|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł na następną część Naszego wątku![]() |
|||
Czy szkrab maly czy tez duzy zmiana diety mu posłuży-mamy III-IV.2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 17,31% |
Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011 |
25 | 48,08% |
Cycki idą w odstawkę, bo czas na pierwszą potrawkę- mamy III-IV.2011 |
2 | 3,85% |
Mleka już nie wystarczają, zupki maluchy zajadają- mamy III-IV.2011 |
1 | 1,92% |
Słoiczki, brokuły, zupa- nie straszna nam zielona kupa- mamy III-IV.2011 |
2 | 3,85% |
Mleczko idzie w odstawkę, czas na pierwszą potrawkę- mamy III-IV.2011 |
13 | 25,00% |
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Cytat:
Jak mi dziewczyny prześlą fotki, które robiły mnie i Naduni, to wrzucę ![]() To rzeczywiście ci waga przekłamuje, ciekawe, jak moja ![]() fajny fotelik No to Lenka miała dzień pełen wrażeń. Gratulacje 13. tygodnia i 3. miesiąca ![]() ![]() Wracałam do domu jak na sygnale, i choć wiedziałam, ze to kupa, to samej mi się chciało płakać ![]() Dziękuję ![]() Ciekawe, czy i kiedy naszym bliźniaczkom uda się spotkać ![]() Rośnie trema przed wyjazdem?
![]() |
#602 |
Wtajemniczenie
|
śpicie?? niemożliwe
![]() ego, w bondolino nawet do 15 kg ponosisz, marsupi starczy na krócej z tego co czytałam, tak z opinii w internecie to do 6 miesiąca, ale poprawcie mnie, te które mają, jeśli się mylę... a chusta niby elastyczna łatwiejsza, ale mnie wcale łatwiej nie było, na cieplejsze dni się nie nadaje, bo wiąże się tak, że trzy warstwy materiału dziecko przykrywają i ponosi tylko do 9kg, a tkana też tak do 15 albo więcej, zależy od siły noszącego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny zazdroszczę Wam spotkania
![]() ![]() diatoma Tymek w oceanie ![]() Tity fajny pomysł z lodami chyba zgapię ![]() Ja przelotem, byliśmy na zakupach i faktycznie za 3 rzeczy najtańszą ma się gratis w H&M..dziś też idę... ![]() na dodatek mam okropną opryszczkę, na pół ust, czuję się okropnie i zero całowania z Fabiankiem bu.... z daleka nie chce żeby się zaraził.. ;/ co do marsupi, to mam ulotkę i tam nieźle duże dzieciaki już siedzą...mi się wydaje,że trochę posłuży, bo wciąż mamy nakładkę zwężającą... a ma 4 miesiące.. posłuży wg mnie dużo dużo więcej... na forach czytałam,że do ok 10 miesiąca..ale to ciężko powiedzieć...chusta zdecydowanie dłużej, dziś idę w chuście na miasto pierwszy raz.. ![]()
#604 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() my już nie śpimy, pogoda równie fatalna co wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- dawaj adres, przyjedziemy pomożemy ![]() ![]()
#605 |
Zakorzenienie
|
Wstawiam zdjęcie tatusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 | |||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry, my juz nie spimy, a mąż śpi
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a tą dziewczynke widziałam, bo na TLC leci coś takiego "mala księżniczka" czy cuś, tam wybieraja te piękności, masakra Cytat:
![]() dzięki, też mi się wydawało, że tkana na dłużej posłuży, a jak to w zimę sie nosi, jak dziecko ubierać? obojetnie czy do chusty czy do nosidła, bo zupelnie nie mam pojęcia Cytat:
![]() kupiłabym to marsupi, ale boję się, że będzie za male ![]() przypominam się z rana, bo później może mnie nie być - spacja przed pl. http:// pl.lennylamb.com/user/show_photo/3675 buziaczki za to ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |||
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() ja już w domku i szczerze to cudownie było mi u mamy, dawno mnie nikt tak nie rozpieszczał jak ona przez ostatni tydzień ![]() Cytat:
![]() traicionera ![]() prunelle ![]() ego ego ![]() super dziewczyny że wam się spotkanie udało bosti buuu będziemy tęsknić tity boskie zdjęcie a Leonek mrrr przystojniaczek mały ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() castia ![]() mirabilka u nas czkawka sama przechodzi coralady nie kuś bo na prawdę przyjadę ![]() ![]() o rany jak na siebie słodko patrzą mirabilka dobrze że mi przypomniałaś o tym kodzie, mam nadzieję że do poniedziałku nie zapomnę ahtaga biedactwa, wracajcie szybko do zdrowia krusiak skąd taka info o takich tanich pampersach?? jakąś akcje robią ?? marsylia ło matko współczuje pewnie też bym się tak czuła bo już miałam dość okresu jak po porodzie 4 tyg krwawiłam mirabilka potrzebujesz pomocy ![]() kasiunia ło matko jak ja nie lubię jak fryzjer swoją wizję na mojej głowie robi traicionera aleście się nakombinowali ale jak mus to mus patrycja ja jestem jak najbardziej za spotkaniem ale chyba tylko niedziela mi będzie pasowała bo inaczej się do Katowic nie dostane, mąż mnie musi dowieść a on pracuje do 17 nuna trzymaj się kochana, ja trzymam kciuki żeby wszystko było po twojej myśli iza super ![]() tity ![]()
![]() |
#608 |
Zadomowienie
|
Dzieukuje za słowa otuchy.
![]() ![]() Najgorsze jest to, że facet kłamie przed sadem, to powinno byc karalne, mam sms w którym odwolal slub ![]() Ciężko mi Sprawa bedzie sią ciągneła, jak to w naszych sadach, a ja zamiast się skupic na dzieciach to bedę kursowała między sądem i adwokatką do ktorej idę znowu w poniedziałek.
#609 | |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no to wracaj do mamy, po co przyjechałaś do męża ![]() a utuczyła Cię troszkę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nuna brak słów..Bardzo Ci współczuje! Jak ktoś ma ochote to prosimy o zagłosowanie na nas i dziś ![]() Nie wiem jak mam zrobic,żeby nie wyświetlało sie jako link.Robie spacje i nadal jest widoczny jako link ![]() ego-ego jak ty to robisz?Kliknięte ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-07-02 o 08:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ego A Ty masz też jakieś czy się zastanawiasz nad kupnem? Wanilia mój tez długo spi, teraz jeszcze się nie obudził z nocy, ale usnął o 23.30 ![]() ![]() Montii udanych zakupow
![]() |
#612 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tajka88 ja już nie wiem jakie są normy tygodniowe tego przybierania ![]() ![]() Fotelik fajny, dobrze że się zdecydowaliście na ten 9-18kg ![]() No i dzień mieliście bardzo pracowity, a Lenka Wasza grzeczniutka, mój by chyba marudził cały dzień poza domem ![]() super ![]() Ja jestem od rana wnerwiona i mam ochotę komuś przyłożyć ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2011-07-02 o 08:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wklejam link i robię spację np przed pl. i wtedy nie ma hiperłącza a my możemy sobie skopiować do paska i usunąć spację ja już zagłosowalam mam Was - Liliankę i Igorka- w pasku i klikam codziennie ![]() dopiero mam zamiar kupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
Nuna brak słów.... ciężko mi w ogóle wyobrazić sobie tą sytuację, dużo sił życzę i wytrwałości chociaż i tak silna z Ciebie kobieta!
ego ego bierz bondolino ![]() dziewczyny ja wam chętnie pogłosuję ale prosiłabym linki na PW ![]() bo ogólnie to zapominam a na forum potem jazdy są ![]()
#615 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia a jaką chcesz chustę kupić? Bo jak ja oglądałam to wcale nie wiem czy o wiele tańsze od nosidła
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- ego, coralady zagłosowane później jeszcze dorwę prunelle ![]() lecę ![]()
![]() |
#616 |
Wtajemniczenie
|
Ego-ego mnie sie automatycznie robi link,nawet jak zrobie spacje,ale skopiowałam od Ciebie i zmieniłam tylko numer,więc moze będzie dobrze
Jak ktoś ma ochote to bardzo dziękujemy ![]() http:// pl.lennylamb.com/user/show_photo/3612 Monti wysłałam na priva ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#617 | ||
Wtajemniczenie
|
ja też kupiłabym marsupi najchętniej, ale się zastanawiam czy jeszcze jest sens
![]() ![]() Cytat:
![]() a podesłałbyś link na pw, bo nie mam Cytat:
![]() coralady zagłosowane ![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2011-07-02 o 09:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#618 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ooo i przykręcimy "ją" do ściany ![]() współczuję - ale mam też tak często - więc rozumiem ![]()
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
ego_ego głos
![]()
#620 |
Wtajemniczenie
|
prunelle nie bierze udzialu w tym m-cu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
castia bylas w makro po te pampki
![]() moja ola nie robi kupy juz 3 dzien masakra jestto mleko nie umie sie przestawic nawet kilka lyzeczek kompociku z jabliuszka nie pomoglo chyba czopek pojdzie w ruch masakra jaka pogoda u mnie zimno, wietrznie, 15 stopni brrrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() czytam że gadacie o marsupi - ja też miałam dylemat kupować czy nie bo oli zaczyna 4 miesiąc że długo nie posłuży itd ale nie żałuję wychodzę z nim na spacerek jak brzydka pogoda po wiosce połazić przyda się bardzo nad morze o ile pojedziemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
dawaj organizujemy teraz spotkanie na śląsku tyle że ja też mogę tylko w weekend bo tż pracuje od pon do piątku ![]() ta nakładka zwężająca to ten pasek dołączony? ![]() super ![]() Cytat:
![]() Ego, Coralady zagłosowałam ale weźcie mi wyślijcie na priva informację to sobie zapiszę do zakładek i będę klikać codzień ![]() Cytat:
![]() no mi też najbardziej niedziela pasuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#623 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a o jakiej zakladce mowisz??? ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() |
#624 |
Zadomowienie
|
witam, nas syn dziś zaskoczyl! wstał o 8.40! jedzonko bylo o 4.50. i potem o 10. a teraz smacznie spi od godzinki.
byli wczoraj u nas znajomi w ogole bylo tak jak by dziecka nie bylo, bo spal ![]() Mirabilka ja tez z tym lustrem slyszalam zeby nie podchodzi i jak zrobilam wywiad to uslyszlalam ze ciezka mowe dziecko bedzie mialo ![]() ![]() ale super z tym spotkaniem, ja mam srednio do Wawy 80km, a do Łodzi 55. i jakby niepatrzec tak zle tak nie dobrze. nuna trzymaj sie, jeszcze mu sie życie za to świństwo odpłaci,np jak dziecko dorośnie, ciekawe jaksie bedzie wtedy czuł że się go wyparł!!! łajdak!!!!!!!
#625 |
Zadomowienie
|
#626 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powodzenia na chustowej wyprawie ![]() ale super ![]() jednak faceci z nosidełkami i chustami wyglądają bardzo sexy ![]() Cytat:
![]() ja do chusty jak jest naprawdę chłodno to zakładam body i bluzę, jakieś cienkie spodenki czasami ale nie zawsze, na pewno skarpetki a jak jest ciepło, to samo cienkie body na krótki rękaw, albo wręcz samą pieluchę - chociaż w upały to wózek jednak lepszy, chyba że po domu zimą to pewnie ubranie takie jak po domu, tylko trzeba mieć większą kurtkę, żeby osłoniła Ciebie i dziecko - są takie na stronie lennylamb, ale to drogie strasznie... sama nie wiem, jeszcze zobaczę, jak to w zimie będzie wyglądało ![]() Cytat:
dzielna jesteś, mam nadzieję, że to się nie będzie ciągnęło ponad miarę... Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |||
Zakorzenienie
|
slodziutko
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję za komplement przynajmniej wypróbowałam, jak to jest myc w umywalce i wiem, ze moje dziecko jest niekompatybilne z tym sprzętem ![]() Cytat:
![]() nuna- ten koleś nie ma kompletnie serca ![]() Kasia-współczuję fryzury ![]() ja i Nadunia na spotkaniu
przeczytane książki ![]() 2018 rok -100 2017 rok-100 2016 rok -100 2015 rok -105 2014 rok-61 2013 rok-58 2012 rok-35 Komu komu, czyli książki do oddania ![]() ![]() Edytowane przez traicionera Czas edycji: 2011-07-03 o 13:37 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
ojj idalka mi się rozpłakałam chciała zasnąc ale nie mogła
więc poszłam na dwór i włożyłam ja do wózka, i powoziłam dosłownie minutę i zasnęła u na spada więc musiałam pod wiatom to zrobić teraz śpi na zewnątrz, taka pogoda chyba sprzyja spaniu ![]() strasznie zmarzłam bo ja tylko w podkoszulce takie dłuższej dzisaj chodzę muszę dom ogarnąć
#629 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję w imieniu Leonka i tatusia
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ślicznie ![]() A my mieliśmy się dzisiaj cały dzień uczyć, a tu okazało się, że sobota pracująca u nas na budowie i wszyscy fachowcy na raz się zwalili i kursujemy tylko.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedactwo, ale najważniejsze, ze szybko zasnęła ![]() Cytat:
![]() ![]() Nadia właśnie postanowiła zostać muzułmanką
przeczytane książki ![]() 2018 rok -100 2017 rok-100 2016 rok -100 2015 rok -105 2014 rok-61 2013 rok-58 2012 rok-35 Komu komu, czyli książki do oddania ![]() ![]() Edytowane przez traicionera Czas edycji: 2011-07-03 o 13:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.