|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Gothka myślisz,że chłop rano zwróci uwage na to czy jest posprzątane?
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Glenia, wszystkiego naj na nowej drodze szczęścia na każdy dzień i pociechy z męża ![]() ja chyba znalazłam mieszkanie tylko trochę za drogie i jutro jedziemy negocjować cenę więc trzymajcie kciuki, bo po raz pierwszy poczułam, ze mogłabym tam zamieszkać
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Maja
oby to było już TO ![]()
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym Madziu
bo naprawdę to mieszkanie mi się podoba..osiedle niespecjalnie, bo jest takie surowe, ale samo mieszkanie jest naprawdę ładne i co najważniejsze jest w nim cicho..to jest boczna ulica borowskiej..trochę daleko, ale sprawdziłam połączenia i jest ok
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie wróciłam ze studenckiego mieszkania, w przyszłym tyg jadę na 10 dni a mieszkanie jest tak małe, że gdybym to pochowała w życiu bym się potem nie odnalazła Wrócę z wakacji to się wezmę za porządki ![]() Maja kciuki za mieszkanie ![]() Chyba za rok ostro wezmę się za szukanie pracy bo chciałabym się wyprowadzić z domu... Fanatycznie religijny rodzice stają się nie do zniesienia Mam 22 lata, jestem w stałym związku od prawie 3 lat a moja mama nadal myśli, że pilnując mnie zdoła mnie zachować dziewicą do ślubu Dziś nagle wymyśliła sobie, że będę spać w na podłodze w pokoju z nią i ojcem w czasie, gdy tż u nas będzie... Zawsze spałam w swoim pokoju z tżtem (rzecz jasna na podłodze... ) bo w pokoju rodziców jest dla mnie stanowczo za zimno i przeszkadza mi chrapanie ojca a tu nagle takie coś... Raz zrobiła awanturę bo leżeliśmy z tżtem obok siebie na łóżku w czasie oglądania filmu (,,zachowujemy się jak małżeństwo"). Mam dość takich sytuacji
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dotarłam w końcu do domu ![]() Jutro mam próbny makijaż ![]() Teraz powinnam być u Gleni na weselu Ale okazało się, że rano musimy być w T. i nie mielibyśmy jak wrócić W każdym razie mam nadzieję, że Glenia bawi się super ![]() Życzę Ci kochana samych dobrych chwil z mężem, żebyście zawsze byli tak szczęśliwi jak dziś ![]() Teraz pewnie z miesiąc będę nadrabiać ostatni tydzień, więc może ktoś się pokusi o krótkie streszczenie?
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Gleniu wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia, obyscie zawsze byli tak szczesliwi i usmiechnieci jak dzisiaj
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwuś a nie masz może jakiegoś zdjęcia Gleni ze ślubu? czy w ogóle nie byłaś?
|
|
|
|
#1179 | ||
|
Zakorzenienie
|
765,45 zl
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaaa ja juz w Polsce jechalysmy ponad 10 godzin ![]() czekalo na mnie mnostwo m,oich zamowien z allegro i sie czulam jak na gwiazdce rozpakowujac je wszystkie hehe
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam do was
w końcu mam więcej czasu![]() mieszkanie posprzątane. I TŻ dziś wraca do siebie ![]() jej kolejna ŻONA
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Za parę godzin mam obronę - tzn. prezentacje kampanii PR, którą stworzyłam. Boję się trochę, zwłaszcza jeśli Nęcki przyjdzie, ten człowiek mnie stresuje |
|
|
|
#1182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nic wielkiego. Po prostu źle się czułam i nie chciałam iść na kręgle. W głebi ducha chciałam, zeby Tż został ze mną, ale go wypychałam, a jak powiedział, że idzie to mnie zaczęło wszystko wkurzać i zaczęłam się czepiać o to, że nie miał czasu załatwić wakacji, a na kręgle ma czas. Wiem, marudziłam. Ale już jest ok
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że ta męczarnia w szklarni się opłaciła.Cytat:
|
|||
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja i mój oblubieniec widzimy się dziś z Kawką, jej narzeczonym oraz jego bratem. będziemy zwiedzać browar a tak poza tym, to mnie się bardzo nic nie chce ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- arrakis, witamy w Polsce Smerfetka, kciukamy! Ciekawe jak tam nowa małżonka
|
|
|
|
#1184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
spotkania z kawka zalosnie zazdraszczam ![]() a za godzine jade na slub makeupowac
|
|
|
#1185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja będę się dziś uczyć łaciny a jutro idę z Mateuszem na pokaz drogich aut koło poznańskiego centrum handlowego |
||
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
a więc pokrótce opowiem jak było i wrzucę potem na pocztę kilka fotek.
A mianowicie: Wyruszyliśmy przed 14-tą i wtedy mniej więcej zaczęło padać, złapał nas korek tuż przed Wejherowem i głód (zajechaliśmy na stację na kawę i hot doga ). Otrzymałam w drodze smsa od Hawwy, że niestety nie będzie jej na ślubie i weselu (żałuj )W końcu dojechaliśmy na miejsce, niestety wciąż padał deszcz... Weszliśmy do Kościoła i czekaliśmy na młodo parę. No i się doczekaliśmy, na czele dziewczynka niosła na poduszce obrączki a za nią szedł orszak druhen następnie szła nasza Glen ze swoim ojcem - a następnie ojciec przekazał córkę przyszłemu mężowi kazanie mogło być krótsze i bardziej od serca ![]() Przysięgę mówili bardzo cicho, czasem ledwo było słychać (chyba to wina mikrofonu), ale nie było żadnego zawahania ja się nawet wzruszyłam![]() po nałożeniu obrączek i zakończeniu mszy - podpisali dokumenty i kroczyli przez kościół jako mąż i żona ze względu na pogodę życzenia składaliśmy na sali, było mnóstwo osób. Sala śliczna, chociaż mogło być więcej miejsca do tańców bo ciasno było, no i gorąco (ale tego przy ponad 100 osobach nie da się ominąć ![]() Glen ślicznie wyglądała, promieniała szczęściem. Mąż sympatyczny i przystojny idealnie do siebie pasująaaa i po torcie pojawił się Elvis, śpiewał, tańczył, a potem były zdjęcia pamiątkowe ![]() musieliśmy wracać ok. 23 (mąż już mnie ciągnął ) pożegnaliśmy się i podziękowaliśmy i po północy byliśmy w domu.Wybawiłam się niesamowicie, aż mi prawe kolano wysiadło ale było warto![]() oki zdjęcia wrzuciłam na pocztę
Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-07-02 o 10:20 |
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Osz
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna relacja, a Glen wyglądała zjawiskowo
![]() zimno mi
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
proszę dziewczyny
wiem, że chaotyczny opis - no, ale tyle się działo ![]() Jak się Glen pojawi na pewno ładnie wszystko opisze
|
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Osz, superaśna relacja
swoja drogą świetnie wyglądasz, mąż też Gleńka wyglądała przebosko pasują do siebie ewidentnie a jak im pierwszy taniec wyszedł?
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Ale trafiłam
![]() Osz ![]() Glenia piękna PM
|
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
o nie, to ja mogłam się zaręczyć z Glenią i mieć teraz taką ładną żonę
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Mmm Glen wygląda pięknie, Osz dziękujemy za relację!
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam zdjęcia, fajnie wyszły
![]() Smerfetkapowodzenia ! Naj, twoja siostra miała świetne wyniki. Ale jak usłyszałam że 40 % maturzystów zdało maturę ze wszystkich wybranych przez nich przedmiotów to się przestraszyłam i zdębiałam.... No i życzę udanej zabawy z Kawą ![]() Biska, ty też niedługo będziesz ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- widziałyście?http://images03.bebzol.com/data/2011...f363039176.jpg |
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzice tylko wrócili, a już pretensje odnośnie wydawania kasy na jedzenie. heh
|
#1198 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na szybciutko się witam i lecę się szykować
![]() Gleńka, wyglądałaś prześlicznie i masz (wstrzymałam oddech) takiego męża ![]() Kciuki dla potrzebujących. A ja proszę o życzenia dobrej zabawy
|
|
|
|
#1199 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no to super powrót miałaś ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Glenia cudnie wyglądała jej mąż też niczego sobie![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
na szczescie teraz juz jest spokój - wie, że nie chodzę do koscioła i robie wszystko tak jak ja uwazam, a ona nie ma na to zadnego wpływu |
||||
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Osz, dzięki za relację i zdjęcia ślicznie wyglądasz, a Glenia och i ach piękna z nich para ![]() ja się zaczynam stresować..muszę sprawić by babka zeszłą z ceny minimum 100-150 zł i żeby wpisała do spółdzielni, że 2 osoby będą mieszkać , a nie 3
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

tylko trochę za drogie i jutro jedziemy negocjować cenę
więc trzymajcie kciuki, bo po raz pierwszy poczułam, ze mogłabym tam zamieszkać
01.08.2013
15.08.2014
oby to było już TO 

Mam 22 lata, jestem w stałym związku od prawie 3 lat a moja mama nadal myśli, że pilnując mnie zdoła mnie zachować dziewicą do ślubu 
Ale okazało się, że rano musimy być w T. i nie mielibyśmy jak wrócić 

)

13.03.2008
pasują do siebie ewidentnie
piękna PM