jak wrócę będę rozprawiała się z bigosem.
podziwiam, że Ci się chce tak wcześnie wychodzić
ja poczekam na Tż aż wróci z roboty, bo trzeba mleko małej kupić, a nie pojadę wózkiem z nią chorą

Stary 2011-07-02, 07:57   #251
irenkaaa
Zakorzenienie

lili jak masz 34 to spisz , pijesz i duuuuzo spisz,duuuuzo pijesz i niewiem co jeszcze bo organizm oslabiony musi odpoczac a najlepiej to zapytajmy kraven bo ja mam dopiero jedno oko otwarte ale mi sie udalo przezyc te oslabienia i jest git
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-02, 08:07   #252
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
lili jak masz 34 to spisz , pijesz i duuuuzo spisz,duuuuzo pijesz i niewiem co jeszcze bo organizm oslabiony musi odpoczac a najlepiej to zapytajmy kraven bo ja mam dopiero jedno oko otwarte ale mi sie udalo przezyc te oslabienia i jest git
ja tak z ciekawości chciałam wiedzieć , bo mnie to zawsze zastanawiało
dziś chyba temp. mam dobrą, tylko katar nadal

Stary 2011-07-02, 08:08   #253
Paulunia8713
Zadomowienie

Witam piękne
Mała zasnęła mi wczoraj o równej 23 a już przed 8 była na nogach Dzisiaj pogoda jak wczoraj i chyba też zrobi sobie drzemkę no trudno.

Dzisiaj na obiadzik mintaj i czekam na inspiracje. Mam nadzieję, że macie jakieś sprawdzone przepisy

A co do takiej niskiej temperatury to chyba nie ma na to leków. Trzeba chyba tylko jak irenka mówi leżec bo wiadomo, że z łóżka ciężko wstać

Edytowane przez Paulunia8713
Czas edycji: 2011-07-02 o 08:09
Paulunia8713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 08:13   #254
lili1987
Zakorzenienie

Paulunia ja jak robię Tż'owi mintaja to solę, później obtaczam w mące tej normalnej, później w jajku, a na końcu w bułce i smażę na oleju.
ja sama to nie lubię mintaja, bo raz się zraziłam i od tej pory jak już czuję mintaja to mi niedobrze

ja sobie muszę łososia w dzwonkach kupić z Biedrony, uwielbiam, 5 dzwonków za 9,99.
solę i smażę bez panierki na oliwie/oleju.
niby drogi jest łosoś, ale ja staram się jeść mniej, więc by mi na 2 obiady starczył lub nawet 3

a do takiej rybki w panierce to najlepsze ziemniaczki i kiszona kapusta lub colesław

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-07-02 o 08:17
Stary 2011-07-02, 08:17   #255
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
Paulunia ja jak robię Tż'owi mintaja to solę, później obtaczam w mące tej normalnej, później w jajku, a na końcu w bułce i smażę na oleju.
ja sama to nie lubię mintaja, bo raz się zraziłam i od tej pory jak już czuję mintaja to mi niedobrze

ja sobie muszę łososia w dzwonkach kupić z Biedrony, uwielbiam, 5 dzwonków za 9,99.
solę i smażę bez panierki na oliwie/oleju.
niby drogi jest łosoś, ale ja staram się jeść mniej, więc by mi na 2 obiady starczył lub nawet 3

a do takiej rybki w panierce to najlepsze ziemniaczki i kiszona kapusta lub colesław
Dzięki Liluś
Mój właśnie uwielbia mintaja a z racji, że bardzo długo nie robiłam chcialam, żeby mu smakował

Łosos mówisz hmm trzeba wypróbować
Stary 2011-07-02, 08:20   #256
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Witam piękne
Mała zasnęła mi wczoraj o równej 23 a już przed 8 była na nogach Dzisiaj pogoda jak wczoraj i chyba też zrobi sobie drzemkę no trudno.

Dzisiaj na obiadzik mintaj i czekam na inspiracje. Mam nadzieję, że macie jakieś sprawdzone przepisy

A co do takiej niskiej temperatury to chyba nie ma na to leków. Trzeba chyba tylko jak irenka mówi leżec bo wiadomo, że z łóżka ciężko wstać
Ja robię rybę w piekarniku w folii. Z dużą ilością ziół, papryka czerwona, pieprz, sól, czosnek granulowany. Co mi się nawinie
Czasem jak nas najdzie (ze dwa razy w roku) robię normalnie z patelni panierowaną.
Do ryby przeważnie mamy ziemniaczki/frytki i surówka z marchwi i kiszonej kapusty.

Lili, ja mam do roboty bigos plus sprzątanie chaty. Więc wolę się szybko z tym uporać aby później mieć spokój.

Byłam na zakupcach. Kupiłam cukinię w promocji więc będą w przyszłym tygodniu placki z cukini. Na dziś zrobię ten bigos (cały gar) tż dziś zje a ja dojem potrawkę z kurczaka. Na niedzielę kupiłam schabu ziemniaki młode i fasolka żółta do tego. W poniedziałek zjemy bigosu a resztę zamrożę (zobacze ile mi w ogóle tego wyjdzie). We wtorek bym zrobiła te placki z cukinii.
Doszłam do wniosku, że nie warto robić zapasów jedzenia.
Dziś siądę i ułożę plan obiadów na góra tydzień.

Już sama nie wiem jak się za to wszystko brać aby było dobrze. Wiem tylko, że zbieram paragony i jak na spowiedzi wszystko będę zapisywać.

A! Wiem, zapomniałam chleba dla tżta

Lili mój tż uwielbia łososia. Ja kupiłam kiedyś te dzwonki z B. i na sam zapach miałam odruch wymiotny. Później przez miesiąc nie mogłam jeść ryb i śledzi bo wszystko mi śmierdziało

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-07-02 o 08:22
Stary 2011-07-02, 08:35   #257
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robię rybę w piekarniku w folii. Z dużą ilością ziół, papryka czerwona, pieprz, sól, czosnek granulowany. Co mi się nawinie
Czasem jak nas najdzie (ze dwa razy w roku) robię normalnie z patelni panierowaną.
Do ryby przeważnie mamy ziemniaczki/frytki i surówka z marchwi i kiszonej kapusty.
oj tak to jest też super zestaw fryty, surówka z marchwi i kapuchy i rybka

Cytat:
Lili, ja mam do roboty bigos plus sprzątanie chaty. Więc wolę się szybko z tym uporać aby później mieć spokój.

Byłam na zakupcach. Kupiłam cukinię w promocji więc będą w przyszłym tygodniu placki z cukini. Na dziś zrobię ten bigos (cały gar) tż dziś zje a ja dojem potrawkę z kurczaka. Na niedzielę kupiłam schabu ziemniaki młode i fasolka żółta do tego. W poniedziałek zjemy bigosu a resztę zamrożę (zobacze ile mi w ogóle tego wyjdzie). We wtorek bym zrobiła te placki z cukinii.
Doszłam do wniosku, że nie warto robić zapasów jedzenia.
Dziś siądę i ułożę plan obiadów na góra tydzień.

Już sama nie wiem jak się za to wszystko brać aby było dobrze. Wiem tylko, że zbieram paragony i jak na spowiedzi wszystko będę zapisywać.

A! Wiem, zapomniałam chleba dla tżta

Lili mój tż uwielbia łososia. Ja kupiłam kiedyś te dzwonki z B. i na sam zapach miałam odruch wymiotny. Później przez miesiąc nie mogłam jeść ryb i śledzi bo wszystko mi śmierdziało
ja też zbieram paragony od wczoraj, właściwie to nawet od przedwczoraj
ogólnie to masakra, bo na same leki nam poszło ponad 100 zł

ja ciągle te plany obiadów układam, a później się tego w ogóle nie trzymam, już nie mam metody na mnie
ułożę plan na tydzień, a zachce mi się jeść co innego

dzisiaj robię dla Tż ziemniaki ze schabem i ugotuję rosół, bo mała może w końcu coś zje, bo od 2 dni nic nie je prócz mleka

Stary 2011-07-02, 08:42   #258
Paulunia8713
Zadomowienie

A ja tak siedzę, siedzę, bawię się z małą aż zapomniałam, że TŻ pracuje dzisiaj do 14 Trzeba by było się wkońcu brać za jakąś robotę. Chyba najpierw zadzwonie do niego i zobaczę czy jutro nie pracuje. Jeśli ma wolne to może rybkę zrobie jutro a dzisiaj jakieś mięsko.

Lili u mnie też układanie jadłospisu na tydzień się nie sprawdza. Zawsze mam ochotę na coś innego niż mam w planach. Jednak do wypłaty mało kasy nam zostało i trzeba robić z tego co jest.
Mam jeszcze dwa woreczki udek itp na rosół, mintaja, mięso mielone i kilka piersi także trzeba coś z tego wymyślec
Stary 2011-07-02, 08:46   #259
ssnowdrop
Zadomowienie

dziewczyny od kiedy jest nowa gazetka biedronki? od czwartku?
i gotta find my place
i wanna hear my sound

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-02, 08:51   #260
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość

Lili u mnie też układanie jadłospisu na tydzień się nie sprawdza. Zawsze mam ochotę na coś innego niż mam w planach. Jednak do wypłaty mało kasy nam zostało i trzeba robić z tego co jest.
Mam jeszcze dwa woreczki udek itp na rosół, mintaja, mięso mielone i kilka piersi także trzeba coś z tego wymyślec
ja jak muszę oszczędzać mocno to wyzeram wszystko z lodówy i zamrażalki wtedy nie wydziwiam

z mielonego to możesz kotlety zrobić, możesz zrobić spaghetti z mielonym albo dodać podsmażone z cebulką i przyprawami mielone do pizzy mamy dudiny

ja się chyba położe, bo znowu mnie słabosc bierze, a mała usnęła na moim wyrku i całe zajmuje

ja właśnie wpisałam do zeszytu paragony w odpowiednie rubryki.
aż się zdziwiłam, bo na chemię sporo poszło
niby tylko potrzebne rzeczy, a już 30 zł poszło
na słodycze najmniej- tylko ok 2 zł i to nie dla mnie, a dla małej, bo nie ma apetytu na nic to jej chociaz wafelka dałam wiem, źle, ale już mam stracha, ze nic nie chce jesc i jest słaba

Stary 2011-07-02, 09:03   #261
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
ja jak muszę oszczędzać mocno to wyzeram wszystko z lodówy i zamrażalki wtedy nie wydziwiam

z mielonego to możesz kotlety zrobić, możesz zrobić spaghetti z mielonym albo dodać podsmażone z cebulką i przyprawami mielone do pizzy mamy dudiny

ja się chyba położe, bo znowu mnie słabosc bierze, a mała usnęła na moim wyrku i całe zajmuje

ja właśnie wpisałam do zeszytu paragony w odpowiednie rubryki.
aż się zdziwiłam, bo na chemię sporo poszło
niby tylko potrzebne rzeczy, a już 30 zł poszło
na słodycze najmniej- tylko ok 2 zł i to nie dla mnie, a dla małej, bo nie ma apetytu na nic to jej chociaz wafelka dałam wiem, źle, ale już mam stracha, ze nic nie chce jesc i jest słaba
Z mielonego to raczej kotlety lub pulpety zrobie bo mała bardzo lubi ale dzięki za pomysły
Najważniejsze, żeby dużo piła nawet bardzo duzo. Wiadomo dzieci chore nie chcą jeść ale to minie. Dawaj dużo picia i będzie dobrze

Ja zaczne zbieranie od 10. Wtedy zapisze każdy wydany grosik i wkońcu ukróce TŻ słodycze i napoje cola w szczególności bo tutaj kasa leci
Stary 2011-07-02, 09:09   #262
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dizeń dobry Niewiasty
Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek
Cześć Ale Cię dawno nie było

Cytat:
Punto co zrobilas z wlosami? o dobra juz doczytalam ... rozpierducha
spoko odrosna to nie reka kiedys sobie ruda rozpierduche zrobilam i poniszczyla wlosy a mialam prawie do pasa wiesz poszlam do Fryzjerki i kazalam maszynka przejechac wiecie ze ta babka prawie plakala jak to scinala
jesli moge cos polecic to barddzo dobra jest ta odzywka radical ze skrzypem miodzio super wloski po tym

Punto co to znaczy niedrogo za soniaka alfa? az musze zajrzec w specyfikacje ale puki co nie planuje nowego aparata bom na urodzinki dostala Nikusia
Jesteś hardkorowa!!

Niedrogo to znaczy, że chcemy się go pozbyć i dołożyć do obiektywu

Cytat:

Też uwielbiam Rozumiem, że darujesz sobie już te przyjemności

Cytat:
ja też zbieram paragony od wczoraj, właściwie to nawet od przedwczoraj
ogólnie to masakra, bo na same leki nam poszło ponad 100 zł
Ja zaczęłam wpinać do kalendarza bo non stop gubiłam

Idę po kawę. Zabalowaliśmy wczoraj z TŻ, on śpi a mnie obudziła bestyja.
Zimno jak w psiarni

Stary 2011-07-02, 09:26   #263
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Też uwielbiam Rozumiem, że darujesz sobie już te przyjemności

Oj tak, zdecydowanie. Uwielbiam ryby, poza tą jedną jedyną.
Już się nie mogę doczekać wyjazdu nad morze, przez całę 10 dni będe wcinała ryby

Stary 2011-07-02, 09:28   #264
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Niestety choróbsko znów mnie dopadło i nie da się uniknąć antybiotyku.

TŻ pojedzie za chwile do apteki a ja spadam do łóżka spać. Na razie

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 09:32   #265
ssnowdrop
Zadomowienie

a TO w temacie zmęczenia posennego w ogóle chyba się wczoraj zainspirowałam waszymi dziwnymi snami, bo dzisiaj mi się śniło że moja koleżanka i kolega z pracy uprawiali seks w biurze, a ja siedziałam przy biurku, czytałam SPDowy wątek i mi nie przeszkadzało:/ dziwna jakaś jestem
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2011-07-02, 09:43   #266
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
dziwna jakaś jestem
Oj tam dziwna

Nie mogę się obudzić a mam sporo rzeczy do zrobienia

Stary 2011-07-02, 09:43   #267
Lilo123
Rozeznanie

Dzień dobry
Wstałam przed chwilką
Muszę za chwilkę ogarnąć mieszkanie, wymalować paznokcie i sprawdzic czy wszystko spakowałam. Przypominam, że jadę dziś ze znajomymi i moja rodzinka w góry. O pogodzie nie wspominam, bo się na nią obraziłam.
Miłego dnia SPD.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 09:45   #268
Anastazja86
Zakorzenienie

witam

ja u rodziców siedzę, pogoda straszna od rana leje a jest ciemno jak w du.ie

nie wiem co dzisiaj na obiad zrobić, najchętniej zrobiłabym coś na dwa dni może zrobię bigos z młodej kapusty tylko nie mam przepisu bo nigdy nie robiłam, zaraz poszukam na necie

dla mamy mam botwinkę na obiad więc odpada jedno gotowanie

dzisiaj z wydatków na razie dałam Tż 20 zł żeby sobie coś tam kupił w wędkarskim, skoczę jeszcze na zakupy obiadowe i tyle chyba będzie
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-02, 09:54   #269
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wstałam przed chwilką
Muszę za chwilkę ogarnąć mieszkanie, wymalować paznokcie i sprawdzic czy wszystko spakowałam. Przypominam, że jadę dziś ze znajomymi i moja rodzinka w góry. O pogodzie nie wspominam, bo się na nią obraziłam.
Miłego dnia SPD.
Mimo wszystko - udanego wypadu

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witam

ja u rodziców siedzę, pogoda straszna od rana leje a jest ciemno jak w du.ie

nie wiem co dzisiaj na obiad zrobić, najchętniej zrobiłabym coś na dwa dni może zrobię bigos z młodej kapusty tylko nie mam przepisu bo nigdy nie robiłam, zaraz poszukam na necie

dla mamy mam botwinkę na obiad więc odpada jedno gotowanie

dzisiaj z wydatków na razie dałam Tż 20 zł żeby sobie coś tam kupił w wędkarskim, skoczę jeszcze na zakupy obiadowe i tyle chyba będzie
Ja dziś robię bigos z młodej kapuchy - pierwszy raz Przepisów jest sporo, ale z tego co wyczytałam to chcę zrobić tak:
Główkę poszatkować ugotować w osolonej wodzie z zielem angielskim i liściem laurowym. Odcedzić.
W osobnym garnku obgotować żeberka, tak aby kości odeszly. Obrać i pokroić na małe kawałeczki. Wrzucić do kapusty (można je podsmażyć z kiełbasą)
Cebulę usmażyć na patelni dodać kiełbasę i podsmażyć razem - wrzucić do kapusty.
Wymieszać, dodać koncentrat pomidorowy.
Sól, pieprz do smaku.
Nie wiem co z tego wyjdzie
Jak znajdziesz jakiś fajny przepis to podrzuć

Stary 2011-07-02, 09:55   #270
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Mimo wszystko - udanego wypadu

Ja dziś robię bigos z młodej kapuchy - pierwszy raz Przepisów jest sporo, ale z tego co wyczytałam to chcę zrobić tak:
Główkę poszatkować ugotować w osolonej wodzie z zielem angielskim i liściem laurowym. Odcedzić.
W osobnym garnku obgotować żeberka, tak aby kości odeszly. Obrać i pokroić na małe kawałeczki. Wrzucić do kapusty (można je podsmażyć z kiełbasą)
Cebulę usmażyć na patelni dodać kiełbasę i podsmażyć razem - wrzucić do kapusty.
Wymieszać, dodać koncentrat pomidorowy.
Sól, pieprz do smaku.
Nie wiem co z tego wyjdzie
Jak znajdziesz jakiś fajny przepis to podrzuć
też zrobię taki bigosik tyle że bez żeberek bo nie mam
moja mama chyba dodawała jeszcze z dwie marchewki pokrojone na plasterki kurde nie pamiętam a jej bigosik był taki pyszny
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości