|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4801 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 414
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Hej Kochane!
No i dzisiejszy dzieñ mo¿na uznaæ za zakoñczony- lecê siê k±paæ i spaæ Upra³am dzisiaj góry brudnych ciuchów, zaczê³am prasowanie, ale zajmie mi jeszcze ze dwa wieczory, ogarnê³am trochê chatkê, a jutro odkurzê i bêdzie z g³owy ![]() Moje dzisiejsze menu do sprawdzenia: ¶niadanie (377kcal): szkalnka mleka szklanka nestle fitness 2 kromki razowca 2 plasterki szynki konserwowej 0,5 litra herbaty pu-erh II ¶niadanie (105kcal): kawa rozpuszczalna ze s³odzikiem i malutk± ¶mietank± szklanka napoju dietetycznego 4fit obiad (286kcal) zupka pomidorowa z ry¿em malutki kawa³ek karkówki pieczonej wafel ry¿owy papryka konserwowa podwieczorek (70kcal): wafel ry¿owy 2 plasterki szynki kolacja (220kcal): serek wiejski light pomidor 2 wafle ry¿owe RAZEM 1058kcal Zjad³am oprócz tego kilka wafelków domowej roboty z kremem krówkowym- nie mam pojêcia ile to kcal ![]() Planujê mie¶ciæ siê w 1200kcal dziennie, bo 1000 to mo¿e byæ za ma³o dla matki karmi±cej. Mam wiêc nadziejê, ze mimo tych paru wafelków nie przekroczy³am tego limitu. Co my¶licie o moim dzisiejszym jedzonku? Jakie¶ porady? |
|
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 330
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Cytat:
nie znam siê, ale jakie¶ takie mi sie to chaotyczne wydaje. |
|
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 411
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- no ja od kolacji nic nie podjad³am! Jestem z siebie dumna Ide robiæ brzuszki i lece do ³ó¿eczka, choæ w sumie a¿ tak spaæ mi siê nie chce ale pole¿ê i pogrzebiê w telefonie i w necie. A tak z ciekawo¶ci zwa¿y³am ile gram Just Fitów z owocami mie¶ci siê w pe³nej szklance i wysz³o 45 g. I tak od dzi¶ bêdê jad³a! Szklanka mleka i szklanka Just Fit Nie bêde ju¿ musia³a codziennie wa¿yæ p³atków bo teraz ju¿ wiem ile gram jest w szklance No dobra to ja uciekam! Do jutra
|
|
#4804 |
|
Wieczne Kutango
Wiadomo¶ci: 23 110
|
Monia w szklance 45 gram? To dobra wiadomo¶æ bo kiedy¶ nas tu straszy³a¶, jak kupi³a¶ wagê kuchenn± i wsypa³a¶ just fity ile to 30 gram i podobno malutko wysz³o
A¿ jutro z ciekawo¶ci wsypê do szklanki i odmierzê tyle ile zazwyczaj jadam, mo¿e z 15 gram wyjdzie A suszone morele smakuj± o tak Bêdê je dodawaæ do jogurtu i musli, a morelki s± strasznie s³odkie wiêc jak ochota na co¶ s³odkiego przyjdzie to bêdê wiedzia³a po co siêgn±æ do szafki Tak w ogóle to kiedy¶ nienawidzi³am tego typu rzeczy a teraz mog³abym je je¶æ i je¶æ Ja za chwilkê te¿ uciekam spaæ, zmêczona jestem troszkê by³am rano rzêski uzupe³niaæ, pó¼niej vacu, si³ownia wróci³am wyk±pa³am siê posz³am na solarium umy³am w³oski i paznokcie malowa³am w miêdzyczasie obejrza³am amerykañsk± zbrodniê- polecam ![]() Do jutra dziewczyny
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 330
|
Cytat:
, ¿e np suszone banany maja baaaaardzo duzo kalorii>? w 100g jest ich a¿ 360! klik W innych ¼ród³ach widzialam te¿ podobne, przera¿ajace liczby...
|
|
|
|
|
#4806 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 918
|
Witajcie dziewczyny ¿adko tu pisze ale czytam codziennie wszystkie posty
strasznie lubie Was czytaæ a jeszcze bardziej ogladac Wasze ¶liczne zdjecia![]() Ja trzymam sie nadal diety i staram sie trzymac Waszej zasady rano weglowodany wieczór bia³ko i to faktycznie skutkuje! Zaczyna³am z Wami z waga 52,2 dzi¶ jest juz 49,0 z czego strasznie sie cieszê i Wam serdecznie dziêkujê Moim celem jest waga 48 i mam nadziejê ze dotrwam juz nied³ugo do tej magicznej sumy i wtedy jak sobie obieca³am zjem ca³ego kebaba z sosem czosnkowym Gratuluje Wam Waszych sukcesów i oby tak dalej! Powodzenia!
|
#4807 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
dobrze, ¿e wziê³am po 50 gram wszystkiego na spróbowanie
|
|
|
#4808 |
|
Miss Pudernica
Wiadomo¶ci: 6 951
|
Dziêki dziewczyny za s³owa otuchy
Dosta³am okres Tak¿e od jutra liczê na porz±dne chudniêcie i wreszcie zobaczê ile wa¿ê naprawdê jak mi woda zejdzie z organizmu.
|
#4809 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 777
|
Hej
![]() Ja ju¿ wsta³am i zaraz do pracy. Wczoraj na szczê¶cie nie wypi³am du¿o i nie umieram . Zgrzeszy³am za to kebabem ale co tam waga bez zmian ![]() Dzisiaj jadê na imieniny ale bêdê twarda jutro te¿ mam imieniny ach ciê¿ko bêdzie ![]() Tinek nareszcie sie odezwa³a¶ Karolinko te¿ czyta³am ¿e takie owoce to bardzo du¿o kalorii
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki ;*
Ja dzi¶ wsta³am o 10 razem z moim synkiem za oknem deszcz pada i jest strasznie ciemno to ogólnie nie chcia³o mi siê z ³ó¿ka wstawaæ, ciê¿ko by³o ale siê podnios³am.... wesz³am na wagê a tam 58,2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czyli pó³ kilo mniej ni¿ wczoraj! Muszê i¶æ dzisiaj na zakupy do Biedronki a tak mi siê nie chce, ¿e szok....najchêtniej posz³abym spaæ - ja w okres zawsze tak mam. Wieczorkiem sobie zejdê i kupie te pare rzeczy. Mój niuniek ma³y jest chory... strasznie kaszle i ma wielki katar! Ci±gle p³acze i marudzi ;( Bidulek mój ma³y ![]() Karolinko do szklanki wchodzi 45 g ale uwierz mi,¿e to nie jest du¿o. Dok³adnie jest to 1 pe³na gar¶æ i troszeczkê drugiej ale tak 1/4 drugiej. W sumie to idealna porcja dla osób odchudzaj±cych siê no ale ciê¿ko siê tym naje¶æ dla osób pocz±tkuj±cych dietê, dla mnie to jest tak na styk, czyli akurat choæ chêtnie zjad³abym wiêcej TO siê tylko tak wydaje ¿e do szklanki wchodzi du¿o tych p³atków, a w rzeczywisto¶ci jak sama wsypiesz to zobaczysz, ¿e to nie tak du¿o. A co do tych suszonych banaów to my¶lê, ¿e jak bêdziesz codziennie sobie wsypywa³a po 10 g do p³atków to bêdzie idealnie Przecie¿ wiadomo, ¿e przez jeden dzieñ nie zjesz tych 50 g to nie przytyjesz Tinekk ja widzia³am, ¿e nas podczytujesz i w³a¶nie zastanawia³am siê dlaczego do nas nie piszesz! Super ¿e siê odezwa³a¶ - powinna¶ codziennie to robiæ Cieszê siê ¿e waga Ci tak ³adnie spad³a 3 kilo to naprawdê du¿o ten ostatni kilogram to Ci moment zleci i bêdziesz mog³a sobie zje¶æ kebaba Ja to ju¿ chyba rok nie jad³am kebaba ;( i serio piszê, bo ostatni raz to chyba jesieni± jad³am... W tym roku czyli przez ca³e 6 miesiêcy zjad³am : pizze serow± (nawet ze dwie lub trzy), jednego hamburgera, jednego cheekenburgera, jedn± tortille (a w³asnej roboty to ze 4) i ze dwa cheesburgery z MCDonaldsa ale Kebaba nie jad³am! Jak dojdê do wagi 55 kilo to wtedy w nagrodê zjem kebaba A tak ogólnie to chcia³abym doj¶æ do wagi 54,5 kilo, ¿eby jak zjem co¶ wiêcej to na wadze zawsze by³o te 55 a nie 56. Pewnie mi siê to nie uda ale spróbujê. Aante ja w³a¶nie wczoraj okres dosta³am. Jeszcze 4 dni temu wa¿y³am 59,6 kilo a dzisiaj ju¿ 58,2 Ba³am siê, ¿e to od jedzenia przyty³am ale jednak to by³o zatrzymanie wody przed okresem. Teraz zapewne Tobie te¿ tak szybko waga spadnie Sandera widzê, ¿e Ty te¿ uwielbiasz kebaby tak mi tu smaku narobi³y¶cie tymi kebabami, ¿e zaraz zwariujê Ja w tym roku nie zjad³am a ni jednego kebaba!!! szok ;p Baletnico gdzie jeste¶!!!!? A mnie brzuch rozbola³ od okresu ;( idê siê po³o¿yæ bo boli jak cholera! Pó¼niej tu zajrzê buziaki
|
#4811 |
|
Raczkowanie
|
monia warto¶ci kaloryczne biorê ze strony www.tabele-kalorii.pl Zupê pomidorow± ugotowa³am na piersi kurczaka, wiêc jest bardzo chuda. A ry¿ dodajê oddzielnie do talerza, wiêc mogê go sobie przewa¿yæ.
sweetish dlaczego uwa¿asz mój jad³ospis za chaotyczny? Wczoraj siê zapar³am i zrobi³am te 50 obiecanych brzuszków, ale ciê¿ko by³o, oj bardzo ciê¿ko! Na razie nie zwiêkszê ich ilo¶ci bo nie dam rady, ale mo¿e od przysz³ego tygodnia bêdê dodawa³a po 10 dziennie. Kurczê dzi¶ siê szykuj± imieniny szwagra, a jutro wujka... Bêd± 2 dni pokus :/ Ale nie dam siê przegryzê najwy¿ej co¶ niskokalorycznego, mo¿e jakie¶ owoce i basta ![]() Naprawdê uwa¿acie, ¿e 1200kcal dla karmi±cej to ma³o? Mnie siê wydaje, ¿e to wystarczaj±co... Na razie nie czujê siê g³odna, jestem syta i lekko siê czujê, a nie jak zawsze ob¿arta z wysadzonym brzuchem. No, ale zobaczymy jak bêdzie dalej. dzisiaj dopiero drugi dzieñ. Moje dziecko odkry³o now± umiejêtno¶æ- pije herbatê szczoteczk± do zêbów Macza j± i wysysa
|
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 147
|
emilka773 Wcale nie widac tych 72 kg
sanderaM pokazesz zakupy? Wczoraj po kolacji nic juz nie zjadlam jestem z siebie dumna hehehe dzisiaj tez grzecznie na sniadanie 2 kanapki z wiesniakiem i pomidorem a na obiad dwa placki zimniaczane i dopiero wieczorem cos zjem ![]() W miedzy czasie czeka mnie sprzatanie w szafkach i w aucie, wiec spale co nieco mam nadzieje ![]() Ojjj kebaba bym zjadla ale nie ma mowy nawet Juz baaardzo dlugo jakies 3 miesiace nie jem zadnych fast foodow i powiem Wam ze wogole mnie nie ciagnie nawet jak w macu jestem jakos nie mam na nic specjalnej ochoty, gorzej byloby z KFc![]() Ja korzystam ze stronki www.ilewazy.pl tam sa i zdjecia i dosc dobre miary np serek jest na ³y¿eczki a nie na gramy wiec latwiej sie oblicza ![]() Dobra ide sie ogarnac i biore sie za porzadki Mi³ego popoludnia
|
#4813 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 936
|
nadszed³ weekend, porz±dkie zrobione i teraz moge...i¶æ do pracy;( tak dobrze przeczyta³y¶cie;( pracuje w weekendy popo³udniami(do 24buu)
wczoraj podczas wizyty w Biedronie zakupi³am sobie Just Fity, ¿eby nie odstawaæ od reszty Muszê przyznaæ, ¿e s± ca³kiem smaczne aczkolwiek wyliczenie tych 30g by³o nielada wyczynem. Chcecie wiedziec jak to zrobi³a? Wysypa³am wszytko, przesypa³am du¿± ³y¿ka do ¶rodka i wysz³o mi ok 25³y¿ek. A ¿e opakowanie ma 250g to wyliczy³am sobie 3 ³y¿ki ![]() ![]() ![]() Mam nadziejê ¿e siê na nic w pracy nie skuszê;( ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Dziewczyny podziwiam Was za to liczenie kalorii. Ja zgubi³±bym siê juz przy obiedzie
|
#4814 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 594
|
Zbli¿a mi siê @ wiêc nie komentujê mojej wagi
![]() Jedzenia z reszt± te¿ nie... wczoraj by³am na imieninach te¶ciowej, co wynik³o zupe³nie spontanicznie, i zjad³am tyle ¿e szok trochê zupy pieczarkowej, kotlet z piersi z kurczaka, na szczê¶cie bez frytek, z surówk±, potem jeszcze polêdwiczki z kurczaka w cie¶cie nale¶nikowym i na koniec lody i galaretka oczywi¶cie szwagier siê upar³, ¿e pijemy whiskey i wypili¶my we 2 ca³± butlê, z col± ![]() a ca³y dzieñ ³adnie trzyma³am dietê i pracowa³am, wiêc straci³am trochê kalorii chodz±c w t± i z powrotem
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 843
|
Hej kobitki
![]() Monia mam nadziejê, ¿e mi to przejdzie i dzi¶ bêdê siê pilnowaæ, bo dzi¶ rano na wadze ju¿ 47,5 kg ![]() Sanderka no to cieszê siê, ¿e mimo kebaba na wadze bez zmian ![]() Dolly a haha no to widzê, ¿e zdolniacha z Twojego dziecka, skoro odkry³, ¿e szczoteczk± do zêbów mo¿na siê napiæ ![]() Ja dzi¶ by³am na zakupach, kupi³am sobie getry czarne rozmiar S mam nadziejê, ¿e nóg nie po³amiê i zêbów nie powybijam bo ja rzadko chodzê na wy¿szych butach ![]() A dzi¶ wieczorkiem wybieramy siê na dyskotekê z T¿
|
#4816 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 566
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bosz, ile wczoraj ze¿ar³am. Oprócz normalnych rzeczy kotleta z bu³k±, serem, keczupem, musztard±, talerz czere¶ni, pó³ bajaderki, paczkê popcornu i na noc 150 g masy krówkowej Na wadze 0,3 kg wiêcej wiêc i tak nie¼le ale po cholerê mi by³o to ob¿arstwo.Tak wiêc dzisiaj planujê dzieñ jogurtowy + udko kurczaka na obiad. A tak poza tym siê za³ama³am bo chyba nigdy nie bêdê chudo wygl±daæ w obcis³ych spodniach. Wszystko przez kobiece biodra i uda. Mo¿ecie na mnie krzyczeæ ale nie podobaj± mi siê tzw. seksowne kszta³ty, lubiê ch³opiêce sylwetki no ale nie dane mi Przynajmniej mam szansê podobaæ siê facetom
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno skoñczy³am sprz±taæ ca³e mieszkanie..Ale siê nalata³am! Odkurza³am chyba z pó³ godziny bo ciagle musia³am rzucaæ odkurzacz i lecieæ ¶ci±gaæ mojego synka z mebli bo bez przerwy mi w³azi³. Nieraz ju¿ mam takiego nerwa ¿e mam chêæ mu w dupe strzeliæ porz±dnego klapsa ! Nic sie nie s³ucha! Robi co mu sie podoba! Zjedli¶my w³a¶nie obiadek - zupke pomidorow± z ry¿em i kawa³eczkami gotowanego kurczaka. Na podwieczorek chyba sobie kalafior ugotujê
Spaæ mi siê chce.. wypi³am kawkê rozpuszczaln± ale jest tylko gorzej, bo kofeina zawsze mnie usypia Mój ma³y pójdzie nie d³ugo spaæ, to te¿ siê po³o¿ê.Dolly ja pomidorówkê gotujê na maleñkim udku z kurczaka. No i sk±d wiadomo ile kcal jest w takiej wodzie z gotowanym udkiem? no zapewne nie du¿o, ale do tego jeszcze dochodzi koncentrat i przyprawy, ja dodajê jeszcze troche marchewki. I nie mam pojêcia ile to ma dok³adnie kalorii, mogê jedynie tak mniej wiêcej policzyæ, ale nie dok³adnie co do jednego. Ty wyliczy³a¶ bardzo dok³adnie i naprawdê nie wiem jak to zrobi³a¶ A z brzuszkami to tak jest, ja robiê brzuszki praktycznie codziennie i jeszcze kiedy¶ du¿o brzuszków robi³am a mimo to wiêcej ni¿ 100 nie chce mi sie robiæ, nieraz zrobiê 150 ale to rzadko¶æ. I tak sporo robisz jak na pocz±tek Ja uwa¿am, ¿e 1200 to za ma³o dla Ciebie skoro karmisz. 1500 to powinno byæ minimum u Ciebie. Ty mo¿e siê dobrze czujesz narazie bo to poczatek diety, ale Twoje dziecko w mleku to na pewno odczuje, a ty po jakim¶ czasie te¿, bo zrobisz siê senna i zmêczona, mog± wyst±piæ bóle g³owy. W najgorszym przypadku mo¿e Ci nawet mleko zanikaæ poma³u. Wiem, ¿e chcesz schudn±æ ale nie za wszelk± cenê i kosztem zdrowia. Masz naprawdê jeszcze sporo czasu i niema co siê ¶pieszyæ poma³u ale do celu Pamiêtaj! . A z t± szczoteczk± to dobre Fajnie to musi wygl±daæ zrób mu zdjêcie i wstaw tu nam!![]() aguniaaaaa ja te¿ lubiê KFC ale najbardziej kocham MC Donalds i tam nigdy nie potrafiê sobie odmówiæ cheesburgera i shayka. Dobrze, ¿e w moim mie¶cie niema MC bo bym codziennie tam siedzia³a i jad³a dopóki by mi nie zbrzyd³o. Najbli¿szy MC jest 40 km ode mnie - nad czym trochê ubolewam.... bo nieraz zjad³abym sobie co¶ z MC. Emilka ale pracujesz tylko w weekendy tak? A co to za praca je¶li mozna spytaæ? Bo ja sie zastanawiam nad tak± weekendow± prac±. A podziwiam Cie, ¿e chcia³o Ci siê tak wyliczyæ te 30 g Ja dopóki nie kupi³am wagi to wsypywa³am tyle, ¿eby sie naje¶æ Teraz bêdê sobie wsypywa³a ca³± szklankê (a¿ po same brzegi) bo to jest 45 g i my¶lê, ¿e to odpowiednia ilo¶æ na ¶niadanie. Jak nie masz wagi to polecam t± metodê malinowa to przez nadchodz±cy okres mia³a¶ taki apetyt wiêc nie przejmuj siê Ja przed okresem to jad³am tyle ile przez ca³y miesi±c ;/Ale mi smaku narobi³a¶ tymi polêdwiczkami w cie¶cie nale¶nikowym!!! zjad³abym chêtnie..... ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Meeedzik ale przecie¿ jeste¶ przed okresem to normalne ¿e waga bêdzie wiêksza. Nie przejmuj siê, pó³ kilo to nic w porównaniu do mnie! Ja przed @ wa¿y³am 2 kilo wiêcej! A siê u¶mia³am jak przeczyta³am to: "mam nadziejê, ¿e nóg nie po³amiê i zêbów nie powybijam" dobre ja te¿ rzadko chodzê w wysokich butach bo nie umiem za bardzo Trzymam kciuki za Ciebie aby¶ wróci³a z dyskoteki nie po³amana i z wszystkimi zêbami Eivor ja mam takie same zdanie jak Ty mi siê nie podobaj± ¿adne kobiece sexowne kszta³ty (oprócz piersi) czyli kr±g³o¶ci. Dla mnie kobieta musi wygl±daæ jak modelka czyli byæ chuda wtedy jest ¶licznie
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Ide spaæ
pó¼niej tu zajrzê buziaki
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-07-02 o 14:27 |
|
|
|
#4819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chocia¿ ja nawet wolê ma³e, stercz±ce piersi.Ale nam popkultura namiesza³a w g³owach, ha ha ![]() A propos butów trzymajcie kciuki bo bêdê wieczorem licytowaæ botki na niebotycznym jak na mnie obcasie (12 cm z platform± ale w±ski, na koturnach ju¿ umiem ¶migaæ) bo stwierdzi³am, ¿e nic tak nie wyszczupla nóg jak porz±dna szpilka
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 594
|
Monia przepraszam
|
|
#4821 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 381
|
Witajcie Kochane...
podczytuje Was od wczoraj, ale mam taki ¿yciowy zakrêt jak nigdy.. du¿o by opowiadaæ.. pojecha³am po pomoc do ojca(finansow±) a on do mnie, ¿e nie studiuje na Oxfordzie, ¿e na Uniwersytecie Jagielloñskim nie jest ciê¿ko i ¿e mam i¶æ do pracy, bo on nie da Mi z³otówki...szkoda gadaæ. Nie wiem co dalej robiæ..Mo¿e wyjadê do Anglii, T¿ ma zaproponowany kontrakt..mo¿e rzucê to wszystko na rok...nie mam pojêcia co dalej pocz±æ ze sob±. Diety trzymam siê jako tako, bardzo ma³o jem..w czwartek tylko przesadzi³am z kolacj±, bo zjad³am 3kanapki chleba bia³ego z wêdlin±. Biega³am 55min. w 2dni, wszystko mnie boli, muszê zacz±æ regularne biegi, bo dobrze to robi na moj± psychikê i samopoczucie... Sandera, wspania³e wyniki, z takimi dostaniesz siê wszêdzie..mój brat o wieeeele gorzej, jak to facet, ale nie by³o ¼le.. geografia rozszerzona: 60% angielski podstawa 74% matma podstawowa 80% polski(dziêki Bogu, ¿e zda³ ) 45%i nie wiem czy z takimi wynikami dostanie siê na budownictwo, albo geodezjê.. bojê siê, a on siê upar³, ¿e na nic innego nie bêdzie sk³ada³, bo Mu siê nie podoba... Monia, Meedzik, ¶liczne zdjêcia Moje Kruszynki Widzê Meedzik, ¿e kochasz psy tak jak Ja ![]() Nie wa¿y³am siê od ¶rody..dzi¶ impreza, alko, wiêc te¿ jutro siê nie zwa¿ê.. wybaczcie dziewczyny, bêdê teraz trochê rzadziej pisaæ..muszê poradziæ sobie ze sob± i z tymi problemami, a nie chcê tutaj zatruwaæ.
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-07-02 o 15:08 |
|
|
|
#4822 |
|
Raczkowanie
|
Doczyta³am, ¿e Twoje ma³e ma ju¿ 2 lata, chce Ci siê nadal karmiæ piersi±? Podziwiam, ja mam powoli dosyæ a dopiero nieca³e 3 miesi±ce
![]() EivorMoje du¿e ma 2 lata, a moje ma³e ma 4 miesi±ce Jestem posiadaczk± ju¿ dwóch pociesznych mê¿czyzn A mam dopiero 24 lata Planuje jeszcze jedno, ale to dopiero za jakies 2-3 lata
|
|
|
|
#4823 |
|
Wieczne Kutango
|
Ja te¿ skoñczy³am sprz±taæ ca³e mieszkanie i jeszcze godzinê na rowerku popeda³owa³am
Idê zaraz siê k±paæ i obiad robiæ ale kompletnie nie wiem co mam zje¶æ meeedzik ja uwielbiam wysokie obcasy, chodziæ w nich ju¿ gorzej, moje najwy¿sze maj± 17,5 cm kozaki na mega szpilce i platformie, chodzi siê w nich ok ale ciê¿ko ze schodów schodziæ bo maj± mini platforme i mi noga do przodu idzie wiêc mo¿na spa¶æ Tez dzi¶ wieczorkiem mamy siê zamiar wybraæ z kole¿ankami na baletEivor, Monia a mi siê podobaj± kobiece figury ty³eczek odstaj±cy, du¿e piersi p³aski brzuch i wciêcie w talii ile ja bym da³a za tak± figurê Baletnico trzymam kciuki ¿eby siê wszystko u³o¿y³o
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 147
|
monika01011986 hehe mam podobnie jak Ty mi tez sie podobaja szczuplutkie dziewczyny, bez ty³ka w stylu J.LO
![]() _Baletnica_ mam nadzieje ze wszystko sie ulozy meeedzik przyzwyczaisz sie ja kieeedys smigalam tylko w baletach i adidasach a pozniej przezucilam na szpilki koturny itp bo niska jestem i chce sobie wzrostu dodac i nogi ladniej wlasnie na obcasach wygladaja:P Juz po obiadku tak jak mowilam 2 placki zimniaczane Pol gdziny krecenia hula hopem moze drugie pol zalicze zaraz![]() Wogole w szafie sprzatalam dzisiaj i mam wieeeelka motywacje do odchudzania mam pelno ubran ktorych mi szkoda wyrzucic a ktore sa zbyt opiete na mnie lub zle leza, ale wiem ze jak schudne pare kilo wszystko bedzie okej Tak wiec zabieram sie do roboty!!!
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
Monia hehe bo taka jest prawda, w takich butach to wszystko mo¿liwe, jeszcze na imprezie i po alko
ale tak sobie powiedzia³am, ¿e jak ju¿ w nich tam bêdê to nie bêdzie odwrotu i bêdê siê musia³a jako¶ w nich poruszaæ Chocia¿ powiem, ¿e jak za³o¿y³am je w aucie i pó¼niej pochodzi³am po sklepach to tragedii nie by³o ale w nich jestem prawie równa z moim T¿ a on mówi, ¿e siê g³upio czuje jak ja taka wysoka A mama powiedzia³a, ¿e jestem za chuda, ¿eby chodziæ w takich butach, bo jeszcze bardziej mnie wyszczuplaj± ![]() A co do wagi, to ju¿ w³a¶nie powinnam dostaæ @ a jeszcze nie mam, od kiedy jestem na diecie to cykl z 30 dniowego przestawi³ mi siê na 25 dniowy, a 25 dni wczoraj minê³o, mog³abym jutro dostaæ. Eivor, Monia mi te¿ siê podobaj± szczup³e sylwetki i piersi te¿ wolê takie mniejsze Baletnica ![]() Odzywaj siê do nas i nie mów, ¿e nam tu smêcisz, bo dobrze jest siê wygadaæ a w nas mo¿esz mieæ wsparcie ![]() Karola no ja kiedy¶ muszê siê nauczyæ chodziæ w butach na obcasie zawsze kupiê a pó¼niej le¿± nie chodzone w szafce. A te co kupi³am maj± w³a¶nie tak± w±sk± platformê, a zaraz zmierzê z ciekawo¶ci ile maj± dok³adnie cm, bo tak na oko wydaje mi siê, ¿e z 10 ![]() Agunia ja to samo tylko w baletkach chodzê, nawet w adidasach rzadko, a teraz w lecie to w klapkach albo japonkach ![]() A co do ubrañ to jest to wielka motywacja, jak ma siê w szafie co¶ za ma³ego mnie to tak zmotywowa³o, ¿e teraz tak schud³am, ¿e wszystko prawie za du¿e
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja jestem g³upia! Te¶ciu przyniós³ mi obiad bo te¶ciowa narobi³a jak dla ca³ego wojska i tak w ogóle ona uwielbia mnie dokarmiaæ
A ¿e gotuje cudownie to ja nigdy siê powstrzymaæ nie mogê. Ona potrafi z niczego stworzyæ takie jedzenie ¿e szczena opada na sam widok! Dawno temu pracowa³a w restauracji jako kucharka i tam siê wszystkiego nauczy³a. Zrobi³a dzi¶ schabowe, m³ode ziemniaczki z koperkiem i surówkê z kapusty pekiñskiej,szczypiorku,ko perku i marchewki(w oleju z przyprawami). No nie mog³am tego nie zje¶æ! Poch³onê³am mase ziemniaków, sporego schabowego i górê tej surówki Mój synek zasn±³ i ja te¿ mia³am siê po³o¿yæ ale jak te¶ciowa zadzwoni³a, ¿e ma dla mnie obiad to czeka³am a¿ te¶ciu mi go przyniesie ;p Do kolacji ju¿ nic nie jem! No mo¿e troche tej babki tylko ;p Jutro na bank nie bêdzie mniej na wadze no ale weekend jest to wiecie jak to bywa ;/ Eivor mi wielkie piersi te¿ siê nie podobaj±, tak do rozmiaru C-D jest ok, a potem to ju¿ za du¿e. A szpilka rzeczywi¶cie cudownie wyszczupla nogê Ja mam ju¿ upatrzone buty na allegro które te¿ maj± 12 cm obcas i po wyp³acie od razu je zamawiam JA nigdy nie umia³am chodziæ w takich butach i strasznie mnie nogi bola³y od nich a teraz jak schud³am to nic mnie nie boli nie wiem od czego to zale¿y ale dobrze mi siê w takich butach chodzi, a najlepiej na takiej grubszej szpilce a nie takiej cienkiej jak ig³a. Malinowa wybaczam Baletnico wspó³czujê Ci strasznie... Twój tata jest niepowa¿ny, Ty potrzebujesz pomocy a on Ci takie teksty sypie. Zrób sobie rok przerwy i jedz do ch³opaka, znajdziesz sobie pracê i na pewno sporo zarobisz, bo w anglii siê dobrze zarabia a przy okazji nauczysz siê jêzyka. Ja to marzê aby mieszkaæ w Anglii, ale mój m±¿ nie chce ;( gdybym nie mia³a dzieci to bym ju¿ dawno tam wyjecha³a. Bezsensu aby¶ tu siedzia³a i siê do³owa³a. Teraz jest dobry moment bo masz wakacje i nie musisz przerywaæ szko³y w trakcie nauki. We¼ sobie urlop dziekañski na rok i jedz!!!!! Dolly nie jest Ci ciê¿ko z dwoma takimi ma³ymi szkrabami? Moja siostra ma dwoje dzieci w wieku Twoich maleñstw i ja jej wspó³czujê...... tymbardziej, ¿e ten starszy synek jest strasznie nie grzeczny i rozpieszczony i ci±gle dokucza temu ma³emu, budzi go, drze siê , rzuca zabawkami...... masakra! Ja te¿ chcê trzeci± dzidzie ale tak jak bêdê mia³a 30 lat czyli za 5 lat a dok³adnie jak mój najmniejszy synek pójdzie ju¿ do szko³y. Karolinko no ka¿dy ma inny gust Ja jak s³yszê ¿e Jennifer Lopez, Beyonce albo Rihanna s± super sexi i maj± piêkne cia³a to mi nie dobrze siê robi. Dla mnie to s± s³onice po prostu z dupami jak szafa. Okropne s± i w ¿yciu bym nie chcia³a wygl±daæ tak jak one! Dla mnie idealne s± modelki z Victoria's Secret, a tu jest link 10 najlepszych modelek które s± po prostu boskie! Tu nie ma do czego siê przyczepiæ, s³owo idealne to ma³o powiedziane - http://www.mototube.pl/film/1455/10-...ctoria-secret/aguniaaaa no to masz niez³± motywacje ja tez tak± mia³am na pocz±tku, bo mia³am ¶liczne Jeansy które za wszelk± cenê chcia³am nosiæ i musia³am koniecznie schudn±æ Pamiêtam, ¿e po ci±¿y jak chcia³am je przymierzyæ to w kolanach mi siê zatrzyma³y. By³ to rozmiar 27 a ja wtedy nosi³am 33 ;p ale tak z ciekawo¶ci przymierzy³am. Teraz s± ju¿ za du¿e na mnie i to sporo, wiêc schowa³am je do szafy na samo dno bo szkoda mi je sprzedaæ
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-07-02 o 16:33 |
|
|
|
#4827 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo trochê siê zdziwi³am, ¿e ci±gle karmisz takie du¿e dziecko.O rany, poradzisz sobie z trójk±? Ja mam do¶æ jednego T¯ namawia mnie na drugie jak trochê podro¶nie ale nie wiem, nie wiem.Cytat:
No niestety na cieniutkiej szpilce ciê¿ko utrzymaæ równowagê ale nie mogê znale¼æ pasuj±cych mi wizualnie butów na stabilniejszym wysokim obcasie. Mo¿e na jesieni co¶ siê trafi ale nie mogê siê doczekaæ wiêc bêdê licytowaæ te Chwilowo kosztuj± 15 z³, chcê daæ maksymalnie ze 40 wiêc nawet je¶li bêdê w stanie tylko w nich siedzieæ i chodziæ przy ¶cianie to niewiele stracê.Mia³am kiedy¶ kozaki na szerokim obcasie + platformie 14 cm i bez podtrzymuj±cego mnie ch³opa nie potrafi³am siê na nich poruszaæ, musia³am w koñcu obci±æ u szewca platformê i teraz s± ok ![]() A butów na szerszym obcasie mam ca³e mnóstwo tylko jakie¶ niewysokie te obcasy, tak 8-9 cm max i zaczê³y mi siê wydawaæ zbyt... hm... babciowe. Medzik, a¿ siê dziwiê, ¿e kupi³a¶ getry w rozmiarze S, my¶la³am, ¿e XXS A ja zakupi³am dzi¶ w Kappahlu czarny a¿urowy sweter rozmiar 42/44 wiêc bêdê siê tym faktem broniæ, ¿e muszê jeszcze schudn±æ
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
No i dopcha³am siê jeszcze kawa³kiem ciasta i czujê siê jak s³oñ! Ale ile przyjemno¶ci dozna³am jedz±c to wszystko ;p dobrze, ¿e s³odyczami siê tak nie objadam wiêc nie jest ¿le ;p jutro rano bêde p³akaæ jak wejdê na wagê, dzi¶ sobie darujê te do³owanie hehehe
Eivor chyba nie chcesz aby Twoje dziecko by³o jedynakiem? bez rodzeñstwa to bezsensu. Moje dzieci siê tak cudownie razem bawi± i tak siê kochaj±, ¿e co¶ piêknego ![]() CO do butów to ja chcê te zamówiæ: http://moda.allegro.pl/srebrzysto-bi...676686466.html bo potrzebujê bia³e. A z czarnych to te upatrzy³am: http://moda.allegro.pl/czarne-na-kot...675254405.html . Ja mam du¿y rozmiar bo 41 wiêc nie jest mi ³atwo znale¼æ ³adne buty ;/ Ja w³asnie niedawno te¿ kupi³am sobie takie czarne buty z od³oniêtymi palcami z przodu na obcasie 8 cm i jak je raz ubra³am to te¿ stwierdzi³am, ¿e takie jak dla babci s± ;/ Tylko, ¿e u mnie problem polega na tym, ¿e mój m±¿ jest wy¿szy ode mnie tylko 3 cm i jak ja ubieram szpile to jestem du¿o wy¿sza od niego i brzydko to wygl±da j ak idziemy razem, poza tym on siê wkurza na mnie na maksa bo mu g³upio, ¿e on taki niski jest. Meeedzik no w³a¶nie S to bêd± za du¿e przecie¿! TO s± getry wiêc siê rozciagaj±. Powinna¶ kupiæ XXXXS Pewnie nie by³o co? Ja mam legginsy z ZARY (takie ze ¶liskiego materia³u) w rozmiarze S i powiem Ci ¿e s± troche za du¿e, marszcz± mi siê z przodu przy kroczu. A XS nie produkuj±!
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-07-02 o 17:22 |
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Eivor no w³a¶nie gdybym nie mia³a ch³opa pod rêk± to nie wiem czy daleko bym zawêdrowa³a w tych butach
Monia, Eivor Kupi³am S bo mniejszych nie by³o, ale te s± idealne a same wiecie, ¿e mój "dó³" nie jest a¿ tak bardzo szczup³y i do idea³u mu daleko ![]() Przymierza³am te¿ ¶liczn± tunikê bokserkê, ale oczywi¶cie S i wisia³a na mnie jak na wieszaku taka wielka by³a wkurzy³am siê, bo szuka³am w³a¶nie takiej do getrów i chcia³am na dzi¶ na imprezê Monia ja w³a¶nie 3 miesi±ce temu kupi³am 2 pary getrów w rozmiarze M a babka mi mówi³a, ¿ebym bra³a S bo te bêd± du¿e a ja siê upar³am i teraz mam, oczywi¶cie s± du¿e ju¿ na mnie ale sprzedajê je kole¿ance, wiêc du¿ej straty nie mam ![]() A co do tych ubrañ, to czasem mnie to wkurza jak znajdê co¶ ³adnego i najmniejszy rozmiar jest na mnie za du¿y
|
#4830 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiêc jeszcze nie wiem. On natomiast chcia³by trójkê, taaa, sam pójdzie do pracy a ja bêdê ogarniaæ ca³y ten bajzel, nie ma mowy Póki co mamy jeszcze dwa koty.O, w tych bia³ych bêdziesz cudownie wygl±daæ ze swoj± opalenizn± Ja swoich bojê siê pokazaæ ¿eby nie zapeszyæ (3 osoby licytuj±) ale to bardziej zabudowane, sznurowane botki, maj± niby drewniany obcas i æwieki przy podeszwie. Z obcasami mam o tyle dobrze, ¿e ch³op jest ode mnie wy¿szy o ca³e 24 cm - czyli ma 194 - wiêc chyba musia³abym wle¼æ na szczud³a ¿eby ¶miesznie przy nim wygl±daæ Wagowo jest conajmniej dwa razy grubszy ode mnie i jeszcze d³ugow³osy wiêc siê ¶miejê, ¿e typ wielkiego wikinga. Bosko siê czujê przy takich facetach, szczup³a i filigranowa ![]() Te¿ mia³am za szerokie legginsy wiêc je po prostu zwêzi³am w udach i kroku i to do¶æ porz±dnie. Szkoda mi by³o wywalaæ skoro maj± fajny materia³ (niby skóra). Zreszt± ja wszystko zwê¿am, skracam albo jako¶ przerabiam bo zazwyczaj nie jestem zadowolona. Cytat:
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

Upra³am dzisiaj góry brudnych ciuchów, zaczê³am prasowanie, ale zajmie mi jeszcze ze dwa wieczory, ogarnê³am trochê chatkê, a jutro odkurzê i bêdzie z g³owy 

Ide robiæ brzuszki i lece do ³ó¿eczka, choæ w sumie a¿ tak spaæ mi siê nie chce ale pole¿ê i pogrzebiê w telefonie i w necie. A tak z ciekawo¶ci zwa¿y³am ile gram Just Fitów z owocami mie¶ci siê w pe³nej szklance i wysz³o 45 g. I tak od dzi¶ bêdê jad³a! Szklanka mleka i szklanka Just Fit
Nie bêde ju¿ musia³a codziennie wa¿yæ p³atków bo teraz ju¿ wiem ile gram jest w szklance
A¿ jutro z ciekawo¶ci wsypê do szklanki i odmierzê tyle ile zazwyczaj jadam, mo¿e z 15 gram wyjdzie
Bêdê je dodawaæ do jogurtu i musli, a morelki s± strasznie s³odkie wiêc jak ochota na co¶ s³odkiego przyjdzie to bêdê wiedzia³a po co siêgn±æ do szafki 

ale nie ma mowy nawet
Juz baaardzo dlugo jakies 3 miesiace nie jem zadnych fast foodow i powiem Wam ze wogole mnie nie ciagnie nawet jak w macu jestem jakos nie mam na nic specjalnej ochoty, gorzej byloby z KFc
oczywi¶cie szwagier siê upar³, ¿e pijemy whiskey i wypili¶my we 2 ca³± butlê, z col±
mam nadziejê, ¿e nóg nie po³amiê i zêbów nie powybijam