![]() |
#181 | |
never say no to panda
|
Dot.: Scent Bar XXX
Cytat:
![]() umieram z wyziębienia organizmu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Napuszczę na niego bandę jakąś
![]() ![]() Eee zapominam już o tym facecie ![]() ![]() ![]() Elektryk nr 500 weźmie o 1/3 taniej niż elektryk nr 499 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
bijonsi
![]() wielkodoopha dżejlo Krysia też ma nogi i tyły konkret Rita Hayworth też nie miałą bardzo chudych nóg Sophia Loren na dzisiejsze standardy nie podpada pod chude nogi Nogi, biodery i cyśki bywają różne, za to wszystkie, ale to wszystkie piękności i seksbomby - od Mae West po bardotkę i MM - mają zawsze zgrabną talię bez wałeczków ![]() Twoja kolej - czekam na liste piękności z konkretnym brzuchem i chudymi nogami ![]() (sesje cionszowe sieu nie liczą ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-02 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() ![]() ![]() nie wiem z jakiej to okazji ale ![]() Cytat:
![]() u Tróskawki dużo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Psy już załatwione, jedziemy z Gustawem pociągiem!!! Przecieramy szlak- bo chcę z Nim śmigać po Polsce - to nie może być trudne, a ja nie chcę się czuć uwiązana. Na dłuższe wakacje nie mam szans (zresztą nie chcę) za to kilkudniowe wyjazdy- do znajomych- o, to jest to! Najpierw do Łodzi ![]()
![]() |
#187 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
z poprzedniego baru:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
bez wózka już ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
nie robiłyby tego bez powodu. Jak i baby katujace się dziesiątkami lat w sztywnych gorsetach
![]() A fuaśnie, kiedyś chyba mówiłaś, że nie możesz mocno zasznurować gorseta przez ziebery - a próbowałąś takiego waspie? Jest niższy od zwykłęgo underbusta i nie zachodzi tak wysoko ![]() ![]() łoo, jakie nowości w Q ![]() http://blog.missala.pl/recenzje/boad...ja-zmyslowosc/ Complex - zioła, skóra, kadzidło, nuty zwierzęce... ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-02 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
napisz cos o tym szulcu ![]() ![]()
![]() |
#190 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
![]() Cytat:
a nuty dokładnie pokrywają się z nutami żuczkowymi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ano doczytałam....faktycznie koszmarze nuty ma..tylko ja mam z koszmarą problem taki za na mnie pachnie tylko i wyłacznie propolisem czy czyms co mi sie tak kojarzy-ni drewna ni kadzidła ani nic zadnego ![]() ![]() a mialam juz dawno putac o 2 rzeczy ![]() http://www.galilu.pl/zapachy/marki/t...akov-edp-90-ml i drugie pytanie: -dlaczego Ty nioe prowadzisz bloga perfumeryjnego? ![]()
![]() |
#192 | |
never say no to panda
|
Cytat:
ale widzę w składzie szałwię i ogólnie jakoś zielarsko dość ![]() na Bondy też fukałam (i dalej w większości fukam), ale za flachon New York Oud dałabym się pokroić ale że ja? bo ja ani pisać nie umiem składnie, ani tym bałdziej nosa do zapachów nie mam a oceniać potrafię w kategoriach "za✂✂✂iste", "takie se - ale na pewno nie dla mnie" i "rzygotron" ![]() *edit - czy ktoś wie, jak się pozbyć z ryja takich drobniutkich krosteczek w cielistym kolorze (potówki?) wysypało mnie wczoraj w calutkiej strefie T i jak chwilowo "przycichnie" pod kremem wysuszającym, to za godzinę albo dwie ponownie wybija :/ nasmarowałam się tonikiem antybakteryjnym i na T naciapałam kremisia siarkowego, ale nie wiem, czy da radę
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-07-02 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ad 2: a gdzie tam, moje wystające żebery są 11 cm poniżej cyca, cały problem w tym że one bardziej wystają na dole niż na górze, szczególnie po lewej, w "sprzyjających" okolicznościach (tzn. bez stanika i w obciskającej koszulce) prawie wygląda jakbym miała drugą niedorozwiniętą parę cyców ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poszukam tylko to trochę potrwa ![]() O! Dzięki za podpowiedź ![]() ![]() A poważnie chodzi mi o to, że mam tak wysuszone od tego pyłu, że maskrrr wielki ![]() No bez, bo Ju już się naumiała chodzić w szpilkach i nie potrzebuje ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#195 | ||
BAN stały
|
Wybieram gorset
![]() ![]() Ciągle pokusy jakieś na człowieka czyhają, teraz pojawił się pan Szulc ze swoją interpretacją BC, trwałe to chociaż? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O tym samym pomyślałem! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
never say no to panda
|
Cytat:
![]() znalazłam wreszcie w necie, co to za badyla doniczkowego dostałam od rodziców Guzmania się zwie, obrzydliwie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a i dr Cuddy czy Malena w spódnicach zakrywających nogi za kolano i obcisłych żakiecikach aż kipią seksem ![]() ![]() i tak wiem, że się nie doczekam, jak i Twoich zdjęć albo wymiarów, co ich nie chcesz nigdy podać w barze, jak marudzisz i Ci mówią, żebyś pokazała ![]() Phi, tak to i ja se mogeu gadać w nieskończoność, że mam to za duże a to za małe ![]() ![]() edit: dobra, koniec tematu, znudziło mi się dyskutowanie z kimś, kto tylko teoretyzuje i nigdy nie popiera swoich teorii dowodami ni konkretnymi przykładami ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-02 o 11:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Idąc za radą Ju idę umyć włosy
![]() ![]() ![]() A dziś mam iść na trochę na imieniny do mamy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Jeszcze schodki pociągowe do pokonania- tego to się boję jak zarazy ![]() Do wieczora! ![]()
#200 | ||
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() Moja siostra myślała kiedyś, że jej wychowawczyni w kl. 1-3 ma dwie pary piersi, a to chyba zbyt mały stanik był tworzący takie wrażenie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ciekawe, czy Win i Flo już wstały ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
grozi wypollizowaniem
|
ach sobota...deszcz leje..coby tu co by tu (ze atk sie wyraze po redziowemu)
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tego to i ja nienawidzę, jak obcas wpadnie w te wąziutkie ażurowe schodki z dziurami, a tłum ludzi się na Ciebie pcha i omal nogi człowiekowi nie połamią ![]() Koledze raz spadła noga między pociąg a peron zanim się jeszcze pociąg zatrzymał, tak się tłum hołoty pchał, ale nic mu się nie stało, szybko nogę podciągnął ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-02 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | ||
Zakorzenienie
|
Pamiętacie moje poszukiwania melodii sprzed 2 czy 3 miesięcy ? Tender się to nazywa i chyba piano, ale żem postęp poczyniła... trop prowadził do Adama Wakemana, tzn ktoś w sieci tak twierdził... a ja do listy podejrzanych dołączyłam osobnika o personaliach Mike Burns.. pisze on bowiem takie smęty to różnych filmideł....
I jestem w kropce..pewnie na kolejne 3 miesiące , no orzeł, orzeł normalnie.... szkoda tylko że nielot ![]() waga mi sie zepsuła.... kolejna ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-07-02 o 11:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | ||
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To pisalam ja,Winter ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#207 | ||
Zakorzenienie
|
No tak, to gopie pytanie było
![]() klontfa, wagowa.... jeny jak mnie to wkurza, miarka krawiecka jest marnym zastępstwem ![]() wogle dziwne.. włosy jaśnieją, ze strachu że zacznę je czymś znowu ciapać, waga się spsuwa ze strachu że znowu na nią wleze i zbluzgam , koszszmarrek ![]()
![]() |
#208 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() a na obiad jedziemy na pierogi ![]() Tylko po co ja stroj kąpielowy wzięłam ![]() Pisała Winter ![]()
![]() |
#210 |
grozi wypollizowaniem
|
kokufa!
zrobiło mi sie 2 ml nologa ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.