|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
|
|
#4682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo jak te fotele masujace, żeby usiaść zobaczyć jak to jest, naopowiadać bajek i żeby kupić
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobialki!!
u mnie pada;( A ja bez kawy i nic do jamania w domku nie mam.. Ach.. |
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sheryl a kiedy będziesz? I gdzie? I ja, i ja tez U nas wreszcie przestało lać, ale jest chłodno i tak byle jak. A my idziemy dziś na wesele to koleżanki mojego TŻ i nie wiem jak się ubrać- bo mi zawsze zimno
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Spiritus Movens
|
Witam
Dzieci moje w końcu doczekały się wakacji, a tu pogoda do A tak tęsknię za moją ukochaną plażą... ![]() Kupiłam sobie w końcu lakier pękacz biały Ale... po pierwszym malowaniu pękacz zgęstniał w buteleczce do tego stopnia, że same gluty na pędzelku teraz wychodzą. Czy u Was też tak? Co z tym zrobić?
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z moim nic takiego się nie dzieje
|
|
|
|
|
#4688 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Ale może nie wstrząsnęłam zbyt dobrze przed pierwszym użyciem i wzięłam najpierw to najrzadsze co było (ale miało konsystencje normalnego lakieru) i potem to gęste zostało?? Bo w końcu ten pękacz to chyba ma w swoim składzie "coś gęstszego" niż zwykły lakier prawda? Czy można rozcieńczyć czymś ten lakier, żeby potem jeszcze się nadawał do malowania? Np innym białym? Bo tym gęstym to już nie wychodzą takie ładne pęknięcia Pierwszy raz tak szybko zgęstniał mi lakier i trochę się wkurzyłam, że kupiłam to za 19,99
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może spróbuj reklamować?
|
|
|
|
|
#4690 | ||
|
szeryfcio
|
Jejku, u nas zimno i pada.
Noo, wszystko z tych małych usteczek brzmi słodko ![]() Cytat:
przepraszam, jakoś nie łapię tego mechanizmu ![]() że nie chce się zagnieździc na stałe czy co? Pod koniec lipca, a ty? Cytat:
. A moja koleżanka dzisiaj nad morze z synkiem pojechała....
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
despa i sheryl- normalnie jeszcze ze 3 osoby do Chłapowa i zlot możemy robić
ja tam w 2giej połowie lipca zawitam
|
|
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobiłam teściowej zakupy bo jest chora a ona w nagrode chciała mi dać 100 zł masakra---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- a u mnie dzisiaj w koncu nawet słonecznie
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze umiecie się do dzownić do avonu ?? od wczoraj próbuje i nic
|
#4695 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Oj, to dajesz nam nadzieję, że i do nas w końcu słońce zawita. ![]() Ja to prognoze pogody mam tu na forum. Zawsze jak piszecie o jakiejś pogodzie to zaraz dochodzi ona i do mnie ![]() U nas zimno, siedzimy w domu, ale będziemy dzisiaj piec ciasteczka i robic sypanego jabłecznika Musso.
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ściągam nowy kat z oriflame mam nadzieje że będzie coś w nim kuszącego hihi
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
fakt dzisiaj sobota ,ale wczoraj był piątek i też nie mogłam się do dzownić
|
#4699 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cześć Maleństwa
Cytat:
![]() też dziś kupiłam 6-pak Sobieskich Mama mi tu chodzi i mówi że jutro jej mam też kupić,ale chyba pójdę dziś,bo widzę że ma smaka![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do pękacza,to na moim z Isadory też są grudki na pędzelku...zdjęłam je ostrożnie chusteczką i narazie ok... bałabym się coś do niego dolać,bo nie wiadomo czy będzie pękał![]() ech wstałam dziś o 5,potem pół godz.pieszo do pracy,i 8 godz.zasuwania,plecy mnie bolą mój facet ma już urlop,pojechał na wieś pomóc mamie,kosić trawę itp,wróci w piątek,potem się pakujemy i nad morze
|
||||
|
|
|
#4700 |
|
Spiritus Movens
|
Już chyba nie pójdę do Natury reklamować pękacza bo właśnie dolałam do niego białego lakieru avonowego (z zestawu do frencha) i dołożyłam te 2 metalowe kulki co to się w nim goniły.
Wymieszałam całość energicznie i nie widzę grudek. Chyba włożę go jeszcze do lodówki, to może się uratuje A właśnie: czy Wy trzymacie lakiery w lodówce? Bo ja dotąd nie Dam Wam znać później, czy pękacz po takich eksperymentach nadal pęka
|
#4701 | |||
|
Raczkowanie
|
Hej Laseczki
byłam jakiś czas u babci na wsi pomagać coś :PCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
teściowa dobrze wie, że nie przyjmiesz ale wciska na siłę do ręki i jeszcze gotowa się pokłócić o to
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałam wziąść od niej 20 zl za paliwo bo inaczej to by mnie ukatrupiła ![]() no pranie zrobione , w koncu poschnie na słoneczku ![]() http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...ieknosci_.html biedne dziecko :/
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-02 o 16:20 |
|
|
|
|
#4703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Resscue a miałaś dla mnie wrzucić zdjęcie w takiej ładnej tunice z allegro i nie wiem czy wrzucałaś bo nie jestem w stanie prześledzić wszystkiego co tu pisałyście
|
|
#4704 |
|
szeryfcio
|
U mnie jest cały czas na stanie, bo dziecko w domu
![]() Ja się bez problemu szybciutko dodzwaniam do Avonu. Zazwyczaj dzwonię rano, przed południem. Ja nie.
|
#4705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
To ja nie wiem co jest z tym moim dzwonieniem , mam taką jedną konsultantkę co juz przez 2 mc nie zapłaciła faktury na kwote 1 tys zł i musze z kimś o tym porozmawiać no i jeszcze jedną sprawe do nich mam - dość naglącą a tutaj jak na złość nie umie sie dodzwonić
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-02 o 16:30 |
||
|
|
|
#4706 | ||
|
Zakorzenienie
|
U nas tez dzis brzydka pogoda i zimno
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
u MNIE 14 NA DWORZE I CIĄGLE DESZCZ... KLIENTÓW BRAK;(
Ja mam ten biały z vipery i też mam granulki w tym lakierze... Właśnie się wycwaniłam i pomalowałam nim wczotajszy lakier ćo by nudno nie było, przez dwa dni nosic ten sam
|
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4709 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
my też ciekawe ale manna na stanie to i tak daleko później będzie potrzebna Kurcze zimno, ale mam ochotę na słodkie i lody (karmelowe) wcięłam.
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idziemy zaraz z mężem i pieskiem na spacer jeejeje
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-02 o 17:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

albo jak te fotele masujace, żeby usiaść zobaczyć jak to jest, naopowiadać bajek i żeby kupić

Z moim nic takiego się nie dzieje