|
|
#4261 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() No dobre ale jakbym chciała to i bym cos na rozszerzeniu zdala i ogolnie lepiej podstawy, no ale człowiek głupi i leniwy to coz poradzic Cytat:
![]() Cytat:
jakbym sie dostała to plus byłby przynajmniej taki ze pewnie latwiej by było niz na jakis technicznych studiach ![]() No ja znowu zle zobaczylam bo 85zł placi sie za 3 kierunki ale ze dostane sie na 2 i 3 marne szanse bo dopiero bym mogla wziac udzial w 2 turze jakby miejsca zostaly, wiec zapłaciłam w sumie za 2 zeby miec wieksze szanse a zlozylam w sumie na 6 Cytat:
porazka troche podejrzewam ze głownie przez matematyke. Niby dla mnie to lepiej bo mniejsza konkurencja na studia Cytat:
![]() Cytat:
wlasnie przez takie pierdoły typu lakiery itp ![]() A co studiowałas? ![]() No ja złożyłam na budownictwo jako 1 kierunek Nie pekaj jak sie przyłozysz to zdasz napewno To sie pochwal co kupilas
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja kupiłam 4
![]() Oj nie ![]() A taka jedna z allegro Oprócz karteczki był jeszcze liścik z podziękowaniem za transakcję Plus do tego bardzo sympatyczna wymiana maili w trakcie Właśnie, Asia, pochwal się co kupiłaś ![]() |
|
|
|
|
#4263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak się przyloże ![]() Cytat:
właśnie pozeram 5 kawałek pizzy ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- w ogóle się wkurzyłam, bo pojechałam specjalnie wczesniej do pracy zeby tam wejsc do spehory, bo są wyprzedaze, a tam od 1 do 15 lipca remont
|
||
|
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj no to sie przyłoz chyba ze chcesz serio rowy kopac
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jak będę pod Grunwaldem pewnie trochę pójdzie na "pamiątki" ![]() A ja pożeram czekoladę kawowo śmietankową ![]() Faktycznie pech. |
|
|
|
|
|
#4267 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
To co wszyscy
A kupiłam: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWNX:IT oraz spinkę automatyczną z 3 fioletowymi różami i opaskę z 3 czerwonymi różami [są w przedmiotach użytkownika]. Mam oczywiście ochotę na jeszcze , ale może innym razem...---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- A te znowu o jedzeniu gadają... To idę po moje Grycany orzechowe laskowe
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide zaraz pod prysznic i spac, bo muszę jutro wczesnie wstac
|
|
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Trafiłam na wątek, który rozbawił mnie do łez
![]() Chociaż tak naprawdę to nie wiem czy śmiać się czy płakać (nad naiwnością autorki) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=541409 |
|
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
o mamo
|
|
#4272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ja się tylko zapytowywuję , która z Was do mnie taką pogodę przysłała ?! Cytat:
Ślitaśne ! Jak ja lubię takie ozdoby . Cytat:
Kudre - u mnie leje . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4275 | |||
|
|
Cytat:
co zrobić... nie przetłumaczysz. Póki sama się nie zaweźmie, nic inni nie zdziałają.Cytat:
Cytat:
![]() Pierwsza część zakupów zaliczona ![]() Zapomniałam tylko kartki z numerami kolorów lakierów, to i nie kupiłam, żeby się jak dureń nie gapić i nie zastanawiać ![]() Jak Yaownica wstanie walę do Rossmanna [i cały misterny plan omijania drogerii celem oszczędności w piiiii..... ]
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu no co-pogoda iście barowa
ale zjadłabym takiego gofera chociaż po nim mogłabym nie wejsć w żadne spodnie...I demot, który ostatnio wysłałam koleżance z dopiskiem "mówilam,żeby nigdzie nie dawali tego mojego zdjęcia" http://demotywatory.pl/1822467/Swoj-swego
|
|
#4277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do autorki tamtego wątku to podejrzewam, że masz rację. Cytat:
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-02 o 18:19 |
||
|
|
|
|
#4278 |
|
|
Zamiaru to w ogóle nie miałam... pogapić się tylko, obczaić tą limitkę Wibo i może... jakiś lakier...
![]() Ale nie było tak źle, jak myślałam i nawet udało mi się powstrzymać . Lakiery grzecznie odkładałam na półkę - kuszące, ale żaden mnie nie zachwycił, jak to czasem miewam...Limitka Wibo też wydała mi się taka sobie, kolory, no... różowe. Cienie różnorodne, ale nie, że zachwycające, lakiery kusiły jedynie potencjalnym zapachem, ale nie kolorami... Za to przepadłam przy linerach Pozwoliłam sobie nieregulainowo [bad Asia Teraz więc zastanawiam się, czy nie pobiec po drugi na zapas... No i od innego producenta to pewnie zapłaciłabym ze dwa razy tyle [np. Golden Rose] a tu niecałe 7 zł...Jestem rozgrzeszona, co? ![]() Ma ochotę też na czarny, bo opakowanie linerów jest słodziachne, ale... na razie mam Essence w żelu i nieprędko on się skończy, więc jednak nie będę bytów mnożyć..
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam dzisiaj zajrzeć do Natury po pracy ale się powstrzymałam
![]() Pizzę jadłam. I dwa ciemne miodowe piwa wypiłam
|
|
|
|
|
#4280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ty się nie śmiej . Wiesz jak paskudnie jest dietować ?! W lodówce : pyszny pasztecik i żeberka boczkowe na kapuśniaczek ze świeżej kapustki . A tu horror : cycki indycze trza jeść. Na sama myśl już mam cofkę ![]() No pewnie ... 17 stopni, deszcz i wiatr. A dzisiaj mgła. Nostalgiczna pogoda. A wiesz jaki dobry z polewą i posypką ?! A do tego kawa mrożona . Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj miałam pracowity dzień { }. Nareszcie posprzątałam stajnię Augiasza, którą na biurku miałam. Aż dziwno przy pustym biurku siedzieć. A za oknem mgła straszliwa. Starzy górale mówią, że to na pogodę. W telewizorni przepowiadali, że cały tydzień ma się ślimaczyć. Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jedno słowo Twoje, Katarzyno
![]() http://demotywatory.pl/3234458/Bo-mo...ciele-pedofile ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Możecie mi powiedzieć co myślicie studiach takich jak: gospodarka nieruchomościami lub ekonomia społeczna/przedsiębiorczość i zasoby ludzkie?
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Dobija mnie już ta pogoda
![]() Trzeba się zabrać za obiad ale pojęcia nie mam co zrobić ![]() Aha, w piątek miałam chyba tajemniczego klienta (jestem pewna na 99%) i popełniłam 2 gafy ![]() |
|
|
|
|
#4283 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I chyba tak zrobię ![]() Jak nigdy, bo u mnie rzecz musi sobie poleżeć, tak dziś wzięłam na testy i jak dla mnie super! Ma mega krótki pędzelek i idealnie się nim maluje, precyzyjnie bardzo Kolorek boski Szkoda, że ten drugi w serii to grafitowy, a nie czarny ![]() Cytat:
Cytat:
A może ów tajemniczy nie zauważył niczego ?Czekam na Yaownicę i walimy na niedzielny obiad do rodziców
|
|
|
|
#4284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie się wszsystkie podziały?
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Będzie dobrze. Ta to jak zwykle ma szczęście . Chociaż i ja muszę się pochwalić. Byłam dzisiaj zaproszona na obiad do sąsiadki { nie tej od alkoholika męża, tylko tej od tłumaczeń}. Obiad obiadem, ale we dwie wypiłyśmy dwie butelki wina Bycza Krew {Egri Bikaver}. Przypomniały mi się młodzieńcze lata. Uwielbiałam to wino. Seriale ściągają. |
|
|
|
|
|
#4287 | ||
|
|
Cytat:
![]() Odsypiają po iprezach pewnie ![]() No a ja na tradycyjnym obiadku... Cytat:
Hehehe, to dałyście trochę czadu , kruca... butla na głowę ... mocne głowy macie
|
|
|
|
#4288 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie znudza Ci sie? ![]() Cytat:
![]() motto swietne ![]() Cytat:
a ekonomia ponoc malo oplacalna tzn duzo osob studiuje juz Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj to mnei tak zmogło, ze cały dzien do No dobre zawodniczki sa haha ja raz wypilam troche ponad butle i jak to sie skonczylo to nie bede mowic od tego czasu nie lubie juz wina
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-07-03 o 22:16 |
||||||
|
|
|
|
#4289 | |
|
|
Cytat:
bo konkurencji nie ma Pogoda dzisiaj taka, że faktycznie, najchętniej bym spała... I dopiero wieczorem mnie odpuszcza znużenie i najwięcej energii mam oczywiście wtedy, kiedy mogłabym już się położyć spać Ja chyba nigdy nie wypiłam aż tyle wina. Choć nie powiem, dawkę pewnie podobną niejednokrotnie przyjęłam na klatę
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, zapomniałam napisać - niestety do tej pory nie dostałam eyelinera, napisałam do sprzedawcy i zwrócił mi kasę
![]() Jakaś kurde pechowa ostatnio jestem, ciekawe czy sówka i ten twister dotrą ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

porazka troche
A co z tym co jeszcze kupię w najbliższej przyszłości?
Kwestia miejsca wpłaty, bo wiadomo - przez pocztę albo punkty pośrednictwa będzie znacznie dłużej niż przez internet albo bezpośrednio bank.

chociaż po nim mogłabym nie wejsć w żadne spodnie...