|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XI
I takich przykładów jest tysiące..
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- [QUOTE=blond bunny;27880350]ale wiesz nie kazdy docenia takie zwyczajne sprawy... moja sis np. ![]() ona uwaza ze wszystko jej sie nalezy, wszystko powinno byc dla niej, na zakupach tez... jakby to ona byla najwazniejsza. strasznie mnie tacy ludzie zadufani w sobie wkurzaja ![]() /QUOTE] coś wspominałam... ![]() Co do tych napiwków to jest genialne. Na lodach-facet daję 10 zł, reszta 50 gr. Szukam drobniaków, a on z taką wyższością i oburzeniem "reszte se pani może wziąć!" ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Ja się staram wychodzić z uśmiechem do wszystkich ludzi (nawet jak na wstępie mnie ktoś zirytuje) i to plusuje, bo nawet największa kwoka odwzajemni go
|
#3992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to cecha rozpieszczenia i egoizmu tego ze w zyciu im za latwo wszystko przyszlo. ja musialam sie nastresowac i naszarpac gdy odeszlam z domu... ile nocy przeplakalam to moje...dostalam kopa ale ja nigdy nie bylam egoistka! ja dziekowalam zawsze co bym nie dostala...bo dla mnie kazdy podarunek- procz pieniedzy- pokazuje ze ktos o tobie myslal, potem poswiecil czas by ci cos kupic i wreszcie cie obdarowal- i nalezy mu sie widziec twoj zachwyt lub chociaz podziekowanie. rok z mama nawet dzien dobry sobie nie mowilysmy bo obie jestesmy zaudane ale teraz jest ok, kontakty sie bardzo poprawily, a tamten rok wymazujemy z pamieci obie...co innego ze ona zobaczyla moje prawdziwe ja dopiero gdy sie wyprowadzilam i mnie zabraklo- bo tak nie zwracala uwagi na mnie zajeta moja sis...do dzis broni sis i jej podlego zachowania, po prostu sis jest jej kochana coreczka i ok ![]() no i sama zmienila podejscie do zycia o 360 stopni- juz nie imprezy, wyjazdy, faceci... ale stateczne zycie godnej samotnej kobiety po 50tce. i dlatego ja tez ja zaakceptowalam wreszcie i lubie z nia w koncu spedzac czas- a dopoki tam mieszkalam to bylo tylko gadane tyle- co kupic? co posprzatac? itp. dopiero teraz poznalam moja mame jako czlowieka- po 22 latach...
|
|
#3993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiec zazwyczaj tam gdzie widze ze jest niemilo na sile nie bede mila i wiecej tam nie wracam ...potrafie zwrocic uwage jesli cos mi nie pasuje co zazwyczaj odbierane jest za "unoszenie sie" coz kazdy mysli ze jak sprawuje jakis zawod to jest wszechwiedzacy i niezastapiony..najgorzej koncza osoby przyzwyczajone od malego ze wszystko maja co chca ze wszystko im sie nalezy...dla takich osob wcale nie zamierzam byc mila ![]() mam synka i stac mnie jako tako zeby mial wszystko ale nie kupuje mu za kazdym razem nowej zabawki jak ja widzi w sklepie i juz...zazwyczaj robie tak ze kupuje wtedy kiedy on sie tego nie spodziewa wole kiedy jest zaskoczony tym
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj Dziewczyny madre jestescie i tyle
![]() Nic więcej nie napiszę
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym takich ludzi zmiotla z powierzchni ziemi ![]() matka sama bedzie miala kiedys do siebie pretensje jak bardzo skrzywdzila swoja coreczke, a tamta jej pieknie odplaci jak tylko dorosnie- jak jest z moja sis- ktora przychodzi do mnie czy do mam gdy tylko jej cos trzeba
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tamta rodzina też jest taka, wszystko co oni mają jest naj. A siorka jest najpiekniejsza, najmądrzejsza, naj.. Swoją drogą śmieszna sytuacja się ostatnio zdarzyła... Młoda się b. dobrze uczy, lecz niestety jedna dziewczynka od niej ze szkoły była lepsza. Jej brakowało jednej oceny wyżej i zachowania wzorowego (ma bdb). CO zrobiła jej mama ? Afera na całą szkołę, że mają jej popodwyższać oceny.Gdy po 3 dniach nic nie wskórała przeniosła ją do innej szkoły. No i ona ma 13 lat i już wie dzięki jej mamie na jakie studia pójdzie-oczywiście stomatologia. Nie ważne, że się będzie brzydzić grzebać ludziom w gębach (sama tak mówi). Nieważne... ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Ja się z tego jedynie niemożliwie cieszę, że mogę mieszkać ze swoją normalną mamą. Bo nie wiem, co by było ze mną, gdybym się przeprowadziła do rodziny ojca. Brr.. Swoje błędy popełniłam, ale dobrze że to dostrzegłam i zmieniłam... a czy młoda to zobaczy-wątpię. Jej wychowywana w przekonaniu, że jej się wszystko należy. Ale co ja poradzę
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Cascada kiedyś dawałaś link do takiej strony, gdzie można było określić typ swoich włosów. Masz to gdzieś jeszcze?
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty masz skret jakis wogole?skoro tak mowisz ze pisze to moze faktycznie cos w niej jest ...
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
cascada
takie falkowate się robią jak nie wysuszę
|
#4002 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Śliczne, genialny wątek na poprawę humoru i przydatny do tego
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...k+przestrogowy |
|
|
|
#4003 | ||
|
Zakorzenienie
|
hello dziewczęta!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() laseczki musiałam schować farbke do szafki bo tak stoi i kusi mnie ,ale jeszcze wolałabym poczekać i zrobić jak @ przyjdzie i pójdzie ale już nie mogę się doczekać ![]() a teraz lece posprzątać chatke i zajrze później
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-07-02 o 11:33 |
||
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
novelove zaraz ci podam gdzie te skrety bylam zajeta fotkami
![]() no i mam je 1-odrost po miesiacu (dziwne bo takie miewam po 3ms )2-odrazu po zrobieniu wczoraj zrobilam foto odrostu ![]() 3-tyl dzis 4-przod dzis wlosy od skory lekko mokre ale niemam juz czasu sie bawic z nimi ![]() no i tak to wyglada
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robilas tylko odrost czy calosc tez? |
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie wreszcie przyjrzalam to juz wiem czemu twoje wloski maja dokladniejszy skret niz moje ![]() bo ty nie masz tak gestych wloskow i przez to ciezkich jak ja ![]() a u mnie ciezar takiej czapy robi swoje i prostuje gorne partie- te najdluzsze bo od spodu mam takie same loczęta jak ty dawalas zel czy to sam pantene i odciskanie koszulka? i mam pytanie- jak dasz zel lub pantene to po nich tez koszulka wygniatasz czy rekami?
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
agatko dziekuje mi tez sie podoba
asiu no byl duzy po nieumiejetnie zrobionym poprzednim odroscie teraz bedzie git![]() bunny bo moje wlosy to tak naprawde cieniasy ![]() aha bylo pytanie .nie daje zelu tylko sam pantene i ugniatam koszulka/pielucha az rece bola pozniej robie plunking pozniej podsuszam glowa w dol przy samek skorze suszarka zeby byl wlasnie push up..pozniej juz nie dotykam recami bo od tego sie pusza.. --->no i lece do sklepu <---
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-07-02 o 12:17 |
|
|
|
#4011 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale efekt jest oszałamiający udanych zakupków
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
cascada
pochwal sie co kupujesz
|
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli rozumiem ze ugniatasz z preparatami- moze i ja sprobuje... encha dziekuje za materialy
|
|
#4015 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie wybredna jestem i nie zadowala mnie byle co więc czuje, że z tym szukaniem to jeszcze długo ![]() Cytat:
No niestety tak bywa i nikt się nie zastanowi, dopiero po latach wychodzi a wtedy to już z deczka za późno :/ Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() ale wcozraj poszalałam i suszarko lokówką podkręciłam włoski sobie to nie było w ogóle widać, że cieniowane i taka dumna byłam z siebie i wyszłam z domu, zawiało, mokro było bo padało wszystko mi się wyprostowało i dupa
|
|||||
|
|
|
#4016 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
nie ma nad czym tez mozesz takie miec jak zapuscisz
a napewno chcesz wiedziec ok ![]() kiszone ogorki miesko do zupy(golonka )smietana ziemniaki marchew chleb jabluszka pomidorki kakao malemu tusz do drukarki czarny a gotuje wlasnie ogorkowa Cytat:
novelove szukam tych typow skretow gdzies mi sie to wcielo ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny kochana czy mogłabyś mi wytłumaczyć w jaki sposób samemu wycieniować włoski przy twarzy ? tak fajnie ze skosa bym chciała wyrównać
ale nie wiem w jaki sposób to zrobić ![]() spróbuje cos na you tubie poszukać jakies filmiki ,ale jakbyś mogła to napisz mi proszę
|
|
|
#4020 |
|
Przyczajenie
|
Znalazlam fajna farbe easy&naturalpolozylam sobie na bardzo jasny blond kolor ciemny blond zlocisty i wyszedl bardzo naturalnie.Fajny odcien i jestem zadowolona jak nigdy.Ale ponoc niezle wychodzi kolor jasny braz zlocisty tej samej firmy.Kusi mnie zeby nastepnym razem uzyc tego brazu ale mam obawy czy nie wyjdzie za ciemny.Farbowalyscie kiedys tymi odcieniemi?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

(nawet jak na wstępie mnie ktoś zirytuje) i to plusuje, bo nawet największa kwoka odwzajemni go